שאלווון

oreloosh

New member
שאלווון ../images/Emo3.gif

נכון שהתגעגעתם לזה
כללי ---> שם : גיל : תאריך לידה : מזל : בצפר: כיתה : גובה : משקל : צבע עיניים : צבע שיער : שפות שאני מדברת : בנאדם של יום\לילה : רגישה לדגדוגים : מאמינה בה' : יש לך גשר ?! יש לך משקפיים\עדשות מגע ?! : הדבר שהכי חשוב לך : דברים אהובים --> מקום לחופשה : פרי: ירק: ממתק: חטיף: מאכל: מגזין: חודש : יום: חיה: שם לבת : שם לבן : צבע: ארץ: טעם : רגש : חנות : ספר : מספר : מקצוע : שפה : תחביבים : סדרה : שיר : להקה : מה עדיף ?! --> ניו יורק\ פריז: בנים \ בנות : חיבוק \ נשיקה : ערסים \ פריקים : הארי פוטר \ שר הטבעות : מתוק \ מלוח : חנוכה \ פורים : אש \ מים : חורף \ קיץ : ישראל \ חו"ל : בעד \ נגד --> סמים : סיגריות : אלכוהול : הומואים ולסביות : כמה --> שנים את חיה : בתים עברת : חברים היו לך : פעמים נשברת לך הלב : שברת למישהו את הלב : התאהבת באמת : אסוציאציות--> דתיים : בצפר : אהבה : בגידות : מוות : ורוד: חול : ים : חתולים : האם אי פעם --> השתמש בסמים : עישנת סיגריה : עישנת נרגילה : שתית אלכוהול : אכלת קופסא שלמה של אוריאוס [העוגיות] : נשארת בבית בשישי בערב סתם כי התחשק לך : התאהבת : התנשקת [למטומטמים – צרפתית] : נזרקת ע"י מישהו : זרקת מישהו : ראית את מגדל אייפל : היית בחו"ל : טסת : היה לך תאונת דרכים : רכבת על פיל : שיחקת בברביות : עשית בנג'י : עשית צניחה חופשית : היית ערה כל הלילה : דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר יראה מסודר שברת עצם : היה לך גבס : דיברת בשיעור : נרדמת בשיעור : הושעת מבצפר : קיבלת הפרעות : פחדת מהחושך : היית בבית חולים : עשו לך תפרים : שיקרת : בגדת : התעלפת : הקאת : עברת על החוק : היית במשטרה : הערצת מישהו ממש ממש : שנאת את עצמך : נשבר לך הלב : נפלת מכיסא : החלקת במדרגות : הלכת מכות : מי ומה אחרון --> סרט שראית : שיר ששמעת : פעם שבכית : פעם שצחקת : מישהו שאמרת לו 'אני אוהבת אותך' : מחשבה אחרונה :מילה אחרונה שאמרת : מישהו אחרון שדיברת איתו : משהו אחרון שאכלת :

