שאלוןלוןלוןלוןלוןלוןלוןלון

שאלוןלוןלוןלוןלוןלוןלוןלון../images/Emo3.gif

מי שעונה על הכל מקבל פרס שם- גיל- אזור מגורים- אתה אוהב לגור שם?? באיזה מצב אתה חושב "איזה כיף שאני גר פה"?? משפחה- יש חיות?? שמות- איפה נולדת?? איפה אתה גר?? איפה היית רוצה לגור?? מקומות שגרת בהם בעבר- תוכנית טלויזיה אהובה- שחקנ/ית אהובה- להקה- זמר/ת- מתי בפעם האחרונה...... אכלת משהו חלבי?? אכלת משהו בשרי?? אכלת פרי/ירק?? שתית משהו שהוא לא מים?? יצאת לטיול?? צחקת?? ראית טלויזיה?? היית שמח?? היית עצוב?? קראת?? הלכת לקניות?? בכית?? חיבקת מישהו?? שרת?? שמעת מוזיקה?? היה לך ממש כיף?? מה הזמן הכי ארוך ש...... ישנת?? לא ישנת?? לא אכלת?? צחקת?? בכית?? נסעת?? שמעת את אותו השיר הרבה פעמים?? לא התקלחת?? לבשת את אותו בגד?? כישורים- משהו שאתה מוכשר בו- משהו שאתה ממש לא מוכשר בו- משהו שאתה ממש אוהב לעשות- איזה מגמה אתה/לאיזה מגמה אתה רוצה ללכת?? משהו שאנשים אומרים שאתה מוכשר בו ולדעתך אתה לא- מה החלום שלך בתחום המקצועי?? משהו שאנשים מבקשים ממך עצות לגביו- איזה מקצוע בבית ספר אתה הכי אוהב?? והכי פחות?? אתה אוהב להופיע על במה?? משהו שהיית רוצה ללמוד לעשות אם היית יכול- מאמין ב...... אלוהים?? גורל?? פיות?? שדים?? רוחות?? מזל?? גן עדן וגהנום?? גלגול נשמות?? אהבה ממבט ראשון?? נשמות תאומות?? אמונות תפלות?? איזה?? עין הרע?? פוליטי- *צונזר* אני באמת חושבת שעדיף שלא
בתחום הרומנטי- היה/היתה לך פעם חבר/ה?? כמה?? לכמה זמן?? היה כיף?? והיום?? היית רוצה חבר/ה?? (אם אין לך) באיזה גיל את/ה רוצה להתחתן?? וכמה ילדים אתה רוצה?? חשבת כבר על שמות?? איפה אתה רוצה לגור כשתגדל?? איך אתה מתאר את עצמך בגיל 35?? היית רוצה תאומ/ה?? רוחני- מה היה הדבר האחרון שחלמת?? עשית פעם סיאנס?? קרה לך פעם משהו על טבעי?? אתה חושב שיש דבר כזה טלפתיה?? קרה לך פעם שידעת מה מישהו חושב לפני שהוא אמר את זה?? היה לך פעם חלום "נבואי"?? לחיות את הרגע- מה אתה לובש כרגע?? מדבר עכשיו באייסי/מסן?? קולות רקע- מה אתה חושב כרגע?? מה מזג האוויר?? אתה רעב?? צמא?? מדבר עכשיו בטלפון?? מה עשית היום?? מ1 עד 10, איזה ציון היית נותן לשאלון?? אתה במצב רוח טוב?? רוצה לסיים?? נגמר השאלון. מה אתה חושב??

chagiti

New member
עונה-לא רוצה פרס ולא יענה על הכל...

