שאלוןןןןןןןןןןןןןן ארוך ומיגע

שאלוןןןןןןןןןןןןןן ארוך ומיגע ../images/Emo140.gif

אתם? מה גילכם? מה מינכם? איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? מה מוצאכם? חבר\ה? איפה אוהבים לבלות? מעשנים (סיגריות)? ניסיתם פעם סמים? מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? מה גרם לכם להביע צער וחרטה? מה אוהבים לעשות? במה עוסקים? רשיון יש? מה עושה לכם את זה? מה מחמיא לכם? איזו מלה תגרום לכם להסמיק? מה יגרום לכם לצחוק? מה יגרום לכם להתאהב? מתי היתה ה- הראשונה? האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? האם את\ה לומדים באונברסיטה? עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? חלק? מתולתל? גלי? צבע? גוונים? טבעי? לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? עם מה את/ה אוספ/ת? איך תראה התספורת הבאה שלך? באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? מה היית רוצה לשנות בשיער שלך השמפו שלי הוא: המרכך שלי הוא: אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי: טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי: טיפ מיוחד שלי לשיער בריא *מהו השם הכי סקסי לאישה? *מהו השם הכי סקסי לגבר? *מה הליין הכי מקורי\\מוצלח ששמעת כשהתחילו איתך מתישהו? *מה הליין הכי גרוע? *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.. *על מה גברים הכי מחמיאים לך, באופי? *מה המתנה שקיבלת ממחזר שהכי הקסימה אותך? *איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל מגבר? *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה? *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה?? *מה הכי מושך בגבר בפנים? *מה הכי מושך בגבר בגוף? *מה הכי דוחה\\הכי פחות מושך בגבר? *ממה את נמסה? *מה ידחה אותך אוטומאטית ממישהו? *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? *מי הגבר הישראלי המושך ביותר בעייניך? *מי תוצרת חוץ הכי מושך? *גברים מאיזו מדינה הכי שווים? איטלקים? צרפתים? ישראלים? *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר? *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה? *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני? *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר? *איזה סגנון הכי פחות? *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן? *עם\\בלי קעקועים? *עם\\בלי פירסינג? *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת? *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב? *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל?? *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך? *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח? *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש? *ולסיום, גברים- צריך אותם???? מקווה שנהנתם

התשובות שלי

מה גילכם? 20.5 מה מינכם? נקבה איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? חיל -חינוך מה מוצאכם? אשכנזיה/יווניה חבר\ה? אין איפה אוהבים לבלות? מיטץ' מעשנים (סיגריות)? כן ניסיתם פעם סמים? כן מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? יותר מידי דברים מה גרם לכם להביע צער וחרטה? יותר מידי אנשים מה אוהבים לעשות? לישון, במה עוסקים? סופר פארם רשיון יש? כן מה יגרום לכם לצחוק? בדיחה? מה יגרום לכם להתאהב? כנות מתי היתה ה- הראשונה? בגיל 16 האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? לא האם את\ה לומדים באונברסיטה? לא עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? ארוך חלק? מתולתל? גלי? חלק צבע? גוונים? טבעי? צבע לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? עם מה את/ה אוספ/ת? לפעמים ככה ולפעמים ככה, ואם אוספת אז גומיה איך תראה התספורת הבאה שלך? עדיין חושבת על זה באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? לפחות 3 פעמים בשבוע מה היית רוצה לשנות בשיער שלך: את הצבע שלו השמפו שלי הוא: פינוק המרכך שלי הוא: פינוק אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי: מינימום 3, כי אם לא אז השיער נהיה מסריח!!! טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: מסיכה של אינדולה אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: משתדלת לא לבקר שם. אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי: מאוד טיפ מיוחד שלי לשיער בריא: לא להסתפר!!! תאמינו לי מנסיון זה עובד *מהו השם הכי סקסי לאישה? מממממ *מהו השם הכי סקסי לגבר? זיו,רז, *מה הליין הכי גרוע? את באה לכאן הרבה? *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.: עיניים *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? חבר לשעבר, מילא חדר ב- 200 נרות בסלווסטר, והזמין מעסה מקצועי, והיה מדהים!!! *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? יותר מידי נסיונות כאלה. *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה? לא הציעו, וטוב שכך *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה?? לא *מה הכי מושך בגבר בפנים? עיניים *מה הכי מושך בגבר בגוף? ידיים *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? כן *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר? כן *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה? כן וכן *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני? כן *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר?ספורט אלגנט *איזה סגנון הכי פחות? מוזנח *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן? עם זיפים *עם\\בלי קעקועים? לא משנה *עם\\בלי פירסינג? תלוי איפה וכמה *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת? יהיה לי קשה להיות עם גבר כזה *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? עד מאוד *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב?רצוי אנטיליגנט, אבל חוכמת חיים דרושה בהחלט *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל?? מממש לא *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך? 4 *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח?הפסקתי לספור *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש? אין *ולסיום, גברים- צריך אותם???? בוודאי!!!! תודה אושרת..

