שאלום :)

netahaa

New member
שאלום :)

קודם כל להקה מדהימה אין עליהם, ובשבילי תמיד מקום ראשון
וחצמזה ג'ארד
XD אז 2שאלות בעצם: 1. בתחילת השיר savior הם מדברים. מה הם בעצם אומרים? ציטוט מדוייק יבוא לי בטוב P: תאמת רק מילה אחת אני לא מבינה - קומביקשן (אומשו כזה.X:) 2. יש משהו בקשר לדיסק שלישי? ועוד אחת על הדרך - אני יודעת שג'ארד גם שחקן, באיזה סרטים הוא שיחק? תודה רבה לכל מי שעונה

שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

קודם לשאלותייך: 1. הם אומרים conviction אבל באמת שלא טרחתי לברר מה הם אומרים. אחרת הייתי מתרגמת לך את המילה אם הייתי יודעת באיזה הקשר היא נאמרה. 2. בהופעות הם עשו בערך 2-3 שירים מהדיסק השלישי שאחד מהם יצא לי לשמוע לייב, והוא אחלה כל השאר לצערי שמעתי רק מסרטונים. הם עכשיו בחצי שנה של הפסקה שכזו. הם הקליטו וימשיכו להקליט לפי מה שג'ארד אמר האלבום צפוי לצאת בסוף השנה או בשנה-שנה וחצי הקרובות 3. ג'ארד? הדרך הכי טובה לדעת את כל הסרטים בהם הוא שיחק הוא לכתוב ת'שם שלו בגוגל ולהכנס לIMBD ברצינות.. אבל ביניהם- רקוויאם לחלום, לבבות בודדים, צ'פטר 27, שר מלחמה, My so called life, The last of the high kings ולא זוכרת את השאר.. את יותר ממוזמנת להכנס למייספייס (הרישמי!!!) שלנו, www.myspace.com/30stm_israel ולבוא ליום קידום

netahaa

New member
פעם אחרונה

שאת לא שמה קישור לחיץ
סתם, תודה חח יום קידום הכוונה מפגש? אשמח לפרטים
שנה - שנה וחצי? לאאאאאאאאאאאאאא
נו, לפחות יהיה אלבום שלישי..

DarkSecretLove

New member
שכחת את נערה בהפרעה יקריתי

וזה עם האצן [הולכת לברר איך קוראים לו] אה הא! Prefontaine

KNS

New member
קונביקשן = יכולת שכנוע :)

בהקשר למשפט זה: "יש לך יכולות שכנוע ואני מעריך את זה... " או משו כזה חחח

netahaa

New member
יאא הוא שיחק בהמון

סרטים חשבתי שזה הרבה פחות XD תודה לכולם חח *חוזרת למחתרת שלי*

yaaruka

New member
ברוכה הבאה ^^ [משהו דחוף בקשר למפגש!!]

דבר שני יש לי רשימת סרטים.. בל סורי מהזה אינלי כוח עכשיו להתחיל להעתיק.. כן, הם צריכים להכנס להקלטות עוד מעט. אין לי תשובה בקשר לשיר.. אני ניסיתי להקשיב לא הולך לי ממש XD ושוב ברוכה הבאה ^^ מקווה שתהיה השתלבות מהירה
בקשר למפגש אני חייבת שתענו כמה שיותר מהר! בבקשהה!!! מחר המפגש ואני בכלל לא יודעת ליד איזו חנות נפגשים! ואני באה מרכבת לעזריאלי. אז ווקשה תענו לי!!!! זה ממש ממש ממש דחווףףף!!!!! תודה מראש

למעלה