שאלה

מצב
הנושא נעול.
שאלה

שאלה
שלום גילי,
במשך שנים אני מסירה שיער מהידיים השעווה, אך בחודשים האחרונים השיער התחיל לצמוח לי לתוך העור באופן קיצוני.
אני יודעת כי המלצתך היא אפילציה ובעיקר באזורים הורמונליים, אך מאחר והידיים אינן נחשבות לאזור הורמונלי ומאור שיש לי שיער רב שם האם כן תמליצי לעשות לייזר באזור זה? (רק בחצי יד) והאם זה יפתור את בעיית הצמיחה מתחת לעור?
תודה

תשובה לשאלתך

שאלה
שלום גילי,
במשך שנים אני מסירה שיער מהידיים השעווה, אך בחודשים האחרונים השיער התחיל לצמוח לי לתוך העור באופן קיצוני.
אני יודעת כי המלצתך היא אפילציה ובעיקר באזורים הורמונליים, אך מאחר והידיים אינן נחשבות לאזור הורמונלי ומאור שיש לי שיער רב שם האם כן תמליצי לעשות לייזר באזור זה? (רק בחצי יד) והאם זה יפתור את בעיית הצמיחה מתחת לעור?
תודה
תשובה לשאלתך
היי
נכון שידיים הן לא איזור הורמונלי,אבל לא תשמעי ממני המלצה לגלח אותן,וראיתי לא לקוחה אחת שמצב השיעור בידיים החמיר מאד אצרף תמונה של אחת הידיים של לקוחה שמצב שיעורה החמיר מאד,לייזר לא יפתור את בעיית השיער החודרני,אם טיפולי אפילציה יקרים לך את מוזמנת להגיע בקרוב בחינם לתלמידות שלי העוברות הכשרה של קורס חצי שנתי עם פיקוח צמוד שלי ללא עלות לאורך כל תקופת הקורס,

nemmy

New member
מנסיוני האישי,

שאלה
שלום גילי,
תודה
מנסיוני האישי,
הסרת השיער לצמיתות (ולא משנה באיזו שיטה) לא עוזרת בטווח הקצר, אבל מאוד עוזרת בטווח הארוך- כי פשוט צומחות שם הרבה פחות שערות...
בידיים ברור שעדיף לעשות לייזר (בהנחה שאת מתאימה- עוד בהיר שער כהה)
זה פחות זמן, פחות טיפולים ופחות כסף. בסוף אם יש שיערות בודדות פה ושם וזה מפריע לך, אפשר לעשות אפילציה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה