שאלום לכולם-אני חדשה!!!!!!!!

בואר

New member
שאלום לכולם-אני חדשה!!!!!!!!

(רק בפורום לא בתפוז אז אולי יש כאן מישהו שמכיר אותי...) טוב אז אני מעין (עם י' אחד!!!!! אם בנאדם כותב עם יותר הוא מת על המקום!!!! אל תקחו ללב-קחו לריאות!) או לפי הכינוי בואר-אל תשאלו... אני בת 13 מרמה"ש... חולת הדג נחש
וכמובן איך לא-מוניקה סקס השולטים
והאהבה שלי למוניקה זה הכל תודות לאחותי שכשיצא הדיסק הראשון לא הפסיקה להשמיע אותו בכל מקום ולעשות לי ככה שטיפות מוח עד שיצא שמאז ועד היום זכרתי את כל המילים של פצעים ונשיקות, מכה אפורה, על הרצפה ואולי עוד כמה... ואז אחותי מחליטה לטוס לחו"ל ונותנת לי את הדיסק של מוניקה(וזה כבר עכשיו...) מה אני יכולה לעשות עם דיסק חוץ מלשמוע אותו?!?!? אז שמעתי... והתאהבתי! מאז הספקתי לבקש מתנה(ליומולדת שהיה לפני חודש-מזל"ט ענק לי!) את חיות מחמד וקניתי את יחסים פתוחים... ומסתבר שמלא אנשים שאני מכירה גם אוהבים אותם
אם שי במקרה במקרה במקרה כאן- שנים חסומות לנצח!!!!!-לא תבינו ולא תבינו!!!!!!! אבל אם תרצו אני אסביר בכל זאת... רק תבקשו... אל תשאלו מה אני עושה ערה בשעות כאלה כי אין לי שמץ... ועוד משהו שחשוב לדעת עליי-אני משוגעת הנשמה בנפש בדם ובכלל... והדג נחש ומוניקה סקס הם החיים שלי
(אגב תפוז לא מרשים לי לפתוח פורום על הדג נחש כי אני בת 13
נכון חוצפה
אבל נתתי המלצות של 2 מנהלים ונראה מה הם יגידו הפעם... אגב אם הם לא מסכימים אני ישגע להם את השכל עד שאני אקבל פורום
וזהו... יש שאלות? טוב אני פרשתי לישון... לילה טוב לכולם! ושביתה נעימה... ממני... מעין/בואר/משוגעת/מטורפת/איך שלא תרצו לקרוא לי...

KoRnMatan

New member
יופי עוד אנשים !!!!!!!!!!

ברוכה הבאה ......... אל תידאגי גם אני חדש ........ KoRn

the king 25983

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

אני סמיון. את מוזמנת לעיין בכל מה שיש בפורום והמנהל יסביר לך כבר... מקווה שתישארי ותיהני פה. אף אחד עוד לא כתב הודעת "שלום, אני חדש/ה" כ"כ ארוכה...

בואר

New member
יש!!!!!!!!!!!

שברתי את שיא הודעת שלום אני חדשה הכי ארוכה!!!!!!!! אני כותבת את זה בכרטיס האישי שלי עכשיו!!!!!!!!!
אני סלבריטי!!!!
ואני משוגעת באמת!!!
תגידו למה לאייקון
קוראים "סוקס" ולא "בן אדם מקיא ג'יפה שחורה"?
(האסוציאציות שיש לי מזה...) אם כבר- ראיתי שהיה משחק אסוציאציות אז למה לא נתחיל אחד חדש? זה מאגנוווב! לא? טוב אני פותחת שרשור משחק אסוציאציות! ואני אהיה מזה פעילה! אתם תתחילו להתעצבן שאני שולחת יותר מידי הודעות ויותר מידי ארוכות!!!

