שאלווןן קצת ארווךך,,, לקוח מהפורום בדף 70 ישן

• פותח הנושא tsofa
  • פורסם בתאריך

tsofa

New member
שאלווןן קצת ארווךך,,, לקוח מהפורום בדף 70 ישן

ואוי למי שלא עונה!!! חחח סתם סתם 1. קיץ בשבילי זה... 2. אבטיח או מלון? 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- 5. התחלת עם אנשים ברחוב? 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון? 7. הבגד הכי נוח בקיץ- 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט. 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים? 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? 16. מבואסים מבואו של הסתיו? 17. יש תוכניות גדולות לסתיו? 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ? 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? 21. האם התאהבתם הקיץ? 22. האם אהבתכם התמששה? 23. היה לכם יומולדת בקיץ? 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם? 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? 27. רבתם עם ההורים הקיץ? 28. יצא לכם לברוח מהבית? 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם.... 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן? 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות? 32. נפצעתם במהלך הקיץ? 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט. 34. איך תסיימו את הקיץ? 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה? 39. אתם בטוחים? 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה!

tsofa

New member
עווננהה,,,

ואוי למי שלא עונה!!! חחח סתם סתם 1. קיץ בשבילי זה... פפאאנננןןן 2. אבטיח או מלון?אבטיח 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- לא יםם, חוף היםם חח 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- אממ,, תיקנתי את הצינור שהיה קרוע,, חח 5. התחלת עם אנשים ברחוב? כןןן עם שכן שלי הששוווההה:]] חחהה 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון? אאיפפהההה???!!!! 7. הבגד הכי נוח בקיץ- מכנס קצצרר 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט. בטטחח!! סינרגיה, מירי מסיקהה בעעע,, אהוד בנאי,, חח שלושתם היו ביחחדד 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. ללאא,,:[[ 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך-בבריכה של גג''ווקיי חיי 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים? ללאא 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- ורוד??! בעע,, אממ.. אדוםם חחםם 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? לא ניראלי שיש,, 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? לא ניראלי שיש משו שלא עשיתתיי,,:]] 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? הכל זורםם מה איתךך?! 16. מבואסים מבואו של הסתיו? בטטחח 17. יש תוכניות גדולות לסתיו? לשבת בבית מול הטלויזיהה 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? חולה עלייךך 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ? אמ,, שימללהה,, [לא רואה את עצמי בתוככהה,,] 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? הלכתי לקניון עם חברות שלי,, במונית התחלנו עם נהג בן 50,, חחהה 21. האם התאהבתם הקיץ? לראות בנאדם כוסין ברחוב זה גם ניקרהה?! 22. האם אהבתכם התמששה?ללא,,:[[ 23. היה לכם יומולדת בקיץ? לא,, כמה ימים לפני--10.6 אבל העיברי כןן א' תמוז תרשמוו 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם? דיסק של אבריל 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? הדלקתי נרות.. בהפסקת חשמלל,, חח 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? אממ,, לא קורא ליי:\\ 27. רבתם עם ההורים הקיץ? לא,, אבל הם ממש עיצבנוו אותתיי 28. יצא לכם לברוח מהבית? עדיין לאא,, 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? לא,, 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן? שכטה מידיד,, [נרגילהה] 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות? לאא 32. נפצעתם במהלך הקיץ? לא,, חסוחלילהה 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט. כן,, טוקיו הוטל שיר אחד שלהם,, מונסוןן התאהבתיי 34. איך תסיימו את הקיץ? בברכהה 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? אין יותר טוב מקיץ 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? דווקא סבבהה,, לא משו מיוחדד 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח לא,, אבל קניתי נעלי ספורט,, 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה? ממ,, אין לי כבר מה לחשוובב 39. אתם בטוחים? 100% 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה! לילה טוב כפררהה,,:p

עונה :)