שם-חגית גיל-עוד שבועיים 15 אזור מגורים-מרכז אתה אוהב לגור שם??מאוד באיזה מצב אתה חושב "איזה כיף שאני גר פה"??כשאני נהנית... משפחה-אמא,אבא,4 אחים ואחיינית יש חיות??לא-אני אלרגית לפרווה שמות- איפה נולדת??אוסטרליה איפה אתה גר??במרכז איפה היית רוצה לגור??בגוש קטיף(ועוד נחזור לשם...) מקומות שגרת בהם בעבר-באוסטרליה ובירושלים תוכנית טלויזיה אהובה-אין שחקנ/ית אהובה-אגם רודברג להקה-אין זמר/ת-שירי מיימון מתי בפעם האחרונה...... אכלת משהו חלבי??לפני 15 דקות אכלת משהו בשרי??אתמול אכלת פרי/ירק??היום בבית ספר שתית משהו שהוא לא מים??לפני שבועיים יצאת לטיול??שבוע שעבר צחקת??היום ראית טלויזיה??היום היית שמח??שלשום היית עצוב??היום קראת??היום הלכת לקניות??אתמול בכית??היום חיבקת מישהו??היום שרת??אתמול שמעת מוזיקה??היום היה לך ממש כיף??שבוע שעבר מה הזמן הכי ארוך ש...... ישנת??15 שעות לא ישנת??31 שעות+ לא אכלת??ל-3 ימים כשהייתי חולה צחקת??לא ספרתי בכית??לשעה נסעת??כשטסנו לאוסטרליה זה טיסה של 24 שעות בערך שמעת את אותו השיר הרבה פעמים? לא התקלחת??3 ימים לבשת את אותו בגד??יומיים כישורים- משהו שאתה מוכשר בו-לא יודעת.. משהו שאתה ממש לא מוכשר בו-ציור משהו שאתה ממש אוהב לעשות-לשמוע מוזיקה איזה מגמה אתה/לאיזה מגמה אתה רוצה ללכת??אני עכשיו במגמת ארץ ישראל משהו שאנשים אומרים שאתה מוכשר בו ולדעתך אתה לא-זה קורה הרבה פעמים מה החלום שלך בתחום המקצועי??להיות דיילת משהו שאנשים מבקשים ממך עצות לגביו-???? איזה מקצוע בבית ספר אתה הכי אוהב??מתמטיקה וארץ ישראל והכי פחות??נ"ך אתה אוהב להופיע על במה??ממש לא-זה לא התחום שלי בכלל משהו שהיית רוצה ללמוד לעשות אם היית יכול-לא יודעת מאמין ב...... אלוהים??כן גורל??כן פיות??לא שדים??לא רוחות??לא מזל?? גן עדן וגהנום??כן גלגול נשמות??לא אהבה ממבט ראשון??לא נשמות תאומות??כן אמונות תפלות??לא איזה?? עין הרע??כן פוליטי- *צונזר* אני באמת חושבת שעדיף שלא -חבל מאוד... בתחום הרומנטי- היה/היתה לך פעם חבר/ה??דווקא היה לי חבר כשהייתי קטנה ועכשיו אני בכלל לא מכירה אותו ולא ראיתי אותו ל-10 שנים כמה??1 לכמה זמן??שנתיים היה כיף??לא זוכרת זה היה כשהייתי בת 3 והיום??לא היית רוצה חבר/ה?? (אם אין לך)לא באיזה גיל את/ה רוצה להתחתן??21-22 וכמה ילדים אתה רוצה??5 בעז"ה חשבת כבר על שמות??כן איפה אתה רוצה לגור כשתגדל??בגוש קטיף איך אתה מתאר את עצמך בגיל 35??לא יודעת היית רוצה תאומ/ה??כן רוחני- מה היה הדבר האחרון שחלמת??אין לי כוח לספר עכשיו עשית פעם סיאנס??לא קרה לך פעם משהו על טבעי?????????????????????????????? אתה חושב שיש דבר כזה טלפתיה??לא קרה לך פעם שידעת מה מישהו חושב לפני שהוא אמר את זה??כן היה לך פעם חלום "נבואי"??לא לחיות את הרגע- מה אתה לובש כרגע??סריג וחצאית מדבר עכשיו באייסי/מסן??כע-מסן קולות רקע-מוזיקה מה אתה חושב כרגע??אמממממממ מה מזג האוויר??קריר אתה רעב??לא הרגע אכלתי צמא??לא מדבר עכשיו בטלפון??לא מה עשית היום??היה לי מבחן בתורה,ארגנתי פעילות וכו'...... מ1 עד 10, איזה ציון היית נותן לשאלון??9 אתה במצב רוח טוב??ממש לא רוצה לסיים??לא איכפת לי לסיים נגמר השאלון. מה אתה חושב??היה בסדר

