שאלוןלון לסופ''ש

Berliner star

New member
שאלוןלון לסופ''ש../images/Emo42.gif

מה ניש
שאלות שבועיות
איך עבר השבוע
משהו טוב שקרה השבוע
מה או מי עצבן אתכם השבוע
מה הדבר הכי טעים שאכלתם השבוע
יום שהכי אהבתם השבוע
שיר השבוע
תמונת השבוע
מצפים למשהו מיוחד שבוע הבא
שאלות סתמיות
כלב או חתול
מגעיל אתכם חולדות
וחולדות לבנות
אם תראו כלב עם עיניים שונות, תחשבו שזה השטן
בערך, כמה ספרים קראתם כל חייכם
כדורגל או כדורסל
כדורגלנים או כדורסלנים
הידעתם שיש אנשים שמתחילים לרעוד ולהכנס לפאניקה משועית לבנה
DVD או VCR (ווידאו
)
שתפו אותנו בפאדיחה או מקרה לא נעים שקרה לכם....
- שאלות רוביות
באיזה שנים, לפי דעתכן, רובי נראה הכי טוב (לא יודעת מה איתכן.. יש לי כמה שנים
)
שיר אהוב לאחרונה
מה אתן אומרות על רובי ואעידה (אם זה ייסתבר כשמועה נכונה..)
הייתן רוצות לראות את רובי על מסך הטלוויזיה\קולנוע
מה אתן מצפות מהאלבום הבא
בונוס
אם מישהי תדע להגיד לי מה הקשר בין רובי לבין
או איפה זה התחיל.. תהייה אדומה בפורום למשך שבוע
האא
איזה פרס מגניז..
סוף שבוע מעולה
נ.ב- שבוע הבא אני עושה החולייה החלשה, אתן חייבות להצביע
בפעם הקודמת רק אני ולילוש הצבענו ושני השירים שלנו יירדו, כי אתן לא הצבעתן
אז הפעם לא להתעצל
תודה

Velma Kelly

New member
../images/Emo9.gif

מה ניש:
שאלות שבועיות איך עבר השבוע: קשה משהו טוב שקרה השבוע: משחק מה או מי עצבן אתכם השבוע: הארץ בכלליות, חברים בספציפיות מה הדבר הכי טעים שאכלתם השבוע: שוקולד יום שהכי אהבתם השבוע: ראשון שיר השבוע: all my loving בביצוע של מעבר ליקום תמונת השבוע: לא העלתי עדיין מחול אז אין.. מצפים למשהו מיוחד שבוע הבא: לא חושבת.. שאלות סתמיות כלב או חתול: כלב מגעיל אתכם חולדות: אירוני, אבל לא. פשוט יש לנו אחת בבית ואני היחידה שלא מפחדת.. וחולדות לבנות: גם לא.. אם תראו כלב עם עיניים שונות, תחשבו שזה השטן: למה שאני אחשוב כזה דבר? בערך, כמה ספרים קראתם כל חייכם: יםםםםםםםם! כדורגל או כדורסל: כדורגל
כדורגלנים או כדורסלנים: כדורגלנים
הידעתם שיש אנשים שמתחילים לרעוד ולהכנס לפאניקה משועית לבנה: לא.. DVD או VCR (ווידאו): DVD שתפו אותנו בפאדיחה או מקרה לא נעים שקרה לכם....- פדיחות
שאלות רוביות באיזה שנים, לפי דעתכן, רובי נראה הכי טוב (לא יודעת מה איתכן.. יש לי כמה שנים) שנה שעברה שיר אהוב לאחרונה: Phoenix From The Flames מה אתן אומרות על רובי ואעידה (אם זה ייסתבר כשמועה נכונה..) מי זו?
הייתן רוצות לראות את רובי על מסך הטלוויזיה\קולנוע: בכל מצב מה אתן מצפות מהאלבום הבא: שיהיה טוב בונוסאם מישהי תדע להגיד לי מה הקשר בין רובי לבין או איפה זה התחיל.. תהייה אדומה בפורום למשך שבוע האא איזה פרס מגניז.. בין רובי לבין מי?