1. קיץ בשבילי זה... בגדים קצרים!!! 2. אבטיח או מלון? אבטיח! בלע מלון 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- בבית, בחדר עם המזגן :) 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון- אכלתי חביתת ירק במטוס, זה הדבר הכי מגעיל שיש! 5. התחלת עם אנשים ברחוב? אממ לא ברחוב, אבל בשדה תעופה [כאילו לא ממש התחלתי איתו, פשוט דיברנו קצת והוא חמוד חח] 6. כמה שטויות עשית בשבוע האחרון? אממ פיספסתי הופעה של מייקל לואיס בגלל שנרדמתי! שטותתת!!! 7. הבגד הכי נוח בקיץ- מכנס קצר וגופייה 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט. אממ ת'אמת היום בערב אני הולכת, וחוצמזה הופעת כשרונות במחנה 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. כן, מחנה קיץ בארה"ב 3 שבועות! 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- מחנה קיץ 3 שבועות בארה"ב\ לא ישכח לעולם! 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים? כן :\ קורס קיץ מזדיין במתמטיקה 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- ירוקקקקקקקק [הצבע של המחנה והחולצות במחנה] 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? יותר מידי מתעצלת בבית במקום לצאת עם חברים ולנצל את הקיץ. 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? :\ 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? בסדר ואתה? 16. מבואסים מבואו של הסתיו? לא ממש 17. יש תוכניות גדולות לסתיו? לא שידוע לי. 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? כן למה לא? 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ? מין שמלה לבנה כזאת שהייתי צריכה לקבלת שבת במחנה 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? קורס קיץ במתמטיקההה 21. האם התאהבתם הקיץ? לצערי לא 22. האם אהבתכם התמששה? ^^ 23. היה לכם יומולדת בקיץ? לאאאא, יש לי בנובמבר 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם? לא היה! 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? לא היה 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? חוף הים בלילה, אחח איך אני מחכה לרגע שיהיה לי חבר 27. רבתם עם ההורים הקיץ? כל יום בערך חחח 28. יצא לכם לברוח מהבית? לא 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם.... לא 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן? לא וגם לא יתחיל! 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות? לא כי הייתי במחנה, אבל הייתי במסיבה במחנה! 32. נפצעתם במהלך הקיץ? אממ כן\ נתפס לי שריר בזרוע וזה ממש כאב 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט. "הבילויים" חחח לא!!!! 34. איך תסיימו את הקיץ? פרישמן! [מפגש עם חברים בחוף פרישמן בת"א] 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? קיץ! 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? לא משהו =\ 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות? אממ קניתי נעלי בובה לבנות בצורת אולסטאר 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה? לא כזה ארוך... 39. אתם בטוחים? כן 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה. לילה? רק 16:47. טוב לילה טוב כפרע

פיפושי59

New member
תשובה לשאלון

. קיץ בשבילי זה... מים 2. אבטיח או מלון?אבטיח ברור 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)- בריכה 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון-נסעתי באוטובוס לבד [ אני יודעת שזה די מטומטם] 5. התחלת עם אנשים ברחוב?כן שהייתי בנמל ראיתי איזה בלונדיני חתיך והוא כנראה מאמריקה והוא היה מזה חמוד 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון? הרבה 7. הבגד הכי נוח בקיץ- חצאית 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט.לא אבל חברה שלי הייתה בהופעה של ג'סטין והיא צילמה את זה בוידאו וראיתי מהמם 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. לא אבל תמיד אתם יכולים לממן לי כרטיס כניסה ללונדון 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך- הבלונדיני, לא יודעת הרבה 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים? הייתי צריכה לחזור על חומר ויהיו לנו שיעורים בחופש הייתי צריכה לבטל נסיעה לאילת חרא 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- ירוק פעם שנאתי עכשיו אני חולה וגם כחול בגלל ג'סטין 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ? לא נראה לי שיש משהו כזה 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? שלא נסעתי לאילת 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? חם לי באלי מזגן 16. מבואסים מבואו של הסתיו?בהחלט 17. יש תוכניות גדולות לסתיו?ללמוד זה נחשב [לא שאני חננה או משהו] 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי? מתה עלייך 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ? טוניקה ירוקה כזאת היא יפה אבל לא כולם אוהבים אותה 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? לרדוף אחרי הבלונדיני 21. האם התאהבתם הקיץ?כן בבלונדיני ואני תמיד מאוהבת בניק ג'סטין צ'אד ודניאל 22. האם אהבתכם התמששה?ברור 23. היה לכם יומולדת בקיץ? יהיה לי ב22 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם?האמת שאני רוצה שיקנו לי את 2 הדיסקים של ג'סטין דיסקים של הלהקה שהייתה שלו nsinc ופליז לכל מי שרוצה נסיעה ללונדון 25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? יום הולדת לדניאל רדקליף [הארי פוטר למי שלא מכיר] 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? חוף הים בלילה 27. רבתם עם ההורים הקיץ? כן 28. יצא לכם לברוח מהבית? עדיין לא 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם....איכס 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן?איכס מזה השאלות האלה 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות?מסיבת היום הולדת לדניאל נחשב דרך אגב היה מגניב 32. נפצעתם במהלך הקיץ? עדיין לא 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט. הלהקה שהייתה של ג'סטין יש להם שירים מזה יפים אהה.. אני בדיוק שומעת את השיר שלהם gone 34. איך תסיימו את הקיץ?בריכה 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב? קיץ ברור 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים? חמש עדיף 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?חחח ברור 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה?דרוש שיפור 39. אתם בטוחים?לא 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה! לילה טופ נשמה למות שעכשיו לא לילה

עונה...

