שאלוהים ישמור עליכם...

oxy2009

New member
שאלוהים ישמור עליכם...

סליחה מראש על רמת עברית שלי, אני רוסיה. אני מאמינה בישוע. ונרחב ומתמלא לי הלב כשאני שומעת שעוד ועוד אלוהים נכנס ללבובות הפתוחים...כשה לי להבין הכל מה שמדובר פה בפורום, אבל אני מנסה.. יהודים המשיכים יקרים, אנחנו פה ברוסיה ובאוקראינה אוהבים אותכם מאוד! מתפוללים עליכם, מכבדים ואוהבים. שאלוהים ישמור עליכם... באהבה, אוקסנה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה אוקסנה שישוע יברך את חייך

ויחזק אותכם ברוסיה ואוקראינה (אם הבנתי נכון שאת כותבת משם כעת). יש פה מגוון רחב של אנשים מכניסיות שונות בארץ, כולל ערבים נוצרים וכולל יהודים משיחיים
ברוכה המבקרת

שלום לך אוקסנה פרטנוי

איך זה שיש לך עברית טובה כל כך? האם בירכתך היא רק ליהודים המשחים? למי כוונתך - אנחנו ? "אנחנו פה ברוסיה ובאוקראינה" ?

oxy2009

New member
תשובות. קצת עלי...

שלום! אני מאוד מתאמצת בשביל לקרוא ולכתוב' אבל תודה. אני גרתי בארץ קצת יותר מארבעה שנים. עליתי מרוסיה עם בעלי הראשון ועם הבן שלנו בשנת 2000 וחזרנו אחרי שהתגרשנו בשנת 2004, התחתנתי עם בחור אוקראיני ועכשיו אנחנו גרים באוקראינה. פה לפני שנה וחצי האמנתי באלוהים,קיבלתי את ישוע כמשיח והחיים השתנו לחלוטין ואני השתנתי... רק עם הזמן ראיתי שמקום שאנחנו הולכם הכנסיה,לא המקום הנכון בשבילנו. יש הרבה דברים שנורא מפריים. אם זה יהיה מעניין אני אספר יותר. עכשיו אנחנו לא מבקרים אף כנסיה, מתפוללים שאלהים יראה לנו את הדרך שלנו. התשובה שלי על שאלה לגבי למי אני פונה היא - אני פונה לכולם מי שמאמין בישוע. אגיד לכם את האמת' לא ידעתי בחיים שיש יהודים ישראלים שמאמינים שישוע הוא המשיח! מוזר אבל כשגרתי בארץ לא ראיתי ולא שמעתי ואומנם לא ינין אותי הענין הזה בכלל. אך תמיד הרגתי ליהודים משהוא חם כזה..למרות שאני רוסיה. התאהבתי בארץ התאהבתי באנשים,בספא, בתרבות,במינטאליות, בהכל!!! יש לי תעודת הזהות,אני מתה לבוא לארץ,לבקר ולהכיר יהודים ישראלים שמאמינים בישוע. לראות בעצמי,לגעת :)))) כזה נורא חשוב בשבילי ובשביל אלוהים - שיש,יש ! יש יהודים ישראלים המאמינים שישוע הוא המשיח,למרות הכל.. למרות כל המצב הקשה בארץ, ממש לא קל להיות מאמין בישוע בארץ ישראל. בברכה וכבוד רב , אוקסנה. P.S. אם יש למשהוא זמן ורצון לשושח איתי דרך אינטרנט אני מבקשת לפנות אלי דרך סקייפ - oxy000, תודה!!!

למעלה