שאלום! D=

PENELO

New member
שאלום! D=

אני חדשה ^0^ וראיתי בליץ' פרק 1 X: כע .. אני רק בפרק 1 ^^" בכלמקרה אהבתי תסדרה ^_^ ועכשיו אני הולכת להוריד בהורדות מאוד מאוד "חוקיות" עוד פרקים ^0^... אה.. כע .. רוקיה מאגניבה P=

ברוכית, יש לך הרבה מה לראות XP

וכע, רוקיה -הכי- מגניבה {לא שיש לך הרבה אופציות, את ראית רק פרק אחד}.

Neon taichou

New member
נצל"ש D:

זאת Rukia is the Luff,יש לי חשבון חדש, הידד {לא שלמישהו אכפת ^^;}.

ברוכה הבאה! ^^

השתלבות נעימה ^^ איזה כיף לך שכל הסדרה עוד לפנייך.....על בטוח את תהני!!!! מממ וסורי על התמונה, אבל רוב התמונות האחרות שלי פשוט ספויילרים ^^"

ThePiper

New member
הויה! ברוכה הבאה!

אני זוכרת כשרק התחלתי לראות בליץ' כשהסדרה יצאה *מוחה דמעה עם מטפחת* ואני היחידה שלא כזאתתת מתלהבת מרוקיה? ואההה בבקשה אל תסקלו אותי ;__; אני לא שונאת אותה או משו, אבל היא גונבת לי את איצ'י!!!

תהני.../images/Emo13.gif ברוכית הבאית

אני לא אספק לך ספויילרים במיוחד. הסדרה מדהימה ביותר, והיא נעשית יותר ויותר טובה כל הזמן! *שיעול*54*שיעול*

KiaritChan

New member
רוקיה אכן מאגניבה ../images/Emo11.gif

ברוכיתהבאית ^-^ נמנמ.אני קיארית,ואת יכולה לקרוא לי קיארית >>.. וישלי כובענארוטו סלב. מוחע. השתלבות והתמכרות נעימה [:

Mrs Puff

New member
שלומלומות ^^ |קיפוד|

נמ.. תהני אומשו.. ואכן, רוקיה מושלמת.

cRitiCaL KitTy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

אני מכירה אותך מפורום אינו...(נכון?) נמ היזהרי מספוילרים תהני בפורום!

OferKkK

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

פיייי פרק 1?ואני חשבתי שאני תקוע מאחורה (פרק 37). בכול מקרא תהני,וכןףכשאני רק התחלתי לצפות רוקיה הייתה הדמות האהובה עליי,אני עכשיו הכי אוהב את גאנ'גו,את תראי אותו רק בפרק 20 ומשהו... בכול מקרא תהני,ותזהרי מאוד מספויילרים רשעים... נ.ב לא שכחתי להתנתק מהחשבון של אחותי!שיא גינס!!יאאא!!

למעלה