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo26.gif מיאו?!?! תשובות שלי../images/Emo36.gif

אתם? כן ... מה גילכם? 18 וחצי מה מינכם? נקבה איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? אני מתגייסת עוד 3 חודשים .. מה מוצאכם? פולניה ומרוקאית חבר\ה? כן איפה אוהבים לבלות? פאבים ! מעשנים (סיגריות)? כן ניסיתם פעם סמים? כן מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? תפסתי טרמפים לאילת מה גרם לכם להביע צער וחרטה? שלא הכרתי את תום מספיק! מה אוהבים לעשות? לצייר ולנסות לנגן במה עוסקים? תלמידה ומלצרית באולם אירועים בזמני הפנוי רשיון יש? כן מה עושה לכם את זה? זה קצת קינקי אני אשמור את זה לעצמי מה מחמיא לכם? לא יודעת איזו מלה תגרום לכם להסמיק? שאומרים לי שאוהבים אותי ..בד''כ אני גם פורצת בבכי מה יגרום לכם לצחוק? הרבה דברים מה יגרום לכם להתאהב? שאלה קשה... מתי היתה ה- הראשונה? בגיל 16 האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? סיני ..השאלה הזאת לא הייתה כבר בשאלון הקודם ?! האם את\ה לומדים באונברסיטה? לא תנו לי קודם לסיים תיכון עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? אמצע הגב חלק? מתולתל? גלי? חצי חלק חצי גלי צבע? גוונים? טבעי? חצי טיבעי וחצי גוונים לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? עם מה את/ה אוספ/ת? פזור איך תראה התספורת הבאה שלך? מה שיתחשק באותו הרגע באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? פעם ביומיים מה היית רוצה לשנות בשיער שלך? את הצבע השמפו שלי הוא:מויי כיף...הירוק המרכך שלי הוא:מויי כיף הירוק אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי אני לא רוצה שהשיער שלי יהיה מסריח !?!?!: טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: כלום ..רק חופפת אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: פעם בשנה אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי:לא ידוע טיפ מיוחד שלי לשיער בריא *מהו השם הכי סקסי לאישה? ניקול *מהו השם הכי סקסי לגבר?גו'ני דפ *מה הליין הכי מקורי\\מוצלח ששמעת כשהתחילו איתך מתישהו?רוצה שאני יצייר אותך .. *מה הליין הכי גרוע?אבא שלך גנן? לא!? אז איך כזאת פרח *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.. עיניים *על מה גברים הכי מחמיאים לך, באופי?כנות ורצון טוב *מה המתנה שקיבלת ממחזר שהכי הקסימה אותך ? הכינו לי שרשרת מדהימה, עם האבן מזל שלי (מאלה) *איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל מגבר?לא יודעת *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך?כתבו עליי שיר והלחינו לי אותו .. *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? אין לי מושג... *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה?לא...אני עדיין צעירה בשביל זה! *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה ??צי'לה ואיטליה *מה הכי מושך בגבר בפנים?איך שכל הפנים מתחברות ...אבל בתכלס העיניים *מה הכי מושך בגבר בגוף?הבטן *מה הכי דוחה\\הכי פחות מושך בגבר?שבנים מורידים שערות *ממה את נמסה?אופי טוב *מה ידחה אותך אוטומאטית ממישהו?מישהו שהעברית שלו עילגת ושהוא אומר במקום איתך איטך...בעעע *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? פעם אחת שנמשכה 4 שנים *מי הגבר הישראלי המושך ביותר בעייניך? שאני אראה אחד כזה אני אעדכן .. *מי תוצרת חוץ הכי מושך?גוני דפ *גברים מאיזו מדינה הכי שווים? איטלקים? צרפתים? ישראלים? איטלקים ..אורררר(:) *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר?בערך *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה?הוא עשה אבל היא הייתה בלוק והיא לא שמה לב *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני?כן... *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר?ג'ינס וטי שירט *איזה סגנון הכי פחות?טרנינג *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן?עם זיפים עם שפם ועם זקן *עם\\בלי קעקועים?לא משנה לי *עם\\בלי פירסינג?לא משנה לי *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת?אני יגחך *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? תלוי איזה העדפה ... *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב?ב-רור שאינטליגנט!!!! *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל??לא ממש ממש לא! *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך?רק אחד... *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח?די הרבה *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש?בסך הכול חודשיים *ולסיום, גברים- צריך אותם????לא וואלה לא!!!

משחקי פורום מה דעתכם ?!

אנחנו נתחיל לעשות פה משחקי פורום ויש מלאאאאאאאאאאא רק תתנו אוקי .

g u i t a r

New member
../images/Emo26.gif אני!

