שאלוןןןןןןןןןןןן

יעל 13

New member
שאלוןןןןןןןןןןןן

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? מה המידה שלך בנעליים: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חבר\ה ? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? ממי הsmsהאחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? . למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? אתה קרוי על שם מישהו? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אבא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? המלצה לסרט? תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איפה היית רוצה לבקר בעולם? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? חיית מחמד? את/ה אוהב/ת להיות בבית? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לבוש? איפור? שתייה אהובה? להקה אהובה? סרט אהוב? גלידה? ארץ? שיר ברקע: שעת סיום:

אני..

שעת התחלה: 16:35 שיר שמתנגן ברקע: מאורתם של יוניפלו
ספר קצת על עצמך: מממ מחשבה שעוברת בראש: "אוףף" מה עשית היום? הלכתי לתחנה המרכזית.. מה תעשה מחר? מממ דודים באים אלינו.. ויש מתמטיקה :S מה המידה שלך בנעליים: 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? עמרי, ללא שם, יוסי אזולאי, וקצת שירי :p איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ חחח וואי לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? אבטיח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחח מותר לספר? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^^^ מה הצבע האהוב עלייך? כחול-סגול מה הצבע השנוא עליך? לא יודעת.. לא חושבת שממש יש כזה מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט? מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה עיר/ים אהובות: ירושלים ו.. אממ קיסריה אולי מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי חמוד כזה.. וקליפ.. אין משו שאפשר לבחור כ"כ איפה חגגת יומולדת אחרון?
איך אתה הכי אוהב לבלות? אם הייתי יכולה ללכת כל יום לים.. אז שם מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה משתנה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? התחיל.. 7:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? כן.. חולצה עם סמל.. מה היה המבחן האחרון? אנגלית כמה קיבלת בו? עוד לא יודעת.. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כןן ומעיר אחרת? כן.. חח מה נסגר :| אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור.. :] היית פעם אצל פסיכולוג? לא חשבת פעם על התאבדות? וואי באמת אמורים להגיד דברים כאלה? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אולי שבוע שעבר.. מדוע? זה סתם מן תקופה כזאת.. שתעבור כבר :S לקחת סמים מתישהו? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עוף גוזל אבל זה לא יורדדדד אני חייבת ת'שיר אוףף למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אממ... ככה?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? מממ לא נראלי שיש כזה ולחבק? איזה מישהי ולנשק? מממ ולספר לו משהו מהלב? לבן דוד שלי יש לך חבר\ה ? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את מי? אממ אחותי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כבר הייתה שאלה כזאת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן שם מיוחד לבן? אופק, שחר שם מיוחד לבת? הדר דבר אחרון שאכלת: גלידה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? גם אם אני ירצה זה לא יחזור להיות כמו פעם.. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חחח לתאר? אתה לומד ביום שישי? למדתי כן.. שבוע כן ושבוע לא מה הספר האחרון שקראת? שחר.. בפעם השניה :p אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? אמרתי לך אהבת? חחח כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא על מה דיברת איתו? :| מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אחותי ובת דודה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? ^^^ מה הדבר האחרון שקנית? מכנס ושתי חולצות.. ממי הsmsהאחרון שקיבלת? חברה חח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? עינת מפורום אגם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לילה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים נראלי מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? =\ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א.. למה הלכת לשם? ים אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 23 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 18 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מסתדרת עם רובם.. אבל יש כמה שיותר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שאלה קשה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? מממ ובפנימיות? יש כמה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? זה לא יפה להגיד איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד.. שכל אחד יסתפק במה שהוא חח מה זאת השאלה הזאתי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5 חח סתם.. לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נעל מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נדב כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? סוג של.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "איזה נעל" מה עושה לך טוב? שאנשים שחשובים לי שמחים מה מעצבן אותך? שקרים, אין אמון ואכזבה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
מה הפריט הכי יקר שיש לך? יומן ושרשרת יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? רגשית מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? המלצה לסרט? "אמרתי לך" תוכנית טלוויזיה? סופר נני מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "בת ים" חחחחח סתם סתם.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? מקום רחוק רחוק איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שבועות כמה אחים יש לך? חוץ ממני.. 4 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ לא מדבר אליי.. ת'אמת אני לא חושבת שזה אמיתי כ"כ.. חחחח השאלה מצחיקה אותי.. עזבו.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יש דברים כאלה מהי אהבה בשבילך? אושר, כנות, אמון והבנה הדדית את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים חיית מחמד? דג? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.. אבל גם לצאת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה.. אם זה נורא חשוב לי אז עקשנית ולא יעזור לאף אחד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כל אחד מיוחד בדרכו שלו את/ה בחור/ה קנאי/ת? אפשר לומר.. אבל לא יותר מידי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "איזה נעל" "אז.. מנשמע?" לבוש? ?!?!?! איפור? עיפרון :p שתייה אהובה? שוקו להקה אהובה? יוניפלו
סרט אהוב? סיפור אהבה בלתי נשכח.. אין לא יעזור.. זה היה ויישאר הסרט הכי אהוב.. גלידה? שוקו ארץ? ישראל שיר ברקע: "כמה חסר" :( שעת סיום: 16:50

