שאלום אתם!

שאלום אתם!

1. אבישי אל תהיה מאוכזב ממני. לא כיף.
2. ללוי יש מסנג'ררררררררררררר
3. לכל הבאפי פריקס...אמממ...מצטערת אם לא הייתי נחמטה אליכם... 4. תחזירו את נומעי ומועלם לפורום בבקשה... 5. זהו 6. איכעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

RoyalWizard

New member
לא אולי נתם להם שם אחר

כמו שאנחנו הגבצים או המגניפים אז אולי תבחרו לעצמכם כינוי אם לא באפי פריקס

HuGo Hell

New member
לדעתי. ../images/Emo1.gif

החדשים זה הכי טוב. אלה אם כן חברי פורום מכושפות רוצים לבחור לעצמם ניק, אני אהיה איתם.

Bishnet

New member
המפ.

1. יא אבישי, אל תהיה מאוכזב. 2. יאא!! אני יודע!!
תחזרי! אני רוצה לדבר איתך! (מצטער פשוט הייתי חייב לשרותים...
) 3. טוף נו, גם אני מצטער. 4. ...או רק את נומעי. 5. זהו? 6. איכעעעעעעעע?! "ליבלבו אגס וגם תפוח!"

מממממפפפפפפ

1. באמת אל תהיה מאוכזב... 2.
3. גמאני שוב 4. או גם את מועלם וגם את נומעי...
5. יאפ 6. שתיתי היום מיץ אגסים וזה היה מגילללללללל

דודל

New member
את מוזמנת לדבר.

כל שטות תתקבל בברכה ומה קורה וברכה ומה קורה (וברכה). אה, ו-Rat [
]

thats the spirit tuby

זה מה שרציתי לשמוע 1.עכשיו אני כבר לא 2.אם אני לא טועה גם מקודם היה לך 3.ויסמון צודק לכל החדשים(למרות שחדשים זה לא טוב כי אתם פה כבר בערך שבועיים אם לא יותר) תבחרו לכם ניק 4.אה...לא זוכר...אה כן לשחרר את ווילי(או למי שלא רוצה את את ווילו
) אה לא שנייה...אה כן להחזיר את נעמי ולא להחזיר שטחים!!!!! את מועלם אתם יכולים לשמור 5.תעשו קפה(בבקשה למרות שלמדתי על בשרי שבכל רעננה אין קפה פשוט אין יש לדרום אמריקאים משהו נגד רעננה ופשוט אין קפה זה כמו שבכפר סבא אין קרמבו וזה בגלל...אוך זיפת ארוך מידי) 6.דודל מה קורה? 7.שטויות: א:היי ב:היי א:מה נשמע? ב:שבח לאל אס די ------------------- נחצ'ה:קצלה אני יכול לקרוא לך משהו מהעיתון? קצלה:בסדר אבל שיהיה קצר נחצ'ה:עמוד 17 ------------- אני מקווה שזה מספיק שטויות

דודל

New member
ברוח השרשור:

sitting (ו-nomay\noamy ...?) שטויות הן דבר טוב חדשות לבקרים [
]

למעלה