שאלה

שאלה

אני רוצה לעשות טקס.. אבל אני לא רוצה שזה יהיה ה-גורם לאהבה.. אני יודעת שיש מישהו שהוא עדיין אוהב אותי ומכחיש את זה... יכול להיות שאני טועה. אני לא רוצה לכפות על הבן אדם לאהוב אותי, רק לגרום לו להפסיק להכחיש ולשמור לעצמו את מה שהוא מרגיש אם זה קיים.. המלצות לטקס מסוג זה? אלמנטים/צבעים שכדאי להשתמש וכ"ו.. מילים עדיף שאני אכתוב לעצמי כמובן, שיבואו מהלב. אפשר גם דוגמא ללחשים/טקסים דומים כדיי למצוא כיוון במה שאני רוצה לכתוב? או בכלל כל המלצה תתקבל =] אני שואלת בכמה מקומות.. ואני מכירה את הפורום הזה ממזמן למרות שהרבה זמן לא ביקרתי בו...

PurpleFilth

New member
אז בעצם את מחפשת

משהו שיגרום לו להגיד את האמת, לא "כישוף אהבה". לא?

משהו כזה..

הכחשות כאלה הן גם מבפנים.. אני רוצה שהוא יהיה אמיתי גם כלפיי עצמו. סיפור ארוך.. אני לא הולכת לספר אותו ממש..

Molchansky

New member
אממ..

אני לא הייתי מתעסק בזה יכול להיות שהוא לא מוכן להיות אמיתי עם עצמו את לא יכולה לדעת מהן הסיבות לדברים שהוא אומר או חושב. לפעמים אותן הגנות שבונות חומות מסביב לדברים כלשהם, הן הגנות הכרחיות באותו הזמן. אני אומר שבמקרים כאלה צריך לתת לזמן ולטבע לעשות את שלו. מצטער אם זו לא התשובה שחיפשת. (אגב בעבר עשיתי איזה משהו בסגנון, הבעיה היא שכשהבנאדם עושה את זה זה אף פעם לא ממניעים טהורים לגמרי והתוצאה הייתה בהתאם, סבלתי מזה שנים ועדיין סובל)

RainBird

New member
אז למה את לא מחכה שהוא יכיר את עצמו? אני חושב שאם באמת יש אהבה, שווה לחכות בשבילה

כבר הייתה אהבה

היינו 9 וחצי חודשים.. פשוט אני לא חושבת שהוא לגמריי כנה איתי ועם עצמו עכשיו.. הסיפור מסובך..

RainBird

New member
אם הייתה אהבה, והוא בחר במודע לנוח ממנה- אולי הוא זקוק לתקופת הצינון הזאת כדי להכיר את הרגש האמיתי שלו?

הממ..

הייתי מסבירה אבל לא באתי לפורום 'אהבה'.. לא שאני מפקפקת בניסיון שלך בנושא! אבל פשוט לא באתי לפה כדיי להסביר על הקשר שהיה לי ולקבל עליו עצות ^^;; אני חשבתי על מה שאני הולכת לעשות.. זה לא משהו שיכפה עליו משהו, זה רק כדיי שאם עדיין יש משהו אז שהוא יבוטא ולא יוכחש. אם לא יהיה לו כלום באמת, אז לפי הלחש שלי, זה פשוט לא יעבוד.

RainBird

New member
הקטע הוא כפי שאליפז לוי אמר: "לומר למישהו את האמת כשהוא לא מוכן אליה, זה גרוע כמו לומר לו דבר שקר" אבל אם את סגורה על זה שזה לטובתו האישית, הייתי ממליץ על משהו עם השפעות של מרקיורי- עם קשר לתת- מודע שלו. מעין... תיקשורת עם העצמי הפנימי. יש לזה פונטנצייל של עבודה בחלומות וכו'.

למעלה