Koala Girl

New member
דיייייי

שם מיוחד לבן? אופק, שחר
בכלל כתבנו כמה דברים אותו דבר...מפחיד

יעל 13

New member
אניייייייייייייייייייי

שעת התחלה: 16:30 שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן ספר קצת על עצמך: יעל בת 16 מכפר סבא מחשבה שעוברת בראש: הבגרות במתמטיקה
מה עשית היום? העירו אותי ב12 וחצי והלכנו למסעדה מה תעשה מחר? נראה לי שאני אקום מאוחר ואז אלמד למתמטיקה מה המידה שלך בנעליים: 42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אמ"ל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנאעראף מה אתה הכי אוהב לאכול? סלטטטטטט מה אתה הכי שונא לאכול? גמבה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת אבל אני עושה הרבה
מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עליך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? נראה לי מתמטיקה ותנ"ך מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? יענו כיתה י'? מדהימה. עיר/ים אהובות: אמ... לא יודעת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב נייד וצניחה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית קפה עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? בית קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש די מאוחר... בבצפר אני משתדלת שמוקדם מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע ל9 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? לא מה היה המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה כמה קיבלת בו? עוד אין ציונים יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחחחחחח אני משתדלת שלא
היית פעם אצל פסיכולוג? כן חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אני חושבת שהשבוע אבל אני לא זוכרת מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אמממממממ נראה לי משהו של מוקי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי ככה
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? חברה שלי ולחבק? את המחנכת שלי לשעבר ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? למחנכת שלי שעכשיו ולמחנכת שלי לשעבר יש לך חבר\ה ? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהי שמאד חשובה לי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? לא יודעת שם מיוחד לבת? תכלת נשמע לי מאד מיוחד... אני מכירה כמה כאלה... דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה מהבצפר הקודם איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אמממממ נראה לי יומנה של אנה פרנק והפסקתי באמצע
זה היה לפני איזה 3 שנים חחחחחחחחח אהבת? לא זוכרת... הפסקתי באמצע כי ההתחלה שיעממה אותי אז לא היה לי כוח להמשיך. מה הסרט האחרון שראית? הסודות אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי על מה דיברת איתו? לא משהו מיוחד.. התקשר כי שיעמם לו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נראה לי שמיכל, הדס, רעות, כמה חברים שלא מהפורום, מישהי שקוראים לה איה, וכמובן - אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? כל מיני מה הדבר האחרון שקנית? אמממ וודקה נראה לי ממי הsmsהאחרון שקיבלת? אחותי הגדולה כתבה לי "טוב בובה, לילה טוב." מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? אחותי הגדולה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "זה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי לאכול יש לך עדשות/ משקפיים? יש לי משקפיים אבל לא לכל הזמן עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני 3 חודשים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? . בקיבוץ משמר השרון למה הלכת לשם? הבצפר שלי שם איך קוראים לאמא שלך? מיכל יש לך שם שני? לא אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים ובפנימיות? ללמוד להעריך את עצמי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר או חברה הכי טובים.. כולם חברים טובים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? ישראלי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אחת המורות שלי לשמוע את כל הריכולים על המורים חחחחחחחח
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני מקווה ש3 או 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מתמטיקה!! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סיגלית כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת אם הכי מאושר אבל אחד המאושרים זה שהודיעו לי שקיבלתי 85 בבגרות במתמטיקה
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כנסו לי לתחת"
מה עושה לך טוב? לישון מה מעצבן אותך? הכל בערך
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא הכי יקר, אבל יש לי תמונה שלי עם סבא שלי ז"ל ואחותי בחדר. התמונה היחידה שיש לי שלו. יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? רק מבחינה רגשית. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לא יודעת המלצה לסרט? "הלוחש לסוסים" תוכנית טלוויזיה? מועדון לילה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שעברתי ממעמד של נכשלת למעמד של מצליחה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בארגנטינה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? שבועות כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הרבה מאד את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. ממש לא. חיית מחמד? כלב את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מתי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי. בלימודים אני וותרנית בטירוף. בכללי אני עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי לאיזה דברים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: השאלה הזאת הייתה כבר לא? לבוש? הכי פשוט. איפור? ממש לא. שתייה אהובה? קולה להקה אהובה? לא יודעת סרט אהוב? הלוחש לסוסים גלידה? לא אוהבת ארץ? ישראל. שיר ברקע: אין שעת סיום: 16:50

חחחחחחחחחחחח../images/Emo205.gif

המקצוע האהוב עלייך הוא תנ"ך?
אמרתי לך שאת רבנית
אבל מזוייפת כן?:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי הרגת אותי
כפרעלייך

