שאלה.......

• פותח הנושא nadel
  • פורסם בתאריך

nadel

New member
שאלה.......

שלום אנשים ראשית שלום לכולם אהבה ובריאות. שנית רציתי לדעת אם יש בארץ אשרם רציני ללימוד יוגה ומידיטציה, אם כן אשמח לדעת היכן. אני גם יודע שהיום כל פלוץ ( סליחה על הביטוי ) מלמד יוגה וממש לא בא לי "ליפול" על מקום כזה.. בכל מקרה תהיו טובים יניב

יוגי בר

New member
יוגה ומדיטציה

יניב, שלום רב. על אשרם רציני ליוגה ומדיטציה לא ידוע לי. לעומת זאת על מרכז רציני- כן. באם אתה בעיר הגדולה תל-אביב נסה את מרכז שיבננדה ליוגה וודנטה. ברח´ לטריס 6 (ליד הבימה), טל: 6916793 ו- 6961810 . הם רצינייים. שווה ביקור. בהצלחה בברכה ואהבה יוגי בר

א א

New member
בעניני פלוצים ונפילות...

לפעמים חלק מהלימוד זה ליפול על האנשים הלא נכונים, לפעמים זה חלק מהדרך. הרבה פעמים תגלה מורים ליוגה מלומדים, מתורגלים ועם הרבה תעודות שלא נגעו במהות. בפעם האחרונה שהיה אשראם בארץ זה היה במצפה רימון אצל הר ציון וכל תלמידיו חזרו בתשובה בעקבותיו. תתחיל בקטן (מוכנה להמליץ לפי איזור מגוריך) ולאט לאט תראה את האור. יאללה ביי א.א.

יוגי בר

New member
על קלוץ ועל פלוץ

אכן כי כן. חלק מהלימוד בדרך (בכל דרך) יכול להיות לפעמים ליפול על פוץ ולחטוף את הזץ ואת הפלוץ. אלא מה? זו ממש לא חובה קדושה. והר ציון לשעבר רמה-קרישנה, לשעבר...הוא הדוגמא הלא נכונה לעניין. אז מה כן? אל תהיה חסיד שוטה של אף אחד. ועוד הארה חשובה בנוגע לאור: כולנו מוארים. גם אני, גם אתה, גם את. כי אם היית צריכה להגיע אל האור, סימן הוא כי האור אינו כאן ועכשיו, אלא צריך לרכוש אותו. ומה שרוכשים גם מאבדים. בקיצור- הוא אינו אבסולוטי. עכשיו, מה שאינו אבסולוטי ותמידי אינו ראוי כלל שתתאמצי עבורו. מה צריך לעשות? צריך רק להוריד את צעיפי הבורות בנוגע לאור. הבורות שהיא כל המידע המוטעה שקיים אצלך ביחס אליו. בברכה ואהבה יוגי בר

ארידס

New member
יניב.

נפתח מקום חדש המנוהל ע"י מורה ותיקה ורצינית בעין ורד. אני מכיר אותה אישית ומומלץ בחום. ארידס.

amichai58

New member
יוגה, מדיטציה והגשמה עצמית

www.sahajayoga.org יש שם גם קישור לישראל. יש תרגול קבוצתי יזום בארץ בכמה מרכזים, יש כאלה שגרים זה ליד זה ומתרגלים ביחד, ויש שאיפה להקמת אשרם. כדאי בכל מקרה ללמוד שיטה זו

למעלה