מה גילכם? 21 מה מינכם? נקבה ♀ איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? צאלים (או בשמו הנפוץ באל"יש) מה מוצאכם? זה מסובך... יש לי הרבה הורים... חבר\ה?
איפה אוהבים לבלות? פאבּים בעיקר מעשנים (סיגריות)? חיובי. winston lights ניסיתם פעם סמים? לא יכול לענות... מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? גזרתי ת'שיער מה גרם לכם להביע צער וחרטה? שאני לא שומרת קשר עם אבא שלי (הוא בחו"ל) מה אוהבים לעשות? לנגן, לנהוג, לשמוע מוסיקה, מחשב, ועוד... במה עוסקים? סְתּוּדֶנְתִּיט רשיון יש? ברור מה עושה לכם את זה? ששרים לי. מה מחמיא לכם? כשמישהו אומר: "יואו, בדיוק חשבתי עלייך..." איזו מלה תגרום לכם להסמיק? לא יודעת... מה יגרום לכם לצחוק? כשמיהו נופל... מה יגרום לכם להתאהב? מישהו מוכשר. מתי היתה ה- הראשונה? alanis morissette האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? כן, אירופה, ארה"ב, הרבה... האם את\ה לומדים באונברסיטה? כן עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? קצת אחרי הכתפיים חלק? מתולתל? גלי? חלק צבע? גוונים? טבעי? טבעי. לעד. לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? אסוף עם מה את/ה אוספ/ת? קוּקוּ, דהההההה איך תראה התספורת הבאה שלך? עד האוזניים באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? כל יום, לפחות פעם אחת. מה היית רוצה לשנות בשיער שלך: שיהיה פחות מלא השמפו שלי הוא: כל יום משהו אחר המרכך שלי הוא: כנ"ל אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי: אני חייבת ריח טוב בשיער טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: מסכה, כשיש לי מצב-רוח אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: פעם אחת- 3 פעמים אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי: לא ממש טיפ מיוחד שלי לשיער בריא: כמה שפחות כימיקלים *מהו השם הכי סקסי לאישה? ג'וֹאי *מהו השם הכי סקסי לגבר? ג'יימס *מה הליין הכי מקורי\\מוצלח ששמעת כשהתחילו איתך מתישהו? "סליחה, אפשר להתחיל איתך?!" *מה הליין הכי גרוע? "סליחה, מה השעה...?" *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.. : לא מחמיאים :( *על מה גברים הכי מחמיאים לך, באופי? כנ"ל *מה המתנה שקיבלת ממחזר שהכי הקסימה אותך? מסעדה, על הגג של עזריאלי (וחשבון של 600 שקל...) *איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל מגבר? שיכתוב לי שיר... *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? סופשבוע בבית-מלון *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? להציק לי... *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה? לא! *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה?? לא *מה הכי מושך בגבר בפנים? עיניים *מה הכי מושך בגבר בגוף? שרירים *מה הכי דוחה\\הכי פחות מושך בגבר? חד-גבה *ממה את נמסה? מישהו ששר ממש ממש יפה *מה ידחה אותך אוטומאטית ממישהו? יותר מדי אהבה עצמית *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? כן *מי הגבר הישראלי המושך ביותר בעייניך? דודי קסטרו *מי תוצרת חוץ הכי מושך? בראד פיט *גברים מאיזו מדינה הכי שווים? איטלקים? צרפתים? ישראלים? לא יודעת... *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר? כן *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה? לא *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני? כן *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר? אלגנט *איזה סגנון הכי פחות? ערסים למיניהם (חולצה של נייק, חיקוי כמובן, מכנס 3/4, וכפכפים *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן? כל עוד הזיפים לא מכאיבים, זה מצויין *עם\\בלי קעקועים? לא מפריע לי, רק בלי הסחפות... *עם\\בלי פירסינג? גבה, אוזן, זה בסדר *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת? תלוי עד כמה בולט *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? יש מצב *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב? חובה אינטיליגנט *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל?? לא *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך? 2 *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח? הרבה *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש? - *ולסיום, גברים- צריך אותם???? ממש לא!

