שאלה

שאלה

האם יש אתר באינטרנט שאני יכול לשחק נגד המחשב לא נגד אנשים ברשת ? ואם כן עדיף שיהיה אתר בעברית. בתודה מראש

כן

בקספרוב קום יש מלבד אנשים גם תוכנות מחשב עם דירוג שאפשר לשחק נגדם. רובוטים! חרדי מאמין - בישיבה משחקים שח?

עוד עזרה בבקשה

הגעתי לקספרוב דרך מנוע החיפוש של תפוז אבל אני לא שולט טוב באנגלית אז אולי תדריך אותי מכאן איך אני מגיע למקום בו אני מחק נגד המחשב ולא נגד אנשים אחרים ברשת. אגב כבר נרשמתי שם אבל לא הצלחתי למצוא את המקום בו אני משחק נגד המחשב. וכן בישיבה משחקים שחמט

באותו מקום

באותו מקום שמשחקים נגד אנשים PLAYZOON שם יש קטגוריה של תוכנות מחשב COMPUTERS שחק נגדם ואגב אתה יכול להוריד מהרבה אתרים משחקי שח והא לך מחשב שמשחק מולך יש הרבה אתרים.אפשר לעשות חיפוש באגפי המשחקים באתרים הגדולים יש תוכנות חינמיות או לא שאחרי קירוק קל יהפכו לחינמיות

aaa123

Member
מספר התוכנות החינמיות הוא לפחות

פי 10 ממספר התוכנות המסחריות. אם המטרה היא לשחק נגד המחשב אין שום טעם לגנוב תוכניות כי התוכניות שאפשר להוריד בחינם מספיק טובות(הרמה של התוכניות החינמיות הכי טובות היא לפחות אמן בינלאומי).

שלום מר AAA123

עדיין לא שכחתי אותך ובקרוב נפגש זה נכון - יש די תוכנות חינמיות

כן

בקספרוב קום יש מלבד אנשים גם תוכנות מחשב עם דירוג שאפשר לשחק נגדם. רובוטים! חרדי מאמין - בישיבה משחקים שח?

למעלה