שאלומלום!

שאלומלום!../images/Emo9.gif

אני חדשה פה.. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את מאיר! ההורים שלי הכיו אותו אישית..הוא היה מופיע מול בערך 20 איש בבית של חברים שלנו.. אני זוכרת את הרגע שהודיעו בחדשות שהוא מת
.. הייתי אז בת חמש ובדיוק נסענו לאילת.. לא ממש הבנתי מה קורה כי אמרו שמי שכתב את שדות גלדברג הלך לעולמו...אמא שלי אמרה לי לרוץ לאבא שלי (שהאכיל את הסוסים שהיו לנו..) שמאיר אריאל מת.. אף אחד לא האמין שזה קרה!

LauraLF

New member
היי ברוכה הבאה

איזה עצוב ההי היום בו הודיעו על מאיר...

Hieros Gamos

New member
סתם כי אני רוצה להגיד משו-

בעוד שבועיים היה אמור להיות היומולדת ה67 של סבא שלי ואנחנו עושים כל שנה מאז שהוא נפטר מן...ערב כזה לחברים שלו, של סבתא שלי ושל הילדים שלו שאנחנו שרים ומדברים וכאלה... השנה בגלל שזה 10 שנים החליטו לעשות משהו קצת יותר....רציני והם לקחו קלטות שלו שנשארו והפכו את זה ל3 קטעים באורך 15 דקות בערך... עכשיו למה אני מספרת את זה? כי בסרטון השני יש קטע שרואים בו שלושה אנשים שרים. שלושתם כבר לא איתנו היום *האחרון שבינהם שהוא גם הכי מבוגר נפטר לפני 3 שנים אם אני לא טועה*- סבא שלי, דני חנוך ומאיר. מאחר וסבתא שלי היא ילידת משמרות, גדולה בשנתיים או שלוש ממאיר הם היו חברים טובים אך בלי שום קשר היא וסבא שלי היו ב60 שנה למשמרות שם הסרטון מצולם. בהתחלה שם מאיר עם גיטרה ואחרי זה הוא מתחיל לנגן באקורדיון. דני שר וסבא עושה קולות, למרות שהוא לא בן הקיבוץ. כשראינו את זה *היינו סבתא שלי, דודה שלי (אחותו הקטנה של אבא), גיסה של דודה שלי (היא מאוד קרובה אלינו) אמא שלי, אבא שלי אח שלי הקטן ואני. אמא שלי רואה את הקטע מתחיל ואומרת- שיוו שלושה שכבר לא איתנו... לוידעת...אותי זה ריגש-ולא רק כי סבא שלי היה שם- וחשבתי שיהיה נחמד לשתף אתכם.

למעלה