שאלום
(חדשה)

babygrl

New member
שאלום../images/Emo163.gif../images/Emo13.gif (חדשה)

היי קוראים לי חן ואני בת 15.
אממ.. אני מכורה למגן למרות שראיתי לראת סוף העונה, אבל לאחרונה נשארתי ערה כל שישי לראות תשידורים.. יש לי כמה שאלות: למה אתמול היה הסניגור ולא המגן.. מתי המגן חוזרת? ואיך קוראים לשחקנים המהממים שמשחקים את שיין
ולם

babygrl

New member
מה?!

העונה הזאת הייתה העונה השנייה.. סוריי פשוט עכשיו קראתי תהודעות!! איך אני משיגה תעונה הראשונה והשנייה?? אפשר להשכיר? להוריד מאיפשהוא?? פלייז תעזרו לי.. התמכרתי
וד"א תחילת העונה הזאת הייתה שהסטרייק טים התחברו וויק דיבר עם זה שהוא הכניס לכלא כדי ששין יהיה איתו.. אז מה היה בעונה הראשונה.. כאילו לפני שהסטרייק טים נוסדו??

boolbool boy

New member
הסטרייק טים נוסדו בתחילת העונה הראש

ונה... העונה השלישית חוזרת ב-4 לספמטמבר (ממש עוד מעט) כל יום שבת ב-22:00

babygrl

New member
רגע אז איזה עונה שודרה עכשיו??

כי לא מזמן היה פרק כזה שהראו איך ויק ביקש מאיזה אחד להיות עם שיין.. זה היה בעונה הראשונה או השנייה...?

Carpet Crawler

New member
זה היה באמצע העונה השניה, אבל...

בתחילת הפרק הייתה כיתובית "14 חודשים לפני כן", כלומר הוא התרחש לפני הפרק הראשון ומראה בערך איך הכל התחיל (הוא גם נקרא "ההתחלה"). כעקרון זה בגלל שבפרק הראשון של הסדרה סה"כ ראינו יום שגרתי (יחסית) באסם, בלי יותר מדי רקע על הדמויות. בפועל זה בגלל שבעונה 2 אחרי שנסגר הסיפור עם ארמדיו התסריטאים היו צריכים כנראה איזה פרק לא קשור בשביל שיהיה יותר זמן לרקום עלילות חדשות. בשישי שעבר הסתיים בערוץ 3 עוד שידור חוזר של כל הפרקים ששודרו עד כה בארץ, כלומר שתי העונות הראשונות. וכאמור וכידוע, החל משבת הבאה תשודר העונה השלישית.

babygrl

New member
אהה... בשבת.. אופפ אבל יש מסיבות וה

כל.. איזה דפקנים!! יאווו מתי השידור החוזר?

boolbool boy

New member
הכוונה - אם אפשרי להקליט אצלך בבית

אולי תבקשי מאחד מחברי הפורום.. (אני יכול לעזור דווקא בשמחה
)

babygrl

New member
יש וידאו, אבל אפחד לא יודע איך מפעי

לים אותו.. אממ חוץ מזה מזמן החלפנו לדיוידי.. ואתה באמת יכול להקליט לי? איפה אתה גר?!

למעלה