michaliron

New member
תורי תורי

אתם? מיכלי מה גילכם? 26 ביולי מה מינכם? נקבה איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? אג"מ מבצעים (בבור בקריה) מה מוצאכם? פולניה רוסיה (כן, כן... אף אחד לא מושלם) חבר\ה? אא....... ברווווווווווווור איפה אוהבים לבלות? במיטה!!!!! וגם בים מעשנים (סיגריות)? מה פתאום....... ???? ניסיתם פעם סמים? כנ"ל מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? שאלה קשה. מה גרם לכם להביע צער וחרטה? גם שאלה קשה. אוף, איזה עומק על הבוקר מה אוהבים לעשות? לצלול!!!! וגם לישון. מאד במה עוסקים? סטודנטית לביולוגיה (כברמ אוטוטו בחוץ ) ומורה ליוגה (בעיקר בפוטנציה) רשיון יש? כן מה עושה לכם את זה? צלילה טובה, כוס יין טוב, שקט מה מחמיא לכם? סקס איזו מלה תגרום לכם להסמיק? סקס מה יגרום לכם לצחוק? עו-------גה.עוגה.עוגה? (והמבין יבין) מה יגרום לכם להתאהב? מקצועניות בתחום שהייתי מתה לכבוש (מדריכי צלילה.... איזו שטחיות, אני יודעת) מתי היתה ה- הראשונה? 17 וחצי האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? אירופה והודו האם את\ה לומדים באונברסיטה? כן.... שיגמר כבר עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? קצת אחרי הכתפים חלק? מתולתל? גלי? מתולתל מינוס צבע? גוונים? טבעי? טבעי לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? עם מה את/ה אוספ/ת? גם וגם, עם גומיה איך תראה התספורת הבאה שלך? מספרת קצוות בלבד באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? כל יום לפחות פעם אחת מה היית רוצה לשנות בשיער שלך? כלום השמפו שלי הוא: elvive המרכך שלי הוא: אין אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי: כל יום אחרת השיער שמנוני טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: מספרת קצוות פעם בחודש לפחות אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: הפסקתי. מספרת לבד אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי: מרוצה מרוצה, למה לא טיפ מיוחד שלי לשיער בריא - לספר קצוות פעם בחודש לפחות. *מהו השם הכי סקסי לאישה? ואו, זו התקלה. נועה? מאיה? שמות ישראליים כאלה *מהו השם הכי סקסי לגבר? ג'וןןןןןןןןןןןןןןן *מה הליין הכי מקורי\\מוצלח ששמעת כשהתחילו איתך מתישהו? הכל די בנאלי נראה לי *מה הליין הכי גרוע? כנ"ל. *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.. בטן? אה, בעצם חיוך *על מה גברים הכי מחמיאים לך, באופי? "תמיד מחייכת" וכל מיני שטויות כאלה. מה המצב פה עם השאלות? זה מביך *מה המתנה שקיבלת ממחזר שהכי הקסימה אותך? פרחים *איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל מגבר? את ליבו... *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? כתבו עלי שיר, הלחינו והופיעו איתו בטלויזיה. אוי ואבוי זה היה מוזר *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? גברים עם עודף בטחון עצמי שמתיישבים לידך בים ומסרבים לעוף *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה? הציע לי בחור אירי שהכרתי ביוון. זה היה די מוזר והוא אפילו לא היה שיכור. לא יודעת מה עבר עליו. *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה?? לא........ אבל קצת פלירטוטים. *מה הכי מושך בגבר בפנים? עינים, חיוך *מה הכי מושך בגבר בגוף? זרועות *מה הכי דוחה\\הכי פחות מושך בגבר? אמרה פה איזו מישהי חד גבה ואני מצטרפת. למרות שזה לא תחת הקטגוריה דוחה אלא רק פחות מושך *ממה את נמסה? שזכרו משהו שאמרתי או ביקשתי אחרי המון המון זמן *מה ידחה אותך אוטומאטית ממישהו? שחצנות *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? כן....... די הרבה. אני רגשנית בקטע הזה *מי הגבר הישראלי המושך ביותר בעייניך? בן זוגי כמובן.... וגם שרון--- נו, מה השם משפחה שלו? שכחתי. *מי תוצרת חוץ הכי מושך? אדוארד נורטון... (באמריקה X) *גברים מאיזו מדינה הכי שווים? איטלקים? צרפתים? ישראלים? ישראלים. גם האירים סבבה. *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר? חס וחלילה. אה, בעצם אולי משו קטן שעיבר אחרי יום *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה? רק התחיל????????????? היה לי רומן עם מישהו שבועים (!!!!!!!1) ורק אח"כ התברר לי שהיתה לו חברה במקביל. הם נפרדו די אחרי ככה שנראה לי שהיא גילתה. מחריד, אני יודעת *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני? יש, אבל לא ממששששש טוב. ככה, מדי פעם *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר? רפוי, קייצי כזה. חולצות מכופתרות *איזה סגנון הכי פחות? גופיות ללא שרוולים (לתשומת ליבו של מישהו מסוים!!!!!!) *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן? עם זיפים!!!! מתה על זה *עם\\בלי קעקועים? לא משנה. אבל אם כן אז בטעם טוב *עם\\בלי פירסינג? אם כן אז רק בגבה או באוזן *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת? האמת? אם הוא כן ואוהב אותי אז זה לא ישנה לי. באמת *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? תראי, אם הוא שומע מזרחית בקולי קולות כשאנחנו במיטה זה יכול להפריע. אבל תכל'ס לא *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב? צריך אינטיליגנציה וגם חוכמת רחוב. *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל?? ניסיתי (הוא היה ממש שווה) אבל זה פשוט לא עובד!!!!!! הוא היה די קופסא. או אולי סתם ילד (קטן ממני באיזה 4 שנים). זה ממש לא החזיק מעמד. *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך?3-4 *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח? אווווווווווו.... צריך להגדיר מה זה קצר טווח....... סתם, לא כזה הרבה האמת *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש? שנה וחצי בעזרת השם יום יום *ולסיום, גברים- צריך אותם???? בטטטטטטטטטטטח!!!!!!! מה, הם גורמים לנו להרגיש אישה, לא?....... תודה חברים, היה נעים!!!!! (אני עדיין מתלבטת אם לגשת לשאלון הקודם. הוא נורא ארוך)

