שאלוום

שאלוום../images/Emo3.gif

תמיד הייתי שומע את זפלין אבל דרך אנשים או סתם
עכשיו אני רוצה לקנות דיסק,איזה כדאי לקנות?

AeroTom

New member
לד זפלין 4.

האלבום הכי מוכר שלהם (וגם הכי טוב מבחינתי) וגם אני התחלתי איתו. קלאסיקה במיטבה!

אני ממליצה על

כל הדיסקים שלהם, כולם מעולים!!! זה ממש לא משנה איזה העיקר שתתחיל איפשהו!
ולאט לאט תשלים לך אוסף. אני דווקא התחלתי ב- HOUSES OF THE HOLY דרך אגב! כמובן למי שלא יודע זאת עדיין! יש את הדיסק של ג'ימי פייג' ורוברט פלנט במבצע דובדבן (50 ש"ח) שהוא פשוט דיסק מדהים וממש לא יקר מומלץ ביותר! ניתן להשיג אותו בצליל!!!

OG5

New member
המלצה

לדעתי הכי טוב זה הדיסק הרביעי שבו באופן נדיר לכל טרק (ואין הרבה) יש משהו להציע. הדיסק השני הכי טוב לדעתי הוא houses of the holy ובכל אופן לא הייתי ממליץ על שלושת האלבומים האחרונים.

Pazc1

New member
לא היית ממליץ אבל תעשו לי טובה ואל

תקשיבו לו. כי זה ממש שטויות מה שהוא רשם. 3 האלבומים האחרונים, פשוט מעולים. ובשביעי Presence שמו, יש את השיר הכי גדול שלהם, Achilles Last Stand . ויש באלבום האחרון, זפלין אחרת שהרבה לא מתחברים אליהם ויש כאלה שבכלל לא שמעו על האלבום.

בדיוק מהסיבה הזאת הכי טוב להתחיל מ:

אוספים למיניהם! אוספים שכוללים את כל ההשנים וכל הסגנונות.. יש 2 אוספים נהדרים 1) remasters 2) early days ו later days (למרות שגם רימסטרס מסודר כרונולוגית, הדיסק הראשון, לד זפ 1-4, הדיסק השני, בית הקדושים והלאה) בכל אופן, אחרי שתמצא סגנון שאתה יותר אוהב בשירים שלהם, אז נוכל למקדם אותך יותר מבחינת האיזה דיסקים לקנות סופ"ש טוב

Pazc1

New member
גם מאוספים אסור להתחיל.

אני שמח עד היום שלא עשיתי את הטעות הזאת. הכי טוב להתחיל לשמוע את האלבומים לפי הסדר. או להתחיל מהאלבום השני. שהוא הכי קליט. הרבה מאוד חברים שלי התמכרו אליו. הוא הרבה יותר קליט מהאלבום הרביעי. הסדר צריך להיות כזה : 2 > 4 > 1 > 3 > 5 > 6 > 7 > 8 > CODA .

OG5

New member
achilles באמת שיר גדול

אבל מה אני אגיד לך, ל"זפלין אחרת" אני לא כל כך מתחבר. האלבומים לא גרועים אבל לדעתי ממש נופלים מהראשונים. תגיד לי על איזה שירים אתה ממליץ מהדיסק האחרון כי אני באמת לא יודע... אני חושב שהוא חלש ביחס לאלבומים השלישי הרביעי והשישי

Pazc1

New member
אי אפשר להמליץ על שיר אחד. איך אפשר

בכלל להמליץ על שיר של זפלין כשכולם פשוט מעולים. תקשיב לכל האלבום. אני הקשבתי לו בשמירה ( בעבודה לפני שנתיים בערך ) בריכוז, ופשוט התמוגגתי מהנאה. זפלין השתנו באלבום הזה אבל השינוי חיובי מאוד ונשמע מצויין.

OG5

New member
אוקיי

האמת, לא נתתי לדיסק הזה יותר מדי מדי צ'אנסים. ננסה, אולי זה יחלחל זה קורה לי עם דיסקים מסוימים לפעמים. בליקשר, שמעת את הדיסק אנפלגד של נירוונה?

Pazc1

New member
ראיתי כמה קליפים ושמעתי מספר

פעמים. אבל לא ברצף. אני יותר לא מתקרב לגראנג' וכל מה שקשור בזה. היחיד שאני מחזיק בבית שקשור לגראנג' זה Pearl Jam - Ten .

Pazc1

New member
אחד האלבומים האיכותיים ביותר שנוצרו

אי פעם. הגראנג' הכי טוב. שום אלבום לא מתקרב לאלבום הזה בז'אנר הגראנג'. שאר האלבומים של פרל ג'ם הם נפילה אחת גדולה. וחבל. אבל חלאס לדבר על פרל ג'ם. זה פורום לד זפלין !!!

RuStY RaStA

New member
ג'רמי זה גם שיר טוב וזה לא ב-ten

טוב יאללה זהפורום לד זפלין חחח לומשנה

למעלה