Koala Girl

New member
עונה

שעת התחלה: 17:38 שיר שמתנגן ברקע: --- ספר קצת על עצמך:
מחשבה שעוברת בראש: מתי יגיע יום חמישי?! מה עשית היום? חזרתי מסבא שלי מה תעשה מחר? אעשה להמציא לעצמי "תיק עבודות" מה המידה שלך בנעליים: 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אלה שבחתימה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? טפו טפו טפו לא פותחת פה
מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מיני מה אתה הכי שונא לאכול? דברים שמכילים גזר.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא 'דעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עליך? ורוד פקאצה מה המקצוע האהוב עלייך? שו מקצוע? מה המקצוע השנוא עלייך? ^^ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ארוכה... עיר/ים אהובות: ת"א,ראשל"צ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ....לא זוכרת עכשיו איפה חגגת יומולדת אחרון? בבסיס? איך אתה הכי אוהב לבלות? לגוון
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי באיזה יום בין 8 ל-6
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לא זוכרת זה היה מזמן
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? לא היה לי מה היה המבחן האחרון? ??? כמה קיבלת בו? ^^^ יש לך חברים מחוץ לכיתה? דה ומחוץ לשכבה? ^^^ ומבית ספר אחר? ^^^^ ומעיר אחרת? ^^^^^^^ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא,אלא אם זה המחשב והוא מעצבן אותי!!! היית פעם אצל פסיכולוג? כן חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? ^^^ מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? ^^^ לקחת סמים מתישהו? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? תאריך ושעה? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא הורדתי כבר מלא זמן...המחשב די מת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים
(איזה פראיירית
) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? כל מיני... ולחבק? ^^^ ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? אממ.... יש לך חבר\ה ? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מזה משנה
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא 'דעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? שחר,אופק שם מיוחד לבת? ^^ דבר אחרון שאכלת: כדור אורז ובטטה
(טעים!) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? די לשאול שאלות של שמות,גם ככה אף אחד לא מכיר איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני סמרטוטים שאנשים חושבים שצריך לזרוק
אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? השטן לובשת פראדה אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? בייב2 אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סבא שלי על מה דיברת איתו? על זה שעליתי לאוטובוס
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממ...סבא,חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל? מה הדבר האחרון שקנית? מה קניתי? אממממ לא זוכרת ממי הsmsהאחרון שקיבלת? פרסומת מעצבנת של פלאפון עכשיו!! מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? לא זוכרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? כאילו אני אלך לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום אכלתי מספיק יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן,כאילו זה עזר מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני הצבא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יותר מדי....מיליון פעמים מאז שהתגייסתי,הצבא לא מכיר עוד מקומות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אבן יהודה למה הלכת לשם? סבא
איך קוראים לאמא שלך? זה משנה כי....? יש לך שם שני? לא אתה קרוי על שם מישהו? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? למה להפלות?
ואני לא מכירה את כולם בכל מקרה...
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? הגיל שלי מצויין מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מיני ובפנימיות?
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ...... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד מה עוזר לי שבוע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לילה טוב( 2 מילים) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ....... כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? כן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? מה שבא לי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ...... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? .... מה עושה לך טוב? .... מה מעצבן אותך?...... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה? מה הפריט הכי יקר שיש לך? שיבואו גנבים ויקחו אותו
חחח סתם לא 'דעת יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית?
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בקבוק מים המלצה לסרט? לא עולה לי תוכנית טלוויזיה? חברים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? ..............? איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה,קניה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? לא 'דעת כמה אחים יש לך? 0 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יכול להיות..לא הייתה לי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? ^^^ נפגשת איתו/ איתה? ^^^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? מזה הקיצ' הזההההההה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא חיית מחמד? ארנב את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "טווווווווווווב" לבוש? רגיל איפור? מסקרה שתייה אהובה? מים,שוקו להקה אהובה? היהודים סרט אהוב? החתונה של החבר שלי גלידה? ריבת חלב,פקאן ארץ? אנטארטיקה שיר ברקע: אין שעת סיום: 17:53

