שאלה

שאלה

בבית עלמין רמת השרון יש חלל תצוגה אלטרנטיבי לאמנות שנקרא גלריה סאן יוטה מנוהל ע"י נעמי שלו ובעוד שבועיים אציג שם תערוכת אמנות מיצב.. ברצוני ללוות אותו בתליה של מראות קטנות על עצים בשטח בית הקברות מסביב. המקום רגיש משום שנמצא בקרבת קברים בבית קברות יהודי ומנוהל ע"י דתיים ונעמי עצמה לא מעוניינת לפגוע באיש ושלא יוציאו אותה משם.. הכוחות העויינים (ויש כמובן..) האם תליה של קישוט על עץ בבית קברות יש בה משום השלכה דתית או האם יש איסור עליה?? או משהו שתתכן מציאת פסול בעצם קיומו? תודה על תשובותיכם..המועילות

תיקון קטן

החלל האלטרנטיבי נקרא "גלרית סאן יוטה" והוא ניצב מעל קברו של איתי שלו שכינה עצמו יוטה סאן, ואמו אוצרת ואמנית בעצמה, בנתה תיבה בגובה מטר 1ששים מעל קבר בנה בו עורכת פתיחות אפשר למצוא בגוגל... בוקר טוב

אוף מה קורא לי?

"גלרית יוטה סאן" (כנראה כי אני פוחדת לצאת מהארון..) (..באופן מטאפורי בלבד, כלומר)

msch

New member
ברמת השרון יש את לב יהודי הם ישמחו לעזור לך

אם זה לא פוגע ברגשות הכלל צרי איתם קשר -035470252 לא הבנתי מה זה פותחת שם מה כוונתך???

ראשית תודה לך

thank you very much כוונתי.. אני אמנית ולאחרונה בעיקר עסקתי בהוראת אמנות ויצירה עצמית אך אני בשלב של יצירה מאוד אינטנסיבית ואני מציגה תערוכה.. וחלל אלטרנטיבי - זה מן אוונגרד כזה - הוצאת האמנות מהגלריה והמוזיאון.. ויוצאת מהארון הכוונה שבכך שמצהירה על הקשר שלי, לתצוגת אמנות חתומה אהיה מזוהה כמי שאני תמי אלקון לורברבוים
(הבז על עץ הדפנה)

למעלה