נכון עמנואל
בנושא הזה לא חייב מורה ממין נקבה, זוהי בחירה מודעת שלא מצמצמת לי את האפשרויות. כחלק מהדרך מצאתי, שיש חשיבות לאנרגיה המינית כאנרגיה שתומכת ומייעלת תהליכים אנרגטיים מתקדמים. לאו דווקא ליחסי מין אלא כאנרגיה בכלל. קראתי שני ספרים של נשים שעברו חניכה אצל דון חואן, שמדברים על נושא האנרגיה המינית בכלל ולנשים בפרט, בהשמת דגש לדרך הטולטקים. חלק מן החניכה הן עברו אצל נשים מתוך הקבוצה. גם את המיידעים בדרך הטולטקים בכלל אפשר לעבור אצל כמה מורים בנפרד או במקביל, כל אחד וההתמחות שלו. בהחלט אני יכולה ללכת לסדנא לעניין הזה, בכלל ללא קשר לדרך הטולטקים, אבל אני חושבת שיש ערך מוסף טוב יותר עבורי אם אשלב בין השניים, חשבתי שיש מורה אשה שתחבר בין השניים. "תבנית ניקבית" כמוני, שעברה דרך בנושא ויודעת יותר טוב ממני ויכולה ללמד אותי. אני רוצה לקבל ממך פרטים על דלית, כאן או במסר נראה לאן זה יוביל. ובכלל הייתי רוצה להצטרף לקבוצה ולעשות עבודה דרך קבוצה, אבל אין לי אפשרות להתחייב לכך, אני נוסעת הרבה לחו"ל עבודה, ולא יכולה לסגור לי ימים קבועים מראש. קראתי שאצלך אפשרי לא להגיע ולהשלים דרך חניכים אצלי זה יהיה ממש מוגזם ולא יעיל. תודה בכל אופן