oreloosh

New member
עונה :p

כללי ---> שם : אוראל גיל : 16.5 תאריך לידה : 25.11.91 מזל : קשת בצפר: רמלה לוד כיתה : י"א גובה : 1.69-1.70 משקל : 50-53 צבע עיניים : חום צבע שיער : שחור שפות שאני מדברת : עברית אנגלית ספרדית בנאדם של יום\לילה : גם וגם רגישה לדגדוגים : מאוד מאמינה בה' : מאווד יש לך גשר ?! לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ?! : לא הדבר שהכי חשוב לך : משפחה דברים אהובים --> מקום לחופשה : אי בודד פרי: הכל ירק: עגבניה ממתק: נחשי גומי חטיף: במבה מאכל: פסטה מגזין: ראש 1 חודש : נובמבר יום: רביעי חיה: לא אוהבת חיות שם לבת : אוראל שם לבן : תומר צבע: ורוד ארץ: ישראל טעם : מתוק רגש : אהבה חנות : של דברים יפים ספר : כל מה שקשור למתבגרות ואהבה מספר : 4 מקצוע : כלום שפה : עברית תחביבים : לרקוד סדרה : חברים שיר : יש מלא , כמה אהבה קובי פרץ נשבע לך כאן אייל גולן להקה : אין משו מיוחד מה עדיף ?! --> ניו יורק\ פריז: ניופריז בנים \ בנות : גם וגם חיבוק \ נשיקה : חיבוק ואם אפשר אז +נשיקה ערסים \ פריקים : ערסים הארי פוטר \ שר הטבעות : שר הטבעות מתוק \ מלוח : מתוק חנוכה \ פורים : חנוכה אש \ מים : מים חורף \ קיץ : זה הפוך כזה ישראל \ חו"ל : ישראל אין לנו ארץ אחרת !1! בעד \ נגד --> סמים : נגד סיגריות : נמנעת אלכוהול : נגד הומואים ולסביות : נמנעת כמה --> שנים את חיה : 16.5 בתים עברת : מאז שאני תינוקת1 חברים היו לך : 4 בערך פעמים נשברת לך הלב : 1 שברת למישהו את הלב : כן התאהבת באמת : כן אסוציאציות--> דתיים : דת בצפר : חרא אהבה : רגש בגידות : מגעיל מוות : פחד ורוד: מסטיק חול : ים ים : חול חתולים : איכס פרווה האם אי פעם --> השתמש בסמים : לא עישנת סיגריה : לא עישנת נרגילה : כן שתית אלכוהול : כן אכלת קופסא שלמה של אוריאוס [העוגיות] : כן בערך שלמה נשארת בבית בשישי בערב סתם כי התחשק לך : כן התאהבת : כן התנשקת [למטומטמים – צרפתית] : כן נזרקת ע"י מישהו : לא זרקת מישהו : כן ראית את מגדל אייפל : לא היית בחו"ל : לא טסת : כן ארקיע היה לך תאונת דרכים : לא רכבת על פיל : לא שיחקת בברביות : כן עשית בנג'י : לא עשית צניחה חופשית :לא היית ערה כל הלילה : כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר יראה מסודר כן שברת עצם : לא היה לך גבס : לא דיברת בשיעור : כןן נרדמת בשיעור : כן הושעת מבצפר : לא קיבלת הפרעות : כן פחדת מהחושך : כן היית בבית חולים : כן עשו לך תפרים : לא שיקרת : כן בגדת : לא זוכרת התעלפת : כמעט הקאת : כן עברת על החוק : כן היית במשטרה : לא הערצת מישהו ממש ממש : כן שנאת את עצמך : לא נשבר לך הלב : כן נפלת מכיסא : כן החלקת במדרגות : כן הלכת מכות : כן מי ומה אחרון --> סרט שראית : לא זוכרת נראלי סטפ אפ 2 שיר ששמעת : כמה אהבה פעם שבכית : שבת פעם שצחקת : אתמול מישהו שאמרת לו 'אני אוהבת אותך' : תומר חבר שלי מחשבה אחרונה : חם מילה אחרונה שאמרת : ביי מישהו אחרון שדיברת איתו : חברה משהו אחרון שאכלת :קוקומן

M e R a V 2

New member
משעמם... עונה :]