עניתי על חציP:../images/Emo110.gif

זה מתיש..:p שעת התחלה: חמישה ל6 שיר שמתנגן ברקע: מוניקה סקס- על הרצפה ספר קצת על עצמך: אינלי מה לספפרP: חוץ מזה שהתחרשתי באוזן הימנית מאז ההופעהשל עברי לידר:p זה עדיין לא עבר לייי
מחשבה שעוברת בראש: לא עוברתP: מה עשית היום? הממממממ.. כלום מה תעשה מחר? נמממ נראהD: אבל הולכת לאבא בעיקרון.. שם כבר נראהP: מה המידה שלך בנעליים: 38-39.. בדר"כ 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ובשישיסטים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אינלי מושגP: מה אתה הכי אוהב לאכול? נממממ.. שניצל או פירה או צ'יפסP: או מרקP: מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה.. בננות [מגעיל אותי גם לראות אתזהP:..] אבוקדו.. בצל ושום [כל עוד לא רואים אתזה באוכל או שזה לא בא בחתיכות מגעילות כאלה.. אינלי בעיה
] ויש המוןןP: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הלכתי ללונה פארק
אל צחקו זה נורא אמיץ בשבילי! אה וגם עשיתי אומגה גבוה ממששP: המממ זה שבצפון צוק משו.. ברח לי השםP: פחדתי אבל זה היה כיףף [זה גובה מפחיד!] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? 1..? מה הצבע האהוב עלייך? טורכיז מה הצבע השנוא עליך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? לא אוהבת שומדברP: שיעור חופשי.. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה בעיקרP: איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חחחחחחח קשה קשה.. חח לא דווקא מבחינת לימודים וזה.. חח אבל סבבה העיקר עברר:] עיר/ים אהובות: ירושליים.. אילת.. גבעתיים ור"ג.. ובזמן האחרון גם ת"אP: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המצלמה האהובה שלייי:) איפה חגגת יומולדת אחרון? ים ופעולה.. היתה שביתה ביומולדת חעעעP: איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות.. קניון.. ים.. בריכה.. לישוון מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? וויי טלפתיה.. הממ בחופש 4 5 בבוקר.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע [יש לי הרגשה שעניתי על השאלון הזה פעםXD] יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? יאפ מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת.. נראה לי כימיה.. זה היה מזממממן כמה קיבלת בו? 98.. יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ומחוץ לשכבה? [נווו זה שאלון שענינו עליו לא מזמן לא?P:..] יאפ ומבית ספר אחר? יאפ ומעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? תמיד! היית פעם אצל פסיכולוג? לע חשבת פעם על התאבדות? חס וחלילה *דפקו על השולחן.. אם מישו קוראD:* אם כן - סיפרת למישהו? ^ מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת.. חודש בערך מדוע? נהנהנהננההנ לקחת סמים מתישהו? חס וחסה!! שוב דפקו על השולחןP: מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם לא השתכרתי השתכרתי.. יענו המסטולים שנופלים על הרצפה מרובב שהם שיכוריםP: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הורידו בשבילי.. הממ את לא כמו כולם של משינה.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם מורידה וגם קונה:]] של מי שאני אוהבת:] מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? לא זוכרת בדיוק חחחחח ולחבק? אחותי הפצפונית:] חחחחחחח
ולנשק? ^ ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרתת.. יש לך חבר\ה ? לא:] את מי היית לוקח לאי בודד? זאת החלטה קשה
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? זה כמו השאלה למעלה לא?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? יאפ שם מיוחד לבן? פז.. זוהר.. רן.. עמית.. יש הרבה שם מיוחד לבת? כנל^P: גם אגם זה שם יפה..לא כי אני אוהבתותה.. זה שם יפה פשוט:) ויש הרבה אני אוהבת הרבה שמות:]] דבר אחרון שאכלת: נמממממ מסובך להסביייררP: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? נממ לאדעת איזה שאלות קשותת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני גופיות אתה לומד ביום שישי? לא.. טפו טפו טפו חחחחח שלא ישתנה!! מה הספר האחרון שקראת? המממ אהבת? יאפ מה הסרט האחרון שראית? אתמול התחלתי לראות מעבר לכל דמיון.. אבל הייתי עייפה אז פרשתי.. היום אני אראה תהמשךךP: אהבת? נראלי זה לא משו.. אבל אני אראהעד הסוף ואזP: מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברהה על מה דיברת איתו? חחחחחחחחחחחחחח טהטהטהטטה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אינלי מושג.. יש כמה כאלה על מי אתה יודע הכי הרבה? זה לא אני יכולה להגיד..:]] מה הדבר האחרון שקנית? שרשרת ממי הsmsהאחרון שקיבלת? לאדעת לא שומרת אסמסיםP: אני מוחקת ישר אחרי שאני שולחת/מקבלת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? את זה אפשר לבדוק זה רשום לפני ששולחים אצלי בפלאP: *בודקת* חברה [זסה לא עוזר שמות נכון?P:] פרשתי מהשאלון הוא מעייףP: שבת שלווום:]]

