שאלוווון

TCgirl

New member
שאלוווון ../images/Emo13.gif

שאין לי מושג מאיזה פורום הוא... שם: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: סדרה אהובה: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה: להקה אהובה: כמה אחים/אחיות יש לך: מאמין באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: מאמין באהבה ממבט ראשון?: מה הדבר שעושה אותך למאושר: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית?: אתה נאמן?: אתה אוהב ילדים?: אתה ותרן או עקשן: אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחור קנאי?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין באלוהים?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: *ברגע זה: לובש: מוזיקה: חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: קפה/תה: שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: חתולים/כלבים: אוכל/ממתקים: קולה/פפסי: *מה/מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: הריח האחרון שהרחת: *האם אתה: מעשן?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות:. מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: מתנשק עם עיניים עצומות: שר במקלחת: *האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: הדייט המושלם: סרט אהוב: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: אוהב בעצמי: לפני המוות:

TCgirl

New member
אוקיי... אז אני אתחיל.. |פטריה|

שם: אירנה מין: עוד לא. מזל: קשת. מאכל אהוב: אמ... איטלקי. שתייה מועדפת: מיץ אשכוליות סדרה אהובה: סמולוויל, שנות ה-70, השיר שלנו. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: המ... אני אוהבת לצחוק עם אנשים... כמה כריות: 1? חיות מחמד: אחותי
מכונית אידאלית: מאזדה 3 או 6? מוזיקה: הכל, אבל בעיקר רוק קליל כזה... להקה אהובה: TC כמה אחים/אחיות יש לך: 1 מאמין באהבה וירטואלית?: כן. זה יכול לקרות. הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: אמ.. חח.. לא. מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן. וגם משני, ושלישי, ורביעי... מה הדבר שעושה אותך למאושר: אין לי מושג... זה משתנה כל פעם... מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים
מקומות בילוי מועדפים: אין. בד"כ מתנחלים בבית של מישו... אתה אוהב להיות בבית?: כן. אבל גם בחוץ... אתה נאמן?: אני מאמינה שכן. אתה אוהב ילדים?: כן!!! אתה ותרן או עקשן: תלוי באיזה מקרה. אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?: אמון, חברות [ידידות], משיכה המרחק הפיזי כן קובע?: תלוי מהו. אם אני בצד אחד של הארץ והוא בצד השני אז כן. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: בשום אופן לא! ראית אחד שלא מצא חן בעינייך, תתני לו צ´אנס לכבוש את לבך?: אולי. איזה פתגם אומר לך הרבה?: פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך משו חכם להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק. מה המשפט שמאפיין אותך?: המ... אין לי שמץ... אתה בחור קנאי?: אני לא בחור. ולא קנאית. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "תבוא כל יום" [בגמילה], "אין לי מה לומר", "אני לא יודעת..." האם אתה מאמין באלוהים?: מאמינה במשהו. לא יודעת במה. החיים הטובים לדעתך: עכשיו. היחסים עם ההורים טובים?: לא רעים. לבוש: חביב
*ברגע זה: לובש: ג'ינס, גופיה כתומה... גרבי ברך של פוקס. מוזיקה: אין. חושב על: מה לענות בשאלה הזו. *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה/תה: קפה. שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אמ... תלוי באיזה מקרה... חתולים/כלבים: שניהם אוכל/ממתקים: שניהם
קולה/פפסי: קולה. *מה/מי היית רוצה? להרוג: אף אחד. לשמוע: אלכס
להיות כמו: עצמי. *האחרון סרט אחרון שראיתי: לא זוכרת =S בקלונוע: יום בניו יורק בטלוויזיה: אין לי שמץ! במחשב: מולאן רוז' מספר אחרון שחייגת: אמא [נראה לי] דבר אחרון ששתית: מים. דבר אחרון שאכלת: אשכולית אדומה [נראה לי...] פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בערב פעם אחרונה שבכית: לא זוכרת. פעם אחרונה שחייכת: לפני חצי שעה. פעם אחרונה שצחקת: לפני חצי שעה. הריח האחרון שהרחת: של האשכולית שאכלתי... נראה לי... *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה: לא מנגן על כלי נגינה: בערך. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: חח... לויודעת. מאמין בנסים: לפעמים. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: כן. רואה בשוטרים חברים או אויבים: המ... חברים... נראה לי... אוהב אלכוהול: לא מאמין באסטרולוגיה: לא ממש. מאמין בקסמים: לא ממש. מתפלל: לא. מבקר בבית כנסת: לא. לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא. חובש כובעים: כן. שונא את עצמך: לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן
אוהב את הכתב יד שלך: בדרך כלל. מאמין במכשפות:. כן ולא. מאמין בשדים ורוחות: כן ולא. נותן אמון בקלות: לצערי
אוהב לטייל בגשם: כן! אוהב ציניות: כן. אבל לא משתמשת בה יותר מדי... מתנשק עם עיניים עצומות: לויודעת
שר במקלחת: לא. *האם יש לך: סודות: מן הסתם
חלום שחוזר על עצמו: לפעמים קורה... פירסינג/קעקועים: חורים באוזניים? חוויה אחרונה שחויית: אמ... לויודעת...? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אין לי שמץ... הדייט המושלם: אמממ... נראה... סרט ואז טיול על שפת הים
סרט אהוב: קייט וליאופולד הבן אדם הכי שנוא: לא שונאת אף אחד... הדבר הכי קשור אלי: היומן שלי הכי שונא בעצמי: לא בא לי לפרט
אוהב בעצמי: אמ... צבע עיניים... את העובדה שאני נכנסת למצבי "כפית" בקלות
לפני המוות: אני רוצה להספיק כמה שיותר...

