שאלה

magicpie

New member
שאלה

אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר. אימון שלי הוא שעה קרוס (אירובי), אחריו שעה משקולות (אנאירובי), ואחרי זה עוד שעה ספינינג. אני ניהנת מהאימונים ולא סבלתי מעולם מכאבים כלשהם למרות שזה יכול להיחשב לאימון ארוך. הבעיה היא שאני יודעת שאחרי אימון אנאירובי חשוב לאכול חלבונים בשעה שאחרי אימון.אבל בשעה הזו אני עושה ספינינג ואין אפשרות להחליף את השעות. האם זה יפגע בבניית השריר אם אני אוכל את מנת החלבון שלי (קופסאת טונה) אחרי הספינינג? (יוצא שעה וחצי אחרי האימון האנארובי) תודה לעונים :)

ספורט כמו שאת עושה ממש לא בריא.

בקצב הזה עוד מאט לא תוכלי לעשות פעילות הכרחיות וגם לא פעילויות סרק כמו ספורט. אז תחשבי על זה...

magicpie

New member
למה?

ליפני חודש עוד עשיתי את זה 6 פעמים בשבוע, ולא קרה לי כלום. ועדיין לא קורה כלום. להיפך, סיבולת לב ריאה משתפרת, שריר נבנה. אכפת לך לספק הסבר לאזהרה שלך?

פעילות גופנית שוחקת את הגוף ....

בכל צורה כאשר הגוף נשחק באופן תדיר כמו אצלך הגוף בסופו של דבר יסבול מנזקים רצינים . אם עושים ספורט עדיף לצמצם למינימום. ראיתי הרבה אנשים שהתאמנו כמוך ולאחר שנה כבר לא התאמנו יותר מעולם כתוצאה מנזקים שונים לגוף שנגרמו בגלל הספורט.

אל תתייחסי אליו...

הוא החליט שספורט מזיק לבריאות ומציף את כל הפורומים באזהרה המטופשת הזאת. כל הכבוד לך שאת מתמידה, הלוואי והיה לי כל כך הרבה זמן לאימונים. ולדעתי זה בכלל לא נורא אם תעבור שעה או שעה וחצי. תהני...

tushtk

New member
כמה שאלות בתור התחלה

היי, יש לך אפשרות לפצל את האימון? במקום 3 אימונים מרוכזים, להגיע 4-5 פעמים למכון לאימונים קצרים יותר? למה דווקא הסדר המצוין? אירובי - אנאירובי - אירובי. האם את בכושר המאפשר לך לעשות חצי שעה עצימה יותר במקום שעה על הקרוס? האם את משלבת סופרסטים (עבודה על שני שרירים מנוגדים במקביל) באימון האנאירובי שלך?

magicpie

New member
כמה תשובות:)

אני מניחה שאוכל לפצל את האימון...פשוט תהיתי עד כמה זה הכרחי אם בכלל. כי נוח ככה לבוא לח"כ ולסיים הרבה עבודה. מה גם שאני אוהבת אתגרים ואני ממש אוהבת ספורט. הסדר הוא לא ספציפי.אני מגיעה שעתיים ליפני שיש חוג ספינינג בהדרכה..אז שעה אחת אני עושה אירובי, שעה אחרי זה אנארובי כדי לנוח לספינינג, ואז את הספינינג עצמו.אני יכולה להחליף את הסדר של הקרוס והאנארובי אם זה עוזר. ואני אכן בכושר לעשות חצי שעה עצימה יותר, פשוט חשבתי שעדיף שעה כי עדיף פעילות ספורטיבית ארוכה יותר וגם לפיתוח סיבולת לב ריאה. וכן,אני משלבת סופרסטים. אני עושה בערך 13 מכשירים בח"כ, על שרירי רגליים ,ידיים, ובטן. ואח"כ כמה תרגילי משקולות.

למעלה