שאלוווןןן!!!!!!!!!

שאלוווןןן!!!!!!!!!

נכון עכשיו אמור להיות שם+גיל+אזור מגורים?? אז לא יהיה!!!נכון הפתעתי אותכם?? שם- גיל- אזור מגורים- האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה?? יש לך אחים?? נכון הם מעצבנים אותך?! אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ?? היית רוצה לשנות את זה?? יש לך חיות?? שמות- איזה צבע שער יש לך?? ואיזה צבע עייניים?? מה הגובה שלך?? ומה המשקל?? מה היית משנה במראה שלך?? הדבר הכי יפה בך- והכי מכוער-

juds1

New member
עונההה

דר"כ...זאת יהודית נוימן...החלפתי כינוי
שם-יהודית גיל-11 אזור מגורים-רכסים האהא עכשיו!! ??? אוהב לגור שמה?? כן יש לך אחים??כן נכון הם מעצבנים אותך?!נכון... אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ??צעיר היית רוצה לשנות את זה??לא יש לך חיות??כן..אחים שלי
שמות-דוד ונעמי...לאחים-חיות שלי...סתם אבל באמת אין לי חיות איזה צבע שער יש לך??שחור ואיזה צבע עייניים??כחולות מה הגובה שלך??1.44 ומה המשקל??29 מה היית משנה במראה שלך??את השיניים הדבר הכי יפה בך-העיניים והכי מכוער-השיניים

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

שם- נגה גיל- 15 אזור מגורים- אזור השרון האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה?? מאוד. יש לך אחים?? כן.. עוד 4 גדולים נכון הם מעצבנים אותך?! כלל וכלל לא! אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ?? הכי קטנה היית רוצה לשנות את זה?? אממ.. לא, טוב לי.. אבל נראה לי שלהיות אמצעית זה הכי טוב יש לך חיות?? סתם חתולים שמתנחלים אצלנו בחצר שמות- סתם קוראים לו מיצי כי הוא חתול חח איזה צבע שער יש לך?? חום ואיזה צבע עייניים?? כנ"ל מה הגובה שלך?? 1.63 ומה המשקל?? לא אומרת מה היית משנה במראה שלך?? הרבה, הרבה.. הדבר הכי יפה בך- אממ.. כפות רגליים? חח.. והכי מכוער- רגליים

chagiti

New member
עונה.....

שם-חגית גיל-15 אזור מגורים-מרכז האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה??כן יש לך אחים??כן נכון הם מעצבנים אותך?!תלוי איזה אח... אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ??סנוויץ'(2 מעלי ו-2 מתחתי-וכולם בנים...) היית רוצה לשנות את זה??כן מאוד יש לך חיות??לא-אבל אם לאחים שלי אפשר לקרוא חיות אז יש לי ...חח שמות- איזה צבע שער יש לך??חום-בלונד ואיזה צבע עייניים??ירוקות-חומות מה הגובה שלך??165 ומה המשקל??חסוי-אבל מזמן לא שקלתי את עצמי מה היית משנה במראה שלך??אפשר להגיד כמעט את הכל הדבר הכי יפה בך-לא נראה לי שיש כזה דבר...סתם-לא יודעת והכי מכוער-רוב הדברים-אין לי מצב לספר אני דיי בדיכי אז בהזדמנות נוספת...

