שאלום

שאלום../images/Emo13.gif../images/Emo166.gif

אני חדשה
ממש אהבתי את הסרטים
ואת השחקנים... ואני עכשיו קוראת את הספרים, או מנסה לפחות... ויש לי שאלה אממ... איך עשו שבסרט ההוביטים יהיו יותר קטנים מאנשים נורמלים? ו...זהו =] מקווה להשתלב כאן...^_^

Nimst

New member
ברוכה הבאה:)

בסרטים היו להוביטים כפילים גמדים. ובחלק מהסצינות היו פתרונות יצירתיים אחרים.. למשל, בסצינה במינאס טירית' כשפיפין מדבר עם גנדלף על המרפסת, פיפין פשוט ישב על הברכיים.

Eowyn of Rohan

New member
ברוכה הבאה!

חוץ ממה שNimst הזכירה, בחלק מהסצינות{אני זוכרת שבסצינה שפרודו פוגש את גנדלף בתחילת אחוות הטבעת} צילמו את השחקנים ההוביטים מרחוק, ואת השחקנים הגדולים{גנדלף ושות'} מקרוב ואחכ חיברו.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifברוכה הבאה. בקשר לשאלה

מספר דרכים: blue screen - צילמו את הקטעים עם ההוביטים כשאר מאחרויהם מסך כחול ואז בערכה הלבישו ברקע משהו אחר. תעלולי מצלמה - בתחילת שר הטבעות הראשון יש קטע שגנדלף ופרודו מדברים תוך כדי נסיעה בכרכרה/עגלה. פרודו ישב מישור אחד אחורה ובגלל שהמצלמה היא דו מימדית נוצרת אשליה שהם יושבים אחד ליד השני. שחקנים אחרים - בצילומים מרחוק השתמשו באנשים נמוכים/גמדים שעטו מסכות של השחקנים הראשיים. לדוגמא היה לפרודו כפיל, אדם נמוך ששם מסיכה עליו והשתמשו בו בצילומים מרחוק. כך למעשה גם היה בצילומים של גימלי. השחקן עצמו מצולם רק בצילומים מקרוב (בגלל שגם הזקן יכול להסתיר וגם בגלל שהשחקן עצמו גדול מימדים) בטח יש עוד דרכים...

pookacha1

New member
ברוכה הבאה!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

השתלבות מהירה! תהני בפורום! אני חן!!!! ןד"א... זה הסמיילי שאני הכי אוהבת!!!
חחחחח

pookacha1

New member
שם פצצתי!! ../images/Emo85.gif ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה בפורום! תהני!!!

LeAnNe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif../images/Emo62.gif

לי קוראים ליאן ואני בטוחה שאין לך מושג מי אני..

למעלה