אניניניניניניני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שעת התחלה: 8:15 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך:בת 15 [[עוד מעט
מפ"ת]] מחשבה שעוברת בראש:ממ אין מה עשית היום?ישנתי:O מה תעשה מחר? לא יודעת:O מה המידה שלך בנעליים:43 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אמל,המומינים וכ'ו איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בעז"ה שחקנית מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל של אבא [[כי אין כזה
]] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מממ לא יודעת:O כל מה שעשיתי מטורף.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ואי יש הרבה מה הצבע האהוב עלייך?ורוד מה הצבע השנוא עליך?אדום מה המקצוע האהוב עלייך? דרמה,ספרות,גאוגרפיה{[ז"ל:(]]ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?שהיתה נחמדה עיר/ים אהובות: פתח תקווה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?כולן היו אהובות איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית נראלי איך אתה הכי אוהב לבלות? איפה כאילו? ממ בקניון עם המשפחה חברות בבית טלויזיה מחשב מיטה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?עשרה ל-8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ?לא :(((((( מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת מה ]; כמה קיבלת בו? לא זוכרת ]; יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? ברור ומעיר אחרת? ברור אתה נוהג לדבר עם חפצים?חחחחחחח מממממממ שאני משועממת ובזמני דיכאון אז כן
היית פעם אצל פסיכולוג? עוד לא חח חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע?לא זוכרת לקחת סמים מתישהו?חלילה מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מ בליל הסדר
ממיץ ענבים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים היהה
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?בואי נעזוב של רני ועילי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?חחחחחחחחחחחח ממממ ככה
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? אחשלי כנראה ולחבק? אמא
ולנשק?אמא
ולספר לו משהו מהלב?התוכי
יש לך חבר\ה ? לא את מי היית לוקח לאי בודד?אחשלי, שיהיה למי להרביץ את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? רני אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? ניתאי שם מיוחד לבת?ממ דבר אחרון שאכלת:קרונפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ממ לא ניתקתי איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ממ חולצה אחת אתה לומד ביום שישי? כן
מה הספר האחרון שקראת? נפלאות התבונה ספר מדהיםם אהבת?כןןןןןןן מה הסרט האחרון שראית?שרק 3 !!!!!!!! אהבת?מממאוווווווודדדדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ממ לא וזכרתא בל זה היה מזמן:O על מה דיברת איתו?לא זוכרת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא ואבא נראהלי על מי אתה יודע הכי הרבה?מממ על אחיין שלי :O מה הדבר האחרון שקנית?לא זוכרת ממי הsmsהאחרון שקיבלת?לא יודעת והלטפןו לא פה, נראלי מחברת פלאפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?טוב נו אני אביא את הפלאפון שניה,בתי, ממ "ישלכם"[[מחר חופש?]] חרה שלי שלחה לי את זה יוםפ אחרי שהיתה לנו הצגה בדרמה רז היא רצתה לעת אם נגיע יום אחרי לבצפר
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סססססלללטטט [[אמא מכינה עכשיו
]] יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ממ מהבצתפר לפני חודש אולי יותר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? .מממ לא זוכרת למה הלכת לשם? לא זוכרת איך קוראים לאמא שלך?אריאלה יש לך שם שני?לא אתה קרוי על שם מישהו?לא אתה אוהב ילדים קטנים? ככככןןן
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?לא יודעת לא ספרתי אבל הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לא ספרתי אבל עוד יותר הרבה נראלי:O איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אפחד
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?4-5 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?ואי הרבה דברים ובפנימיות? מממ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חוסר התחשבות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?קומדיות,אימה,מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?הילה ערן כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?הילה כמה קומות יש לך בבית? בבית או בבניין? בבית אין בבנין 3 הלכת פעם להפגנה?ח לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?שחקנית בעז"ה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?ממ שנאי אפגוש את אלסנדרו שלי ואהיה חברה שלי רני באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מממ מה עושה לך טוב? שלאנשים טוב מה מעצבן אותך?שמשקרים שלא מתחשבים שקובעים דברים לבד מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף כסף ומסטיק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ממ לשחק כדורסל יותר טוב
מה הפריט הכי יקר שיש לך?שרשרת יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? מבחינה רגשית מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מממממ סססלללטט המלצה לסרט? שרק 3 !! לכו לכו לכו ! תוכנית טלוויזיה? חברים,החיים זה לא הכל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?ממ יש הרבה
איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליהההההההה איזה עונה בשנה אהובה עליך?חוררררףףף איזה חג אהוב עליך?פסחח אבל אחרי הניקיונות כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?עולם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא חיית מחמד? תוכי,חתול את/ה אוהב/ת להיות בבית?כןןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם תלוי למי ובאיזה מצב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ממממממ ,שיהיה לבוש? אע? איפור?אע? שתייה אהובה?קולה ומים להקה אהובה? אין סרט אהוב? שרק גלידה?וניל עוגיות
ארץ? ישראל
שיר ברקע: אין שעת סיום:8:28 :| תוווודהההה

