שאלוןןןןןןןןןןןן

mor000

New member
שאלוןןןןןןןןןןןן

גנוב מאיזה פורום, אבל יסלחו לי [= שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: מי האשה הכי יפה בארץ? שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? הבן אדם שהכי חשוב לך: הבן אדם שאתה הכי אוהב: הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: הבן אדם הכי מצחיק: הבן אדם הכי מוזר: הבן אדם הכי יפה: הבן אדם הכי קרוב: הבן אדם שאתה סומך עליו: הבן אדם שסומך עליך: הבן אדם שהכי השפיע עליך: הבן אדם הכי כשרוני: הבן אדם הכי מניאק: הבן אדם הכי אמיתי: הבן אדם הכי מצליח: הבן אדם הכי צפוי: הבן אדם הכי לא צפוי: הבן אדם הכי חכם: הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): הבן אדם הכי מסטול: הבן אדם הכי חרמן: הבן אדם הכי רומנטי: הבן אדם הכי זיין שכל: הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אופי או יופי? פריקים או פקאצות? בעד ההתנתקות או נגד? מתמטיקה או ספרות? להקות או זמרים? כלב או חתול? מחשב או טלוויזיה? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? אסוציאציות: אהבה? שלום? מתנחלים? יהודים? מוות? חיים? כבוד? מים? בצפר? חופש? חו"ל? עבודה? הצלחה? השראה? מלאכים? תנ"ך? סוכר? נשיקה? הפעם האחרונה ש: התנשקת: עישנת סיגריה: עישנת סמים: שתית אלכוהול: הזדיינת: היית בהופעה: התרגשת: הרגשת פרפרים: התווכחת: צעקת: הקאת: בכית: ישנת: נהנית: התפדחת: התבאסת: העזת: השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? הכי אוהב? חבל ש...? הלוואי והיה לי? אין דבר העומד? אם תרצו? מי ששונא אותי מצדי ש...? אחרי השאלון אני? לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? אני חייבת לומר סליחה ל? למה אני אף פעם לא? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך?

mor000

New member
אני זורמת לפני המסיבה [=

שם:מור כינוי אהוב: הכינויים שחבר שלי נותן לי [= איזור מגורים: ראשל"צ גיל: עוד 4 חודשים 17 [= פריט הלבוש האהוב עליך? סווצ'רים של חבר שלי התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כל תקופה והכייף שלה לאן היית רוצה לחזור? רק להמשיך קדימה כמה פעמים עברת דירה? כשהייתי בת שנה פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? בארור היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא.. מאוהב? כן היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? לא משו רציני בתולה? לא, אני מזל אריה. יש חבר/ה? כן זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? מחבבת פלוס מה היית משנה בך? את הכדוריות הלבנות שלא מתפקדות מי יודע מה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מה רע בגם וגם? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש מצב, אין לי שמץ כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? אממממממממ 6 או 7 [ומה שמצחיק שיש לי רק 5 חדרים [= ] דבר נחמד שהיה לך היום: הרבה חברים דבר לא נחמד שקרה לך היום: נצבעתי בצבע שלא יורד מהבגדים מתי התעוררת היום? מוקדם מאד, הרבה עבודה. גובה: 165 משקל: אין לי שמץ הפאדיחה הגדולה של החיים: עוד לא קרה לי משהו רציני, נראה לי הופעה בפריים טיים של ערוץ 23 מה תעשה מחר? אהייה בשדה תעופה להקה שאת/ה אוהב/ת: היהודים מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? חודש שעבר נראה לי... איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? משהו מגריז... הצבע השולט בארון שלך: ג'ינס מי האשה הכי יפה בארץ? סבתאאאאאא שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא מבינה בזה ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? מהמין שלי? ברור. מה מעניין בזה? נישקת בחורה?באמת או חובה ]= לא הייתה לי ברירה... נישקת בחור? יותר מדי אתה סטרייט/ית? מודה. חושב שעישון זה: אחד מהדברים שעלולים להרוג אותך - כמו כל דבר. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי עושה את זה.. שם אהוב לבן: אין לי מושג שם אהוב לבת: כנל שם אהוב לכלב:מילקי מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? עוגיות רצות אחרי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אין אחד ומיוחד יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? יכול להיות. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא, משום מה זה מפריע לי בגיל הזה. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? למה שזה יקרה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מאיפה לי.. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? גם וגם פריקים או פקאצות? פ' בעד ההתנתקות או נגד? עברנו את זה כבר לא? מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה- ברור! להקות או זמרים? גם וגם כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? אי אפשר לישון בלי לקום אבל אפשר לקום בלי לישון... אז נלך על לישון. לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?טלפון להיות נבוך או להיות קול? אה? לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מה זה משנה? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ הפעם האחרונה ש: התנשקת: היום היית בהופעה: חודש קודם נראה לי התרגשת: עכשיו הרגשת פרפרים:בטח מחר התווכחת: אממממ אתמול עם המורה בטח צעקת:כנל הקאת:לא זוכרת בכית:כשהאחות המפגרת פיספסה לי 5 פעמים את הוריד! ישנת:בלילה? נהנית:היום בווגאס [= התפדחת:לא זוכרת התבאסת: אמממ מקווה שזה לא יקרה העזת:תלוי למה קוראים להעז השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? להיות איפה שאני הכי אוהב? משפחה וחבר חבל ש...? יש לי בגרויות ועבודות על הראש הלוואי והיה לי? מסתפקת במה שיש אין דבר העומד? ללא קצת עזרה נשית P= אם תרצו? תצליחו? מי ששונא אותי מצדי ש...? שונא.. שונא... לא מתחברת. אחרי השאלון אני? מתארגנת ועפה לVEGAS לא הייתי צריך? אמממממממ להדליק את הטלויזיה על ערוץ 2 אני חייבת לומר תודה ל? ל.. ל.... לדעת אני חייבת לומר סליחה ל? אמרתי כבר למה אני אף פעם לא? לא... לא.................... לאלאללאל אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת יומולדת זו סיבה ל? לדפוק את הראש העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: לשאוף... לנשוף... לשאוף.... זהו עכשיו תפסיקו. סתם P= הערבים הם: אנשים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? 1 2 3...