עונהה

מי שעונה על הכל מקבל פרס שם-יהודית גיל-11 אזור מגורים-חיפה והקריות אתה אוהב לגור שם??כן באיזה מצב אתה חושב "איזה כיף שאני גר פה"??שאני הולכת לטייל בסביבה ויפה פה משפחה-נוימן יש חיות??לא שמות-אין איפה נולדת??ארה"ב איפה אתה גר??רכסים איפה היית רוצה לגור??רכסים מקומות שגרת בהם בעבר-ארה"ב,רעננה תוכנית טלויזיה אהובה-סוף הדרך שחקנ/ית אהובה-לא יודעת להקה-אפ'חת זמר/ת- אמממ נגיד שירי(מימון) מתי בפעם האחרונה...... אכלת משהו חלבי??בבוקר אכלת משהו בשרי??בצהריים אכלת פרי/ירק??לפני כמה שעות שתית משהו שהוא לא מים??כרגע יצאת לטיול??לפני כמה ימים צחקת??כרגע ראית טלויזיה??אתמול היית שמח??כרגע היית עצוב??לא זוכרת קראת??כרגע...את השאלון
הלכת לקניות??לפני כמה ימים בכית??לא זוכרת חיבקת מישהו??אתמול שרת??קודם שמעת מוזיקה??קודם היה לך ממש כיף?? עכשיו מה הזמן הכי ארוך ש...... ישנת??13 שעות...לא יכולה לישון הרבה לא ישנת??יום שלם לא אכלת??יום שלם...יום כיפור צחקת??חצי שעה בכית??לא יודעת נסעת??5 שעות שמעת את אותו השיר הרבה פעמים??יום שלם לא התקלחת??3 ימים לבשת את אותו בגד??4 ימים כישורים- משהו שאתה מוכשר בו-התעמלות קרקע,משחק ו...לעשות צרות משהו שאתה ממש לא מוכשר בו-לא לעשות צרות...... משהו שאתה ממש אוהב לעשות-ללמוד איזה מגמה אתה/לאיזה מגמה אתה רוצה ללכת??משחק משהו שאנשים אומרים שאתה מוכשר בו ולדעתך אתה לא-שירה מה החלום שלך בתחום המקצועי??לא יודעת משהו שאנשים מבקשים ממך עצות לגביו-התעמלות קרקע,ריקוד ו...בנים חחחח איזה מקצוע בבית ספר אתה הכי אוהב??ספורט והכי פחות??לשון ואנגלית אתה אוהב להופיע על במה??כן מאוד משהו שהיית רוצה ללמוד לעשות אם היית יכול-אמממ לא יודעת מאמין ב...... אלוהים??כן גורל??לא פיות??לא שדים??לא רוחות??לא מזל??לא גן עדן וגהנום??כן גלגול נשמות?? אהבה ממבט ראשון??לא נשמות תאומות??לא אמונות תפלות??לא איזה??מה?? עין הרע?? פוליטי- *צונזר* אני באמת חושבת שעדיף שלא בתחום הרומנטי- היה/היתה לך פעם חבר/ה??כן כמה??1 לכמה זמן??חצי שנה היה כיף??מזה השאלות האלה? והיום??לא היית רוצה חבר/ה?? (אם אין לך)לא באיזה גיל את/ה רוצה להתחתן??22 וכמה ילדים אתה רוצה??לאיודעת חשבת כבר על שמות??לא איפה אתה רוצה לגור כשתגדל??ברכסים איך אתה מתאר את עצמך בגיל 35??לא יודעת היית רוצה תאומ/ה??כן רוחני- מה היה הדבר האחרון שחלמת??לא זוכרת עשית פעם סיאנס??שזה? קרה לך פעם משהו על טבעי???????? אתה חושב שיש דבר כזה טלפתיה??לא יודעת קרה לך פעם שידעת מה מישהו חושב לפני שהוא אמר את זה??כן היה לך פעם חלום "נבואי"??שזה? לחיות את הרגע- מה אתה לובש כרגע??חצאית שחורה מתרחבת,מגפיים שחורות,חולצה שחורה ארוכה ומעל חולצה קצרה סגולה, וקפוצ'ון פליז שחור מדבר עכשיו באייסי/מסן??מסן קולות רקע-טלוויזיה מה אתה חושב כרגע??מתי השאלון הזה יגמר?! מה מזג האוויר??קר אתה רעב??לא צמא??לא מדבר עכשיו בטלפון??לא מה עשית היום??הרבה מ1 עד 10, איזה ציון היית נותן לשאלון??-10...סתם אולי 6 אתה במצב רוח טוב??כן רוצה לסיים??כןןןן נגמר השאלון. מה אתה חושב??ישששש

אני בחרא מצב רוח.

