שאלה.....

שאלה.....

האם משהו כאן מכיר מורה [אישה] שמדריכה את משנתו של דון חואן / דרך הטולטקים באזור ת"א? תודה מראש

ibag

New member
השאלה שלך

מזכירה לי את ההוא ששאל עם יש מורה לא מעשן שמלמד את דרך הלוחמים. בדרך הטולטקים אין תנאים, רק אם לא מציבים גבולות אפשר להרחיב את הגבולות האישיות. עושה רושם שאת מתחמקת ממהדרך שכבר תפס אותך בדרך כלשהו. אין לך זמן....את לא נצחית. מודעות למוות אולי יעזור ך לעשות את הבחירות הנכונות.

היא מזכירה לך

את הצורך שלך להיות נמהרת בתגובות שלך מדי פעם. כנראה שאף אחד לא חסין מלהניח הנחות שגויות מדי פעם וגם להסיק מסקנות מזה...... .גם לא "לוחמת" ותיקה כמוך. את לא יודעת למה השאלה נשאלה, היא בכלל לא מעידה על דעתי בעניין מין המורה, מורה הוא כלי להעברת מידע לא משנה מינו גיל השכלה אימפוטנט או לא. יש משהו שעומד מאחוריה היא נועדה להרחיב את הגבולות הנשיים בנושא ספציפי מאוד......תנסי להבין בין השורות. את לא ניצחית .......אין לך זמן, תנסי לשאול ישירות אם זה מעניין אותך כי הרי השאלה גרמה לך להתעורר באיזה שהוא אופן ולהגיב. אני משערת שלא סתם אין מקריות.

ibag

New member
זאת לא הייתה תגובה נמהרת

היא התבססה על המידע שיש לי אליך כרגע, כמו שהתגובה שלך מתבססת על המידע שיש לך אלי כרגע. כל עוד שנינו מודעים שהתמונה שיש לנו רחוקה מאוד מהתמונה ה"שלמה", הכל סבבה. הכעס יתעורר רק אם נבחר להצדיק את התמונה החלקית... אני לא "לוחמת" (לא עם ולא בלי מרכאות), אני צועדת בדרך הידעים זמן מה, אני גם לא וותיקה, לפחות בהקשר של הצעידה אני לא יכולה לקבוע את עצמי כזאת. הנחת הנחות מעצם הגדרתה אמורה להיות שגויה לעתים קרובות, אז ברור שאף אחד לא חסין מלהניח הנחות שגויות. אני לא יכולה לנחש מאיזה סיבה את שואלת את השאלות, זה מתפקידך(בתור זה שרוצה לקבל תשובה) לדייק בשאלות ולספק מלכתחילה את כל האינפורמציה הרלוונטית. לאחר קריאת השרשור אני מבינה שאין שום קשר בין דרך הטולטקים לבין מה שאת מחפשת, אם הייתי יודעת את זה קודם סביר להניח שלא הייתי מוצאת עניין לענות לך. השאלה שלך לא גרמה לי שום התעוררות, אני קוראת את התגובות כאן לעיתים קרובות (גם את שלך), אך נדיר שיש לי מה להגיב. מתוך הרגשת נצחיות ונבדלות לא נראה לי שהיה לי רצון או חשק להתעניין בדרכך...אבל מי יודע...אולי כן.

לפי מיטב ידיעתי

אין אף אישה (מורה) בארץ שמלמדת את דרך הטולטקים. "להרחיב את הגבולות הנשיים בנושא ספציפי מאוד" לא חייבים בשביל זה מורה ממין נקבה,... אפילו אם אני לא קורא בין השורות ואת לא אומרת בדיוק מה הכוונה שלך.... אם את מחפשת כל מיני סדנאות על נשיות ולנשים בלבד אז אני ממליץ לך על דלית בהצלחה

