שאלה באיזה עונה של סמולוויל ג'נסן אקלס שיחק? והוא שיחק בעוד סדרות? תודהה!!
מ מורן137 New member 5/6/07 #1 שאלה באיזה עונה של סמולוויל ג'נסן אקלס שיחק? והוא שיחק בעוד סדרות? תודהה!!
A Alarma New member 5/6/07 #3 שיחק גם 3 שנים ב"ימי חיינו" בתור אריק בריידי ובאיזה פיילוט לסדרה בשם STILL LIFE שלא ברור לי כמה פרקים היו בזה,ובמיני סדרה "BLONDE". ובתפקידי אורח בקומדיה"סיביל" ובתוכנית המפגרת עם הכלב-"ווישבון" זה בנוגע לסדרות. בסרטים: DEVOUR ובקרוב..TEN INCH HERO
שיחק גם 3 שנים ב"ימי חיינו" בתור אריק בריידי ובאיזה פיילוט לסדרה בשם STILL LIFE שלא ברור לי כמה פרקים היו בזה,ובמיני סדרה "BLONDE". ובתפקידי אורח בקומדיה"סיביל" ובתוכנית המפגרת עם הכלב-"ווישבון" זה בנוגע לסדרות. בסרטים: DEVOUR ובקרוב..TEN INCH HERO
A Alarma New member 6/6/07 #6 שחקתי לציין שהיה מפיק ואחד הבמאים וגם שחקן בסרט הקצר והעצמאי PLIGHT OF CLOWNANA
D darklighter New member 6/6/07 #7 אני מחכה כבר שיגיע הסרט הזהההה../images/Emo190.gif גם דנייל האריס (רייצ'ל ממגרש ביתי) משחקת איתו שם...אם ג'נסן בסרט זה חייב להיות טוב
אני מחכה כבר שיגיע הסרט הזהההה../images/Emo190.gif גם דנייל האריס (רייצ'ל ממגרש ביתי) משחקת איתו שם...אם ג'נסן בסרט זה חייב להיות טוב
A Alarma New member 17/6/07 #9 ראיתי הרבה תגובות ברשת כביכול מכאלה שכבר צפו בו. איך זה ייתכן? הסרט יצא כבר? הסרט ב-DVD? הוא ניתן להורדה? כי בבלוג הרשמי לסרט, כתוב שאין כלום עדיין, כי עוד אין מפיץ לסרט.
ראיתי הרבה תגובות ברשת כביכול מכאלה שכבר צפו בו. איך זה ייתכן? הסרט יצא כבר? הסרט ב-DVD? הוא ניתן להורדה? כי בבלוג הרשמי לסרט, כתוב שאין כלום עדיין, כי עוד אין מפיץ לסרט.