שאלוםםם!!!

שאלוםםם!!!

שאלום פייייייי שנים לא הייתי פוו!! סליחה שלא יצא ליייי ליכתובב כאןן מיצטערת שהיתנתקתיי!! אזז אני חושרת והפעם לא עוזבת!! אזז ברוכה הבאה לייליליייי

yaelala14

New member
ברוכה השבה לךךךךךךךךך..!

המון זמן לא כתבת פה.. שכחת אותנו??

חס וחסה!!!

שאני ישכח אותכםםם איןןןןןןןן מצבבבבבבבבבבבבבבב!! פשוט לא היה לי זמןןן והיו לי ליפעמים תקלוט וזה אבלל הינה שוב אני איתכם וזה הכי חשוב לפחות מיבחינתיתיתיתיתתיתייייייי

אריאל....

אני רוצה לבוא יום חמישי... אבל אנחנו לפי דעתי צריכים להיפגש שם.. ולא לבוא מפוזרים.. כי ברוממה יש מיליון ואחת אולפנים ולא נדע איפה זה .... אז אם תוכלו לארגן משהו שניפגש כולם.... זה יהיה טוב... למה אני באה לבד מהמרכז(ראשלצ) ותיהיה לי בעיה.. אז תודיע לי אם תוכל לארגן משהו .!!

moranush86

New member
תקשיבו אריאל לא בא

הוא מבואס מזה אבל אין סיכוי שהוא יבוא... אני אומרת - שריתו'ששש תקחי את העיניינים לידיים ותארגני כבר הכל... לדעתי צריך להפגש בתחנה המרכזית בירושלים ואז להגיע כולם ביחד.

orianush

New member
רעיון טוב..

אפשר באמת להיפגש כולם בתחנה מרכזית בסביבות רבע ל-6 בערך.. מה אתם אומרים? איך שנוח לכם.. באיזה שעה ניראה לכם שצריך להיפגש? ונראה לי שמתחנה מרכזית אפשר ללכת לשם ברגל לא?!

הכי טוב!

כי יש בנות שמגיעות מחוץ לירושלים והם לא יודעת כ"כ ת'דרך... אז זה יהיה מעולה אם ניפגש שם... בקיצר אני מחר יעדכן את הפרטים האחרונים... אני יבקש שיסבירו לי בדיוק באיזה שעה ואיזה רחוב וכל זה ואני יכתוב פה... וכדאי שניפגש בתחנה המרכזית.. מצידי זה בסדר...! ונראה לי שכולם מסכימים

ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

שמחה שחזרתתת

למעלה