נכון עמנואל

בנושא הזה לא חייב מורה ממין נקבה, זוהי בחירה מודעת שלא מצמצמת לי את האפשרויות. כחלק מהדרך מצאתי, שיש חשיבות לאנרגיה המינית כאנרגיה שתומכת ומייעלת תהליכים אנרגטיים מתקדמים. לאו דווקא ליחסי מין אלא כאנרגיה בכלל. קראתי שני ספרים של נשים שעברו חניכה אצל דון חואן, שמדברים על נושא האנרגיה המינית בכלל ולנשים בפרט, בהשמת דגש לדרך הטולטקים. חלק מן החניכה הן עברו אצל נשים מתוך הקבוצה. גם את המיידעים בדרך הטולטקים בכלל אפשר לעבור אצל כמה מורים בנפרד או במקביל, כל אחד וההתמחות שלו. בהחלט אני יכולה ללכת לסדנא לעניין הזה, בכלל ללא קשר לדרך הטולטקים, אבל אני חושבת שיש ערך מוסף טוב יותר עבורי אם אשלב בין השניים, חשבתי שיש מורה אשה שתחבר בין השניים. "תבנית ניקבית" כמוני, שעברה דרך בנושא ויודעת יותר טוב ממני ויכולה ללמד אותי. אני רוצה לקבל ממך פרטים על דלית, כאן או במסר נראה לאן זה יוביל. ובכלל הייתי רוצה להצטרף לקבוצה ולעשות עבודה דרך קבוצה, אבל אין לי אפשרות להתחייב לכך, אני נוסעת הרבה לחו"ל עבודה, ולא יכולה לסגור לי ימים קבועים מראש. קראתי שאצלך אפשרי לא להגיע ולהשלים דרך חניכים אצלי זה יהיה ממש מוגזם ולא יעיל. תודה בכל אופן

קראתי יותר מ-2 ספרים של כאלו הטוענות ש-

היו תלמידות של דון חואן... אולי הם היו ואולי לא... בכל אופן הספים שאני קראתי נותנים די הרבה מידע. את כותבת "יש חשיבות לאנרגיה המינית כאנרגיה שתומכת ומייעלת תהליכים אנרגטיים מתקדמים"... אני לא יודע "אנרגיה מינית" מה היא. "מורה בדרך הטולטקים" לא מתמחה בכלום... התמחות זו המצאה של ה"מדע המודרני"... מרפי הגדיר מומחה בצורה ממש יפה: מומחה זה אחד שיודע יותר על פחות... לכן המומחה האולטימטיבי יודע הכל על כלום. מצ"ל לינק לאתר של דלית... תהני. 2 הערות קטנות: 1- אם את מחפשת ללמוד בקבוצה אני ממש לא הכתובת 2- לא יודע איפה קראת שאפשר להשלים חומר שאני מלמד דרך "חניכים אחרים"... זה ממש לא נכון. בכל אופן, אם את רוצה ללמוד אצלי את מוזמנת ליצור קשר דרך מסרים אישיים ולקבוע פגישה.

זה מה שהבנתי

ממה שקראתי אצלך באתר: "התלמיד צריך להשלים את החומר שנלמד מתלמידים אחרים אם מסיבה כלשהי הוא לא מגיע למפגש" לא כתוב מהו החומר, עיוני או מעשי אבל....כך כתוב. ושנפתחת קבוצת לימוד, קבוצה זה קבוצה, כמה אנשים ביחד המפגש הוא לא אישי יש אינטרקציה והיא לא אחד על אחד. גם אם כל אחד בקצב שלו מתקדם. ואני משערת שאתה גם מלמד אחד על אחד. הספרים הם של טאישה אבלאר ומרלין טנשנדה, לא יודעת אם הם מוכרים ואם יש עוד, אשמח לקבל שמות ממי שיודע. תודה על הקישור

אני מניח

שמה שאת קראת קשור לאנג'ל טק ולא לדרך הטולטקים... אם לאו אז תודיעי לי כי כנראה יש טעות באתר שלי. "קבוצה זה קבוצה, כמה אנשים ביחד המפגש הוא לא אישי יש אינטרקציה והיא לא אחד על אחד. גם אם כל אחד בקצב שלו מתקדם. ואני משערת שאתה גם מלמד אחד על אחד." קבוצה זה קבוצה לפעמים אך לא תמיד... גם אם יש כמה אנשים ביחד הלימוד של דרך הטולטקים זה תמיד אחד על אחד. אני מניח שטאישה למדה אצל דון חואן והיא כתבה יותר מספר אחד. מרלין עד כמה שידוע לי לא פגשה את דון חואן אף פעם.

למעלה