כללי ---> שם : מירב גיל : 16 תאריך לידה : 15.4.1992 מזל : טלה בצפר: גוונים כיתה : י'4 גובה : 1.59 משקל : אממ נראלי 48 צבע עיניים : חומות צבע שיער : שחור שפות שאני מדברת : עברית, ספרדית, וקצת אנגלית וערבית... בנאדם של יום\לילה : גם וגם רגישה לדגדוגים : מאווד
מאמינה בה' : ברור! יש לך גשר ?! לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ?! : כן.. משקפי ראיה הדבר שהכי חשוב לך : המשפחה שלי הכי חשובה לי בעולם. דברים אהובים --> מקום לחופשה : ארה"ב פרי: אפרסק ירק: מלפפון ממתק: נחשי גומי
חטיף: אפרופו מאכל: יש הרבה מגזין: מעריב לנוער חודש : אפריל יום: שישי שבת חיה: ארנב
שם לבת : לילך שם לבן : עידן צבע: שחור וחום ארץ: ישראל טעם : מתוק ומלוח רגש : אהבה [?] חנות : וואי יש מלא. ספר :
מספר : 4 מקצוע : כלום שפה : ערבית וספרדית תחביבים : מחשב, טלוויזיה, חברות, ים, לישוון. סדרה : כל הטלנובלות שיר : יש מיליון להקה : בית הבובות מה עדיף ?! --> ניו יורק\ פריז: ניו יורק בנים \ בנות : גם וגם חיבוק \ נשיקה : שניהם ערסים \ פריקים : ערסים הארי פוטר \ שר הטבעות : כלום מתוק \ מלוח : שניהם חנוכה \ פורים : חנוכה אש \ מים : מים חורף \ קיץ : קיץץץץץ
ישראל \ חו"ל : ישראל בעד \ נגד --> סמים : נגד סיגריות : הכי נגד בעולםםםםם אלכוהול : נגד הומואים ולסביות : אין לי בעיה איתם כמה --> שנים את חיה : 16 וחודש בתים עברת : אממ 3 חברים היו לך : נראלי 2 פעמים נשבר לך הלב : פעם אחת
שברת למישהו את הלב : לא שידוע לי התאהבת באמת : פעמיים אסוציאציות--> דתיים : שבת בצפר : סיוט אהבה : רגש בגידות : מגעיל מוות : עצב ורוד: פרחות חח חול : ים ים : חופש חתולים : חיה מסריחה האם אי פעם --> השתמש בסמים : לא עישנת סיגריה : לא עישנת נרגילה : לא שתית אלכוהול : פעם מזמן אכלת קופסא שלמה של אוריאוס [העוגיות] : לא נשארת בבית בשישי בערב סתם כי התחשק לך : וואו.. כמעט תמיד חח התאהבת : כן התנשקת [למטומטמים – צרפתית] : כן נזרקת ע"י מישהו : לא זרקת מישהו : לא ראית את מגדל אייפל : לא היית בחו"ל : לא טסת : לא היה לך תאונת דרכים : לא תודה לאל
רכבת על פיל : לא שיחקת בברביות : חחחחח כן.. יותר מידי פעמים עשית בנג'י : לא עשית צניחה חופשית : לא היית ערה כל הלילה : כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר יראה מסודר: כן, כמעט תמיד
שברת עצם : לא היה לך גבס : לא דיברת בשיעור : כןן נרדמת בשיעור : לא נראלי הושעת מבצפר : לא קיבלת הפרעות : לא נראלי פחדת מהחושך : כן היית בבית חולים : כן עשו לך תפרים : כן שיקרת : כןן בגדת : לא התעלפת : לא הקאת : אוהו.. יותר מידי פעמים.. עברת על החוק : לא היית במשטרה : עצורה? אף פעם הערצת מישהו ממש ממש : כן שנאת את עצמך : כן נשבר לך הלב : כן נפלת מכיסא : נראלי שכן חח החלקת במדרגות : לא הלכת מכות : לא מי ומה אחרון --> סרט שראית : "ימים של אהבה" שיר ששמעת : "אבא" - שלומי שבת פעם שבכית : אתמול פעם שצחקת : היום מישהו שאמרת לו 'אני אוהבת אותך' : לא זוכרת מחשבה אחרונה : שבא לי לישון מילה אחרונה שאמרת : "טוב" מישהו אחרון שדיברת איתו : אמא משהו אחרון שאכלת :

