שאלוווווון

שאלוווווון

שם: מקום מגורים: כיתה: גיל: תאריך לידה: סדרה אהובה של גיא: איך לדעתם גיא: חית מחמד: להקה אהובה: צבע אהוב: שיר אהוב: אישיות אהובה: תחביב אהוב:

SAPIROS5

New member
עונההה:]

שם:ספיר מקום מגורים:קריית אתא כיתה:ט גיל:14 וחצי תאריך לידה:15.4.1993 סדרה אהובה של גיא:משחק החיים איך לדעתכם גיא:חתיךךךךךךךךךךךךך חח:] חית מחמד:אממ כלב להקה אהובה:כל מיני.. צבע אהוב:כל הצבעים שיר אהוב:אין..כל יום שיר אחר אישיות אהובה: גיא אריאלי תחביב אהוב:... מחשב

עונה גמאנייייייייי

שם:ליטל מקום מגורים:אור יהודה כיתה: ט' גיל:15 וחצי תאריך לידה:22.5.92 סדרה אהובה של גיא:משחק החיים,יש גם את הנסיכה איך לדעתם גיא:מושששששששלם ! חית מחמד:חתול להקה אהובה:אין צבע אהוב:אדום שיר אהוב:רק מזרחית כל מזרחית אישיות אהובה:גיא אריאאאאאאאאלי אלא מי החתיך תחביב אהוב:מחשב טלוזיה הכל

orianush

New member
גם אני

שם: אוריאן מקום מגורים: ירושלים כיתה: י"ב גיל: 17 תאריך לידה: 21.10.90 סדרה אהובה של גיא: אממ.. לא יודעת איך לדעתם גיא: חתיך ומקסים חית מחמד: אין לי אבל כלב להקה אהובה: אין צבע אהוב: כחול שיר אהוב: אמא- שלומי שבת ויוסי אזולאי אישיות אהובה: יוסי, שלומי והראל מויאל תחביב אהוב: מוזיקה

גם אני עונה../images/Emo13.gif

שם: אלמוג מקום מגורים: איזור השרון כיתה: י"ב גיל: 17 וחצי תאריך לידה: 20/5 סדרה אהובה של גיא: משחק החיים איך לדעתם גיא: מושלם! חית מחמד: כלב? וסוס להקה אהובה: לאדעת הרבה צבע אהוב: כחול אדום צהוב שיר אהוב: לא קל.. שורטי אישיות אהובה: הילה ניסימוב! ונינט טייב תחביב אהוב: מחשב טלויזיה.. ורכיבה על סוסים.. =)

למעלה