Dana Mi

New member
סופ"ש נעים

מה ניש - דז'ה וו!!
הייתי חייבת.. שאלות שבועיות איך עבר השבוע - התחיל מגעיל אבל התסיים טוב משהו טוב שקרה השבוע - עברתי טסט! הללויה! מה או מי עצבן אתכם השבוע - כמה חברות ששפטו אותי מהר מדי מה הדבר הכי טעים שאכלתם השבוע - ופל בלגי משמין! יום שהכי אהבתם השבוע - היום! שיר השבוע - Take That - Waiting Around תמונת השבוע - אין לי מצפים למשהו מיוחד שבוע הבא - לקניות.. אוי, אני כזאת בחורה שאלות סתמיות כלב או חתול - חתול... או אולי כלב? מגעיל אתכם חולדות - כן וחולדות לבנות- מאיה, מה קורה לך? אם תראו כלב עם עיניים שונות, תחשבו שזה השטן - לא.. אני לא מאמינה בקיומו של השטן בערך, כמה ספרים קראתם כל חייכם - לא נראה לי שאני יכולה לספור כדורגל או כדורסל - כדורגל כדורגלנים או כדורסלנים - כדורגלנים! הידעתם שיש אנשים שמתחילים לרעוד ולהכנס לפאניקה משועית לבנה - לא, אבל איזה מזל שיש לנו את מאיה שתספר לנו! DVD או VCR (ווידאו) - תלוי מתי.. שתפו אותנו בפאדיחה או מקרה לא נעים שקרה לכם....- זה ממש ארוך.. אני אוכל לספר אם תרצו.. שאלות רוביות באיזה שנים, לפי דעתכן, רובי נראה הכי טוב (לא יודעת מה איתכן.. יש לי כמה שנים) - 1993-1994.... מצטערת, אני חזקה בנוסטלגיה השבוע.. שיר אהוב לאחרונה - Fergie - Clumsy מה אתן אומרות על רובי ואעידה (אם זה ייסתבר כשמועה נכונה..) - מצטערת, אני לא מעודכנת.... מי?? הייתן רוצות לראות את רובי על מסך הטלוויזיה\קולנוע - אני רוצה לראות אותו על במה.. בפארק הירקון אם אפשר.. מה אתן מצפות מהאלבום הבא - לכתיבה המוכרת עם גאי צ'יימברס.. בונוסאם מישהי תדע להגיד לי מה הקשר בין רובי לבין או איפה זה התחיל.. תהייה אדומה בפורום למשך שבוע האא איזה פרס מגניז.. - דבר ראשון, אני מסכימה, זה בהחלט מגניז!! דבר שני, אם הבנתי נכון זה הקשר בין רובי למוצץ?? אז אם באמת הבנתי נכון - כל הקטע של המוצצים התחיל בתקופת טייק ד'את שאז זה היה ממש באופנה (אפילו לי נראה לי היה פעם כזה מוצץ), זה מעין מוצצים שקופים מפלסטיק שתלויים על הצוואר וזה היה ממש להיט בניינטיז. גם לרובי היה אחד כזה.. לא זכור לי באיזה קליפ רואים את זה - נראה לי Could It Be Magic.. נו, זכיתי?

Berliner star

New member
צודקת../images/Emo70.gif

את תהיי אדומה (בקרוב..) למשך שבוע, בערך
אני מצפה לפעילות מרובה בשבוע הזה
בלי תירוצים

דרקולה90

New member
אני עונה!!!

