שאלה

שאלה

מה לדעתכם עושה יותר הרגשה רעה? 1. שאתם בטוחים שאתם מיוחדים במשהו והמצאתם את הגלגל (בסוג מוזיקה מועדף, סגנון דיבור, מישהו מוערץ, לבוש שונה) ואז פתאום אתם רואים את כולם עושים ככה, כמוכם, וזה מפסיק להיות "שלכם" ו"מיוחד". או 2. שאתם בטוחים שאתם מיוחדים במשהו והמצאתם את הגלגל (בסוג מוזיקה מועדף, סגנון דיבור, מישהו מוערץ, לבוש שונה) ואז אתם מגלים שכבר כולם עושים/ עשו את זה וזה כבר לא מיוחד ורק אתם עם הדיליי שלכם עוד בטוחים שאתם משהו. שאלה מעניינת, קורה לכולם, תגובות בבקשה

goldy

New member
הדבר נפוץ במיוחד אצל כיתות ז'

שבטוחים שזה בוגר ליהיות מפגר וכל דבר הכי קטן שהם עושים זה שיא הבגרות. הפיתרון: את לא הריאשונה אי-פעם. מבאס, אבל מה לעשות. אים את עדיין בטוחה שהמצאת את הגלגל ספרי על זה לאימא שלך והיא תגיד לך מתי היא שכחה מיזה.

sexytomato

New member
לא, זה בכיתה ט', ולכן אנשים כאלה לעד הם

"ט'ניקים". אבל תכלס, זו הכללה גסה ולא נאה.

black hock

New member
אין סיבה להרגיש רע בגלל דבר כזה...

נכון שזה מבאס שאת לא מיוחדת כמו שחשבת אבל אם מישהו כבר חשב על זה כנראה שזה היה שווה מחשבה ולא סתם ביזבזת את הזמן שלך

אתם לא מבינים למה התכוונתי.

לי קרו שתי האופציות, בדברים שונים, בזמן שונה. זה מזה מבאס!! אז אני שואלת מה יותר נורא: 1 או 2.

black hock

New member
תלוי במקרה הספציפי אני חושבת...

זה משנה מה יותר נוראי?

אני בעיקר

מנסה להעלות שאלה למחשבה. ויש לי סיפור סביב זה, אבל נמאס לי לרחם על עצמי. הגעתי למסקנה מסויימת, ואני יודעת שהיא נכונה, אבל בכל זאת קשה לי קצת עם זה... אבל יהיה בסדר. אחרי הכל אני נושמת, יש לי חברים והשיער שלי מסתדר טוב בבוקר
וזה מה שחשוב
.

d e b a s e r

New member
לדעתי 1 יותר מבאס...בהרבה אפילו.

כי ב2 זה מן באסה רגעית כזו וזהו, וב1 זה בדר"כ משהו שכבר ממש נהיה חלק ממך, ואז פתאום כולם כאלה. רוצה לספר מה היו המקרים שלך? (מסקרן אותי לדעת...:)

goldy

New member
זה ביגלל שאת היחידה עים פאדיחות

לכולם יש בעיות \ פאדיחות וכו', לרבות אלו שצוחקים על אחרים כאילו החיים שלהם ושל השפוטים שלהם מושלמים.

d e b a s e r

New member
מה שגולדי מנסה להגיד,

שלכולם פה יש פאדיחות ובעיות, אז אין סיבה שיצחקו עליך, אם מישהו כן יצחק, זה לא כאילו החיים שלו ממש מושלמים, אלא שיש לו ביטחון עצמי נמוך אז הוא מרגיש צורך לצחוק על אחרים.

Yuval Y

New member
ממממ...

נראה לי שהייתי מעדיף לעשות משהו וכעבור זמן קצר לראות את האנשים סביבי עושים זאת, כי זה מראה שנתתי לאנשים סביבי את היכולת לאמץ את הדבר הזה, וגם שקבעתי את האופנה המקומית
זה קצת נראה לא נעים להיות בטוח שאני ייחודי בכך שאני מגלה משהו שכל השאר כבר עושים או שכחו. אבל... ישנם דברים שבהם זה דווקא מאוד טוב לראות שהוא לא ייחודי, מעצם זה שאז התחושה המתקבלת היא ש"אני לא חריג". אם כי, כאן יש גם את המימד של השיפוט העצמי, של המקום שרוצה להיות "כמו כולם". לפי דעתי, מה שכדאי הוא לפתח את העצמיות, עם או בלי קשר ל"מה שעושים כולם"...

למעלה