ספיר65

New member
עונהה

שם : ספיר גיל : 13 תאריך לידה : מזל : גדי בצפר: רוגוזין כיתה : ז גובה : סבבה לגמריי.. משקל : הייתם מתיםם .. צבע עיניים : חום.. צבע שיער : עדיין חוםם.. שפות שאני מדברת : אנגלית, אספניולה חח, עברית וקצת רומניה בנאדם של יום\לילה : יום רגישה לדגדוגים : מ--אא--וו-- דד מאמינה בה' : כמובןן1! יש לך גשר ?! לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ?! : למזלי לאא.. הדבר שהכי חשוב לך : הורים, חברים, הפורום הזה חח.. דברים אהובים --> מקום לחופשה : אמריקהה פרי: תפוז ירק: עגבניה (עם מלח) ממתק: הכולללל חטיף: בסילי מאכל: שניצלים מגזין: לא קוראת חח חודש : דצמבר יום: שישי חיה:כלבב שם לבת : ספיר שם לבן : ספיר( יש בנים בבית ספר שלי עם השם שלי חחח) צבע: ורוד ארץ: ניו יורק טעם : מתוק רגש : אהבה חנות : candyland חח ספר : לא מבזבת זמן.. מספר : 3 מקצוע : אנגליתת שפה : אנגלית תחביבים : הפורום הזה, לישוןן, לראות למדי אותי לאהוב(סדרה שולטת) סדרה : למדי אותי לאהובב שיר : luis fonsi- if only rbd- fui la nina להקה : rrrbbbddd מה עדיף ?! --> ניו יורק\ פריז: ניוו יורקקקק בנים \ בנות : בנותת- -בטח חיבוק \ נשיקה : חיבוק ערסים \ פריקים : לא אוהבת את שניהם הארי פוטר \ שר הטבעות : שונאת את שניהםםם (איזה תשובות מגוונות יש לי אה?) מתוק \ מלוח : מתוקק חנוכה \ פורים : חנוכה אש \ מים : מים חורף \ קיץ : חורף ישראל \ חו"ל : חו"ל בעד \ נגד --> סמים : נגדד סיגריות : נגדד אלכוהול :נגדד וזה גם מגעיל הומואים ולסביות : מי שמרגיש עם זה נוח שיחיה את החיים שלו איך שהוא רוצה ועם מי שהוא רוצה. כמה --> שנים את חיה : 13 בתים עברת : 1 חברים היו לך : 0 פעמים נשברת לך הלב : הרבהה שברת למישהו את הלב : לא יודעתת .. התאהבת באמת : לא אסוציאציות--> דתיים : שיעמום בצפר : יש משהו יותר גרוע? אהבה : לב בגידות : אהבה מוות : לכל התחלה יש גם סוף! ורוד: הצבע האהוב עלי חול : ים ים : לא אוהבת( מפחדת מדגים ואל צחקו חח) חתולים : לא מתה עליהן .. האם אי פעם --> השתמש בסמים : חס וחלילה עישנת סיגריה : לא עישנת נרגילה : לא שתית אלכוהול : טיפה וזה היה מגעילללל אכלת קופסא שלמה של אוריאוס [העוגיות] : כמעטט נשארת בבית בשישי בערב סתם כי התחשק לך : כה התאהבת : לא התנשקת [למטומטמים – צרפתית] : לא נזרקת ע"י מישהו : לא זרקת מישהו : לא ראית את מגדל אייפל : כה היית בחו"ל : כה טסת : כה היה לך תאונת דרכים : ברוך השם לא רכבת על פיל : את מתכוונת פיל רכב עליי? שיחקת בברביות : כהה.. אילו היו זמנים..:p עשית בנג'י : לא עשית צניחה חופשית :לא היית ערה כל הלילה : כהה דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר יראה מסודר : אין לי מקום כבר.. שברת עצם : לא היה לך גבס : לא דיברת בשיעור : לא סותמת תפה נרדמת בשיעור : כמעט.. עד שהמורה דפקהה צעקהה והרסה לי! הושעת מבצפר : עוד לא.. קיבלת הפרעות : ב--טט--חח פחדת מהחושך : פעם היית בבית חולים : כשנולדתי עשו לך תפרים : לא שיקרת : כן בגדת : משתדלת שלא! התעלפת :לא {(אבל תמיד סיקרנה אותי החוויה)) הקאת : כה עברת על החוק : לא נירא לי.. היית במשטרה : לא הערצת מישהו ממש ממש : RBD שנאת את עצמך : כהה.. פעם נשבר לך הלב : כה כשמישהו יקר לי נפטר נפלת מכיסא : הפסקתי לספור.. החלקת במדרגות : כהה(תודה שהזכרתם.. ) הלכת מכות : כהה אבל בצחוק מי ומה אחרון --> סרט שראית : הטיטאניק פעם10 שיר ששמעת : rbd- fui la nina פעם שבכית : אתמול פעם שצחקת : לפני שניה מישהו שאמרת לו 'אני אוהבת אותך' : אתמול לאמאל'ה.. חחחח מחשבה אחרונה :מילה אחרונה שאמרת : מתי לעזעזל זה נגמר כבר??? מישהו אחרון שדיברת איתו : עם המחשב שלי משהו אחרון שאכלת : אני עדיין מפוצצתת אז אל תזכירו לי חחחח..