michaliron

New member
תורי תורי

אתם? מיכלי מה גילכם? 26 ביולי מה מינכם? נקבה איפה שירתתם (או לא שירתתם) בצבא? אג"מ מבצעים (בבור בקריה) מה מוצאכם? פולניה רוסיה (כן, כן... אף אחד לא מושלם) חבר\ה? אא....... ברווווווווווווור איפה אוהבים לבלות? במיטה!!!!! וגם בים מעשנים (סיגריות)? מה פתאום....... ???? ניסיתם פעם סמים? כנ"ל מה הדבר הכי שטותי שעשיתם? שאלה קשה. מה גרם לכם להביע צער וחרטה? גם שאלה קשה. אוף, איזה עומק על הבוקר מה אוהבים לעשות? לצלול!!!! וגם לישון. מאד במה עוסקים? סטודנטית לביולוגיה (כבר אוטוטו בחוץ ) ומורה ליוגה (בעיקר בפוטנציה) רשיון יש? כן מה עושה לכם את זה? צלילה טובה, כוס יין טוב, שקט מה מחמיא לכם? סקס איזו מלה תגרום לכם להסמיק? סקס מה יגרום לכם לצחוק? עו-------גה.עוגה.עוגה? (והמבין יבין) מה יגרום לכם להתאהב? מקצועניות בתחום שהייתי מתה לכבוש (מדריכי צלילה.... איזו שטחיות, אני יודעת) מתי היתה ה- הראשונה? 17 וחצי האם ביקרתם בחו´ל ואיפה? אירופה והודו האם את\ה לומדים באונברסיטה? כן.... שיגמר כבר עכשיו, שיער מה אורך השיער שלך? קצת אחרי הכתפים חלק? מתולתל? גלי? מתולתל מינוס צבע? גוונים? טבעי? טבעי לבעלי/ות השיער הארוך: אסוף או פזור? עם מה את/ה אוספ/ת? גם וגם, עם גומיה איך תראה התספורת הבאה שלך? מספרת קצוות בלבד באיזו תכיפות את/ה חופפ/ת? כל יום לפחות פעם אחת מה היית רוצה לשנות בשיער שלך? כלום השמפו שלי הוא: elvive המרכך שלי הוא: אין אני חופפת/ף כך וכך פעמים בשבוע, וזאת כי: כל יום אחרת השיער שמנוני טיפולים מיוחדים שאני עושה לשיער כוללים את: מספרת קצוות פעם בחודש לפחות אני מבקר/ת אצל הספר כך וכך פעמים בשנה: הפסקתי. מספרת לבד אני מרוצה/לא מרוצה מהשיער שלי: מרוצה מרוצה, למה לא טיפ מיוחד שלי לשיער בריא - לספר קצוות פעם בחודש לפחות. *מהו השם הכי סקסי לאישה? ואו, זו התקלה. נועה? מאיה? שמות ישראליים כאלה *מהו השם הכי סקסי לגבר? ג'וןןןןןןןןןןןןןןן *מה הליין הכי מקורי\\מוצלח ששמעת כשהתחילו איתך מתישהו? הכל די בנאלי נראה לי *מה הליין הכי גרוע? כנ"ל. *על מה גברים הכי מחמיאים לך, בחיצוניות? אפשר יותר מאחד.. בטן? אה, בעצם חיוך *על מה גברים הכי מחמיאים לך, באופי? "תמיד מחייכת" וכל מיני שטויות כאלה. מה המצב פה עם השאלות? זה מביך *מה המתנה שקיבלת ממחזר שהכי הקסימה אותך? פרחים *איזו מתנה הכי היית רוצה לקבל מגבר? את ליבו... *מה הדבר הכי רומנטי שעשו עבורך? כתבו עלי שיר, הלחינו והופיעו איתו בטלויזיה. אוי ואבוי זה היה מוזר *מה הנסיון הכי פתאטי להתחיל איתך\\לקבל צומת ליבך? גברים עם עודף בטחון עצמי שמתיישבים לידך בים ומסרבים לעוף *איך הציעו לך נישואין? האם הציעו יותר מפעם?? כמה? הציע לי בחור אירי שהכרתי ביוון. זה היה די מוזר והוא אפילו לא היה שיכור. לא יודעת מה עבר עליו. *האם היה לך רומן עם תוצרת חוץ? מאיזו מדינה?? לא........ אבל קצת פלירטוטים. *מה הכי מושך בגבר בפנים? עינים, חיוך *מה הכי מושך בגבר בגוף? זרועות *מה הכי דוחה\\הכי פחות מושך בגבר? אמרה פה איזו מישהי חד גבה ואני מצטרפת. למרות שזה לא תחת הקטגוריה דוחה אלא רק פחות מושך *ממה את נמסה? שזכרו משהו שאמרתי או ביקשתי אחרי המון המון זמן *מה ידחה אותך אוטומאטית ממישהו? שחצנות *היית מאוהבת אי פעם? יותר מפעם? כן....... די הרבה. אני רגשנית בקטע הזה *מי הגבר הישראלי המושך ביותר בעייניך? בן זוגי כמובן.... וגם שרון--- נו, מה השם משפחה שלו? שכחתי. *מי תוצרת חוץ הכי מושך? אדוארד נורטון... (באמריקה X) *גברים מאיזו מדינה הכי שווים? איטלקים? צרפתים? ישראלים? ישראלים. גם האירים סבבה. *האם היה לך תקל עם אישה בגלל גבר? חס וחלילה. אה, בעצם אולי משו קטן שעיבר אחרי יום *האם גבר התחיל איתך\\עשה לך עיניים אינפרונט אופ דה גירלפריינד? היא ראתה? רק התחיל????????????? היה לי רומן עם מישהו שבועים (!!!!!!!1) ורק אח"כ התברר לי שהיתה לו חברה במקביל. הם נפרדו די אחרי ככה שנראה לי שהיא גילתה. מחריד, אני יודעת *יש לך ידיד טוב גבר? אפלטוני? יש, אבל לא ממששששש טוב. ככה, מדי פעם *איזה סגנון לבוש הכי מושך אותך לגבר? רפוי, קייצי כזה. חולצות מכופתרות *איזה סגנון הכי פחות? גופיות ללא שרוולים (לתשומת ליבו של מישהו מסוים!!!!!!) *אוהבת את הגבר שלך עם\\בלי זיפים\\שפם\\זקן? עם זיפים!!!! מתה על זה *עם\\בלי קעקועים? לא משנה. אבל אם כן אז בטעם טוב *עם\\בלי פירסינג? אם כן אז רק בגבה או באוזן *איך תגיבי לגבר מקסים שיש לו קעקוע עם שם של חברה קודמת? האמת? אם הוא כן ואוהב אותי אז זה לא ישנה לי. באמת *האם העדפה מוזיקלית שונה לגמרי תשנה היתחסותך\\התעניינותך במישהו? תראי, אם הוא שומע מזרחית בקולי קולות כשאנחנו במיטה זה יכול להפריע. אבל תכל'ס לא *עד כמה הוא צריך להיות אינטלגנט? או שמספיקה חוכמת רחוב? צריך אינטיליגנציה וגם חוכמת רחוב. *מסוגלת להיות עם מישהו מ-א-מ-ם אבל דביל?? ניסיתי (הוא היה ממש שווה) אבל זה פשוט לא עובד!!!!!! הוא היה די קופסא. או אולי סתם ילד (קטן ממני באיזה 4 שנים). זה ממש לא החזיק מעמד. *כמה חברים\\קשרים רציניים\\ארוכי טווח היו לך?3-4 *כמה קשרים סתמיים\\קצרי טווח? אווווווווווו.... צריך להגדיר מה זה קצר טווח....... סתם, לא כזה הרבה האמת *כמה ארוך הקשר הנוכחי, אם יש? שנה וחצי בעזרת השם יום יום *ולסיום, גברים- צריך אותם???? בטטטטטטטטטטטח!!!!!!! מה, הם גורמים לנו להרגיש אישה, לא?....... תודה חברים, היה נעים!!!!! (אני עדיין מתלבטת אם לגשת לשאלון הקודם. הוא נורא ארוך)

