שאלום

jeffament

New member
שאלום

היי מה קורה, חדש כאן נורא אוהבת את פינק פלוייד, (ד"א בת 17 מירושלים) וסתם רציתי לשאול אם מישו היה במקרה בהופעת מחווה שהיתה ביום חמישי בגן הבוסטן לפינק פלויד (היה גם לזפלין וביטלס)?

emmily plays

New member
אני!!!!

אני עוקבת אחרי שליחי הבלוז כבר זמן מה והם אחלה.. אני אגב"הבחורה שהיגיעה כל הדרך מהצפון" שלה הסולן הקדיש את us and them

נימרודל

New member
ההי...

אני אמנם לא היתי בבוסתן, אבל היתי בסוף החופש הגדול, בבארבי בתל אביב... ע-נ-ק! במיוחד שזאת הייתה ההופעה הראשונה שאני הלכתי אליה בחיים שלי... ברוכה הבאה!

jeffament

New member
מגניב

קטע נורא נחמד שהקדישו לך את השיר... זהו שזו פעם ראשונה שסוף שוף הצלחתי להגיע להופעה של שליחי הבלוז ות'אמת זאת הייתה ההופעה הכי טובה שהייתה בערב הזה.. נורא אהבתי את ה the great gig in the sky היא עשתה את זה ממש יפה

WhiskyBar 1

New member
היא???../images/Emo12.gif

כשהייתי בהופעה שלהם, זה היה הוא, כלומר הקלידן שלהם. מה,שינו?

jeffament

New member
אני לא בטוחה

היה לי וויכוח עם ידיד שלי אני הייתי בטוחה שזה נקבה והוא היה בטוח שזה בחור. וכל מה שעוד אפשר להגיד זה שאם לא בחורה שרה את הקטע הזה... אז הבחור עבר סירוס..... הקול שלו היה נשי... ועם זאת מדהים מה שהיה בקטע הזה, שווה את כל ההופעה

בחיאת..

הייתי בטוחה שזו בחורה! אבל הראייה והשמיעה שלי הם לא משהו..

jeffament

New member
יפה שזיהת...

ועכשיו קלטתי את הכינוי שלך... 2 דברים במשותף... התחלה נהדרת :)

Marmaduke

New member
סעמק..

איזה באסה שהניק שלי לא קשור אליהם.. אני לא מהמקובלים..אף אחד לא יודע שאני פאנאט של פרל ג'אם..
גם אני פה גם אני!!!

נימרודל

New member
הי אין לו קול של בחורה!

יצא לי לדבר איתו, זה פשוט כזה "פילטר" שהם שמו כדי שהקול שלו ישמע גבוהה יותר, כי אולי חוץ מפרינס והביג'יס אין בחור בעולם שמגיע לכאלה טונים...

blues brother

New member
טעות ידידי!! זה כן הקול שלו!!!

לקלידן המוכשר שלנו קוראים ניב חובב! הוא שר את GREAT GIG וזהו קולו המקורי!!! שום אפקט מהסוג שדיברתם עליו. הטונים הם שלו, ולא - הוא לא עבר סירוס, אבל כן התחתן לפני 3 שבועות!!! כשהוא מדבר הקול שלו יותר נמוך אבל המנעד שלו מאד רחב והוא יודע להגיע לגבוהים האלה כמו גדול!!!

למעלה