חטפתי דיכאון, אני כ"כ רוצה לחזור.פשוט בכיתי. לללממהה דווקא אני כאאאןןן??!?!?!?!? אני צריכה עידוד. ודחוף. (ממ.. אפילו חיבוק וירטואלי יעזור...) טוב, הנה שם- דיי כולם יודעים גיל- אזור מגורים- ארה"ב אתה אוהב לגור שם?? לא. מאוד לא באיזה מצב אתה חושב "איזה כיף שאני גר פה"?? שומצב משפחה- יש חיות?? גרביל. הא.. ואחותי שמות- איפה נולדת?? ירושלים איפה אתה גר?? ארה"ב איפה היית רוצה לגור?? נו"ש. מאוד מקומות שגרת בהם בעבר- אלון שבות, חיפה. תוכנית טלויזיה אהובה- שחקנ/ית אהובה- לינזי לוהאן להקה- בקסטירט בוי זמר/ת- לוידעת, משתנה מתי בפעם האחרונה...... אכלת משהו חלבי?? כמה שעות טובות אכלת משהו בשרי?? שעתיים אכלת פרי/ירק?? כמה שנים טובות.. שתית משהו שהוא לא מים?? שבוע.. יצאת לטיול?? יום ראשון. צחקת?? יום ראשון. פשוט שאר הימים כ"כ מדכאים. רק ביום ראשון החופשי כיף לי. ר ק ראית טלויזיה?? שנים.. היית שמח?? היום בבוקר היית עצוב?? עכשיו קראת?? עכשיו הלכת לקניות?? יום חמישי |שליטה| בכית?? כמה דקות חיבקת מישהו?? בסוף הלימודים, איזו ילדה שרת?? הממ שמעת מוזיקה?? דקות מעטות.. היה לך ממש כיף?? אני אפילו לא רוצה לענות על זה. זה שאלון שגורם לי להיכנס פשוט לדיכאון. לממההאני פה? למה? מה הזמן הכי ארוך ש...... ישנת?? 15 שעות לא ישנת?? 20 שעות בערך לא אכלת?? יום כיפור [?] צחקת?? בימים הטובים ההם.. בישראל... היו לי התקפי צחוק, שלא היו נרגעים עד שמישו היה נותן לי כאפה..
בכית?? שלוש- ארבע שעות נסעת?? 8 שעות שמעת את אותו השיר הרבה פעמים?? משו כמו שלוש שעות (אינקומפליט...) לא התקלחת?? יומיים לבשת את אותו בגד?? יומיים :p כישורים- משהו שאתה מוכשר בו- אומנות משהו שאתה ממש לא מוכשר בו- שפות משהו שאתה ממש אוהב לעשות- ללמוד ביולוגיה איזה מגמה אתה/לאיזה מגמה אתה רוצה ללכת?? הייתי רוצה ללכת למגמת קרמיקה. אבל כבר אין מקום בבצפר הדפוק הזה משהו שאנשים אומרים שאתה מוכשר בו ולדעתך אתה לא- כתיבה... מה החלום שלך בתחום המקצועי?? חלאס משהו שאנשים מבקשים ממך עצות לגביו- גשר (הווויי סיפור ארוך. אולי אני אהיה רופאת שיניים בכלל..) איזה מקצוע בבית ספר אתה הכי אוהב?? מתמטיקה.. והכי פחות?? ביולוגיה אתה אוהב להופיע על במה?? לאא משהו שהיית רוצה ללמוד לעשות אם היית יכול- לרכוב מדהים מאמין ב...... אלוהים?? כן גורל?? תלוי פיות? לא שדים?? לא רוחות?? מזל?? גן עדן וגהנום?? כן גלגול נשמות?? אהבה ממבט ראשון?? נשמות תאומות?? אמונות תפלות?? איזה?? עין הרע?? בתחום הרומנטי- לא באל לי עכשיו לענות... היה/היתה לך פעם חבר/ה?? כמה?? לכמה זמן?? היה כיף?? והיום?? היית רוצה חבר/ה?? (אם אין לך) באיזה גיל את/ה רוצה להתחתן?? וכמה ילדים אתה רוצה?? חשבת כבר על שמות?? איפה אתה רוצה לגור כשתגדל?? איך אתה מתאר את עצמך בגיל 35?? היית רוצה תאומ/ה?? רוחני- מה היה הדבר האחרון שחלמת?? משו הוזוי לחלטיון... ולא מתאים לפורום... יש פה אנשים שיכלו אותי (ירדן.. האממ האממ..) עשית פעם סיאנס?? לא מאמינה בזה קרה לך פעם משהו על טבעי?? אתה חושב שיש דבר כזה טלפתיה?? קרה לך פעם שידעת מה מישהו חושב לפני שהוא אמר את זה?? לא.. היה לך פעם חלום "נבואי"?? לחיות את הרגע- מה אתה לובש כרגע?? השניה חזרתי מצעידה בפארק. אז- מכנסיים תכלת ומעל חצאית ונעלי ספורט, וסוודר תכלת, וחולצה תכלת מדבר עכשיו באייסי/מסן?? הלוואי שמישו היה מחובר קולות רקע- have a nice day מה אתה חושב כרגע?? רע לי מה מזג האוויר?? קפוא פה. אבל ממש אתה רעב?? לא צמא?? לא מדבר עכשיו בטלפון?? לא מה עשית היום?? הייתי בבצפר, עשיתי מבחן בביולוגיה (וואי איזה שכונה היה. הכל העתקתי...) ומבחן בגיאומטריה (היה קל...) ושיחקתיח כדורסל (והרגשתי גמדה מול כל הגבוהים האלה מהכיתה..) וחוצמזה הייתי בצעידה. מ1 עד 10, איזה ציון היית נותן לשאלון?? אתה במצב רוח טוב?? נחשו רוצה לסיים?? נגמר השאלון. מה אתה חושב??

