שאלה

Dewberry

New member
שאלה

יש כאן מישהו שאולי שמע על אנשים או יצורים כלשיהם שנמצאים מתחת לכותל? שמתפללים שם? משהו כמו 8 מטר מתחתיו, מתחת לאדמה? אם יש כאן מתקשרים או בעלי כוחות אחרים אז אולי תוכלו לשאול ולברר אם קיים דבר כזה? תודה מראש!

goldy

New member
מינהרות הכותל

בהחלט ניתן להיתפלל מעברו השני ולשים שם פתקים - זה אותו הקיר.

Dewberry

New member
קצת ארוך :)

בעיקרון לפני כמה שנים באה הגיעה אישה בלבוש דתי לחצר של דודה שלי (יש לה כוחות והיא מתקשרת וקוראת בקפה) היא התחילה לדבר ולהגיד להם דברים, לא יודעת בקשר למה, אחרי כמה זמן דודה שלי הסתכלה עליה ואמרה לה "כשאני מסתכלת על אנשים אני יכולה לראות עליהם דברים ואני רואה עלייך שאת לא מהעולם הזה". האישה הסתכלה עליה לכמה רגעים ואז אמרה שהיא לא מהעולם הזה אבל שלא יספרו לאף אחד. היא הסבירה שהיא באה לעשות תיקון והיא צריכה להציל ולעזור ל-9 משפחות וזאת אחת מהן. היא הסבירה שהיא באה ממקום שנמצא כ-8 מטרים מתחת לכותל ושהיא והשאר שכמוה מתפללים כל לילה בשעה 3:00. ושהיא מזמינה אותם לבוא בשעה הזאת ולראות. היא חילקה לכולם כלמיני ספרים ותמונות של רבנים וצדיקים והלכה, תוך כדי שהיא הולכת לכיוון היציאה היא מממשיכה ללכת ואז לאט לאט נעלמת. פשוט נעלמה, פתאום. רגע אחד אתה רואה אותה ורגע אחרי היא פשוט לא שם, כאילו בלעה אותה האדמה. כולם ממש נבהלו ולא הבינו מה זה היה ומה היא בדיוק. אחרי כמה ימים הם הלכו לצדיק גדול וידוע (הרב פיש ז"ל אם מישהו מכיר) הוא באמת היה אחד המתקשרים הגדולים, והוא אמר להם שהם נמצאים בקשר עם אישה שהיא לא מהעולם הזה, אישה שהיא לא טובה, היא שדה והיא מנסה לפגוע בהם. הם ממש נבהלו ממה שהוא אמר והתחילו להגיד שהיא באה לעשות תיקון ולעזור ל-9 משפחות ושהיא אפילו הביאה ברכות אבנים וספרים של צדיקים אז הוא אמר שמה שהיא באמת באה לעשות זה לקחת 9 נשמות ואת כל החפצים שהיא הביאה יש לזרוק מיד! הם כמובן עשו את מה שהוא אמר אך אותה האישה חזרה, הם אמרו לה שהם לא רוצים להמשיך לראות אותה, היא כנראה לא קיבלה את זה בטוב וכלמיני תופעות מוזרות התחילו לקרות להם. דברים התחילו להתעופף בבית, הטלויזיה כל הזמן היתה נדלקת ונכבת לבד, כפיות התעקמו, המזכירה הייתה מתחילה לדבר לבד באמצע הלילה ועוד כלמיני תופעות מוזרות.. אומרים שכנראה אחד מהמשפחה שלי נסע אליהם לכותל לפני שהוא ידע שהם רעים, כי הוא נעדר למשך ארבעה ימים. ביום השלישי סבתא שלי הלכה לרב ואמרה לו שהוא נעלם. הרב אמר לתת 18 אג' צדקה לבית כנסת ושבעוד זמן מה הוא יחזור. אותה האישה באה למחרת, ביום הרביעי, והם התחילו לצעוק עליה ולשאול איפה אותו הנער (הוא היה אז בן 20 ומשהו..) היא חייכה ואמרה שהוא בסדר ושעוד כשעתיים הוא יחזור. כעבור שעתיים הוא באמת הגיע אבל הוא לא הסכים לספר איפה הוא היה. באחת הפעמים אותה האישה אמרה לסבתא שלי "אין לי רשות להיכנס לבית שלך, אני מצטערת שפגעתי בבנך" עדיין לא הבנו למה היא התכוונה ואיך היא פגעה אך מאותו הרגע היא נעלמה. כל זה קרה לפני יותר מעשר שנים והסיבה שאני שואלת על זה שוב היא כי נראה לי שהם חוזרים..

goldy

New member
יכולהיות שהרב מעורב בזה?