../images/Emo50.gif שאלוןןןןןןןןןןןןןן

1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: 60. הפורמים שלך: 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: 63. מי החברים שלך בפורום הזה: 64. מהו הפורום האהוב עלייך: 65. אתה מתגעגע לבלוג של להקת נובה: 66. האם תהיה בהופעה של להקת נובה בירושלים ב 29/4/05 בצוללת הצהובה: 67 כמה זמן אתה מכיר את להקת נובה: תהנווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

michaliron

New member
פעם אחרונה בהחלט

. השם שלי: מיכל 2. כינוי\ם: מוקי (ע"י אבא), מיכלאל (ע"י ליהיא חברתי) 3. ארץ לידה: איזראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון מגמת ביולוגיה ותאטרון, תואר ראשון בביולוגיה (במרחק עבודה ומועד ב אחד) 5. איך היית רוצה להיקרא: מיכל 6. תבלין מועדף: קצח 7. שתיה מועדפת: לימונדה ותפוזים (סחוווווטטטטטטטטרי) 8. דאורדורנט\בושם: קבוטין 9. שמפו וקונדישינר: elvive 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כהם עפים על בננה או נתקלים בחלון שקוף אני לא מצליחה להתאפק... חוצמיזה נהנית לצחוק על פיבי, זה נחשב? היא נורא מצחיקה, כל הזמן נופלת/עפה/נתקלת/מחליקה על דברים. זה ענק 12. צבע מועדף: לבן 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: נו באמת 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שירי (שגרה בבאר שבע) והילה (שגרה בטיבעון). אין לי מזל עם גיאוגרפיה 15. כרית אחת או שתיים: אחת, ומנסה גם מזה להיגמל (לא בריא!!!) 16. חיות מחמד: פיביייייייי. התינוקת הקטנה והלבנה שלי. מעורבת כנעני ויש האומרים לברדור (למרות שחוץ מהצבע אני לא מוצאת קשר) 17. סרט מועדף: אמריקה X, מועדון קרב, רוצחים מלידה 18. מוזיקה בכללית: next. מייגע מדי לענות על זה 19. מכונית אידיאלית: גולף 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כאילו דההההההההה (סתאם, נו) 21. אוכל מועדף\ שנוא: שנוא, זה יותר קל: דגים ומאכלי ים, מיונז (בבבאא), קטשופ, גבינות לבנות 23. חבר\ה לעתיד: כבר יש בעזרת השם 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: נו, תפסיקו 25. היחסים עם ההורים : בטטטטטטטטטח. עם אמא מעולה, עם אבא משתבח עם הזמן (נוסעים יחד לרומניה ביוני!!!) 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: איפה שאני עכשיו טוב לי (למרות שכפר ורדים קוסם לי מאד). גם אילת זו אופציה. 27. ממתק מועדף: צ'וקולד 28. נעליים מועדפות: כפכפים 29. שיר מועדף: הפרח בגני של זוהר אגוב (התקלתי אתכם, תודו) 30. אתר מועדף: yahoo (המייל שלי), bankleumi (הסיוט שלי), tau.ac (האוניברסיטה - ציונים וזוועות כאלו) 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): צלילה ויוגה (למרות שאני לא מחשיבה את זה כספורט) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אוווווווו..... זה סיפור ארוך שעדיף לא להיזכר בו. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: נדמה לי שחנוכה (בגלל הסופגניות). וגם יום העצמאות (בגלל המסיבות והחולצות הלבנות) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: כל מי שיש לה שדיים גדולים 36. אוספים: פפטס. יענו בובות על חוט 37. מה הפחד הכי גדול שלך: רעב 38. תגיד מילה טובה...: טווווווווווובה 39. ספר מועדף: מר ורטיגו של פול אוסטר 40. עיתון מועדף: דרך האוכל, מגזיני צלילה 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין 42. כמה טיפים מהחיים: תשחרררררררר 43. מועמד פוליטי: שו פוליטי? לא מבין 44. מפלגה: מרץ? (הם עוד קיימים?) 45. חום או קור: חום ברור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר. לנצח 47. זמר אהוב (אהם): עעעעעעעעעעעעעמממממממממממי אברהמי 48. זמרת אהובה: עיייייייייייייידדדדדדדדה אברהמי 49. להקות: נווווווווווווובה אברהמי 50. סרט מצוייר אהוב: ניוווווווווווווווקי אברהמי (סתם, נכנסתי לשוונג) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שזוף, גבוה, ספונטני, רגיש 52. אתה שונא אנשים: טפשים ושחצנים 53. אתה שונא מקומות ש..: קר בהם 54. אני אוהב/ת: שוקולד... ועוגות גבינה... (האמת שלא) ומסטיק וסוכריות... ותות גינה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: שירי 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: היטלר? 57. מה הכי מגעיל אותך: גבינה לבנה 58. מה את/ה הכי אוהב?: שמש 59. משפטים שלך לסיכום: דונט וורי בי הפי (אני עמוקה, אל תראו אותי ככה) 60. הפורמים שלך: אין (חוץ מהנ"ל כמובן) 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: ראה שאלה קודמת 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: כנ"ל 63. מי החברים שלך בפורום הזה: כל העולם חברים 64. מהו הפורום האהוב עלייך: נו, כבר היינו פה לא? 65. אתה מתגעגע לבלוג של להקת נובה: אמממממממממ. אולי?? (שאלה מכשילה) 66. האם תהיה בהופעה של להקת נובה בירושלים ב 29/4/05 בצוללת הצהובה: ברור 67 כמה זמן אתה מכיר את להקת נובה:נראה לי מאז שהוקמה. אולי לא. עוד מההופעות בגראז' בראשון סלמאאאאאאאאאאת חברים

התשובות שלי בפעם ה...

1. השם שלי: עדית 2. כינוי\ם: תושי, בוצה, 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: מקיף ה'- שיווק וניהול 5. איך היית רוצה להיקרא: עדית 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה/ מידורי סאאואר 8. דאורדורנט\בושם:fa- דאורדורנט /tuch of pink-lacost בושם 9. שמפו וקונדישינר: פינוק 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לפעמים 12. צבע מועדף: הרבה 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: טלי, מיכל, חן, נטע 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף: הרבה 18. מוזיקה בכללית:.... 19. מכונית אידיאלית: טויוטה קורולה 04? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: שהיה לך יום טוב 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף- ג'ונס שנוא- קוסקוס 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: ברור! 25. היחסים עם ההורים : סבבה לגמריי 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו-יורק 27. ממתק מועדף: עכשיו, קליק קראנץ' 28. נעליים מועדפות: החדשות שקניתי עם טלי בשנקין 29. שיר מועדף: mr jones 30. אתר מועדף: www.nova-band.com? 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש הרבה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: ראש השנה... כי יש לי יום הולדת 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לכל כך הרבה אנשים... 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: כמעט כל דבר.. אני פחדנית בטרוף 38. תגיד מילה טובה...: טובה? 39. ספר מועדף: שעות מתות 40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אני כמעט ולא רואה טלוויזיה 42. כמה טיפים מהחיים: חיה ותן לחיות 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מייל- יותר מהר 47. זמר אהוב (אהם): יש הרבה... 48. זמרת אהובה: כנ"ל 49. להקות: נובה? 50. סרט מצוייר אהוב: במבי 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:לא יכולה 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: אי אפשר לעשן בהם 54. אני אוהב/ת: את אמא שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: שוקולד 59. משפטים שלך לסיכום: התעייפתי מהשאלון הזה 60. הפורמים שלך: להקת נובה 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: להקת נובה 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: נובה 63. מי החברים שלך בפורום הזה: טלי? 64. מהו הפורום האהוב עלייך: 65. אתה מתגעגע לבלוג של להקת נובה: לפעמים 66. האם תהיה בהופעה של להקת נובה בירושלים ב 29/4/05 בצוללת הצהובה:ברור 67 כמה זמן אתה מכיר את להקת נובה: הרבה... עוד מתקופת הגראז' בראשון.. מישהו זוכר את זה בכלל?