chagiti

New member
יעריתו'ש יקרה...

אני גם כל השבוע הזה ועדיין בדיכאון טוטאלי(בא לי למות...) אבל אני יעודד אותך בכל זאת-אפילו אם אני צריכה מישהו שיעודד אותי.. אז תנסי לחשוב טוב ואני אומרת לך שהכל יהיה בסדר...
חגית

MK respect

New member
=]

שם-מירי גיל-14 אזור מגורים-חיפה-נו"ש אתה אוהב לגור שם??כע..לרוב.. באיזה מצב אתה חושב "איזה כיף שאני גר פה"??אנא עראף... משפחה- יש חיות??לא..חוצמהדג שאחותי התאוומה קיבלה לימודלת לפני איזה חצי שנה והוא עוד לא מת.. שמות- איפה נולדת??בבי"ח כרמל איפה אתה גר??חיפה איפה היית רוצה לגור??התנחלות בגולן או בשטחים.. מקומות שגרת בהם בעבר-לא עברתי דירה...רק אחיםן שלי פעם עברו דירה עד שאני נולדתי ואז הפסקנו... תוכנית טלויזיה אהובה- שחקנ/ית אהובה- להקה-שוטי הבנאוההה,סינרגיההה,שייגעצ,בית הבובות,הדג נחש,משינה,וכו'.. זמר/ת-מוקי,דניאל סלומון,עברי לידר,מוקייייי מתי בפעם האחרונה...... אכלת משהו חלבי??היום.. אכלת משהו בשרי??אתמול אכלת פרי/ירק??אתמול שתית משהו שהוא לא מים??היום יצאת לטיול??לאזוכרת.. צחקת??אתמול.. ראית טלויזיה??אתמול היית שמח??וואי..כמה זמן שאנלא הייתי שמחה...בערך שבוע.. היית עצוב??כל הזמן קראת??לפני שבוע הלכת לקניות??לפני שבועיים בכית??לא זוכרת..לפני כמה ימים כי התגעגעתי ליעריתי וגם סתם כי המצב שלי חרא.. חיבקת מישהו??אתמול שרת??היום שמעת מוזיקה??עכשיו.. היה לך ממש כיף??לפני שבוע בערך.. מה הזמן הכי ארוך ש...... ישנת??16 שעות רצופות בערך..אפילו 17.. מאני כבר לא זוכרת.. לא ישנת??25 שעות..לא יותר מזה! לא אכלת??24 שעו-יום כיפור ותשעה באב צחקת??לא זוכרת.. בכית??שעה בערך.. נסעת?5 שעות נראלי היה הכי הרבה... שמעת את אותו השיר הרבה פעמים??שעה בערך.. לא התקלחת??כשהייתי חולה מנלא זמן פחדתי להתקלח כי היה לי סחרחורות כל הזמן וקפאתי מקור למרותשהיו לעיי שכבות אינסופיות של שמיכות וזה היה 5 ימים בערך.. לבשת את אותו בגד?במחנה..לבשתי יומיים או 3 אותו בגד.. כישורים- משהו שאתה מוכשר בו-לאנראלי שיש... משהו שאתה ממש לא מוכשר בו-הכלל... משהו שאתה ממש אוהב לעשות-ללכת לטיולים,לנגן בגיטרה,לעשות ספורט (כדורסל,כדורעף שחיה וכו'...) ועוד כל מיני... איזה מגמה אתה/לאיזה מגמה אתה רוצה ללכת??