שאלוםםםםםםםםםםםם

i love anime

New member
שאלוםםםםםםםםםםםם

אני חדשה ואני מאוד אוהבת את הסדרהההההההההההההההההההההההה ראיתי אותה בגיל שבע או משו וזאת האנימה הראשונה שראיתי

ברוכה הבאהההההההההההההה../images/Emo13.gif

אבל אות אחת בסוף כל מילה תספיק לנו

Apikachu L

New member
מי שמדבר!

ראיתי את הפוסט האחרון שלך. "אות אחת בסוף על מילה" היית יכול לסתפק ב5 אותיות. לא, כמה אלפים היו נחוצות לך... וברוכה הבאה. אני לא אתחיל עם כל הבקשות ללתרום דם, כי יש לי מחזור, ואני לא רעבה. תמיד במחזור לא רעבים. איך זה?

המ...אבל במחזור מאבדים דם, לא?

זה לא אומר שהגוף שלך דורש יותר דם עכשיו? או שאולי זה מנגנון השמדה עצמית של הגוף הנשי: מצד אחד מאבדות דם, מצד שני לא רעבות כך שלא יכולות לחדש את מצבור הדם בגוף. המ...

Apikachu L

New member
זה לא כזה עניין

מאבדים לא יותר מ3 כפות דם. אבל הרבה רירית רחם. חוץ מזה, ערפדים, אוהבים נשים במחזור. שמעתי שטוענים שזה יותר...מזין...

Apikachu L

New member
ברור שלא!

אני לא אתחיל עם התיאורים של איך בדיוק מחזור נראה. יש אנשים עם קיבה רגישה. ו...אה..אל תעלב אבל החתימה שלך...טוב...לא משנה. אם אתה מבין למה אני מתכוונת.

גם וגם.

אם את נפגעת מזה, זה אומר שזה גרם לך להרגיש רע בגלל שאת אוכלת חיות. אם הרגשת רע בגלל שאת אוכלת חיות, החתימה השיגה את המטרה שלה. אם תפסיקי לפגוע בכל החיות, החתימה לא תהיה תקפה לגבייך, וככה גם היא לא תפגע בך. אם את ממשיכה לפגוע בחיות, אז ממש לא אכפת לי לגרום לך להרגיש רע בגלל מה שאת עושה. להפך, לגרום לאנשים להרגיש רע בגלל הדבר הזה זה משהו שלדעתי צריכים לעשות בכל מקום בלי הפסקה. ולא כי אני רוצה להעליב אותך, אלא כי אני רוצה שתחשבי על מה שאת עושה ותראי את זה מכוער כמו שזה באמת. יכולתי לכתוב שלדעתי אנשים שאוכלים בשר הם שותפים לרצח או רוצחים, וזה נכון לדעתי, אבל זה בטח היה יותר מעליב אז ויתרתי על זה. תאמיני לי שכשאני יודע שאנשים, ובמיוחד כאלה שאני מכיר ומעריך, אוכלים בשר, זה גורם לי להרגיש רע הרבה יותר ממה שהחתימה שלי גורמת לך להרגיש. ובכל זאת, זה לא ממש משנה לאף אחד.

Apikachu L

New member
ובכן, לגבי הדעות שלי לגבי

אכילה של בעלי חיים אני לא אכנס כאן, בגלל שאתה לא מסוגל להבין את זה, לא בגלל שאני מזלזלת בך, אלא בגלל שאתה לא מכיר אותי. אני רציתי להיות צמחונית, אבל אני באמת לא רוצה שיקשרו אותי לכיסא ויחדפו לי מזון בצינור. גם ככה מכריחים אותי לאכול בבית. אני לא הרגשתי רע בגלל שאני אוכלת חיות. אלא בגלל האטימות של החתימה. וגם כי אני קצת מדוכאת לאחרונה, ויש כל מיני דברים בבית, ואני לא אדבר על זה יותר. לדעתי כל אחד רשאי לחיות את אורח החיים שהוא בוחר. ולגבי הדיעות שלי לאכילת חיות - אני לא אפרט, כי לדעתי ויכוח בעד ונגד צמחונות הוא לא רלוונטי לנושא הפורום. או בכלל. ואני לא מבינה למה אתה נותן לעצמך את הרשות לקבוע מה ואיך אני מרגישה בגלל החתימה שלך. אני שונאת שקובעים בשבילי מה אני מרגישה, ועושים לי את זה כל החיים, ותמיד קובעים בשבילי הכל, ואין לי שום זכות לבטא רגשות בכלל. אז תודה שפגעת בי יותר, בקביעה שלך, ולימדת אותי לא לומר יותר לאחרים שאני נפגעת. ואני לא צינית. אני כמעט אף פעם לא צינית. אז אל תמדוד רגשות של אחרים. זה לא חינוכי.

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

גם אני כמו מיליהו שקלתי לענות עם הרחבת אותיות אבל החלטתי שזה מיותר ובגלל שמיליהו כבר מיצה את הקטע אני אאחל לך שתרגישי ב
,תשתלבי, אל תהססי לפתוח כתומים(בעיקר אם הם לא אוף) ותמנעי במקרים רבים מניצול שרשורים תמימים ובעיקר תהני ואם תצטרכי משהו אני לשירותך

Digi Lista

New member
זאת אומרת שמה שהלך היום לא מקובל.

השטויות האלה ועוד כשכול שטות בשרשור נפרד נחשבות כאוף,עבדתי על שרשור כול הבדיחות האלה קרוב לרבע שעה וזה בהחלט מוגזם ונכלל באוף,לא שאני נגד אופים בכלליות אבל צריך לעשות סדר: *נושאים שקשורים לדיג'ימון(הכוונה לא ל200 הודעות דיי זהות על הגילאים שבו רואים דיג'ימון)נחשבים כלא אוף כי זה נושא הפורום בסופו של דבר ואותם אני מעודדת בפתיחת כתומים ורצוי לא לחבר להודעות של תפוז למה. *מה שהלך כאן בשונה מהסעיף הקודם-פתיחת עודף כתומים על שטויות שלא ממש ברור מה מטרתן מלבד להראות נוכחות נחשבת כאוף. הבעיה היא לא שרוצים לדבר על נושאים אחרים מעבר לדיג'ימון זה פורום ויש עידוד ליצירת קהילה ולשיתוף בחיים שלא קשורים לנושא הספציפי,אלא העובדה שברגע שנפתחים מיליון שרשורים לא קשורים הם דוחקים למטה שרשורים חשובים יותר(ואני אתעלם אפילו מהעניין שמישהו צריך לתקן את הדברים האלה...)ויוצרים בלאגן. מקווה שעכשיו הכול ברור

off topic זה כל דבר שלא קשור לנושא

הפורום. בפורום הזה הנושא הוא דיג'ימון, וכל דבר לא קשור לדיג'ימון הוא אוף.

למעלה