../images/Emo205.gif

שעת התחלה: 14:15 שיר שמתנגן ברקע: אין.. ספר קצת על עצמך: רעות פ"ת בת 15 וחצי:) מחשבה שעוברת בראש: על האש:] מה עשית היום? עבודה במתמטיקה:p מה תעשה מחר? עבודה במתמטיקה:p מה המידה שלך בנעליים: 39:) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אגם, אמ"ל:p איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ממ שאלה טובה:) עובדת במש'וP: חח מה אתה הכי אוהב לאכול? על האש:]], גלידה, סבארו
מה אתה הכי שונא לאכול?חצילים, טונה, וכל הדברים המגעילים האלה:p מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ואוו יש מלאP: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^^ מה הצבע האהוב עלייך? תכלת, ורוד:]] מה הצבע השנוא עליך? ממ אדום חזק כזה של הפריקים.. וחרדל:S מה המקצוע האהוב עלייך? נמנמ אין:) מה המקצוע השנוא עלייך? הכל! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מלא לחץ של מבחנים=// עיר/ים אהובות: אשקלוןןןן
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נמנמ כסף:) איפה חגגת יומולדת אחרון? בסניף בבני עקיבא=// איך אתה הכי אוהב לבלות? קניון עם חברות, בריכה, יםםם
, מסעדהה, ודודים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מאוחר:p מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לתשע:p יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? לע מה היה המבחן האחרון? מתמטיקהה כמה קיבלת בו? 88!! יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור!! ומחוץ לשכבה? דאא ומבית ספר אחר? כעע ומעיר אחרת? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? לאP: היית פעם אצל פסיכולוג? כעע:]] ממליצה:]] זה כיף לשבת לו בכסא הגלגלים שלו
חשבת פעם על התאבדות? כע אם כן - סיפרת למישהו? כע מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום:S מדוע? ממ הייתי מוטרדת לגבי שנה הבאה.. לקחת סמים מתישהו? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מממ ניראלי בבית של עינב שהשתגענו חח:p איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? נממנמנ לא ממש שיר.. יותר מערכונים של הגשש החיוור לאבא
צריך להתחנף אליו:p למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה:]] חבל על הכסף:p מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? אח שלי הקטן:) ולחבק? בת דודה שלייי:] ולנשק? ^^ ולספר לו משהו מהלב? לבן דוד שלי:]] יש לך חבר\ה ? לע:( אני צ'ה חייל חתיך עם כיפה קטנהה אחח
את מי היית לוקח לאי בודד? את החייל החתיך:p חחחחחחחחח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נמנמ את בני דודים שליי:]] אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לע שם מיוחד לבן? ממ לא ד'עת שם מיוחד לבת? ^ דבר אחרון שאכלת: מסטיק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ממממ אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה חמודה כזאתP: אתה לומד ביום שישי? כע מה הספר האחרון שקראת? נמנמ לא ד'עת:S אהבת? כנראה מה הסרט האחרון שראית? מממ לא זוכרת
אבל הוא היה יפהה:]] אהבת? כן:) מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא על מה דיברת איתו? מה לאכול:p חחח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? מממ על בנדוד שלי ניראלי חח מה הדבר האחרון שקנית? ממממממ לא זוכרת:S ממי הsmsהאחרון שקיבלת? לא קיבלתי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? לא שלחתי:p מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אנלי פלא:] מה ממש בא לך לאכול עכשיו? על האש=]] יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בפורים.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממ לפני כמה חודשים אנערף מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? . אשקקקלללוןן
למה הלכת לשם? עשיתי שבת אצל דודים שליי:] איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? כע אתה קרוי על שם מישהו? לע אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי:]] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מלאלאלאלאל כמה בני דודים יש לך מצד אבא? ממ פחות מאמא זה בטוחP: איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? האמ
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו 18!!! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע עור ובפנימיות? להיות חכמה כמו מיכי:p איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נמנמנמ רגישות וחוסור הומור:// איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה רומנטיתתת עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נמנמ בנדוד שלי שסיים י"ב קוףףףף!!!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? נממנמנ לא ד'עת=]] מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קוף
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מאיר כמה קומות יש לך בבית? אנלי קומות בבית:p הלכת פעם להפגנה? לע מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לע ד'עת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שבו אסיים ת'בצפר=]] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חבול שיהיה וחח:p מה עושה לך טוב? המון דברים=]] מה מעצבן אותך? המון דברים=]] מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף:p איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ממ גמישות מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ בושם יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? כסף חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ממ לא ד'עת המלצה לסרט? ממ סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה? מונית הכסף, טוב שבאת, סופר נני, חברים, החיים זה לא הכל והאלופה:) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני יותר נורמלית מעינב:) איפה היית רוצה לבקר בעולם? ממ תאילנד איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףף איזה חג אהוב עליך? הכל חוץ מכל החגים שצמים בהם:p וראש השנה:p כמה אחים יש לך? ממ 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מאיזו בחינה? נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לע מהי אהבה בשבילך? לא ד'עת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ד'עת חיית מחמד? כלב את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ד'עת את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ד'עת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שיהיה, היי, :p, חבול, משעמם לי, מה את עושה עכשיו?, באלך סוליטר? לבוש? :) איפור? :( שתייה אהובה? מים וקולה אבל אבא לא מרשה קולה כי זה לא בריא:p אז אני מתפשרת על תות בננה להקה אהובה? אקס קלאב סבן:p סרט אהוב? מלא גלידה? וניל עוגייותת ארץ? ישראל שיר ברקע: אין שעת סיום: 14:34

