שאלוןלוןלון!

Silver Fox

New member
שאלוןלוןלון!../images/Emo82.gif

בחרו סדרה מצויירת אחת שאתם אוהבים וענו על השאלות לפיה: 1. שם הסדרה: 2. סדרה בטלוויזיה/מורדת מהמחשב 3. דמות אהובה: 4. רשע אהוב: (אם יש רשעים בכלל) 5. פרק אהוב/סדרת פרקים אהובה: 6. קטע אהוב בפרק: 7. עונה אהובה (אם זה מחולק לעונות) 8. הסדרה היא בדיבוב עברי/באנגלית/במקור שלה הנה התשובות שלי- 1. שם הסדרה: ג'קי צ'אן 2. סדרה בטלוויזיה/מחשב: טלויזיה 3. דמות אהובה: הדוד
4. רשע אהוב: ולמנוט... הוא לא משהו, אבל הוא יותר שווה מדיילנג וונג. 5. פרק אהוב: הפרק שאמא של טורו באה לבקר והפכה לבלתי נראית 6. קטע אהוב בפרק: שהדוד ואמא של טורו מקללים אחד את השני, וגם הקטע שהביצה מתגלגלת על הגג וג'קי צורח "ביצה הלכה!"
זה פשוט הרס אותי מצחוק... 7. עונה אהובה: העונה הנוכחית חמודה, אבל הראשונה היתה תמיד יותר טובה... שימצאו משהו יותר מקורי מקמעות 8. הסדרה בדיבוב עברי (אבל הוא לא כל כך גרוע, למרבה הפלא)

Moondust

New member
בלה../images/Emo41.gif

1. שם הסדרה: פיף ותלתול. 2. סדרה בטלוויזיה/מורדת מהמחשב: יש לי הכול על קלטת! 3. דמות אהובה: פיף ותלתול. שניהם מושלמים. 4. רשע אהוב: (אם יש רשעים בכלל) ה"בוס". לא שהוא רשע במיוחד, הוא סתם פושע טמבל. 5. פרק אהוב/סדרת פרקים אהובה: כשפיף ותלתול עשו הפסקת אש. 6. קטע אהוב בפרק: הפלסטר של תלתול נפל ופיף היה בטוח שהוא הרג אותו. אז הוא הרים את הפלסטר והתחיל לבכות, אז תלתול לקח אותו חזרה בצרחות והם שבו הלכו מכות... 7. עונה אהובה (אם זה מחולק לעונות): הפרקים היותר ישנים. 8. הסדרה היא בדיבוב עברי/באנגלית/במקור שלה: מדובבת.

Miss Pigmelion

New member
אממ...שליי..

1. שם הסדרה:המומינים 2. סדרה בטלוויזיה/מורדת מהמחשב: טלוויזיה 3. דמות אהובה: מאי הקטנה וסניף 4. רשע אהוב: (אם יש רשעים בכלל): ה...שיט, שכחתי את השם שלה, הגרוג נדמה לי 5. פרק אהוב/סדרת פרקים אהובה: אממ...ההכל 6. קטע אהוב בפרק:לא זוכרת בדיוק 7. עונה אהובה (אם זה מחולק לעונות): זה לא נמחולק לעונות 8. הסדרה היא בדיבוב עברי/באנגלית/במקור שלה : דיבוב לעברית נדמה לי

Yuske

New member
התשובה שלי

1. שם הסדרה: סיילור מון (נחשב?)(sailor moon) 2. סדרה בטלוויזיה/מורדת מהמחשב: למעשה יש את זה עכשיו בערוץ 137 למי שיש לו תב"ל בשעה 4 או 4 וקצת בתורקית אבל ניתן להוריד גם באינטרנט 3. דמות אהובה: סיילור ג'ופיטר 4. רשע אהוב: אמממ אהבתי את מימט כי היא הייתה קצת נחמדה מהעונה השלישית (mimet) 5. פרק אהוב/סדרת פרקים אהובה: את הפרק שגילו את סיילור ג'ופיטר 6. קטע אהוב בפרק: שהיא מכסחת לרעה את הצורה מבלי לדעת שהיא גיבורת על 7. עונה אהובה: הכל חוץ מהעונה החמישית... 8. הסדרה היא בדיבוב--יפני במקור

Mycroft

New member
אז ככה קוראים לסדרה הזאת ../images/Emo3.gif

באמת תהיתי איזו אנימה זאת, אולי אני אוסיף אותה לרשימה :)

MiSs DiNaMiTt

New member
שליייייייייייייייייייייי!!!../images/Emo9.gif

שם סידרה- המופע של לולוווו!!
סידרה בטלויזיה! לא מצאתי אותה בשום מקום במחשב!!!
דמות אהובה- טובי!
רשע אהוב- אמממ.. אין בדיוק רשעים!! אבל יש את כנופית נמק!! חחח.. חמודים!!
כל הפרקים של הסדרה אני אוהבת
עונה אוהבה- אמממ.. נראה לי שיש רק עונה אחת!
הסדרה בדיבוב עברי!! מעניין איך זה נשמע באנגלית!!

DarlingAdam

New member
תשובה :)

1. שם הסדרה: ליגת הצדק 2. סדרה בטלוויזיה/מורדת מהמחשב: גם וגם 3. דמות אהובה: פלאש, לקס 4. רשע אהוב: (אם יש רשעים בכלל) לקס :) 5. פרק אהוב/סדרת פרקים אהובה:a better world, tabula rasa 6. קטע אהוב בפרק: כל קטע באטמן/פלאש או סופרמן/לקס 7. עונה אהובה (אם זה מחולק לעונות): לא יודע 8. הסדרה היא בדיבוב עברי/באנגלית/במקור שלה: דיבוב עברי מחריד, ומקור אנגלית מצוין עם קאסטינג מבריק :)

מעינית

New member
התשובות שלי!!!../images/Emo41.gif../images/Emo95.gif

שם הסידרה:נילס הולגרסון סידרה בטלוויזיה או מורדת במחשב
טלוויזיה דמות אהובה:מולי אווז הבית רשע אהוב:יש שמה רק את שושו אבל אני לא אוהבת אותו! פרק אהוב:הפרק הראשון והאחרון
בחבל שקשור לו בצוואר יחד עם האוגר ושלושתם היצתרפו ללהקת אקה ואווזי קטע אהוב בבפרק:הפרק הראשון:אהבתי את הקטע שמולי הצליח לעוף ונילס תפס הבר הפרק האחרון:מרוב שימחה כבר בכיתי,לא יכולה לתאר
הסידרה היא בדיבוב:עברי

מעינית

New member
אופס...../images/Emo95.gif

נכון אחרי איפו שכתוב פרק אהוב???,אז על תיתייחסו למה שאמרתי: "בחבל שקשור לו בצוואר יחד עם האוגר ושלושתם היצתרפו ללהקת אקה ואווזי"

למעלה