|חשה את עצמי כשולה|

העתקתי רק את החלק הראשון
נכון עכשיו אמור להיות שם+גיל+אזור מגורים?? אז לא יהיה!!!נכון הפתעתי אותכם?? שם- גיל- אזור מגורים- האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה?? יש לך אחים?? נכון הם מעצבנים אותך?! אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ?? היית רוצה לשנות את זה?? יש לך חיות?? שמות- איזה צבע שער יש לך?? ואיזה צבע עייניים?? מה הגובה שלך?? ומה המשקל?? מה היית משנה במראה שלך?? הדבר הכי יפה בך- והכי מכוער- במה אתה מוכשר?? ובמה ממש לא?? מה התוכנית הכי אהובה עליך?? מה התוכנית הכי אהובה עליך שכבר לא משודרת?? מה הסרט הכי אהוב עליך?? אתה אוהב לנסוע על אופניים?? ועל רולרבליידס?? מה אתה לובש כרגע?? מה הבגד באחרון שקנית?? מה הבגד שאתה הכי אוהב?? אתה אוהב ללמוד?? מה המקצוע הכי אהוב עליך?? והכי שנוא?? איזה מקצוע היית מעיף מתוכנית הלימודים?? למה?? מאמין באלוהים?? ובמזל?? ובפיות/שדים/רוחות?? מאמין באהבה ממבט ראשון?? מאמין בנשמות תאומות?? מאמין באיזה אמונה תפלה?? איזה?? מאמין שכל מה שכתוב בתנך נכון?? מאמין שחלק נכון?? אתה מבקש משאלה כשנופל כוכב?? מצאת פעם את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? מאמין שיהיה שלום?? מאמין שאם רבין היה בחיים היה שלום?? יש מישהו שהיי רוצה ימות?? מי?? אם היית יכול להחזיר מישהו מת לחיים,מי זה היה?? מה הפחד הכי גדול שלך?? מה הזמן הכי ארוך שישנת?? ושלא ישנת?? והמקום הכי מוזר שישנת בו?? והכי יפה?? והכי לא נוח?? עם איזה בגדים אתה ישן?? אתה אוהב יותר חורף או קיץ?? קור או חום?? את הביסקוויט של הקרבמו או את הלבן?? עם מי הכי היית רוצה לדבר כרגע?? מה הזמן הכי ארוך שבכית?? מה הזמן הכי ארוך שלא אכלת?? מה המוטו שלך?? אתה באמת מאמין בזה?? היית מוכןלעשות הכל כדי- אתה בן אדם דיכאוני?? בן אדם ספורטיבי?? קופצני?? ביישן?? פתוח?? אתה סומך על אנשים בקלות?? מה אתה רוצה לעשות כשתגדל?? יש לך מישהו שאתה מספר לו הכ=ל?? מאמין בגילגול נשמות?? כמה ילדים אתה רוצה?? כמה בנים וכמה בנות?? איך תקרא להם?? מה החיה הכי יפה?? איזה חיה היית רוצה להיות ליום אחד?? חשבת פעם"זה היום שלי!!"?? אם היית יכול להחזיר את הזמן אחורה,ולשנות משהו בעבר,מה זה היה?? ספר לנו משהו מציחיק שקרה לך היום- ומשהו משמח- ומשהו מעצבן- ומשהו שאתה מחכה לו- מה החלום שלך?? היה לך חבר/ה פעם?? התנשקתם?? כמה זמן הייתם חברים?? היה לך כיף איתו?? אתם קש עדיין?? נכון כדאי כבר לסיים?? יאללה

