שאלה...

efratushb

New member
שאלה...

היי ושבת שלום לכולם לפני מספר ימים תוך כדי שטטות במחשב הרגשתי שמישהו נמצא מאחורי, כמובן שכאשר הסתכלתי לא היה אף אחד. כך זה חזר על עצמו עוד פעמיים. כאשר החלטתי ללכת לישון פתאום הופיע מולי דמותה של אימי שנפטרה לפני שנתיים ו9 חודשים בדמותה הטבעית והרגילה אך רק חצי פלג גופה העליון... החצי התחתון היה כמו מן זנב כזה, כמו הדמות של הרוח ממגרש השדים... מיותר לציין שנבהלתי וקפאתי על מקומי.... בבקשה, מישהו יכל לתת כיוון, לומר לי משהו בעיניין? תודה מראש

משהו

לא תמיד יש לנו מה להגיד וכמו כן גם לא תמיד אנחנו יודעים מה זה מה ומי בעד מי אז לבקשתך להגיד משהו....הנה אמרתי יש גבול ליכולות בן אנוש ולהבנתו את הסובב לו...וכל השאר חלום

star walker

New member
אפרת....תנחומיי ../images/Emo24.gif

אני לא מבינה הרבה בתקשור, שמעתי ממקור ראשון על אנשים שזה קרה להם בדרך זו או אחרת (פגישה עם אהוב שנפטר), יתכן שזה היה חלום, יתכן שזה היה בשלב שלפני השינה העמוקה בה יש הזיות, בדר"כ הזיות שמע. כולנו מרגישים לפעמים שיש מישהו מאחורינו כשאין אף-אחד, לא כולנו מייחסים חשיבות, כך שיש מצב גם שאת יצרת לעצמך את האשליה האופטית... למה? כי את צריכה להאמין שאמך שומרת עליך?.. והאופציה האחרונה שנותרה..אמך ניסתה לתקשר איתך. שוב, מעולם לא חוויתי בעצמי חוויה כזו, אבל בפעם הבאה נסי לזרום עם הסיטואציה ולא להבהל ממנה, ככה אולי תביני מה המטרה.. שולחת לך חיבוק גדול ומאחלת לך רק טוב בהמשך

אפרת שלום לך

מה שאת מתארת פה מוכר לי מנסיוני. מאז התחלתי לתקשר יש לי תחושה שמישהו נמצא מאחוריי, קצת למעלה מגובה הראש. האם זה המדריך או המדריכה האישית שלי? לא ברור לי, אך כשמישהו חי מדבר אליי מאחורי מאותה נקודה, זה גורם לי תחושה מאוד לא נוחה, כאילו המקום הזה כבר "תפוס" ע"י מישהו אחר. לגבי אימך, זו תופעה ידועה ובני משפחה, בעיקר הורים ובני זוג שנפטרו, מבקרים את מי שהשאירו מאחור כדי "לשוחח" איתם, במצב שינה או ערות. אם תבחרי להיפתח לנושא, תוכלי להמשיך בקשר ישיר עם אימך.

ssit17

New member
נשמע מרגש...

אפשר להבין את הבהלה. מה היית רוצה שיגידו לך בנושא? מה בעצם את שואלת?

למעלה