"תני כסף (הסכום לא משנה) ותקבלי את הבן שלך חזרה"... מה עים קמעות? נתתם לה להחזיק "נגד עין הרע"? תראו לרב את התמונות, אל תגידו לו מאיפה זה, ותנו לו לחוות את דעתו.

אורי רז

New member
הערה

ביהדות, מתן צדקה היא מצווה \ סגולה גדולה, ולכן העיצה לתת ח"י מטבעות לצדקה נשמעת לי סבירה לחלוטין. אם הרב יודע שצדקה לבית כנסת מסויים מגיעה לנזקקים, אינני רואה שום סיבה שלא ימליץ לתת את הצדקה לאותו בית כנסת. מקריאה בספרי סגולות, ניתקלתי בסגולה שנקראת לקיים תרי"ג מצוות, וזה הגיוני מנקודת מבט של שכר ועונש - אלהים נותן שכר לצדיקים (= שמקיימים מצוות) ועונש לרשעים, ולכן סגולות וקמעות הן שוליים ל'מנה הראשית' ולא תחליף לה.

אורי רז

New member
מחשבות

אולי המקום שנמצא 8 מטרים מתחת לכותל הוא מערות הכותל, ותפילה בשלוש בבוקר יכול להיות התאספות לתפילה עם עלות השחר. לגבי העיצה של הרב - "תפילה, צדקה ותשובה מעבירים את רוע הגזירה" ו"צדקה תציל ממוות". צדקה היא מצווה \ סגולה די ידועה, ובפרט מתן צדקה בכפולה של 18 (ח"י).

Bastat

New member
ממשיכה במחשבות...

8 מטר מתחת לקיר לכותל - הספרה 8 תפילה ב 3:00 לפנות בוקר - הזמן...והשעה 3 9 משפחות / נשמות - הספרה 9 4 - ימי העדרות - הספרה 4 18 אג' לצדקה - הספרה 18= 9 (חי) או שיש לי יותר מידי זמן פנוי לחשוב..ואני סתם נוברת.... או שיש כאן משהו מעניין. הרבה מספרים טופולוגים וחזקים יש לנו כאן בסיפור אחד. ודרך אגב מה דעתך על תוכן הסיפור ? זוכרת במעורפל נבואה מסויימת שקראתי ממזמן מזמן על עלייתם של שני הצדדים ארצה...מתהלכים בארץ... האור והחושך, ודווקא עכשיו.. אני גם מכירה קבוצה שעובדת על אור וצל (צללים..) וההשפעה בהחלט ניכרת על חברי הקבוצה.

Alpha biscuit

New member
התאוריות שלי

דר ראשון שאני רוצה לדעת זה האם יש מצוצות בבית שלך ובבית של הדודה שלך? זה סתם מעניין אותי בקשר לסיפור דבר ראשון באמת נשמע כאילו אותו יצור הוא לא מהעולם הזה אם היא שדה יש סיכוי גדול שהיא משקרת מיידי פעם כך שאי אפשר לסמוך על האפשרות שמה שהיא אמרה זה נכון ושבאמת יש 8 מטר מתת לכותל בקשר לשדות אני לא מומחה סוגי שדים אבל אני מכיר סוג אחד של שדה שקוראים לה לילית (ושדות שכמו לילית) ושמעתי שאומרים שהיא רוצה את הזרע של האדם כדאי להוליד שדים לא נעים לי להגיד אבל יכול להיות שהיא הייתה עם אותו בחור בן 20 ושבעצם היא רצה את הזרע שלו, ואולי היא גם השיגה אותו. הדרך ההגיונית לדעת את זה , זה האם היא נעלמה הרבה אחרי היום שקרה המקרה עם הבחוראו לא . אם היא הלכה הרבה אחרי שהיא הייתה עם אותו בחור אז סביר להניח שאני טועה אבל אם לא אז אולי אני צודק. ועוד דבר אני תהתי למה בעצם אותה שדה רצתה דווקא את הזרע של אותו בחור למה דווקא המשפחה שלכם מה מייחד את המשפחה שלכם ואת שאר ה9 משפחות (אם היא לא שיקרה בנושא המשפחות) לעומת משפחות אחרות . יכול להיות שזה גורל, יכול להיות שזה משהו שקשור לעבר שלכם. אבל אני חושב שאולי זה קשור לדם שלכם. שאולי לאנשים במשפחה שלכם יש כוחות מאגים כמו הדודה שלך יכול להיות שזה לא רק הדודה שלך, אלה שאלו כוחות שעוברים אצל המשפחה שלך וזה הסיבה שהשדה רצתה דווקא את הזרע של אותו בחור כי רצתה להוליד שד שיהיה לו כוחות מאגיים הדרך שלך לבדוק את זה היא לראות האם יש לעוד אנשים במשפחה חוץ מהדודה שלך כוחות מאגיים על טבעיים אולי לך יש כוחות כאלה תנסי לעשות כשפים ולבדוק בעצמך . במידה וכן אולי תוכלו להשתמש בהם כדאי להרחיק את השדה . אלו התאוריות שלי עד כה נשמע מאד מפורח אבל זה מה שצלחתי להשיג בניסיון לחשוב בהיגיון אני לא שרלוקס הולמס אבל אני מקווה שאולי הצלחתי להאיר קצת אור על התעלומה