juds1

New member
ההמשך-

במה אתה מוכשר??התעמלות,ריקוד,שירה,משחק,מחשב,אופניים ובמה ממש לא??לימודים מה התוכנית הכי אהובה עליך??סוף הדרך מה התוכנית הכי אהובה עליך שכבר לא משודרת??סוף הדרך מה הסרט הכי אהוב עליך??הארי פוטר אתה אוהב לנסוע על אופניים??מאוד ועל רולרבליידס??גם מה אתה לובש כרגע??מכנס ג'ינס וחולצה ארוכה שחורה עם כיתוב...וקפוצ'ון כחול ונעלי ספורט כחולות מה הבגד באחרון שקנית??חולצה מקדס מה הבגד שאתה הכי אוהב??אממממ יש הרבה אתה אוהב ללמוד??לאא מה המקצוע הכי אהוב עליך??ספורט והכי שנוא??אנגלית איזה מקצוע היית מעיף מתוכנית הלימודים??אנגלית למה??כי המורה כלבה מאמין באלוהים??כןןןןןןןןן ובמזל??לא ממש ובפיות/שדים/רוחות??לאאא מאמין באהבה ממבט ראשון??לא מאמין בנשמות תאומות??לא מאמין באיזה אמונה תפלה??לא איזה??לא מאמינה מאמין שכל מה שכתוב בתנך נכון??כן מאמין שחלק נכון??הכללל אתה מבקש משאלה כשנופל כוכב??לא מצאת פעם את עצמך מבקש משהו מאלוהים??כן מאמין שיהיה שלום?? מאמין שאם רבין היה בחיים היה שלום??לאאא יש מישהו שהיי רוצה ימות??כןן מי??הערביםםם אם היית יכול להחזיר מישהו מת לחיים,מי זה היה??אמ, חסוי מה הפחד הכי גדול שלך??לא מפחדת מכלום מה הזמן הכי ארוך שישנת??16 שעות ושלא ישנת??יום שלם.. והמקום הכי מוזר שישנת בו??לא יודעת והכי יפה??החדר שלי...חחחחח והכי לא נוח??על האדמה עם איזה בגדים אתה ישן??מכנס וחולצה...או פיג'מה אתה אוהב יותר חורף או קיץ??גם וגם קור או חום??קור את הביסקוויט של הקרבמו או את הלבן??שניהם
עם מי הכי היית רוצה לדבר כרגע??חברה שלי מה הזמן הכי ארוך שבכית??רבע שעה בערך... מה הזמן הכי ארוך שלא אכלת??יום שלם...יום כיפור מה המוטו שלך?? אתה באמת מאמין בזה?? היית מוכןלעשות הכל כדי- אתה בן אדם דיכאוני??לא בן אדם ספורטיבי??כן קופצני??כן ביישן??לא פתוח??כן אתה סומך על אנשים בקלות??תלוי מה אתה רוצה לעשות כשתגדל??לא יודעת יש לך מישהו שאתה מספר לו הכ=ל??כן, חברה שלי מאמין בגילגול נשמות???? כמה ילדים אתה רוצה??לא יודעתת כמה בנים וכמה בנות??לא יודעת איך תקרא להם??לא יודעתתתתתת מה החיה הכי יפה?????????????? איזה חיה היית רוצה להיות ליום אחד??לא רוצה חשבת פעם"זה היום שלי!!"??כן אם היית יכול להחזיר את הזמן אחורה,ולשנות משהו בעבר,מה זה היה??חסוי ספר לנו משהו מציחיק שקרה לך היום-שיחה מצחיקה במסנג'ר ומשהו משמח-אני תפקיד ראשי בסרט שאנחנו עושים בחוג שלי! ומשהו מעצבן-ילדה מהכיתה שלי...מעצבנת בפני עצמה ומשהו שאתה מחכה לו-אמממממממ מה החלום שלך??אמממממ היה לך חבר/ה פעם??כן התנשקתם??לאאאאאא כמה זמן הייתם חברים??חודשיים היה לך כיף איתו??לא עשינו כלום אתם קש עדיין??הוא בכיתה שלי נכון כדאי כבר לסיים??נכון אחלה