../images/Emo9.gif

שם:איילת מין:נקבה מזל:טלה מאכל אהוב:המבורגר שתייה מועדפת:קולה סדרה אהובה:זה משתנה כול הזמן..כרגע זה 406 האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לא כמה כריות:2 חיות מחמד:אין מכונית אידאלית:האודי מוזיקה:רוק להקה אהובה: דה קולינג כמה אחים/אחיות יש לך:3 מאמין באהבה וירטואלית?:ממש לא! הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?:לא אני בחורה ..למה שאני אפגוש בחורה אחרת?אתם מנסים לרמוז על משהו ..אני סטרייטית חחח. מאמין באהבה ממבט ראשון?:כן מה הדבר שעושה אותך למאושר:משחק כדורסל מה אתה אוהב לעשות: לישון מקומות בילוי מועדפים:הבית אתה אוהב להיות בבית?:כן אתה נאמן?:כן אתה אוהב ילדים?:לא אתה ותרן או עקשן:עקשן אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?:חוכמה,נאמנות ומשיכה המרחק הפיזי כן קובע?:לא אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?:לא ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?:לא@ איזה פתגם אומר לך הרבה?:"אל תפחדי מהפחד!" מה המשפט שמאפיין אותך?:"מים שקטים חודרים עמוק" אתה בחור קנאי?:אני בחורה וכן! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אניוואי. האם אתה מאמין באלוהים?:כן החיים הטובים לדעתך:בעל חתיך,הרבה כסף,ווילה בהרצליה פיתוח(?) היחסים עם ההורים טובים?:כן לבוש: *ברגע זה לובש:מכנס ורוד וחולצה של סטנפורד מוזיקה:רוק חושב על: *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית קפה/תה:תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות:שואף לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים:ממתקים קולה/פפסי:קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג:אף אחד מה אני משוגעת? לשמוע:אף אחד להיות כמו:אף אחד *האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע:טרמינל בטלוויזיה:מופע שנות ה70 במחשב:דארדוויל מספר אחרון שחייגת:אמא דבר אחרון ששתית:קולה דבר אחרון שאכלת:דוריטוס פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול בבוקר פעם אחרונה שבכית:לפני יומיים פעם אחרונה שחייכת:עכשיו פעם אחרונה שצחקת:אתמול הריח האחרון שהרחת:ממ בושם(?) *האם אתה: מעשן?:לא ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה:לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא מאמין בנסים: כן מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן רואה בשוטרים חברים או אויבים:לא רואה אותם לאחברים ולא אויבים אוהב אלכוהול:ללללא מאמין באסטרולוגיה:לפעמים מאמין בקסמים:לא מתפלל: כן מבקר בבית כנסת:לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה:חח אני מקווה מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:כן אני משועממת . חובש כובעים:לא שונא את עצמך:לפעמים מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים מאמין במכשפות:לא . מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות:לא ממש אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות:לא שר במקלחת:אכן כן *האם יש לך: סודות: לא ממש חלום שחוזר על עצמו:לפעמים פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: ממ זה תלוי מה אתם מחשיבים חוויה? מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: ביולוגיה הדייט המושלם:הלפרין סרט אהוב:אין כזה הבן אדם הכי שנוא: אין כזה הדבר הכי קשור אלי:הבית הכי שונא בעצמי:את המשקל אוהב בעצמי:ממ אני אצטרך לחזור אליכם עם התשובה(אולי הציניות שבי) לפני המוות: אלוהים גדול..אני לא יודעת מה יהיה לפני.

