שאלום שאלום לכולם!!!:))

שאלום שאלום לכולם!!!:)) ../images/Emo42.gif

מה שלומכם חמודים?? טוב תהיתי מי מכם באים למסיבה ביום חמישי הזה בשמע?!?!? יאללה יאללה לבוא!!:) אני אבוא לשם... מקווה לפגושכם שם ושוב, חג
חנוכה
שמח לכם!!:)
שלכם...

idogilad

New member
אני כן בא בכייף לשמע בחמישי ו...

גם עבור לתענוג ולחגוג בסגנון איטלקי וגם לקצת עסקים בצד... עידו רושינק

LordNor

New member
רוב חברי הפורום מזהים אחד את השני.

ממפגשי הפורום שהיו.... ותמיד אפשר לדבר במסיבות עם אנשים ולשאול אם הם כותבים בפורום.. וידוע שבמסיבות של שמע ת"א תמיד צפוף ככה שבקושי יהיה אפשר להכיר את כולם..

המרחפת

New member
לא נראה לי שמהפורום

ולא ממפגשי הפורום. חלק גדול מכותבי הפורום הזה גרים במרכז ומכירים אחד את השני מביה"ס ומהחוגים בשמע. והמסיבות של שמע דווקא תמיד נראות לי כמו קלחת רכילות שכולם מכירים את כולם ואין שום הפתעות

המרחפת

New member
סתם הצחיק אותי

שאחרי שאתה כל הזמן אומר בטוח בטוח בטוח אתה אומר כנראה...

אפשרי....../images/Emo70.gif

אתה יכול לעלות על הבמה ולשאול: "איפה אתי?" ואני אעמוד!:)) ברציניות, לא רע לשאול את לקוי השמיעה שיהיו במסיבה ... לקוי שמיעה זה כמו משפחה אחת ושם כולם מכירים אחד את השניה... מסכימים איתי?
ממני...

Summer Spirit

New member
אתי..

ידוע לך עם רוב האנשים שיגיעו למסיבה של שמע הם חרשים או כבדי שמיעה? במקום לכתוב כל הזמן אתי´לה את יכולה פשוט לכתוב את זה בכרטיס אישי בתפוז בתור חתימה.

LordNor

New member
מוטי, שים לב לתשובה שלה...

היא לא רמזה ששומעים באים למסיבות של שמע (אך ידוע שיש כמה שומעים כמו המורות חיילות שבאות להנות יחד עם הבוגרים). ולגילי, בעיקרון במסיבות האלו יש רוב חירשים מאשר כבדי שמיעה, אך אם יש לך שליטה בשפת סמנים אז לא תהיה לך שום בעיה במסיבות האלו. ואפשר גם להסתדר ללא שפת סמנים.

Motti18

New member
לורד נור ידידי...

קודם כל, מה שלומך? שנית, יכול להיות שאתה צודק... כנראה לא הבנתי אותה כמו שצריך... ודבר אחרון... המורות חיילות חייבות להשתתף במסיבות הרי הם חלק מהצוות, לא? שבוע טוב לך וחג שמח...

Summer Spirit

New member
התענוג... ../images/Emo9.gif.

זה רק נדמה לי או שקראת לי "שומעת"? התענוג להקרא "שומעת"...

לגילי

ידוע לי שהרוב שיבואו זה החרשים והכבדי שמיעה אני לא יודעת... אכן אני יודעת... ותודה. כבר רשמתי זאת כחתימה...

למעלה