dasdoosa92

New member
עונה לשאלון

וואי..הרבה זמן לא הייתי כאן...כיף לחזור! טוב אז אני עונה (אבל אני לא מבטיחה לענות על הכל...P:) שם: הדס כינוי אהוב: דסדוסה איזור מגורים: רחובות גיל: 16 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וטישירט התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ..התקופה של עכשיו היא די סבבה :) לאן היית רוצה לחזור? אולי לתקופה שבה ההורים שלי היו ביחד סתם כדי לדעת איך זה היה XD כמה פעמים עברת דירה? הרבה...!בערך 6, אולי יותר אוהב את המקום שאתה גר בו? אממ אפשר להגיד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא יודעת..אולי הייתי מוסיפה לי תכונות שיש למישהו אחר מאוהב? לא היית מאוהב? כן..אני חושבת חווית אהבה נכזבת? כן בתולה? דווקא גדי יש חבר/ה? לא זרקו אותך? כן אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? אממ לא במיוחד..אבל אני משתדלת להסתדר עם עצמי מה היית משנה בך? הרבה דברים..בפנימיות למשל הייתי מוסיפה לי קצת ביטחון עצמי (ליד זרים) ובחיצוניות מקטינה את האף! ומורידה את הנמשים..ועוד הרבה.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? בעיקר אופי טוב (יותר חשוב מיופי או חוכמה..לא?) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 דבר נחמד שהיה לך היום: אממ ארוחה משפחתית נחמדה עם אחי הקטן (אני לא רואה אותו הרבה...) דבר לא נחמד שקרה לך היום: שאמא שלי העירה אותי ב8 !!!!! בשבת !!!!! אררר מתי התעוררת היום? בכוונה לזרות מלח על הפצעים? בשמונהההההההה! חוצפה של אנשים! גובה: מטר שישים ומשהו... משקל: אממ בסביבות ה50 פלוס מינוס (פלוס פלוס..על מי אני מנסה לעבוד עם המינוס?XD) הפאדיחה הגדולה של החיים: אני לא זוכרת..אבל היו הרבה כאלה S: מה תעשה מחר? אהיה בטיול שנתי :) להקה שאת/ה אוהב/ת: מהארץ ..בית הבובות אני חושבת. ומחו"ל אממממ אממממ ..לא עולה לי משהו ספציפי לראש אבל יש די הרבה. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לא הייתי הרבה זמן בהופעת מוזיקה.. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? אף שיר..רק התוכנית המטופשת שאחי הקטן רואה בטלויזיה הצבע השולט בארון שלך: אין אחד כזה..הצבעים די מגוונים. מי האשה הכי יפה בארץ? אני חושבת שבר רפאלי אבל אולי נועה תשבי. לא סגורה על זה.יש הרבה נשים יפות בארץ שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא יודעת. שוב,יש הרבה ממה את/ה הכי מפחד/ת? מזה שיקרה משהו רע למישהו מהקרובים אלי האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? בטח (בלחי) נישקת בחור? כן (לא רק בלחי..D:) את סטרייטית? כן חושב שעישון זה: מי שאוהב שיהיה לו בכיף (אני אישית לא מעשנת אבל לא מפריע לי שיעשנו לידי) איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: בעיקרון אני לא אוהבת להתערב לאנשים בחיים אבל אם כבר אז אולי פשוט הייתי אומרת להם שזה לא בריא (מה עוד אפשר להגיד?) שם אהוב לבן: אין אחד כזה..אבל אני אוהבת דניאל,גיא,יובל שם אהוב לבת: אין אחד כזה..אבל אני אוהבת שמות פשוטים כאלה כמו דנה,מור,שיר שם אהוב לכלב: אוסקר (הכלב הכי חמוד ביקוםםםםםםםם!) מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אין לי זיכרון ממש חזק מהילדות.. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אממממממממ לא זוכרת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? וואי פרשו מהשאלות של הזיכרון..