-בעזרתך אבא-

שם- ירדן גיל- 13 וחצי אזור מגורים- מרכז האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה?? ממש אבל ממש לא יש לך אחים?? כן. נכון הם מעצבנים אותך?! מאוד אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ?? בכורה היית רוצה לשנות את זה?? לא יש לך חיות??לא שמות- ??? איזה צבע שער יש לך?? אמממ.. שחום ואיזה צבע עייניים?? חום מה הגובה שלך?? לא שידוע לי ומה המשקל?? שלא תדעו מצרות מה היית משנה במראה שלך?? הכל הדבר הכי יפה בך- כלום והכי מכוער- הכל במה אתה מוכשר?? אממ... לעצבן ובמה ממש לא?? ריקוד, שירה, ציור מה התוכנית הכי אהובה עליך?? מעורב ירושלמי, וזהו. לא רואה טלויזיה. מה התוכנית הכי אהובה עליך שכבר לא משודרת?? מה הסרט הכי אהוב עליך?? כמה זמן לא ראיתי סרטיםםםםם אמאאאאאאא אתה אוהב לנסוע על אופניים?? לא ועל רולרבליידס?? לא מה אתה לובש כרגע?? חולצה וחצאית.. דהה מה הבגד באחרון שקנית?? וואיי.. היום קניתי!! 4 חצאיות ו2 חולצות מה הבגד שאתה הכי אוהב?? כל חצאית ג'ינס אתה אוהב ללמוד?? תלוי מה ומי המורה מה המקצוע הכי אהוב עליך?? יש דבר כזה? והכי שנוא?? אנגלית איזה מקצוע היית מעיף מתוכנית הלימודים?? אנגלית למה?? כי אנחנו כאן בשבילך. והשפה הזאת כאן כדי להקשות על החיים מאמין באלוהים?? רק באלוקים!!! ובמזל?? לא ממש ובפיות/שדים/רוחות?? לא מאמין באהבה ממבט ראשון?? לא מאמין בנשמות תאומות??לא מאמין באיזה אמונה תפלה??כלום.. אולי קצת במזלות, אבל רק כי לגבי זה די נכון איזה?? כתבתי למעלה מאמין שכל מה שכתוב בתנך נכון?? באאאאארור מאמין שחלק נכון?? הכל נכון!!! אתה מבקש משאלה כשנופל כוכב?? לא מצאת פעם את עצמך מבקש משהו מאלוהים?? כן, תמיד, רק ממנו מאמין שיהיה שלום?? לא. לא יהיה. אם יהיה אני זבל. מאמין שאם רבין היה בחיים היה שלום?? לא יש מישהו שהיי רוצה ימות?? כן מי?? בואו לא נכנס לזה. לא בא לי לשמוע נזיפות של אלה וריקי... אם היית יכול להחזיר מישהו מת לחיים,מי זה היה?? כל משפחת חטואל וכל המתנחלים מה הפחד הכי גדול שלך?? ששרון יבחר שוב מה הזמן הכי ארוך שישנת?? 11 שעות ושלא ישנת?? יומיים והמקום הכי מוזר שישנת בו?? שכנים. מפחיד. והכי יפה?? צימר והכי לא נוח?? אוהל. בכנרת. עם איזה בגדים אתה ישן?? פיג'מה אתה אוהב יותר חורף או קיץ?? קיץ קור או חום?? חום את הביסקוויט של הקרבמו או את הלבן?? לא אוהבת קרמבו עם מי הכי היית רוצה לדבר כרגע?? בת דודה. מה הזמן הכי ארוך שבכית?? יום שלם!!!! טוב, זה יה ביום של ההתנתקות. די מובן שאי אפשר להירדם בלי בכי ביום כזה. מה הזמן הכי ארוך שלא אכלת?? יוהכ"פ מה המוטו שלך?? הכל לטובה!! אתה באמת מאמין בזה?? כן היית מוכןלעשות הכל כדי- להחזיר את הגוש אתה בן אדם דיכאוני?? לא בן אדם ספורטיבי?? אמממ.. קופצני?? די ביישן?? די פתוח?? תלוי למי. אתה סומך על אנשים בקלות?? תלוי על מי... מה אתה רוצה לעשות כשתגדל?? להתנחל יש לך מישהו שאתה מספר לו הכ=ל?? בת דודה ואמא מאמין בגילגול נשמות?? כן כמה ילדים אתה רוצה?? כמה שיהיה יתקבל בברכה... כמה בנים וכמה בנות?? כנ"ל איך תקרא להם?? שמות תנכיים ושמות של מקומות בארץ מה החיה הכי יפה?? דולפין איזה חיה היית רוצה להיות ליום אחד?? אני עצמי חשבת פעם"זה היום שלי!!"?? כן... הרבה... אם היית יכול להחזיר את הזמן אחורה,ולשנות משהו בעבר,מה זה היה?? לחזור לבחירות ששרון נבחר בהם ולבחור רה"מ אחר ספר לנו משהו מציחיק שקרה לך היום- אמממ.. נסעתי לקנות בגדים וקרה משהו עם אמא שלי. היה קורעעעע ומשהו משמח- שנה הבאה אני לומדת באולפנא ומשהו מעצבן- ביום ראשון יש לי מבחנים לאולפנא ומשהו שאתה מחכה לו- ביום ראשון יש לי מבחנים לאולפנא מה החלום שלך?? להתנחל... אבל ההורים לא מסכימים... בעסה... היה לך חבר/ה פעם?? לא התנשקתם?? --- כמה זמן הייתם חברים??--- היה לך כיף איתו??--- אתם קש עדיין??--- נכון כדאי כבר לסיים?? כןןן יאללה לילה טוב חבר'ה....

chagiti

New member
המשך שלי.....