1.קיץ בשבילי זה...-חום 2. אבטיח או מלון?-אבטיח אבל בלי גרעינים 3. מקום הבילוי המועדף בקיץ (רק אל תגידו ים..לא.. לא ים...)-סורי....ים 4. הדבר הנועז ביותר שעשיתי בקיץ האחרון-באתי בחצאית וכפכפים לעבודה
הבוס הסכים לי...המלצריות האחרות התעצבנו חח 5. התחלת עם אנשים ברחוב?-מה פתאום אני לא מתחילה עם כל מה שזז 6. כמה שטויות עשית בששוע האחרון? הרבה... 7. הבגד הכי נוח בקיץ- גופיה וכפכף יציאה כזה 8. היית בהופעות הקיץ? אם כן פרט. אמ...לא נראה לי....בחורף כן 9. היית בחו"ל? אם כן פרט. תורכיה 10. החוויה הבלתי נשכחת של הקיץ שלך-אמ..לא זוכרת 11. היית צריך להשלים חומר ללימודים?לא ממש 12. הצבע של הקיץ (לא לומר ורוד!!!)- שחור ורוד לבן 13. על מה תתחרט שעשית הקיץ?כמה דברים ושבירת בקבוק בעבודה..בלי כוונה 14. על מה תתחרט שלא עשית בקיץ? ללכת ללשכת עבודה.... 15. הפעם לא שכחתי... מה שלומך עד לכאן? ואלה עייפה כאבי רגליים ופצע ברגל מהנעל החדשה בהתלכלכה לי בעבודה. 16. מבואסים מבואו של הסתיו?לא 17. יש תוכניות גדולות לסתיו?לא חושבת 18. אתם בטוחים שאתם עדיין אוהבים אותי?כן אבל כועסת על השאלון הארוך 19. מה הבגד הכי מוזר שקניתם הקיץ?חצאית...בחיי זה כזה זנותי 20. מהי הסיטואציה הכי אידיוטית שנקלעתם אליה הקיץ? לא בא לי לפרט....כמו שאמרת..זה אידיוטי(מדיי) 21. האם התאהבתם הקיץ? לא 22. האם אהבתכם התמששה?איזו?
23. היה לכם יומולדת בקיץ? בקרוב...25.8 24. אם היה- מה קיבלתם והכי אהבתם?100 בבגרות במתמטיקה
25. מה הדבר הכי רומנטי שעשיתם בקיץ? לא יודעת 26. חוף הים בלילה או סעודה לאור נרות על הגג? ים בלילה 27. רבתם עם ההורים הקיץ? חחחח הקיץ?כל עונה וכל העונה 28. יצא לכם לברוח מהבית? מה פתאום... 29. שתיתם אלכוהול במהלך הקיץ? עבריינים שכמותכם...-למה עבריינים?טעמתי בריזר...לא משו רע..אבל אני לא מתה על אלכוהול..לא יודעת 30. התחלתם לעשן\ המשכתם לעשן?מה פתאום 31. יצא לכם להיות במסיבות גדולות?יצא אבל לא הקיץ 32. נפצעתם במהלך הקיץ?חחחח היום במקרה 33. יצא לכם לשמוע להקה מעולה ולהתאהב במוזיקה שלה? אם כן פרט.-החלונות הגבוהים..אחלה שירים
34. איך תסיימו את הקיץ?בעבודה ועם קניית מחשב חדש (מקווה) 35. תתגעגעו לימים הרותחים של הקיץ או שהחורף נראה יותר טוב?חורף חורף 36. מספר יפה אחו שילינג! מה אתם אומרים?-אע?חחח 37. קניתם נעליי קיץ אופנתיות?כן 38. מה אתם חושבים על הסקר הזה?שטוב שהוא נגמר כי אין לי ממש סבלנות חח 39. אתם בטוחים?100% 40. אם ככה... אז... לילה טוב לכם! מווואאאהההה! גם לך יפההה שלי

למעלה