אני סנילית ברמות שאין לתאר אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא יודעת (לא יצא לי להגיע למקרה כזה אז אני לא יודעת איך הייתי מתנהגת) אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נראה לי שפשוט מנסה להבין למה הוא מרחם עלי ולגרום לו להפסיק לעשות את זה..ומן הסתם גם מעריכה את טוב הלב שלו... אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? הייתי מנסה להבין מה גרם לה להשתנות ככה ואם זה היה שינוי שפוגע בה הייתי כמובן מנסה להחזיר אותה למוטב! D: זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי אופי או יופי? אופי (אבל אני מסכימה שגם יהיה קצת יופי D:) פריקים או פקאצות? אני לא אוהבת כינויים כאלה..כל בן אדם הוא בן אדם וזהו בעד ההתנתקות או נגד? בעד (אם זה מה שצריך כדי שיהיה שלום..אבל זה לא כל כך עזר בסוף..בכל מקרה אני בעד כל מה שעשוי להביא שלום) מתמטיקה או ספרות? ספרות (אבל היי שלא יחפור יותר מדי!) להקות או זמרים? תלוי ..יכול להיות שיר טוב של זמר ושיר טוב של להקה כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? תלוי בכוח שיש לי..בעיקרון נראה לי שלנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות (בsms D:) להיות נבוך או להיות קול? קוללל לבכות או לצחוק? לצחוק! גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר הפעם האחרונה ש: התנשקת: שנה שעברה נראה לי עישנת סיגריה: לא עישנתי עישנת סמים: לא עישנתי שתית אלכוהול: לא שתיתי (ממש חננה הא?) (כן כן מחקתי את הסעיף שהיה כאן D:) היית בהופעה: לא זוכרת התרגשת: לא זוכרת התרגשות מיוחדת שהייתה לי בפעם האחרונה הרגשת פרפרים:כנ"ל התווכחת: עם אחי הקטן (בערך כל..5 דקות?) צעקת: מקודם (נחשו על מי?) הקאת: אמממ לא בזמן האחרון.. בכית: כנ"ל ישנת: לפני כמה שעות (זה היה יכול להיות לפני שעה אם מישהי לא הייתה מעירה אותי!!!) נהנית: אתמול עם אבא בביל"ו התפדחת: עזבו...D: התבאסת: היום בארוחה..הפתיתים מאוד ביאסו אותי (היה חסר להם טעם!!!) העזת: טוב,די...המוח שלי כבר הפסיק לחשוב..בואו נשנה את סוג השאלות!?! (פששש יפה....הקשבתם לי הא?!) השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? שיגיע כבר יום רביעי הכי אוהב? כריות (נו הדגנים האלה שאוכלים בבוקר D:) חבל ש...? נהיה בחו"ל רק 5 ימים הלוואי והיה לי? משפחה נורמלית? D: אין דבר העומד? הייתי אומרת שבפני הרצון אבל לא תמיד זה מספיק לצערי... אם תרצו? טוב מה אני נראית לכם הרצל?! מי ששונא אותי מצדי ש...? אני אלך לדבר איתו ולשאול מה גרם לו לשנוא אותי,ואנסה לתקן את זה ולגרום לו להפסיק לשנוא אותי אחרי השאלון אני? אתן לאצבעות שלי לנשוםםםם לא הייתי צריך? לקום מוקדם היום בבוקר :( אני חייבת לומר תודה ל? כל הקרובים אלי שעושים לי טוב אני חייבת לומר סליחה ל? אח שלי שלפעמים אני צועקת עליו ומציקה לו סתם כי משעמם לי וכי מתחשק לי..D: למה אני אף פעם לא? מצליחה להתבגר! אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? שת? יומולדת זו סיבה ל? מסיבה! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: פשוט תהנו מהחיים ותנצלו כל רגע :) תהיו אופטימיים! הערבים הם: בני אדם..חבל שהם מתנהגים כמו שהם מתנהגים ולא מנסים להגיע לשלום איתנו בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? ילדותית,קרציה.מפגרת P: פוווווו זה נגמר תודה אחי !!!