Zoharrr

New member
נארף...

שם: זוהר מין: נ מזל: אריה מאכל אהוב:פיצה/סנדוויצ'ים שווים שתייה מועדפת: ספרייט סדרה אהובה: אנג'ל ומכושפות האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: רק על אלה שמרשים לי כמה כריות: 1 חיות מחמד: - מכונית אידאלית:הפונטיאק של הבעלים של ארומה בבבית שמש מוזיקה: רוק קלאסי להקה אהובה: קאונטינג קרוז,דה קולינג, קייס צ'וייס, הקרנבריז, סינרגיה כמה אחים/אחיות יש לך: 4 - 3 אחים ואחות מאמין באהבה וירטואלית?: לא הכרת פעם מישהי באינטרנט ונפגשת איתה?: כן מאמין באהבה ממבט ראשון?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר: אין כזה מה אתה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, לשיר,לצייר מקומות בילוי מועדפים: חוף הים אתה אוהב להיות בבית?: כן אתה נאמן?: כן אתה אוהב ילדים?:תלוי איזה ילדים אתה ותרן או עקשן: עקשנית אהבה בנויה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם?:כנות,נאמנות ומשיכה המרחק הפיזי כן קובע?: כן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי?: מה פתאום! ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך?:לא איזה פתגם אומר לך הרבה?: life's a bitch and then you die מה המשפט שמאפיין אותך?: כנ"ל וקארפה דיאם את בחורה קנאית?:אולי מילים או משפטים שאת מרבה להגיד:FUCK,DAMN האם אתה מאמין באלוהים?: כן החיים הטובים לדעתך: ? היחסים עם ההורים טובים?: מאוד לבוש: אהמ...נורמלי? *ברגע זה: לובש: חצאית שחור וחולצה שחורה עם שרוולים בלבן ושחור שכתוב על אחד מהם משו באדום מוזיקה: Meredith Brooks - Bitch חושב על: דידי, על זה שאני ביץ' ועל מישהו שלא מגיע לו שאפחד יחשוב עליו., במיוחד אני *זה או זה: מועדון/מסיבה פרטית:מסיבה פרטית או מועדון שיש שם 10 חברים שלי קפה/תה: אפחד שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: שואפת לשלמות חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה *מה/מי היית רוצה? להרוג: לא משנה לשמוע: דידי להיות כמו: אפחד *האחרון סרט אחרון שראיתי:לכוד באש בקלונוע: המלך ארתור ממזמן........ בטלוויזיה: ריקי לייק במחשב: את העמוד שאני כותבת בו.. מספר אחרון שחייגת: אין לי שמץ...לאמא. דבר אחרון ששתית: בירה דבר אחרון שאכלת:עוגיה פעם אחרונה שהתקלחת: אתמול בבוקר פעם אחרונה שבכית: שבוע שעבר פעם אחרונה שחייכת: היום פעם אחרונה שצחקת: היום הריח האחרון שהרחת: ריח רע מהנעליים של מישהו בבית...בלעכס.... *האם אתה: מעשן?: לא ישן עם חיות פרווה:לא מנגן על כלי נגינה: לצערי לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:רוצה להאמין מאמין בנסים: לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:בכלל לא רואה בשוטרים חברים או אויבים: נקסט! אוהב אלכוהול:כן מאמין באסטרולוגיה:בתכונות של המזלות רק מאמין בקסמים: כן מתפלל: התחלתי לאחרונה מבקר בבית כנסת: לא לומד/מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מתכננת מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:אחרי שאני מבררת מי הם חובש כובעים: רק בחורף שונא את עצמך: כן מביע משאלות מול כוכבים נופלים:כן אוהב את הכתב יד שלך: לפעמים מאמין במכשפות:לא מאמין בשדים ורוחות: לא נותן אמון בקלות: לא אוהב לטייל בגשם: הכי כיף אוהב ציניות: כן מתנשק עם עיניים עצומות: כן שר במקלחת: לא *האם יש לך: סודות: כן חלום שחוזר על עצמו:היה פירסינג/קעקועים: נופ חוויה אחרונה שחויית:לא משנה מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:זמרת הדייט המושלם: דידי ואני בחוף בלילה כשקר מכורבלים...עם שמפניה.... סרט אהוב: תא הטלפון וגותיקה הבן אדם הכי שנוא: לא יפה להגיד שמות הדבר הכי קשור אלי: מוזיקה הכי שונא בעצמי: כל מה שמתחת לציצים אוהב בעצמי: עיניים לפני המוות:?

למעלה