במה אתה מוכשר??בכלום ובמה ממש לא??בהכל מה התוכנית הכי אהובה עליך??השיר שלנו מה התוכנית הכי אהובה עליך שכבר לא משודרת??אין-חח מה הסרט הכי אהוב עליך??הטיסה אתה אוהב לנסוע על אופניים??מאוד!! ועל רולרבליידס??גם מה אתה לובש כרגע??חצאית,חולצה וקפוצ'ון של השבט שלי(אחיה!!) מה הבגד באחרון שקנית??בגד לשבת מה הבגד שאתה הכי אוהב??מה שקניתי לשבת אתה אוהב ללמוד??מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עליך??מתמטיקה והכי שנוא??תנ"ך איזה מקצוע היית מעיף מתוכנית הלימודים??היסטוריה למה??כי זה מאוד קשה-במיוחד כשמתקרבים לבגרויות.. מאמין באלוהים??כן ובמזל??לא ובפיות/שדים/רוחות??לא מאמין באהבה ממבט ראשון??לא מאמין בנשמות תאומות??אולי מאמין באיזה אמונה תפלה??לא איזה??לא מאמין שכל מה שכתוב בתנך נכון??כן מאמין שחלק נכון??נראה לי שהכל נכון אתה מבקש משאלה כשנופל כוכב??אף פעם לא ראיתי כוכב נופל מצאת פעם את עצמך מבקש משהו מאלוהים??כן המון פעמים מאמין שיהיה שלום??לא מאמין שאם רבין היה בחיים היה שלום??לא יש מישהו שהיי רוצה ימות??כן מי??אריאל שרון אם היית יכול להחזיר מישהו מת לחיים,מי זה היה??סבא שלי טוב אני חייבת לטוס לבית ספר אז המשך יבוא.... מה הפחד הכי גדול שלך?? מה הזמן הכי ארוך שישנת?? ושלא ישנת?? והמקום הכי מוזר שישנת בו?? והכי יפה?? והכי לא נוח?? עם איזה בגדים אתה ישן?? אתה אוהב יותר חורף או קיץ?? קור או חום?? את הביסקוויט של הקרבמו או את הלבן?? עם מי הכי היית רוצה לדבר כרגע?? מה הזמן הכי ארוך שבכית?? מה הזמן הכי ארוך שלא אכלת?? מה המוטו שלך?? אתה באמת מאמין בזה?? היית מוכןלעשות הכל כדי- אתה בן אדם דיכאוני?? בן אדם ספורטיבי?? קופצני?? ביישן?? פתוח?? אתה סומך על אנשים בקלות?? מה אתה רוצה לעשות כשתגדל?? יש לך מישהו שאתה מספר לו הכ=ל?? מאמין בגילגול נשמות?? כמה ילדים אתה רוצה?? כמה בנים וכמה בנות?? איך תקרא להם?? מה החיה הכי יפה?? איזה חיה היית רוצה להיות ליום אחד?? חשבת פעם"זה היום שלי!!"?? אם היית יכול להחזיר את הזמן אחורה,ולשנות משהו בעבר,מה זה היה?? ספר לנו משהו מציחיק שקרה לך היום- ומשהו משמח- ומשהו מעצבן- ומשהו שאתה מחכה לו- מה החלום שלך?? היה לך חבר/ה פעם?? התנשקתם?? כמה זמן הייתם חברים?? היה לך כיף איתו?? אתם קש עדיין?? נכון כדאי כבר לסיים?? יאללה

