שאלום עגילים וקעקועים

comet9

New member
שאלום עגילים וקעקועים

בעיקר לנשים אבל גברים יכולים להידחף מה דעתכן על עגילים/קעקועים "נשיים" בגבר? עושה לכן את זה? או שלא? חוויות? הכרויות?

comet9

New member
טוב בגלל שאף אחד לא ענה עדיין

ד'יס איז דה סיטואיישן. אתמול בערב אחרי שחזרתי מהעבודה, בא ידיד של אמא שלי שמקרה הוא מקעקע ופירסינגר ידוע באיזורינו. ובמקרה חבר טוב שלי. וסתם העלנו את הנושא של עגילים ואיפה הכי כואב. במקרה יצאה ההתערבות שאם הוא יעשה לי באף ואני לא אבכה, אקבל 200 שקלים. אז הפסדתי 200 שקלים, בכיתי כמו ילדה אבל הרווחתי עגיל באף. שסיפרתי על כך לאחת הידידות שלי, היא נתנה יציאה של "איזה נשי. קודם פיה, אח"כ פרפר, עכשיו באף, שלב הבא תאילנד?" ודי נעלבתי. ולא בגלל העובדה שהיא "רמזה" שאני בעל נטיות. אלא בגלל שלדעתי זה יפה ולדעת כולם זה הומואי. למישהו יש דעה אחרת לגבי זה?

Paranoid Eyes

New member
עגיל באף זה לא נשי...

זה יפה, תתחדש. לגבי הקעקועים.....

TalKz

New member
לי מאד עושה את זה

(אצל נשים כן?) קעקוע מעל התחת קצת פירסינג בפופיק או קעקועון ממש קטן בשכמה

TalKz

New member
יופי יופי!!

התכוונתי שלא יהיה בגודל של חצי כתף! זה הכוונה

Zoharrr

New member
אני גם חושבת שזה נשי

אני אוהבת על בנים רק עגיל בגבה,במלעלה של האוזן ובלשון. עם קעקועים אין לי בעיה כל עוד הם לא מכסים יותר מ 40% משטח הגוף של האדון.

ChilD SouL

New member
דעתי...

כעיקרון, אם יש לבחור קעקוע אחד או שניים ולא משהו יותר מדיי מכוער\מופרע זה יכול להיות נחמד - כנ"ל לגבי בחורות. לגבי פירסינגים - לא אוהבת על גברים. עגיל[ים] באוזניים\פיטמה זה סבבה, מעבר לזה זה סתם מעפן לדעתי.

דעתי

מה דעתכן על עגילים/קעקועים "נשיים" בגבר? אצל גבר זה יפה פירסינג בלשון/גבה/שפה/פטמה. לא סובלת "נשיים" אצל גברים כמו בטבור או באף. קעקועים זה מהמם אבל כשזה לא מוגזם. חוויות? היה לי ידיד עם פירסינג בטבור ונגעלתי מזה...זה לא מתאים לגבר בכלל!! מחר אני הולכת עם חברה שלי, היא עושה קעקוע שני =/ וזה לדעתי כבר מוגזם. 1 מספיק! ואני גם רוצה לעשות קעקוע אבל ידיד שלי מאיים עליי חח אני עוד מתלבטת יש לי זמן...=)

pain is MY love

New member
בולשיט!

אומנות הגוף לא קשורה למינים. מה נשי בעגיל באף?! יש כל כך הרבה בחורים גבריים ומדהימים שיש להם עגיל באף.. זה מדהים! גם קעקועים של פרפרים ופיות למיניהם לא קשורים לשום דבר. לכל קעקוע יש משמעות שונה זה לא קשור לגבריות או נשיות..

למעלה