שאלוווווווום!

greeneye

New member
שאלוווווווום!

לא, אני עוד לא בארץ. אני יושבת לי בלובי של המלון מאזינה לתזמורת שמנגנת "נוקינג און הבנס דור"י, (השעה פה 23:10 בערך), מפוצצת בשרימפסים, מרק טום יאמ קונג, עוף בקשיו ושקשוקת סרטנים, עם עגיל חדש דנדש בצורת מזלג כסוף ומעוטר, צמיד נורא נורא יפה בצבע ורוד-לבן-תכלת (דנדש, אף הוא) וחולצת McShit לאלאלא בעצם...חולצת... drink cocine טוב. נו. סתם. אני סתם עם גופיה שחורה, אבל חשתי בצורך לשתף. נאמ, קניתי כלמיני עגילים חמודים, וצמידים וקצת קטורת. אה, ותליונים של- פקק קולה מכסף, מפתח מדהים מכסף ו...אזיקים פיציייים מכסף! וכיף פה ביותר. טוחנים בכמויות. אני אחזור ב...מחרתיים. כן. יום וחצי של בילוי. יותר נכון יומיים. אבל בחצי יום הראשון אבא עוד לא היה פה והייתי לבד במלון (כי אמא אסרה עלי לצאת) טוב, מתגעגעת...ביי..

לוּבּה

New member
עגיל של קולה../images/Emo2.gif

זה כמעט פאאאאאפסי! אני שמחה שאת נהנת לך וקונה לך דברים חדשים ואף חושבת עלינו! אז תמשיכי להנות לך. ולקנות דברים. ותהניי!

Yuvalenko

New member
שלי, תגידי לה גם להנות!... ../images/Emo3.gif

(כמו שקטע של החטא ועונשו שמנסים לגלות איזה סוד מסתיר אחד המתחרים, ואומרים 3 פעמים "זה קשור לצבא?" ואז טל אומר לו כזה: "תשאל אותו אם זה קשור לצבא".. או משו כזה..
) טוב לשמוע ממך גל, העיקר שאת נהנית (לא אמרנו עדיין). תקני נייק מזויף ב30 שקל.

Yuvalenko

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נקרעתי ממך עכשיו!!!!!..... בחיי.....

Yuvalenko

New member
נכון!!! ../images/Emo13.gif

איך ידעת, שלי... ברוכה השווה, גל, ספרי חוויות כשתתאוששי, אנחנו מצפים ומחכים.

mati88

New member
גמני../images/Emo70.gif

והיה מוי מוי מוי כיף! אז חג שמח לכולם

kfm

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאהה!!!!!

מתושקקקקקקקקהההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי כלכך!במת במת!! היית חסרה ביותר! יאללה ספרי חוויותת!!

למעלה