מה ניש שאלות שבועיות: איך עבר השבוע? בסדר גמור משהו טוב שקרה השבוע ? סיימתי טירונות מה או מי עצבן אתכם השבוע ? הרב סמל פלוגתי בטירונות מה הדבר הכי טעים שאכלתם השבוע? אורז צהוב יום שהכי אהבתם השבוע? יום חמישי שיר השבוע? thet can't take that away from me של רובי ורופרט אוורט תמונת השבוע? כרגיל בנות, תתכוננו מצפים למשהו מיוחד שבוע הבא ? כן, לחזור לניצנים שאלות סתמיות: כלב או חתול? כאילו דה! ברור שחתול! מגעיל אתכם חולדות ? כן וחולדות לבנות? כן אם תראו כלב עם עיניים שונות, תחשבו שזה השטן ? לא, כמו שוני שלך מאיה בערך, כמה ספרים קראתם כל חייכם ? 6 או 7, ואני גאה בזה! אנשים! מחשבים זה יותר כיף! כדורגל או כדורסל ? כדורסל כדורגלנים או כדורסלנים ? אני מודה לאלוהים שיש את שאראס הכוסון על הזה אז כמובן שכדורסלנים הידעתם שיש אנשים שמתחילים לרעוד ולהכנס לפאניקה משועית לבנה ? לא DVD או VCR (ווידאו)? DVD שתפו אותנו בפאדיחה או מקרה לא נעים שקרה לכם....? יש הרבה פאדיחות כי אני ילדה סטלנית - שאלות רוביות: באיזה שנים, לפי דעתכן, רובי נראה הכי טוב (לא יודעת מה איתכן.. יש לי כמה שנים)? הוא תמיד נראה מושלם אבל הכי זה בשנות האלפיים ובקליפ של לט מי אנטרטיין יו שיר אהוב לאחרונה ? thet can't take that away from me של רובי ורופרט אוורט מה אתן אומרות על רובי ואעידה (אם זה ייסתבר כשמועה נכונה..)? מצטערת אבל אני לא מעודכנת הייתן רוצות לראות את רובי על מסך הטלוויזיה\קולנוע? טכנית ראיתי אותו כבר פעם אחת בסרט לילה ויום כשהוא שר בחתונה שלהם והוא גם תרם את קולו לסרט קרוסלת הקסמים...איזה קושקושון הוא שם.. מה אתן מצפות מהאלבום הבא ? סגנון של הכלאה בין רוק די ג'יי לסווינג בונוס אם מישהי תדע להגיד לי מה הקשר בין רובי לבין
או איפה זה התחיל.. תהייה אדומה בפורום למשך שבוע האא איזה פרס מגניז.. סוף שבוע מעולה -אין לי מושג, נראה לי שזה אומר שהוא הסנדק של הבן של ג'ונתן ווילקס

may0rw

New member
בוקר טוב

מה ניש בסדר מה קורה? שאלות שבועיות איך עבר השבוע רגיל.. לא משהו מיוחד משהו טוב שקרה השבוע אולי היה משהו בתחיל השבוע מה או מי עצבן אתכם השבוע מה הדבר הכי טעים שאכלתם השבוע לא זוכרת יום שהכי אהבתם השבוע היום שיר השבוע robbie williams- swing when u r winning כל הדיסק תמונת השבוע מצפים למשהו מיוחד שבוע הבא שילך טוב במבחנים שאלות סתמיות כלב או חתול כלב מגעיל אתכם חולדות לא וחולדות לבנות לא אם תראו כלב עם עיניים שונות, תחשבו שזה השטן לא בערך, כמה ספרים קראתם כל חייכם אולי 20 כדורגל או כדורסל רגל כדורגלנים או כדורסלנים כדורגלנים... כדורסלנים יותר מדי ענקיים פור מי הידעתם שיש אנשים שמתחילים לרעוד ולהכנס לפאניקה משועית לבנה כן DVD או VCR (ווידאו) DVD מה אנחנו בשנות ה90 ? חח שתפו אותנו בפאדיחה או מקרה לא נעים שקרה לכם....- שאלות רוביות באיזה שנים, לפי דעתכן, רובי נראה הכי טוב (לא יודעת מה איתכן.. יש לי כמה שנים) עכשיו שיר אהוב לאחרונה have u met miss jones מה אתן אומרות על רובי ואעידה (אם זה ייסתבר כשמועה נכונה..) אין לי מושג מי זאת אז אין לי מושג..חח הייתן רוצות לראות את רובי על מסך הטלוויזיה\קולנוע יכול להיות נחמד ..הוא מצחיק מה אתן מצפות מהאלבום הבא שיהיה כמו האלבומים הישנים והטובים..אין מצב הא?
שבוע טוב!

