שאלום לכולם!

שאלום לכולם!

אני חדשה פה, ומאוד רוצה ללמוד רייקי! אני בת 15 ומתעניינת במאגיה מאוד אשמח אם תלמדו אותי.......והאמת אני צריכה ממש ממש מהבסיס=) תודה רבההה מאיפה מתחילים?

../images/Emo39.gif שלומלום גם לך

אי אפשר ללמוד ככה רייקי דרך האינטרנט, כי זה לא רק חומר תיאורטי ותרגילים שאפשר להתאמן עליהם. בשביל להעביר אנרגיית רייקי את צריכה לעבור חניכה, שאת זה מבצע מאסטר= לא אפשרי דרך האינטרנט.

Anabel74

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום!

לגבי מאגיה אני לא יכולה לעזור לך . לגבי רייקי דווקא שמעתי על קורסי רייקי דרך התכתבות או אינטרנט - כמו גם ספרים שמסבירים על רייקי . אינני יכולה להמליץ על כך מאחר ולא התנסיתי בהם. לדעתי החויה וההתנסות שבקורס יעניקו לך המון ושווה להשקיע בזה את 3-5 המפגשים של הקורס. (או אף סוף שבוע אחד ). התרגול, ההרגשה כשעושים לך רייקי ועושה לאחרים, החניכה וכו הם חוויה שלדעתי קשה להתחרות איתה ע"י לימוד מרחוק. וכמובן כמו בל דבר מתחילים מהבסיס.במקרה הזה רייקי 1. אם את זקוקה להפניה ועזרה במציאת מאסטר מתאים צרי קשר. כמו כן את מוזמנת לקרא שרשורים קודמים ולקבל מושג כללי נוסף על רייקי. בהצלחה !

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה *חיוך גדול* :)

מה המצב?!?!!? אני אופיר..=] אמממ...בקשר לרייקי אני גם לא יכולה לעזור לך...כמו שכבר אמרו פה.יש ספרים ואת יכולה לחפש באיזור שלך מאסטר.. אז..ברוכה הבאה..=] ואם אני כבר פה...אני אנצל"ש את השרשור הקטן הזה ואביא לכם את עידכוני הגיטרה שלי! או קה..אתמול ניגנתי על החשמלית של הילד הזה שמלמד אותנו והיא כל כך כבדה..אבל לא נורא...היא רק קצת יותר כבדה מגיטרה שלי שהיא גם ממש כבדה כי היא מאוד מאוד גדולה...אני שוב מלאה חתכים..אבל זה שווה את זה...או קה..אני מניחה שכולכם יודעים שאני מאוד אוהבת להקות של פעם..אחת מהן היא דיפ פרפול (פרפל בשבילכם) ואני יודעת לנגן את סמוק און דה וואטהההה (וואטר) איזה כיףףףףףףףף...למען האמת אני יודעת רק ת'התחלה..אבל זה גם טוב!!! ו...אני עוד כמה זמן אדע לנגן את סמלס לייק טין ספיריט של נירוונהההה ווהוו.=] איזה כיף..אני מעדכנת אתכם כי אין מספיק הודעות פה בפורום...=/ אהה כן..ולמדתי אקורדים חדשים ושוב ברוכה הבאה..=]

Anabel74

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

מעולה!

Anabel74

New member
הערה

כאן היתה הודעה אשר הכילה מספרי טלפון ואשר לפי חוקי תפוז נאלצתי למחוקה. אני מקווה ששאר התוכן יכתב כאן מחדש ומספרי הטלפון אכן יגיעו ליעדם - אך במסר פרטי! יום נפלא לכולם!

ofirush 14

New member
לא טוב...

