שאלומ! אני חדשה

שאלומ! אני חדשה../images/Emo24.gif

היי כולם, אני טל, אני בת 17. ואני בדרך כלל לא מדברת עם אלוהים. אני אפילו לא בטוחה שאני בפורום הנכון. הממ טוב אני אתחיל... אז הייתה לי הרגשת שייכות למשפחה פעם. והיה כיף והיו ארוחות משפחתיות. לפני שנתיים אבא נפטר. אני לא אגיד שאני לא מרגישה כלום - אבל הקבוצה השלמה התפרקה. והייתה הרגשת שייכות לחברות. היינו קבוצה אחת אבל בשלב מסויים אנשים גדלים ומשתנים ומתפתחים לכיוונים שונים ובסוף אתה מוצא את עצמך נפגש איתם אחת לכמה זמן, בימי הולדת וכאלה, כשבתכלס יש לך את הקרובים אליך אבל הקבוצה עצמה בד"כ לא קיימת. ועכשיו מה?... אני כן שייכת לאהבה שלי, לאמא, לחלק מהחברות. אבל הקטע של קבוצה, של שייכות למשהו יותר גדול, נעלם. ומצאתי את עצמי חושבת יותר ויותר על ללכת נגיד בשישי אחד לבית כנסת, ולחזור ולאכול ארוחת שבת והכל. שזה מוזר, כי אני את האמונה שלי איבדתי די מזמן. אבל כנראה שדברים משתנים. אני לא יודעת אם זה הכיוון שלי אבל אני מחפשת..... בינתיים אני מוצאת את עצמי מבולבלת יותר ויותר בקשר למה שטוב לי.

bios

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

שלום טל! אני לא בטוח שהבנת את מטרת הפורום, כי הוא עוסק בספרי "שיחות עם אלוהים" (יש עוד פירוט בעמוד הראשי) ולא בחזרה בתשובה, אבל אנחנו מקבלים בברכה כל אחד, ובכל זאת יש קשר עקיף בין הנושאים. הדבר העיקרי שיש לי להגיד לך הוא ששייכות תוכלי למצוא לא רק בבית כנסת. יש המון קבוצות שאת יכולה להיות חברה בהן, כולל קבוצות להתנדבות בכל מיני תחומים (למשל עזרה לנכים או חרשים) או פעולה למען נושאים שנראים לך חשובים (למשל בעד ההתנתקות, נגד ההתנתקות, למען איכות הסביבה וכו'). את רק צריכה לחשוב מהו הדבר הגדול יותר שאת רוצה להשתייך אליו ומתאים לאמונות שלך. אני למשל הלכתי ביום שישי לחלק סרטים בצומת (אני לא אגיד באיזה צבע, כי זה לא רלוונטי לדיון), וזה גרם לי להרגשה מאוד טובה. יום טוב!

למעלה