Lilush93

New member
היפ היפ הורייי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מה ניש: הכל גמיש
(איזה ילדה שאני מכירה אמרה לי את זה אחרי ששאלתי אותה מה ניש.) שאלות שבועיות איך עבר השבוע: נחמד משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי עם אמא לקניות והיה אירוע משפחתי
מה או מי עצבן אתכם השבוע: איזה מדריך מפגר מהנוער העובד והלומד ובגללו אני לא חוזרת לשם בחיים , לא הייתי שם (זו היתה פגישה ראשונה וסתומה) והחלטתי שאני פורשת עוד לפני שנכנסתי
מה הדבר הכי טעים שאכלתם השבוע: קניתי בשופרסל במאפיה מן עוגיות "קוקיס" שוקולדיות , הם היו שחורות מרוב השוקולד, אני ממליצה עליהן בחום
וגם ריבת יין
כי עבדתי בהשקה של יין חדש בייקב תשבי
יום שהכי אהבתם השבוע: שלישי שיר השבוע: לולה של רובי, התמכרתי
תמונת השבוע: אין
מצפים למשהו מיוחד שבוע הבא: בא לי לגרנד קניון...
שאלות סתמיות כלב או חתול: ברור ש
מגעיל אתכם חולדות: האאאאאאאאאא
וחולדות לבנות, עוד יותר, הם נראות כאילו הן חמודות אבל אז הן באות אליך מאחורה
אם תראו כלב עם עיניים שונות, תחשבו שזה השטן: כן , כלב כזה עשה על חברה שלי אפצ'י
בערך, כמה ספרים קראתם כל חייכם : 20 נראה לי (איזה בורה
) כדורגל או כדורסל :כדורסל כדורגלנים או כדורסלנים נו למה בחרתי כדורסל
הידעתם שיש אנשים שמתחילים לרעוד ולהכנס לפאניקה משועית לבנה : אכן,
DVD או VCR (ווידאו) שניהם שתפו אותנו בפאדיחה או מקרה לא נעים שקרה לכם....-היה לי התקף צחוק באמצע הרצאה
זאת היתה הרצאה על נרקומנים שאלות רוביות באיזה שנים, לפי דעתכן, רובי נראה הכי טוב (לא יודעת מה איתכן.. יש לי כמה שנים): 2003 ועכשיו
שיר אהוב לאחרונה: לולהההה, צ'רי קולה
מה אתן אומרות על רובי ואעידה (אם זה ייסתבר כשמועה נכונה..): שוו אעידה
ערביה
הו איז שי
הייתן רוצות לראות את רובי על מסך הטלוויזיה\קולנוע: ברור
מה אתן מצפות מהאלבום הבא: שיכבוש את מצעד הפזמונים ושייתלווה אליו סיבוב הופעות
בונוסאם מישהי תדע להגיד לי מה הקשר בין רובי לבין או איפה זה התחיל.. תהייה אדומה בפורום למשך שבוע האא איזה פרס מגניז.. מגניזזזזזזזז מאוד
אני לא יודעת וזה מעצבן אותי ,
סוף שבוע מעולה נ.ב- שבוע הבא אני עושה החולייה החלשה, אתן חייבות להצביע בפעם הקודמת רק אני ולילוש הצבענו ושני השירים שלנו יירדו, כי אתן לא הצבעתן אז הפעם לא להתעצל תודה נכון

Berliner star

New member
אעידה פילד../images/Emo70.gif

נו זאת מהג'אקוזי, מההופעה שרובי עשה לא מזמן בלוס אנג'לס ו.. לא זוכרת איפה עוד! שמתי כמה תמונות שלה בפורום ואני לא מוצאת אותן עכשיו..(ורק אתמול מחקתי טריליון תמונות שלהם מהמחשב
) שמתי גם בשירשור תמונות הגדול הזה.. ב2007.

Lilush93

New member
אהה התמונה שהם יושבים עם עוד מלא אנשים בג'אק'

קוזי
אהה חיחיחי איזה שם מתאים לה בוא נגיד שם אשכנזי יותר

למעלה