תורי תורי
אתם? מיכלי מה גילכם? 26 ביולי מה מינכם? נקבה איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? אג"מ מבצעים (בבור בקריה) מה מוצאכם? פולניה רוסיה (כן, כן... אף אחד לא מושלם) חבר\ה? אא....... ברווווווווווווור איפה אוהבים לבלות? במיטה!!!!! וגם בים מעשנים (סיגריות)? מה פתאום....... ???? ניסיתם פעם סמים? כנ"ל מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? שאלה קשה. מה גרם לכם להביע צער וחרטה? גם שאלה קשה. אוף, איזה עומק על הבוקר מה אוהבים לעשות? לצלול!!!! וגם לישון. מאד במה עוסקים? סטודנטית לביולוגיה (כברמ אוטוטו בחוץ ) ומורה ליוגה (בעיקר בפוטנציה) רשיון יש? כן מה עושה לכם את זה? צלילה טובה, כוס יין טוב, שקט מה מחמיא לכם? סקס איזו מלה תגרום לכם להסמיק? סקס מה יגרום לכם לצחוק? עו-------גה.עוגה.עוגה? (והמבין יבין) מה יגרום לכם להתאהב? מקצועניות בתחום שהייתי מתה לכבוש (מדריכי צלילה.... איזו שטחיות, אני יודעת) מתי היתה ה- הראשונה? 17 וחצי האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? אירופה והודו האם את\ה לומדים באונברסיטה? כן.... שיגמר כבר עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? קצת אחרי הכתפים חלק? מתולתל? גלי? מתולתל מינוס צבע? גוונים? טבעי? טבעי לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? עם מה את/ה אוספ/ת? גם וגם, עם גומיה איך תראה התספורת הבאה שלך? מספרת קצוות בלבד באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? כל יום לפחות פעם אחת מה היית רוצה לשנות בשיער שלך? כלום השמפו שלי הוא: elvive המרכך שלי הוא: אין אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי: כל יום אחרת השיער שמנוני טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: מספרת קצוות פעם בחודש לפחות אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: הפסקתי. מספרת לבד אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי: מרוצה מרוצה, למה לא טיפ מיוחד שלי לשיער בריא - לספר קצוות פעם בחודש לפחות. *מהו השם הכי סקסי לאישה? ואו, זו התקלה. נועה? מאיה? שמות ישראליים כאלה *מהו השם הכי סקסי לגבר? ג'וןןןןןןןןןןןןןןן *מה הליין הכי מקורי\\מוצלח ששמעת כשהתחילו איתך מתישהו? הכל די בנאלי נראה לי *מה הליין הכי גרוע? כנ"ל. *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.. בטן? אה, בעצם חיוך *על מה גברים הכי מחמיאים לך, באופי? "תמיד מחייכת" וכל מיני שטויות כאלה. מה המצב פה עם השאלות? זה מביך *מה המתנה שקיבלת ממחזר שהכי הקסימה אותך? פרחים *איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל מגבר? את ליבו... *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? כתבו עלי שיר, הלחינו והופיעו איתו בטלויזיה. אוי ואבוי זה היה מוזר *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? גברים עם עודף בטחון עצמי שמתיישבים לידך בים ומסרבים לעוף *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה? הציע לי בחור אירי שהכרתי ביוון. זה היה די מוזר והוא אפילו לא היה שיכור. לא יודעת מה עבר עליו. *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה?? לא........ אבל קצת פלירטוטים. *מה הכי מושך בגבר בפנים? עינים, חיוך *מה הכי מושך בגבר בגוף? זרועות *מה הכי דוחה\\הכי פחות מושך בגבר? אמרה פה איזו מישהי חד גבה ואני מצטרפת. למרות שזה לא תחת הקטגוריה דוחה אלא רק פחות מושך *ממה את נמסה? שזכרו משהו שאמרתי או ביקשתי אחרי המון המון זמן *מה ידחה אותך אוטומאטית ממישהו? שחצנות *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? כן....... די הרבה. אני רגשנית בקטע הזה *מי הגבר הישראלי המושך ביותר בעייניך? בן זוגי כמובן.... וגם שרון--- נו, מה השם משפחה שלו? שכחתי. *מי תוצרת חוץ הכי מושך? אדוארד נורטון... (באמריקה X) *גברים מאיזו מדינה הכי שווים? איטלקים? צרפתים? ישראלים? ישראלים. גם האירים סבבה. *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר? חס וחלילה. אה, בעצם אולי משו קטן שעיבר אחרי יום *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה? רק התחיל????????????? היה לי רומן עם מישהו שבועים (!!!!!!!1) ורק אח"כ התברר לי שהיתה לו חברה במקביל. הם נפרדו די אחרי ככה שנראה לי שהיא גילתה. מחריד, אני יודעת *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני? יש, אבל לא ממששששש טוב. ככה, מדי פעם *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר? רפוי, קייצי כזה. חולצות מכופתרות *איזה סגנון הכי פחות? גופיות ללא שרוולים (לתשומת ליבו של מישהו מסוים!!!!!!) *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן? עם זיפים!!!! מתה על זה *עם\\בלי קעקועים? לא משנה. אבל אם כן אז בטעם טוב *עם\\בלי פירסינג? אם כן אז רק בגבה או באוזן *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת? האמת? אם הוא כן ואוהב אותי אז זה לא ישנה לי. באמת *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? תראי, אם הוא שומע מזרחית בקולי קולות כשאנחנו במיטה זה יכול להפריע. אבל תכל'ס לא *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב? צריך אינטיליגנציה וגם חוכמת רחוב. *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל?? ניסיתי (הוא היה ממש שווה) אבל זה פשוט לא עובד!!!!!! הוא היה די קופסא. או אולי סתם ילד (קטן ממני באיזה 4 שנים). זה ממש לא החזיק מעמד. *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך?3-4 *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח? אווווווווווו.... צריך להגדיר מה זה קצר טווח....... סתם, לא כזה הרבה האמת *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש? שנה וחצי בעזרת השם יום יום *ולסיום, גברים- צריך אותם???? בטטטטטטטטטטטח!!!!!!! מה, הם גורמים לנו להרגיש אישה, לא?....... תודה חברים, היה נעים!!!!! (אני עדיין מתלבטת אם לגשת לשאלון הקודם. הוא נורא ארוך)