chagiti

New member
המשך של המשך-

מה הפחד הכי גדול שלך??ש.................... מה הזמן הכי ארוך שישנת??17 שעות ושלא ישנת??יומיים והמקום הכי מוזר שישנת בו??מטוס-נקרא?? והכי יפה??ביער והכי לא נוח??כנ"ל עם איזה בגדים אתה ישן??חולצה ומכנסים אתה אוהב יותר חורף או קיץ??חורף קור או חום??קור את הביסקוויט של הקרבמו או את הלבן??שניהם עם מי הכי היית רוצה לדבר כרגע??עם מדריכה שלי מה הזמן הכי ארוך שבכית??יום שלם מה הזמן הכי ארוך שלא אכלת??כשהייתי חולה ל-3 ימים בערך לא אכלתי מה המוטו שלך?לא יודת אתה באמת מאמין בזה??? היית מוכןלעשות הכל כדי-....... אתה בן אדם דיכאוני??מאוד מאוד בן אדם ספורטיבי??ממש לא קופצני??לא ביישן??מאוד פתוח??בכלל לא-אני ההפף אתה סומך על אנשים בקלות??לפעמים ותלוי מי מה אתה רוצה לעשות כשתגדל??עדיין לא החלטתי יש לך מישהו שאתה מספר לו הכ=ל??כן מאמין בגילגול נשמות??לא כמה ילדים אתה רוצה??4-5 כמה בנים וכמה בנות??3 בנות ו-2 בנים איך תקרא להם??לא כ"כ חשבתי על שמות...בע"ה שאלד אני אחשוב על זה... מה החיה הכי יפה??קואלה איזה חיה היית רוצה להיות ליום אחד??קואלה חשבת פעם"זה היום שלי!!"??לא אם היית יכול להחזיר את הזמן אחורה,ולשנות משהו בעבר,מה זה היה??להחזיר לתקופה של היסודי ספר לנו משהו מציחיק שקרה לך היום-אין לי כוח להתחיל לספר אבל זה היה בשיעור היסטוריה-הכי הכי הכי הכי מצחיק שאיי פעם היה!!! ומשהו משמח-קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה ומשהו מעצבן-יש לכיתה שלנו שיעורי השלמה בחנוכה......!אוף! ומשהו שאתה מחכה לו-לחתונה של בת דודה שלי מה החלום שלך??אני לא רוצה לספר היה לך חבר/ה פעם??לא התנשקתם??לא כמה זמן הייתם חברים??לא היה לך כיף איתו??לא אתם קש עדיין??לא נכון כדאי כבר לסיים??כןןןןןןןןןןן יאללה