../images/Emo39.gifעונהההההה:p

שעת התחלה: 17:41 שיר שמתנגן ברקע: הבוקר יאיר.. ספר קצת על עצמך:אין הרבה מה לספר..מי שמכיר אותי מכיר:p מחשבה שעוברת בראש:בא לי למות:| מה עשית היום?ביצפר..:/ מה תעשה מחר? גם כנראה מה המידה שלך בנעליים:37 38 39 חח באיזה פורום אפשר למצוא אותך?רק פהה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה שבמקום שאני ירצה להיות בו מה אתה הכי אוהב לאכול?סלט יווני מה אתה הכי שונא לאכול?קישואים בעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ עזבו לא בא לי לחפור ח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?יש הרבההה.. מה הצבע האהוב עלייך?תכלת מה הצבע השנוא עליך?אמממ יש צבעים מיוחדים שהם עירבוב של כמה וזה דוחה חח מה המקצוע האהוב עלייך?ספורט:] מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לפעמים היה נחמד ולפעמים סיוט עיר/ים אהובות: נתניה הרצליה ות"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בגדים
איפה חגגת יומולדת אחרון?בקניון עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? ים,מסעדה,קניון עם חברים/משפחה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?אממ 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ?כהה:/ מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו? לוידעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה?כןן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כןןןןן ומעיר אחרת? כןןןןן אתה נוהג לדבר עם חפצים?כןןןןן מי לא<?:] היית פעם אצל פסיכולוג? כן אבל אל תגלו לאפחד חח:p חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית?היום מדוע?... לקחת סמים מתישהו? לא 555 מתי פעם אחרונה שהשתכרת? רטבול נחשב? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? וואי אני לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כסף??חח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? המורה שלי ולחבק? אחיינית שלי ולנשק?^ ולספר לו משהו מהלב? אמא שלי יש לך חבר\ה ? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את הפיצול שלי...סתם אם אפשר אז את כל המשפחה שליי=) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתםם.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין?לא שם מיוחד לבן? הראל שם מיוחד לבת?מאי דבר אחרון שאכלת:סלט יווני עם ג'בטה חח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצת סירה שחורה אתה לומד ביום שישי? כהה לצערי מה הספר האחרון שקראת? לא קוראה אהבת?^ מה הסרט האחרון שראית? אנקונדה2 אהבת?כןןן מפחידדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?עם חברה שלי[עכשיו סיימתי חח] על מה דיברת איתו?סתם אנחנו נפגשות להליכה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? עלי מה הדבר האחרון שקנית?2 חולצות ממי הsmsהאחרון שקיבלת?חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? חברה שלי חח מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?את מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה של סבארו יש לך עדשות/ משקפיים? שתיהם חח עשית ישור שיניים?כהה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן[לא הלכתי ל-2 תורים חח] מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?יום אחרי ל"ג בעומר מהביצפר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א[אתמול]. למה הלכת לשם? לנמל איך קוראים לאמא שלך?יפה יש לך שם שני?לא אתה קרוי על שם מישהו?כן אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי באיזה גיל יותר תינוקים חח כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אנערף כמה בני דודים יש לך מצד אבא? ^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? וואי שאלה קשה ניראה לי שבת דודה מצד האמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ ובפנימיות? להיות יותר אופטמית ופחות רגישה ולחוצה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אממ איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?קומדיות וסרטי מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אפחד טוב לי איך שאני ומי שאני בלי עין הרע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?4 בעז"ה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מבחן חח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רונית כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה?לא בשבילי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול?הלוואי והייתי יודעת פעם רציתי להיות שופטת עכשיו אני כבר לוידעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש כזה?חח סתם כל הרגעים השמחים שכל המשפחה שלי ביחד הם מאושרים בעיני באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוף מה עושה לך טוב? חופש בלי לחץ לימודי,לקנות דברים,להיות עם המשפחה מה מעצבן אותך?כשלון,ושאובדים לי דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסףףףף ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מתמטיקה מה הפריט הכי יקר שיש לך?בחדר??אממ לוידעת אולי מחשב נייד או שהמיטה עולה יותר?חחחח יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? כסף מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים
המלצה לסרט? מממ תוכנית טלוויזיה? האלופההההההה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?שאני בנאדם מאוד אמיתי?! איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?סוכות כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?אממ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?תלוי מאוד מהי אהבה בשבילך?משהו שאי אפשר לחיות בלעדיו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לאאא בכלל לא חיית מחמד? כלבה לווסיי שלייימאוהב את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאודד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:חבל"ז אוף סבבה... לבוש?מה אני לובשת עכשיו?מכנס וגופיה איפור?אני מתהה על איפור במיוחד עיפרון שחור:] שתייה אהובה?מיםם מיםם בששון להקה אהובה? אמממ סרט אהוב? אממממ גלידה?שוקלוד ופסיפלורה חח ארץ? ישראל
שיר ברקע: אותו שיר שהיה בהתחלה חחח שעת סיום:18:10

