שאלום פורום

Meytar 888

New member
שאלום פורום../images/Emo70.gif

קרידיט לפורום נינט טייב
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1348 בחרו 10 חברי פורום: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: האם פגשתם את 9? האם 1 ו-3 נפגשו? האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? באיזה פורומים גולש מספר 8? בן/בת כמה מספר 4? האם פגשת את מספר 6? מה אתם חושבים על מספר 10? האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? האם מספר 3 אוהב לאכול? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? תנו מחמאה למספר 8: האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? האם 2 ו-6 נפגשו? האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? אל תכתבו את מי בחרתם! כל הקטע זה לגלות לפי השאלות
תהנו

עונה../images/Emo3.gif

בחרו 10 חברי פורום: 1. מיתר 2. חן (דרך אגב איפה את חן?) 3. גל 4. מלי 5. נופר 6. לורן 7. יובל 8. ספיר 9. יפית 10. נעמה עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: לא ממש מכירה אותה אבל את חמודה
האם פגשתם את 9? לא
אוי חבל שלא שמתי את חן ב-9
האם 1 ו-3 נפגשו? לא נראה לי... האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא באיזה פורומים גולש מספר 8? אין לי מושג בן/בת כמה מספר 4? לא יודעת האם פגשת את מספר 6? לא מה אתם חושבים על מספר 10? לא ממש מכירה אבל את חמודה
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? כן ראיתי אותה לא רק בתמונות
האם מספר 3 אוהב לאכול? מי לא אוהב? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כן תנו מחמאה למספר 8: לא ממש מכירה אבל את יפה
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? לא נראה לי... האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? לא האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? לא האם 2 ו-6 נפגשו? אין לי מושג.. האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? ככה ככה

Meytar 888

New member
סיוון!!!

לא היית אמורה לכתוב את מי בחרת!!! כל הקטע זה להבין לבד מהשאלות!!!! חחחחחח

Meytar 888

New member
חחח לא סולחת לך../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

Meytar 888

New member
אני../images/Emo9.gif

עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: את מוכשרת בטירוף בהכנת חתימות וכל העיניין הזה
האם פגשתם את 9? לא
האם 1 ו-3 נפגשו? לא עד כמה שידוע לי האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? מממ לא ממש באיזה פורומים גולש מספר 8? "אחויות או לא להיות","בר רפלאלי" וכאן
בן/בת כמה מספר 4? 15 האם פגשת את מספר 6? לא
מה אתם חושבים על מספר 10? חמודה
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? חחחחח כן!!! היום!!
האם מספר 3 אוהב לאכול? לא יודעת אם היא אוהבת,אבל אני בטוחה שהיא אוכלת לפעמים
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? ברורר
תנו מחמאה למספר 8: לאב
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? ממ אני חושבת שכן האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? כן
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? ממממ אני לא זוכרת אבל נראה לי שכן
האם 2 ו-6 נפגשו? לא האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? אשר להגיד כן

יוב101

New member
עונה

תנו למספר 7 מחמאה:את חמודה
האם פגשתם את 9?לא
האם 1 ו-3 נפגשו?לא
האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים?לא ממש
באיזה פורומים גולש מספר 8?אני לא כל כך יודעת
בן/בת כמה מספר 4?14
האם פגשת את מספר 6?לא
מה אתם חושבים על מספר 10?שהיא נחמדה
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]?כן
האם מספר 3 אוהב לאכול?אני מתארת לעצמי...כל אחד אוהב לא?!
האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1?כן
תנו מחמאה למספר 8:את ממש משקיעה בפורום...כל הכבוד
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9?אני חושבת שכן...
האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך?לא
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר?לא
האם 2 ו-6 נפגשו?אני כמעט בטוחה שלא...
האם מספר 7 כותב הרבה בפורום?כן...היא חייבת (רמז
)

Meytar 888

New member
ממ 7 זאת יפית נכון?../images/Emo3.gif ואני 8?../images/Emo4.gif

חחח ניחושים ניחושים

למעלה