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo157.gif

1. השם שלי:הדר 2. כינוי\ם: הדרי שושו בובונת וליב.. 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: בן גוריון קרימינולוגיה סוציולוגיה אומנות 5. איך היית רוצה להיקרא: רננה 6. תבלין מועדף: אורגנו 7. שתיה מועדפת: דיאט קולה 8. דאורדורנט\בושם: ארמני וליידי ספיט סטיק 9. שמפו וקונדישינר: מויי כיף 10. האם שחית בעירום פעם: כן ...אחד הדברים הכיפיים שעשיתי ! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: אין תגובה 12. צבע מועדף: ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אין תגובה 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דנה ושייקה 15. כרית אחת או שתיים:שתיים 16. חיות מחמד: טופי הכלבה הכי חמודה בעולם 17. סרט מועדף: שמש נצחית בראש צלול 18. מוזיקה בכללית: דברים שקטים 19. מכונית אידיאלית:לנד רובר 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:וואלה יענו אחולמניוקי 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונאת ירקות ופירות 23. חבר\ה לעתיד:........ 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לפעמים 25. היחסים עם ההורים : לא משו 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: דנמרק 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: all star 29. שיר מועדף: the cure boys don’t cry 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: עוד לא היה 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:בריאן מהכי גאים שיש,ומיקה 36. אוספים:סוכריות על מקל מאנשים שונים וקריסטלים 37. מה הפחד הכי גדול שלך:חייזרים ושואה נוספת 38. תגיד מילה טובה...:אחלה! 39. ספר מועדף:מישהו לרוץ איתו של דויוד גרוסמן 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: בנות גילמור מזכיר לי את אמא שלי ואותי :) 42. כמה טיפים מהחיים אמ...טיפים ...תנהגו בזהירות ... 43. מועמד פוליטי: next 44. מפלגה: next 45. חום או קור: שקר אז אני רוצה חום ושחם אני רוצה קור 46. מכתב דואר או אי מייל:מכתב דואר..:) 47. זמר אהוב (אהם): עמיר לב 48. זמרת אהובה: לוריין היל 49. להקות: אווו יש הרבה הדלתות , לד, קינג קרימסון ,רדיוהד ויש עוד מלא... 50. סרט מצוייר אהוב:המעבדה של דקסטר 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני יכולה ב5? 52. אתה שונא אנשים ש..: שמורחים אותי ומשקרים לי 53. אתה שונא מקומות ש..:שיש שירות עצמי ושם רועשים מידי 54. אני אוהב/ת: את הים ... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אתי וציון שאלוהים יקח אותם !!!!!!!!! 57. מה הכי מגעיל אותך:כל מיני 58. מה את/ה הכי אוהב?: חסוי ... 59. משפטים שלך לסיכום:שאלון אחרון שאני עונה ..את חוזרת על שאלות .!! 60. הפורמים שלך:נובה 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם:נובה 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: 63. מי החברים שלך בפורום הזה:אילון אבל הוא כבר לא כאן .... 64. מהו הפורום האהוב עלייך:לא יודעת נובה זה הפורום הראשון שכתבתי בו בחיי 65. אתה מתגעגע לבלוג של להקת נובה:מתגעגעת לפאשלות 66. האם תהיה בהופעה של להקת נובה בירושלים ב 29/4/05 בצוללת הצהובה:יכול להיות 67 כמה זמן אתה מכיר את להקת נובה:מאז שאילון הכיר לי

g u i t a r

New member
תגידי, שנטיפי...

מה את אומרת על משחקים אחרים!? המוח שלי לא עובד יותר, בעומס השאלות האלה...

g u i t a r

New member
צר לי, אבל לא...

חוצמזה, כל הכיף הוא למציא כל השיר, ופשוט להצטרף בצווחות איומות ומזייפות בפיזמון, לא?!

michaliron

New member
../images/Emo6.gif

מסכימה איתך בהחלט, כל הכיף זה להמציא מילים שלא קשורות לכלום

g u i t a r

New member
דוגמית-

♪ "אָיְים גוֹנָה לָאב יוּ, אֵיְינְגֵ'ל, רוֹקִין מִי צְ'יְימְבּוֹלְס, לָאב, אֶנְד מִי גָ'אסְט טוּ סִיב יוּ אִיטְס נוֹט אֶה 'טִינְג טוּ סֶיְי... ♫ (טוב, קצת הגזמתי, אבל זו הכוונה...)

למעלה