שאלום ^_____^

MichelleLev

New member
שאלום ^_____^

הנני חדשה. ז"א הייתי פה קודם אבל כמעט שלא נכנסתי. ועכשיו אני כן ^_____^ אני להכנס הרבה. אז, אמ, היי וכו השיט. אני מישל בת 14 (ב29.11! לזכור!) ממודיעין. :)

shui chan

New member
ברוכה הבאה ומקווה שתהני בפורמנו הקט

שהות נעימה

Violettecat

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה!!!!!!!

אני אתי בת 18 מרחובות ^^ מקווה שתהני להיות בחברת אנשי פורום 1371

מישמיש!*מחיצע*

יאי! כייף כייף כייף! *רוקדצת במעגל* *נזכרת שהרגע עשיתי פה ספונג'ה יסודית* *מחליקה על הישבן לאחורך כל המסדרון* *דופקת ראש בדלת הזכוכית למרפסת* *מתפגרת* *חוזרת לחיים* *כאב ראש* *מתפגרת* *חוזרת לחיים שוב* תהני ני צ'אן!

ואני עובדת על עוד כמה

"גמני מוזרה" עם תמונה של אוריהימה האחת הסצנות שלה. "גמני אוהבת לצייר"- נחשו.... "גמני אוהבת להרביץ לאנשים"- טאסקי אלא מה? "גמני רוצה להיות שיניגמית"- עם תמונה של רוקיה מהפרק הראשון "גמני סוגדת ליורואיצ'י"- כמובן- עם תמונה של יורואיצ'י עם יש רעיונות נוספי- יתקבלו בברכה.

Hinamori

New member
טאטסוקי *

"גמאני כוסע וכולם סוגדים לי כי אם הם לא יסגדו לי הם יודעים שחנ תכה אותם" - עם תמונה של הינאמורי ^_^

Hinamori

New member
לא הינומורי -.-

|הקטנוניות|הינאמורי !!!!!!!!1111111111|סקטנוניות|

גם לי יש כמה ^^

"גמני מוכשרת בטירוף - נכון? >DD" עם רוקיה מציירת "גמני פאסיבית" עם רוקיה בפרקי סאגת ה"רוקיה יושבת במגדל ומחכה ומחכה ומחכה" "גמלי יש פרצוף עצוב תמידי" עם רוקיה... בכל סקרינשוט שהוא "גמאני חושבת שאיצ'יגו אידיוט" רוקיה בועטת\מציירת על איצ'יגו "גמני יצאתי מהארון" עם רוקיה, יוצאת מהארון ^^ סליחה על המשפטים העלובים. XD

למעלה