עונהנהנהנהננה

נכון עכשיו אמור להיות שם+גיל+אזור מגורים?? אז לא יהיה!!!נכון הפתעתי אותכם?? שם-אלה גיל-13 אזור מגורים-עמקיזרעאל
האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה??ככככככככככככ=ןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!! יש לך אחים??כה נכון הם מעצבנים אותך?!מאוד!!!!
אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ??אני הגדולה
היית רוצה לשנות את זה??הייתי מתה שתהיה לי אחות גדולה
יש לך חיות??כההה!!!
שמות-כלבה-במבי,ארנבים-טום וג'רי,אפרוחים-צ'אק ודיק ודגים-שמיל ויששכר
איזה צבע שער יש לך??חום ואיזה צבע עייניים??חום כהה- חום בהיר-ירוק,לפי רמת האור
מה הגובה שלך??1.60 ומה המשקל??ממ 44-45 אבל משתנה כל הזמן
מה היית משנה במראה שלך??הייתי רוצה כלכךכלכךכלכךכלכךכלכךכלכך שער חלקקק!!!
הדבר הכי יפה בך-האצבעות בידיים
סתם לא
ממ אולי הידיים
וגם עיניים נחמדות
והכי מכוער-שיש לי מלא נמשים
במה אתה מוכשר??כתיבה
ובמה ממש לא??בריקוד
מה התוכנית הכי אהובה עליך??חברייייםםםם
מה התוכנית הכי אהובה עליך שכבר לא משודרת??רק בישראל
("הזמן עובר ואתה חסר חבר" גמני מעריצת רק בישראל ז"ל
נו סתם לא יפה...) מה הסרט הכי אהוב עליך??ילדות רעות
אתה אוהב לנסוע על אופניים??כככככןןןןןן!!! ועל רולרבליידס??יש לי עבר כואב (בכל המובנים) עם רולרבליידס
מה אתה לובש כרגע??ג'ינס וגופיה מה הבגד באחרון שקנית??2 חולצות,סווצ'רט וחצאית
מה הבגד שאתה הכי אוהב??את הסווצ'ר הענקי שחברה שילי הביאה לי מנורבגיה
למרות שהוא מכוער נוראא
אבל הוא נורא נוח
אתה אוהב ללמוד??לאאאא!!! מה המקצוע הכי אהוב עליך??ציור וגאוגרפיה
והכי שנוא??אנגלית!!!! איזה מקצוע היית מעיף מתוכנית הלימודים??תנ"ך למה??וול,זה נוגד את האבולוציה,המדע וההיגיון מה שאומר שזה לא היה מה שהופך את כל המקצוע לדבר אידיוטי. דבר שני זה לא יעזור לי בחיים. דבר שלישי זה ספר מלא דיקטטוריה,אכזריות,ושוביניזם שזה בערך הדבר שאני הכי שונאת בעולם
מאמין באלוהים??לא ובמזל??כן
ובפיות/שדים/רוחות??לא מאמין באהבה ממבט ראשון??כהההההה
מאמין בנשמות תאומות??לא מאמין באיזה אמונה תפלה??לא איזה?? מאמין שכל מה שכתוב בתנך נכון??לא מאמין שחלק נכון??לא,הכל שטויות אתה מבקש משאלה כשנופל כוכב??כן אבל אני לא חושבת שהיא תתגשם מצאת פעם את עצמך מבקש משהו מאלוהים??לא
מאמין שיהיה שלום??כן מאמין שאם רבין היה בחיים היה שלום??אני בטוחה!!! יש מישהו שהיי רוצה ימות??השתגעתם?! מי?? אם היית יכול להחזיר מישהו מת לחיים,מי זה היה??את חברה שלי
מה הפחד הכי גדול שלך??למות
מה הזמן הכי ארוך שישנת??21 שעות ושלא ישנת??יומיים והמקום הכי מוזר שישנת בו??על עץ
חח היינו במחנה ומצאנו קן של עכבישים איפה שהיינו אמורים לישון אז לא הסכמנו לישון על הריצפה
והכי יפה??ביער עם נחל והרבה שמש
והכי לא נוח??באמצע המדבר עם כל החול והאבק
בדרך כלל אני לא מתלוננת על דברים כאלה אבל זה משגע כל האבק הזה שנדבק לכל דבר!! עם איזה בגדים אתה ישן??עם הסווצ'ר שילי מחברה שילייי
אתה אוהב יותר חורף או קיץ??קיץ!!!
קור או חום??חום!! אני לא יכולה לסבול קור!!
את הביסקוויט של הקרבמו או את הלבן??את הביסקוויט
עם מי הכי היית רוצה לדבר כרגע??עם מי שכבר לא בחיים
מה הזמן הכי ארוך שבכית??רצוף יום אחד אבל תקופה חודש בערך מה הזמן הכי ארוך שלא אכלת??4 ימים ואז הייתי בתת משקל לגוה שלי או משו
אז הכריחו אותי לאכול
מה המוטו שלך??בסוף יהיה טוב,ואם לא טוב-סימן שזה לא הסוף
אתה באמת מאמין בזה??ברור!!!! היית מוכןלעשות הכל כדי-להחזיר לחיים מישהו שמת
אתה בן אדם דיכאוני??ממשממשממשממשממשממשממשממש לא!!!חח בן אדם ספורטיבי??ככןן!! קופצני??כןןןןןן!!! ביישן??לאנשים שאני לא מכירה-מאוד,לאנשים שאני מכירה-ממשממש לא פתוח??כנ"ל הקודם
אתה סומך על אנשים בקלות??כן מאוד מה אתה רוצה לעשות כשתגדל??לא יודעת
יש לך מישהו שאתה מספר לו הכ=ל??ברור!! כל אחד צריך מישהו כזה
מאמין בגילגול נשמות??לא כמה ילדים אתה רוצה??3
כמה בנים וכמה בנות??בת,ואז בן,ואז בת
איך תקרא להם??נועה,דניאל,ומאיה(לא החלטתי
)
מה החיה הכי יפה??סוס!!!
איזה חיה היית רוצה להיות ליום אחד??סוס
חשבת פעם"זה היום שלי!!"??כל יום יכול להיות היום שלך,אם רק תאמין בזה
אם היית יכול להחזיר את הזמן אחורה,ולשנות משהו בעבר,מה זה היה??הייתי מונעת את רצח רבין
ספר לנו משהו מציחיק שקרה לך היום-נפלתי על הגב (ירין אני יודעת שזה מצחיק אותך
) היה לי כואב
ואז צחקתי
אז אני כזה "אייייי!!" ואז צחקתי
ומשהו משמח-קניתי אייסקפה
ומשהו מעצבן-אח שלי!!
ומשהו שאתה מחכה לו-מפגש של קומונה מושלמת שילי בחנוכה
מה החלום שלך??להיות נשואה באושר,עם 3 ילדים וכלב,ולהיות מאושרת עד סוף ימי
היה לך חבר/ה פעם??כן התנשקתם??לאאאא לא לפה
כמה זמן הייתם חברים??שבועיים
היה לך כיף איתו??מאוודדדדד!!!!
ועדיין כיף לנו
אתם קש עדיין??ממ בקשר?? ברור אנחנו ידידים ממש טובים!!
נכון כדאי כבר לסיים?טוב נו
יאללה