Dewberry

New member
וואוו. דבר ראשון המון המון תודה לכולם!!

דבר שני, אני ממש מתחברת ומסכימה עם הדברים שאמרתם. אם אני זוכרת נכון היא באמת עזבה אחרי שהוא חזר מאותם ארבעה הימים, יכול מאוד להיות שזה מה שהיא עשתה? ממש מדאיג אם כן! בקשר לדודה שלי - היא לא באמת דודה שלי, היא אישתו של אח של סבתא שלי (עקבתם? :) אז קשר דם אין בינינו, למרות שהיא אמרה שיהיו לי כוחות ושכבר עכשיו יש לי אינטואיציה מאוד גבוהה והגנה משמיים.. נראה בהמשך.. רשמתי את אותה השאלה בעוד פורום ומישהו בו שמתקשר אמר שלפי התקשור שהוא עכשיו עשה באמת קיים דבר כזה ויצורים כאלו. הקישור לשאלה למעוניינים כאן

RainBird

New member
דעה אישית אני מאמין גדול בישויות שיכולת להתממש בגוף אנושי. כבר שמעתי על מקרים של כל מיני דברים מהסוג הזה. ייתכן שזו אישה שמתה בצורה קשה, שלקחה גוף אנושי ומנסה עם הידע שלה לרפא אנשים אחרים. לא כל מה שלא מהעולם הזה הוא שלילי. מצד שני, לא כל מה שמהעולם האחר הוא חיובי. עבור היהדות הדיכוטומיה מאוד קלה- אם זה לא מגיע מהרב, זה חייב להיות שלילי או רע, לפי החוויה שלי. אני באמת לא יודע אם מטרת האישה הייתה להגן או להזיק, וסביר להניח שאדם רוחני שהיה פוגש אותה היה יודע להבדיל. דודה (חורגת) שלך חשה רוע ממנה?

סיריוס1

New member
אהלן ! כנסי לפורום תקשור ותקראי....../images/Emo221.gif

...את תגובתי. לגבי תופעות על-טבעיות, היא לא גרמה לזה, זה תוצאה של התוצר של מערכת היחסים שנוצרה ביניכם לאחר שאותו בחור צעיר שהה במתחיצתם, זה תוצר של "סגירת חשבון מעולם אחר" במובן שהסברתי בפורום תקשור. זה אמור היה להיות לטובה. בפעם הבאה פשוט תעשי את עצתי ואל תפחדי. זה פשוט משהו פורמלי בין נשמות קרובות, כמו טקס נמוסין. התופעות העל-טבעיות הן תוצר של דחיסות אנרגייה כתוצאה מהתיקון שנוצר, זה לא היה אמור לקרות, אולם זה קרה כי כנראה צד אחד לא היה במצד רוחני טוב ותקין ולכן זה לא הצליח כל כך. בפעם הבאה לא צריך ללכת אליהם או לפתח דיון ארוך, ולא לסמוך על ההגנה שלהם ( בצורת סיפור שהקשר עובר דרך הכותל ). רק לתת את אותו חפץ מאדמה/חימר ( לא יקר ). זה משהו פורמלי בין נשמות דומות ואמור להיות חיובי במושגים הרוחניים של כל צד. כאשר קורים דברים לא רצויים בבית סימן שהם לקחו לכם אנרגיה שלא היו צריכים לקחת, ניתן לתקן את זה בקלות , אולם הצד שלהם יצא חייב הפעם, ובגלגול הבא זה יחזור על עצמו ובפעם הבאה נקווה שזה יצליח לכם מבלי תופעות בלתי רצויות שיוצאים חייבים עליהם מול המלאכים...
בהצלחה !

למעלה