ברוכה הבאה מעין!!!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

עם י' אחת..., חיחי..
אז.., ברוכה הבאה!!!!
אני חן הוכמן, ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו, ואני עוד יותר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו כאן ותהיי פעילה בפורום ותכתבי הרבה... את מוזמנת לאמץ אייקון, ולעיין לך ברחבי הפורום, במאמרים (רצוי בקטגורית, מוניקה סקס), בגלריות , להשתתף בחידון, ומה שבא לך! מקווה מאוד מאוד שתהני
חן הוכמן איי סי קיו - 154979156 אי מייל - [email protected]

בואר

New member
יייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

(בקשר לכותרת-מין קול מוזר שאני תמיד עושה כשאני שמחה... עזבו...) אנשים אף פעם לא אמרו לי ברוכה הבאה(טוב נווו אף פעם לא פתחתי הודעה של "היי אני חדשה"...)
אימצתי לי את
כי כבר יש לי אותו בחתימה-אין לי כוח לשינויים... וחוצמזה זה אייקון שלא יורידו... אני בטוחה שאני אהנה כאן
ואני תוך כדי מק
אוווו אני אוהבת
וגם
ו
ו
בגריל
אבל אני לא אוהבת לאכול חיות(
ים
ים ו
ים למיניהם...) אבל עזבו, כמו שאמרתי-אני משוגעת, מטורפת, מעין
חיחיחיחי
מעכשיו לפני החתימה אני מוסיפה: ((אז תתעלמו)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני ילדה משוגעת ומבואסת בדם!!!!!!!!!!! (בשביל מה יש הורים?) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

the king 25983

New member
אממ תמר אימצה את האייקון הזה...

למרות שכבר כמה חודשים לא ראיתי אותה כאן...

בואר

New member
מממ...../images/Emo4.gif

הייתי עושה את זה:
|טיפה| אבל מסתבר שהורידו את |טיפה|
למה להוריד אייקונים נחמדים
תפוז שכמותם...(
) אז מעכשיו זה...
יאללה
או שגם לא?

בואר

New member
רגע רגע רגע רגע!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

סתם נדמה לי או שיש פה עוד מעין?????????

בואר

New member
אז למה../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

יש שירשור של תמונות שכתוב שם תודה מעין??? זה לא אני במאה אחוז... ויש בגלריות תמונות עם תודה למעין... זה עדיין לא אני... אה?

the king 25983

New member
סליחה, טעות שלי../images/Emo66.gif

יש עוד מעיין (לא יודע אם זה עם י' אחת או עם שתיים...) שלא כותבת הרבה בפורום אבל לפני כמה ימים שמה פה תמונות מאיזה הופעה שהיא הייתה בה. חן, המנהל, הוסיף את התמונות לגלרייה והוסיף שם קרדיט. התבלבלתי כי המעיין הזאת לא כותבת פה הרבה אז לא זכרתי איך קוראים לה...

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אז אני עם י' אחד... בקשר אליה-אין לי שמץ.. אבל אתם יכולים לקרוא לי פשוט בואר אם בא לכם... או משהו כזה...

בואר

New member
עוד דבר ששכחתי להגיד...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

חיחיחי... יש לנו מנהל חמוווד!!!!
עזוב, אני נהנת להגיד לאנשים שהם חמוווודים כי אז הם שמחים! אני אוהבת לשמח אנשים!!!
אבל אני אומרת את זה רק לאנשים שהם באמת חמודים... לא כל אחד זוכה למחמאה הזו!!! זה נדיר! כשנכנסת לרשימת האנשים החמודים-אתה נשאר שם! (אלא אם כן אתה נהיה פתאום ממש מניאק
-כן בטח!!!!) כולם צריכים להיות
תמיד ואף פעם לא
!!!!!!!!!

בואר

New member
כשאומרים לי מחמאות אני...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מסמיקה עד העצמות... לא משנה אם זה המחמאה הכי קטנה או הכי גדולה בעולם!

tribe spirit

New member
שלומשלומ!!!!../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

אני נדיה בת 14 וחצי (כמעט)מירושלימ...אני נורא שמחה לראות עוד מישו בפורומ!!!!את נשמעת ממש מתוקה....ומצחיקה....אז תהני לכ בפורומ...מקווה לראות אותכ פה הרבה...השתלבות/התמכרות נעימה!!!1

בואר

New member
שאלום!!!!!!!!!

(אני אוהבת לכתוב דברים עם א'-שאלום=שלום מאגניב=מגניב יאפה=יפה וכאלה דברים...) יייי!!!!! תודה לך!!!!! אגב... שם יאפה!!!! אל תדאגי... אתם עוד תתחננו שאני יפסיק לכתוב!!!!!!!

the king 25983

New member
אנחנו כבר מתחננים...../images/Emo66.gif

מעיין(
), תפסיקי לכתוב כאן, בבקשה.*אייקון מתחנן*

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה היה בציניות אני מקווה, נכון? טוב אז בכל מקרה תראו את השרשור אסוציאציות-יש שם הודעה ממני...("תשמעו אנשים")

למעלה