שאלוםםם כנסו דחוףףףף

רותוש123

New member
שאלוםםם כנסו דחוףףףף

הי אנשים מה קורה??? קודם כל רציתי להגיד שאני ממש אוהבת את התוכנית של ד"ר פיל..היא מלמדת המוןןן אני רואה אותה עם אבא שלי (כי הוא גם פסיכלוג ולומד מזה גם דברים....) בקיצור לפני שבוע באילת והספקתי ליראות את החלק הראשון..של פרק שזוג הורים הביאו את הבן שלהם מיקאי- שהוא היה מטריד מינית נשים.. וכד". וד"ר אמר שבתוכנית הבאה יגלו אם הוא הטריד את אחותו וכד' וביום שזה שודר לא ראיתי וגם בשידור החוזר לא ראיתיי אז רציתי לדעת אם מישו יודע מאיפה אני יכולה להוריד את זה.?? או אם מישו הקליט ?? ואיך קראו לפרק... (באנגלית אם אםשר) זה ממש ממש חשובבבבבב... פליזזז תודה ויום טובב

רותוש123

New member
כנסווו

כן אבל אני רוצה את הפרקק להורידדד אם מישו יודע מאיפה אני יכולה.. פליז שיגיד ליי זה ממש חשובבבבבבב

brum

New member
בבקשה לכל מי שרוצה לראות (חוקי)

אפשר לקבל את תסריט התוכנית או התוכנית עצמה תמורת תשלום מהאתר של ד"ר פיל - לחצי על הלינק

רותוש123

New member
כנסיי שנייהה

אוקיי ראיתי ואני יזמין אבל רציתי לדעת הקובץ שהם שולחים אז הגודל שלו הוא 135 מגבייט האם זה הגיוני שזה 2 החלקים??

brum

New member
יש 2 תוכניות נפרדות

האחת בה מדברים על החששותוהשנייה לאחר הפוליגרף והתעמתות לאחר היוודע האמת הם אמורים לשלוח לך תוכנית אחת (אם בחרת רק אחת- בדקי את התקציר ואז תדעי אם זה הנכון) יתכן וזה קובץ ZIP ולכן הוא כזה קטן (או שבחרת בטעות תסריט ולא בקלטת) מעולם לא הזמנתי תוכנית ככה שאין לי תשובה וודאית

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifרגע, פרק אחד עולה 29

דולר
אני גם לא ראיתי ומאוד רוצה להשלים אבל זה המון

brum

New member
שכחתי עוד דרך יותר מהירה

אני לא יודעת אם זה יותר זול, אבל יש חברה בשם יפע"ת ששומרת את כל תוכניות הטלויזיה, הרדיו והעיתונות ומן הסתם תוכלו למצוא שם גם את התכניות של ד"ר פיל - אפשר לקבל את התסריט של התוכנית ואפשר גם לקבל רק חלק מהתכנית. את התשלום אפשר לבצע דרך כרטיס אשראי כך שאם אתם באזור תל אביב גם תוכלו לקחת בעצמכם ולחסוך את המשלוח. ואלו הפרטים: יפעת המרכז למידע תקשורתי בע"מ דרך מנחם בגין 96 ת"א (לשעבר דרך פ"ת, כ- 5 דקות הליכה ממרכז עזריאלי) טל': 03-5635050

למעלה