חחח הכוונה היא שלא טוב לרשום פה מספרי טלפון..=] אני יודעת לנגן את סמוק און דה וואטררררררררררררררררר יענו רק ת'התחלה אבל גם זה טובבבבב יאייייייייייייייי...מצטערת שאני מציקה לכם עם זה..=/

EnigmaGirl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואופיר אל תדאגי את יכולה "להציק" לנו כמה שאת רוצה עם הגיטרה אני מבינה אותך גם אני מנגנת בגיטרה וגם אני זוכרת איך התרגשתי בהתחלה כשהצלחתי לנגן כמה שירים שלמים...

ofirush 14

New member
חח הבעיה היא שאני עדיין לא

יודעת לנגן שירים שלמים..אני בסך הכל יודעת לנגן את ההתחלה של סמוק און דה וואטר...ההתלהבות היא פה בגלל שזה סמוק און דה וואטר!!!! וזה של דיפ פרפל!!!!! חח אני כל כך גאה בעצמי!!!!! ודווקא לקח לי מהר..ואני אדע עוד מעט לנגן גם את סמלס לייק טין ספיריט (ווהווו) חחח אני כל כך גאה בעצמי..כמה שנים את מנגנת על גיטרה?

ofirush 14

New member
אהההה ושכחתי לספר לכם!!!!!

ביום שני...יענו..אתמול..אז המורה שלי ביקשה ממני ומשרון (חברה שלי) שנכין את השלטים לטקס סיום (למה צריך טקס סיום לכיתה ז'?!) אז אנחנו כמובן הסכמנו בשמחה..וזה ממש קשה כי זה מליון וחצי שלטים וצריך לצבוע את זה עם צבעי גואש וצריך לגזור ולהדביר ולשרטט ולקבוע גודל וכתב וכל זה..והכל עבודת יד..(חח זה נשמע מצחיק) בקיצור...הסדתי גם אנגלית, גם ערבית, גם טכנו'...וגם..טכנו'! (כי יש שעתיים טכנו') והיום היה היום החופשי שלה ואנחנו ביום שלישי אף פעם לא לומדים כי אנחנו באים לבית ספר בשמונה וחצי עד שתיים עשרה..ומדע מדע לא עושים כלום והיסטוריה (קיבלתי 98 בבוחן..יאיי) לא עושים כלום וג"ג זה המורה החמוד שסיפרתי לכם עליו ואיתו הכל כיף..ומחר...(טם טדם טדם) *תופים ברקע* אני מפסידה שעתיים מת'!!!! אני כל כך מאושרת...אם המורה לא הייתה המורה שמלמדת אותנו מת' אולי הייתי פחות שמחה..אבל מילא..אני מפבקשת פירגון כן? *מחייכת ת'חיוך המסופק של החיים*

EnigmaGirl

New member
אני מנגנת כבר קרוב

לשלוש שנים........אני חולה על זה למדתי בעצמי לנגן (כי גם לא היה לי הכי כסף לשיעורי נגינה) והיום אני כבר יודעת לנגן לא רע בכלל, חבל שאני לא יכולה לפתח את זה עם מורה כי כשלומדים עם עצמך אתה נתקע בנקודה מסויימת (למשל תווים) אבל לא נורא! טוב לי איך שזה וזה הכי כיף שבעולם!!! ואני גם ממליצה לכולם ללמוד לנגן על כלי אחד לפחות כי אין יותר טוב מזה, פשוט אין! אז קדימה.... *האמתי שאני לא יודעת למה אני נשמעת כ"כ שמחה ...אני די צריכה לבכות כי מחר הבגרות במתמתיקה ואני לא יודעת כלום! (טוב לא בדיוק כלום...) אבל לא נורא ה' יעזור... אז גם בהצלחה לכל הנבחנים והנבחנות מחר!

ofirush 14

New member
בהצלחהההההההההה

ובקשר למה שאמרת על זה שכשלומדים לבד נתקעים זה לא נכון כי אותו ילד שמלמד אותנו למד לבד..לפני ארבע שנים..והוא כבר מנגן על חשמלית.. בכל מקרה- בהצלחה..:)

למעלה