ביולוגיה/מחשבים משהו שאנשים אומרים שאתה מוכשר בו ולדעתך אתה לא-כל מיני.. מה החלום שלך בתחום המקצועי??מנהלת עסק או אדריכלית ומעצבת פנים.. משהו שאנשים מבקשים ממך עצות לגביו-בנים...חח...בזה אני עוד מוכשרת.. איזה מקצוע בבית ספר אתה הכי אוהב??ספורט ושיעור חופשי והכי פחות??מדע..אנגלית,פיזיקה,וכל הקקה הזה והכל חוצמספרוט ושיעורים חופשיים.. אתה אוהב להופיע על במה??לא כ"כ משהו שהיית רוצה ללמוד לעשות אם היית יכול-לאידעת.. מאמין ב...... אלוהים??כע!טאטע בורא עולם אבא שבשמיים אוהבים אותך!! גורל??לאידעת.. פיות??לא שדים??לא רוחות??לא מזל??לפעמיים.. גן עדן וגהנום??כע..נראלי.. גלגול נשמות??כע.. אהבה ממבט ראשון??כע...נראלי.. נשמות תאומות??לא ידעת.. אמונות תפלות??לא איזה?? עין הרע??כע פוליטי- *צונזר* אני באמת חושבת שעדיף שלא בתחום הרומנטי- היה/היתה לך פעם חבר/ה??כע.. כמה??לאידעת...אבל היו בערך 4.. לכמה זמן??לא זוכרת..הכי קצת זה היה חודש והכי הרבה היה כמעט שנה... היה כיף??כע.. והיום??כע.. היית רוצה חבר/ה?? (אם אין לך) באיזה גיל את/ה רוצה להתחתן??22 וכמה ילדים אתה רוצה??4 חשבת כבר על שמות??כע..חח.. איפה אתה רוצה לגור כשתגדל??בהתנחלות בגולון או בשטחים.. איך אתה מתאר את עצמך בגיל 35??אנא עראף.. היית רוצה תאומ/ה??יש לי..חח... רוחני- מה היה הדבר האחרון שחלמת??לא זוכרת.. קרה לך פעם משהו על טבעי??לא נראלי.. אתה חושב שיש דבר כזה טלפתיה??יכולהיות.. קרה לך פעם שידעת מה מישהו חושב לפני שהוא אמר את זה??כע..פעם אחת אבל נראלי.. היה לך פעם חלום "נבואי"??כע...חח.. לחיות את הרגע- מה אתה לובש כרגע??סווצ'רט ומכנס.. מדבר עכשיו באייסי/מסן??כע קולות רקע-זכיתי לאהוב מה אתה חושב כרגע??אנלא נוהגת לחשוב.. מה מזג האוויר??אני נראית לך דני רופ? אתה רעב??כע.. צמא??לא מדבר עכשיו בטלפון??לא מה עשית היום??כלום.. מ1 עד 10, איזה ציון היית נותן לשאלון??9 אבל רק בגלל שהוא מעביר לי ת'זמן בכיף.. אתה במצב רוח טוב??ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש ממש ממשממש לא!! רוצה לסיים??לא מזיז לי.. נגמר השאלון. מה אתה חושב??שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!!אלה-את חייבת לי פרס...חח...

למעלה