שאלוםםםםם

מואההה

New member
שאלוםםםםם

אני חדשה לא נראה לי שאני יכתוב פה כי השם של הפורום קצת טיפשי אבל בדוק שיש פה אנשים חמדמדים... חח אז עכשיו אני צריכה להציג ת'עצמי ולהגיד אם אני מקובלת או לא... אז שמעו איזה מוזר בבצפר יש לי עם מי להיות... כאילו אני לא מהפרחות ה"מקובלות"... כאילו אין תדברים האלה מקובלים או לא יש קבוצות אני שייכת לכל הקבוצות כולם "אוהבים" אותי.. חח רציני.. אבל אחרי בצפר אין לי עם מי להיות מידיי פעם באהאליי חברה וזה מעצבן רצחחח... אני ביישוב קטן ומשעמם זה מעצבן שבבצפר כולם מתייחסי אליי וזה ואחרי בצפר אני לא נפגשת עם ילדיםםםם זה יוצר שעמום טלוויזיה מחשב טלוויזיה מחשבבבבב בעעעעעעעעעעע

BlackJack1

New member
על שינוי שיגרה שמעת?

תראי לפי הגיל שלך אני רואה שאת סביר להניח כבר בתיכון.. בשלב שמי שמתבגר מבין שלא קיים כזה מושג "מקובלים או לא מקובלים" לכל אחד יש את החבר'ה שלו פחות או יותר ולפעמים עוברים תקופות ביינים ללא חבר'ה.. אני זוכר שבי' הייתה לי תקופה בערך כזאת שהתנתקתי מחברים קודמים כי פשוט היה מצב שנמאס לי מהם (הרבה שטויות שהם עשו)... ולגבי מצבך,למה שלו תחזקי קשר עם עוד חברות? תמצאי חברות חדשות מעבר ליישוב בגיל שלך לא נראה לי כ"כ בעייה... בכל מקרה הרבה בהצלחה וחופש גדול נעים לכל הקטינים פה... :)) בלג'ק שמחר זה סתם תאריך שלא כ"כ משנה לו כבר.. (מתחיל להרגיש זקן..
)

gloom

New member
גם אני ככה../images/Emo66.gif

אבל אני לא משועמם.. אני עושה דברים מויעלים כמו.... טוב לא יודע נו גם אני אחד כזה...

bariska

New member
אנחנו בביצפר כולם ביחד..

ואחרי הלימודים כל אחד עסוק בדברים שלו חלק עובדים חלק מתאמנים חלק אנערף.. אנחנו יוצאים רק בימי שישי בדר"כ..

למעלה