שאלוווווווווווווווווות

Horse Wishper

New member
שאלוווווווווווווווווות

1. מי זה אונימוגו הזה
זה שבליבו של נאראקו עדיין פועם הלב שלו
2. למה אחרי שקיקיו איימה על אינויאשה בסכין הוא עדיין רוצה להגן עליה
איזה מין היגיון זה
3. למה אינויאשה היה כל כך שליו פתאום
מה קרה
זה בגלל שהוא החליט מה הוא צריך לעשות
(בפרק ביום שישי) והערות: 4. תודו שסאנגו יפיפיה אבל יש לה קול של מבוגרת וזה דיי מעצבן... 5. הצרחות של שיפו משגעות לי את השכללללללללללללל תודה מראש...

Tני אענה

1. אונימוגו - שודד חסר מזל אשר קיקיו טיפלה בו.. ואז הוא ביקש מהשדים להכינס אליו כדי לקבל גוף חד שוכך נוצר אהוב ליבי נאראקו *מזילה ריר* 2.הוא אידיוט 3.נאמ נאמ כי הוא הגיע להחלטה אני חושבת

PakoLina

New member
תשובוווווווווווווווווווות

1. אוניגומו הוא בן אנוש שודד נראה לי שהיה באיזה שהיא תאונה, והוא לא היה יכול לעשות כלום חוץ מלראות ולדבר. קיקיו טיפלה בו בתוך מערה, והיתה לו נשמה רעה או משהו כזה והוא חשק בקיקיו או וואטאבר (ציטוט). אז כששדים באו למערה שלו ורצו לאכול אותו ואת הנשמה הרעה שלו הוא, אמר ככה "נכון שאתם רוצים לאכול אותי? אתם רוצים את הנשמה הרעה שלי? אז קדימה, תאכלו אותי, וביחד ניצור את השד הרע ביותר עלי אדמות" או משהו כזה.. ותביני, היו שם מאות שדים.. אז הם אכלו אותו וכן נוצר נאראקו
2. אני לא יכולה לענות לך כי פספסתי את הפרק
3. אני חושבת שמה שאת חושבת זה נכון.. שהוא החליט מה לעשות.. כן, גם אותי הקול של סאנגו מעצבן
בכלל, סאנגו מעצבנת אותי

J e i n

New member
יש לסאנגו קול של אישה כי היא אישה..

היא לא צעירה כמו קאגומה... ואני דווקא אוהבת מאוד את הקול שלה.

s a n g o

New member
איזו שאלה ?

סאנגו מהממת מכל ההיבטים (-: אגב ... מישהו יודע מה זו הפרווה שיש לסשומארו (כמו שהקריין של הפרקים הגה את השם שלו כשהיה "סשומארו מנופף בטוקיג'ין") על הכתף ????????????????? וגם מה עם סשומארו ? מאז שכל החבר'ה לקחו את אינויאשה מהקרב שלהם ושסשומארו אמר לג'אקן שהוא ראה את מה שהוא צריך לראות , לא המשיכו לראות את זה ...

Pagra Baleben

New member
עוד שאלות../images/Emo60.gif

ווה, פיספסתי איזה שלושה פרקים ולא הבנתי כלום בפרק של היום [שבת]. קיקיו שוב חזרה?:0 מה קרה איתה?:0 למה קגומה חזרה לעולם שלה?:0 מה קרה עם כל זה?>_____< ומה המספרים של הפרק של היום אם מישו יודע?:X תודה"^^

Kagome13

New member
תשובות

אני לא בטוחה אבל... כן קיקיו חזרה, רדף אחריה שד שניסה לגנוב לה תנשמות המתות (או משהו כזה). קגומה חזרה לעולם שלה, כי היא ראתה את אינויאשה מחבק את קיקיו והבינה שהוא בחר בקיקיו. ומה מה קרה עם כל זה? חח

Fay Wood

New member
הפרק של היום היה 48

ו... טוב, כל השאר זה דיי סיפור ארוך.. אני מניחה שאנשים אחרים יענו על זה

chuchi46

New member
מי זה אוניגומו?- תשובה

אוניגומו היה גנב מיסכן שלא היה יכול לזוז, אז קיקיו (ליפני שהיא מתה ופגשה את אינויאשה) לקחה אותו אליה למערה שבה היא טיפלה בו (רק קיקיו וקאדה ידעו על אוניגומו), ותוך כדי שקיקיו טיפלה בו הוא היאהב בה, הבעיה היא שבאותו הזמן שהוא היתאהב בקיקיו אינויאשה וקיקיו היתאהבו גם. אז אוניגומו הגנב נתן את גופו לשדים שיאכלו אותו (כי השדים חשקו ברוע ליבו של אוניגומו) וכך מאוניגומו נוצר- נאראקו המאניק שיישרף בגיהנום!!! הקטע הוא שהלב של אוניגומו הפועם בנאראקו עדיין אוהב את קיקיו למרות שהיא מסוכנת לנאראקו ולאינויאשה ובעצם לכל מי שנמצא בחברתה.... ועוד דבר אחד- אוניגומו היה בן אנוש, אז זה אומר שנאראקו הוא שד למחצה, כמו אינויאשה, ובגלל זה יש להם גם את אותה המטרה- שניהם רוצים את אבן ארבע הנשמות הקדושה כדי להפוך לשד מלא. מקווה שעזרתי, chuchi46

למעלה