עונההההה ^_^

שעת התחלה: 13:05 שיר שמתנגן ברקע: -- ספר קצת על עצמך: חמודהXB מחשבה שעוברת בראש: מגרד לי מה עשית היום? הוממ בנתיים רק התעוררתי XB עוד מעט אני הולכת לעבודה מה תעשה מחר? כנ"ל .. או שאני ילך לקנות מתנה ליומולדת של חברים מה המידה שלך בנעליים: X: באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אמ"ל .. סקרים ושאלונים .. קצרים .. כוכב נולד .. מיה דגן .. MCR .. ניקבלאק .. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? משפחה .. ילדים .. עבודה .. תארים
מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול? כבד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בנג'י מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? המון מה הצבע האהוב עלייך? שחור וורוד מה הצבע השנוא עליך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה .. שמחה .. עצובה .. ושנה שלא תישכח עיר/ים אהובות: ת"א .. אשדוד .. ניו יורק .. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הומממ מחשב איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברות .. חברים .. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשיש לימודים או ב 1 או ב 12 .. כשאין לימודים אני יכולה להישאר עד הבוקר ..
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר ? חולצה מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקההה כמה קיבלת בו? לע דעת זה היה יום שני .. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בעיקר ומחוץ לשכבה? בעיקר + ומבית ספר אחר? כע ומעיר אחרת? כע אתה נוהג לדבר עם חפצים? לע היית פעם אצל פסיכולוג? לע חשבת פעם על התאבדות? כע אם כן - סיפרת למישהו? כע מתי פעם אחרונה שבכית? לע זוכרת מדוע? -- לקחת סמים מתישהו? לע מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הוממ לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני אוהבת שירים ספציפים לא את כל הדיסק .. מה גם שאני אף פעם לא מוצאת ת'דיסקים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו ? אני לא אלימה ולחבק? לע דעת ולנשק? חבר ולספר לו משהו מהלב? לע דעת יש לך חבר\ה ? כע את מי היית לוקח לאי בודד? אח שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כע שם מיוחד לבן? לע דעת שם מיוחד לבת? מיכל דבר אחרון שאכלת: הומממ ..... ננדוס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לע מה הספר האחרון שקראת? לע דעת .. אבל עוד מעט יוצא הארי פוטר ^_^ אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? רטטוי
אהבת? כעע חח מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת על מה דיברת איתו? >< מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ע', ע', ע', א', א', ד', ש' מ', ל' על מי אתה יודע הכי הרבה? מלא מה הדבר האחרון שקנית? הוממ חולצה ממי הsmsהאחרון שקיבלת? חבר שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו ? ^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? כע עשית ישור שיניים? לע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לע זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כנ"ל מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? חברות איך קוראים לאמא שלך? נ' יש לך שם שני? לע אתה קרוי על שם מישהו? לע אתה אוהב ילדים קטנים? תינוקות כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לע דעת איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 1 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכול ובפנימיות? שאני לא יהיה ביישנית .. ושאני יהיה מצחיקה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כפיות טובה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? מפחידים .. מצחיקים .. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו שיש לו הכול כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מ 2 ומעלה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? הוואי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דור כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לע זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול? לע דעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשעברתי דירה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הומ מה עושה לך טוב? שמצחיקים אותי .. מה מעצבן אותך? הוממ אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הומ מחשב יקר מבחינת כסף או מבחינה רגשית? רגשית מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הומממ אוכלXB המלצה לסרט? רטטוי .. שרק 3 .. הארי פוטר תוכנית טלוויזיה? 1 נגד 100 .. הX המיטולוגי .. האלופה .. חברים .. הבורר .. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? הרבה דברים .. איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה .. ארה"ב .. הוואי .. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? הוממ פסח כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לע מהי אהבה בשבילך? כימיה בין שני אנשים .. שמחזיקה לאורך הרבה זמן .. רצון להיות אחד עם השני .. לעשות שטויות אחד עם השני .. הימשכות .. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לע חיית מחמד? אין את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? כשצריך גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לע את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הומ לבוש? כותונת איפור? אין שתייה אהובה? לימונדה להקה אהובה? MCR .. ניקבלאק .. ועוד סרט אהוב? מלא גלידה? בננה .. או וניל עם פצפוצים ארץ? ארה"ב .. ישראל שיר ברקע: אין שעת סיום: 13:27

למעלה