עונה!!!

שם- דנית דגבלי גיל- 14(כיתה ט') אזור מגורים- צפון האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה?? כן! יש לך אחים??ברור נכון הם מעצבנים אותך?! לפעמים... אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ??אני 4.. היית רוצה לשנות את זה??לא יש לך חיות??לא.. שמות- אין!! איזה צבע שער יש לך??חום בהיר.. ואיזה צבע עייניים??חום מה הגובה שלך??1.54 ומה המשקל??לא יודעת!!!אולי 45???לא יודעת... מה היית משנה במראה שלך??מה זה השאלות האלה!!!!!!!!???? הדבר הכי יפה בך-הכל מה זה!!!אני קורנת פשוט חח...סתם מה זה השאלות האלה!!

א-נ-י../images/Emo98.gif

שם
ריקי/יסמין גיל
13' אזור מגורים
נו..ר"ג
האהא עכשיו! שטו
אוהב לגור שמה
ככה יש לך אחים
כן,2'
נכון הם מעצבנים אותך
בכלל ב-כ-ל-ל לא
אתה הבכור,או צעיר,או סנוויץ
סנוויץ' היית רוצה לשנות את זה
טוב לי ככה יש לך חיות
כן שמות
דינגו(*כלב*)ולשאר אין שמות..חחח...LOL
איזה צבע שער יש לך
בלונדיני-שטני ואיזה צבע עיניים
ירוק-דבש(*ואף אחד לא מאמין לי*) מה הגובה שלך
1.61 ומה המשקל
40 ו.. מה היית משנה במראה שלך
I Don't Know הדבר הכי יפה בך
מאיפה לי
והכי מכוער
כנ"ל

אני........ ../images/Emo13.gif

שם- יעירתי גיל- 14 וחצצי (איך אני אוהבת את הקטנים שואמרים ביומולדת שלהם אני בת שלוש וחצי =)) אזור מגורים- פורטלנד האהא עכשיו!! אוהב לגור שמה?? מאוד מאוד. גם כן =/. אני מתה לחזוןר, ואתם שואלים אם אני אוהתב לגור פה יש לך אחים?? 4 נכון הם מעצבנים אותך?! מדי פעם. בעצם מדי פעם הם לא מעצבנים
אתה הבכור,אוצעיר,אוסנוויץ?? בכור. היית רוצה לשנות את זה?? ממש לא! יש לך חיות?? פיכס. יש לאחותי גרבילים שמות- וניל ושוקולד (אולי אני טועה, לוידעת..* איזה צבע שער יש לך?? חום ואיזה צבע עייניים?? |בוכה| חום. מה הגובה שלך?? מטר חמישים ומשו. אני מזה גבוההההההה ומה המשקל?? האממ.... מה נו. מה היית משנה במראה שלך?? כל מיני הדבר הכי יפה בך- רגליים והכי מכוער- ירכיים... =( היה נחמד

את רציניתתת??? גריבלים??

חכי, אני כבר מצלצלת לבית חולים לחולי נפש.......
הם בצבע בלונדיני.... עוד שנה וחצי בעז"ה אני בארץ..

למעלה