Asi soy yo

New member
ישששש שאלון...חח

כללי ---> שם : נטע גיל : 15.5 תאריך לידה : 5.7.92 מזל : סרטן בצפר: ---- כיתה : י' גובה : 1.65 משקל : חחח... לא צבע עיניים : חום צבע שיער : חום שפות שאני מדברת : אנגלית, עברית מן הסתם וספרדית בנאדם של יום\לילה : יום רגישה לדגדוגים : קצת מאמינה בה' : לא ממש יש לך גשר ?! כבר לא יש לך משקפיים\עדשות מגע ?! : לא הדבר שהכי חשוב לך : המשפחההה דברים אהובים --> מקום לחופשה : אני לא יוצאת הרבה לחופשות אז כל מקום זה טוב פרי: בעיקרון כולםם ירק: מלפפון..חח ממתק: שוקולד חטיף: דוריטוס חמוץ חריף....יאממיי מאכל: פיצה מגזין: מעריב לנוער, פנאי פלוס חודש : יולי יום: שישי חיה:כלב שם לבת : יולי שם לבן : דור צבע: כל הצבעים ארץ: ישראל?! טעם : מתוק רגש : קצת נדוש אבל אהבה חנות : יש הרבה אז למה להסתבך ספר : אין לי זמן לקרוא מספר : 7 מקצוע : תאטרון שליטטטטה שפה : ספרדית תחביבים : לרקוד סדרה : כרגע נמלטים שיר : יש המממממוווווניםםםם להקה : RBD מה עדיף ?! --> ניו יורק\ פריז: שניהם בנים \ בנות : בניםם.. חחח חיבוק \ נשיקה : חיבוק ואחריו נשיקה ערסים \ פריקים : אהמ אף אחד מהם הארי פוטר \ שר הטבעות : לא מתעניינת לא בזה ולא בזה מתוק \ מלוח : מתוק חנוכה \ פורים : פורים אש \ מים : מים.. למרות שיותר מתאים לי אש חורף \ קיץ : קיץ ישראל \ חו"ל : ישראל וחופשות בחו"ל... איך אני?! בעד \ נגד --> סמים : נגד סיגריות : רק אם זה לעיתים רחוקות אלכוהול : רק במסיבות הומואים ולסביות : למה לא.. כמה --> שנים את חיה : 15.5 בתים עברת : נשארתי באותו הבית מאז שנולדתי חברים היו לך : 2 פעמים נשבר לך הלב : היו כמה.. שברת למישהו את הלב : אולי פעם אחת.. התאהבת באמת : פעמיים אסוציאציות--> דתיים : שחור בצפר : זמן אהבה : נשיקה בגידות : אכזבה מוות : פחד ורוד: אהבה חול : ים ים : קיץ חתולים : פינוק האם אי פעם --> השתמש בסמים : לא לא לא עישנת סיגריה : כן עישנת נרגילה : לא שתית אלכוהול : כן אכלת קופסא שלמה של אוריאוס [העוגיות] : כן נשארת בבית בשישי בערב סתם כי התחשק לך : כן התאהבת : כן התנשקת [למטומטמים – צרפתית] : כן נזרקת ע"י מישהו : כן זרקת מישהו : כן ראית את מגדל אייפל : בתמונות היית בחו"ל : לא טסת : לא היה לך תאונת דרכים : לא רכבת על פיל : לא שיחקת בברביות : ברור עשית בנג'י : לא עשית צניחה חופשית : לא היית ערה כל הלילה : כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר יראה מסודר : אממממ כן שברת עצם : לא היה לך גבס : לא דיברת בשיעור : כן נרדמת בשיעור : כן הושעת מבצפר : לא קיבלת הפרעות : כן פחדת מהחושך : כן היית בבית חולים : כן עשו לך תפרים : לא שיקרת : כן בגדת : לא התעלפת : כן הקאת : כן עברת על החוק : לא היית במשטרה : לא הערצת מישהו ממש ממש : כן שנאת את עצמך : כן נשבר לך הלב : כן נפלת מכיסא : כן החלקת במדרגות : כן הלכת מכות : כן מי ומה אחרון --> סרט שראית : אמריקן דרימז..חח שיר ששמעת : היא לא תשוב - עבודה עברית 2 פעם שבכית : אתמול פעם שצחקת : היום מישהו שאמרת לו 'אני אוהבת אותך' : היום מחשבה אחרונה :מילה אחרונה שאמרת : כלבה.. חח מישהו אחרון שדיברת איתו : חברה שלי העבדה עלי בטלפון משהו אחרון שאכלת : שוקולד

למעלה