dasdoosa92

New member
נאלצתי למחוק בערך שני חלקים

נדמה לי ה"אסוציאציות" ו"הבן אדם הכי..." בגלל שהיה יותר מדי מלל וזה לא איפשר לי לשלוח את ההודעה.. אז..עימכם הסליחה D:

hili האחת

New member
עונה

שם: הילי. כינוי אהוב: ליקוש^^ איזור מגורים: איפשהוא. גיל: 13. פריט הלבוש האהוב עליך? אין. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אני חושבת שצריך לעבור יותר ממה שאני עברתי כדי להחליט. לאן היית רוצה לחזור? לכיתה א'. יש לי דיבור עם עצמי בגיל שבע-.- כמה פעמים עברת דירה? ארבע. אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד33> היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? חברה שלי, כי היא מוצ'למת. מאוהב? בערך. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? כן. בתול? כן. יש חבר/ה? לא. זרקו אותך? כן. אתה זרקת? לא. אוהב את עצמך? בטח33> מה היית משנה בך? אף, ואולי הייתי גורמת לעצמי לרקוד יותר יפה. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לאדעת. כמה מחשבים יש לך בבית? שניים. כמה טלוויזיות? ארבע. דבר נחמד שהיה לך היום: חזרה למופע וסיום של מסיבת פיג'מות. דבר לא נחמד שקרה לך היום: שורה רביעית:p למרות שיש קטע שאני שורה ראשונה באמצע. מתי התעוררת היום? שבע וחצי. גובה: 161 ס"מ. משקל: חסויי. הפאדיחה הגדולה של החיים: אין. מה תעשה מחר? יום כובעים בבצפרר^^ להקה שאת/ה אוהב/ת: אין. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמןן. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום. הצבע השולט בארון שלך: אין. אני צבעונית^-^ מי האשה הכי יפה בארץ? בר רפאלי/ גלית גוטמן. שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? רן דנקר. ממה את/ה הכי מפחד/ת? גבהים. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן, במסיבת פיג'מות. היי, אנחנו בנות, אנחנו תמיד עושות את זה:O נישקת בחורה? לא. נישקת בחור? לא. אתה סטרייט/ית? כן. חושב שעישון זה: מגעיל. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא משכנעת. לא מנסים- יש להם בעיה. שם אהוב לבן: רועי. שם אהוב לבת: בר. שם אהוב לכלב: רוקסי. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? בית חולים, שהביאו לי מקדונלדס. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת. תמיד קטעים עם הכיתה שלי=) יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא. יש לי זיכרון מצוין של מה שאני כותבת/ קוראת אלפי פעמים, אבל זה לא צילומי. הבן אדם שהכי חשוב לך: אין. אני אוהבת את כולם. הבן אדם שאתה הכי אוהב: -. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אין. הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חן ומדינדה, החברות הכי מסטולות שיש. הבן אדם הכי מצחיק: חן. הבן אדם הכי מוזר: חן. הבן אדם הכי יפה: מנטין היפהפייה. הבן אדם הכי קרוב: אין. הבן אדם שאתה סומך עליו: יש המון. אני סומכת על החברות בעיניים עצומות. הבן אדם שסומך עליך: גם יש הרבה. הבן אדם שהכי השפיע עליך: חן ועדידס. הבן אדם הכי כשרוני: חן ורוני וענבל. הבן אדם הכי מניאק: חן. כשרונית יתר. הבן אדם הכי אמיתי: הכי אמיתי... קשה להגיד כזה דבר על מישהו. כולם מציגים את עצמם בצורה שהם רוצים, אף אחד לא ב100% אמיתי. הבן אדם הכי מצליח: ליאורי. הבן אדם הכי צפוי: לא יודעת. אני מניחה שמדינדה. הבן אדם הכי לא צפוי: חן. היא רגע אחד סופר רצינית ורגע אחד מפתיעה אותך במסטוליות יתר. הבן אדם הכי חכם: חן. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): סדובסקי. בצורה הרעה. הבן אדם הכי מסטול: חן. הבן אדם הכי חרמן: עדי. הבן אדם הכי רומנטי: אני33> הבן אדם הכי זיין שכל: אני, בעיקר, אבל גם לילוש זיינית שכל לא קטנה וגם בליטשטיין היא חופרת. הבן אדם הכי וותרן: לאדעת. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: אין כזה. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לאדעת. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: החברות, כי תמיד יש כל כך הרבה פעילות ורעש איתן. הבן אדם שהכי מבין אותך: חן. הבן אדם הכי עשיר: נועם ותובל הטחונים. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: חן (וואו, היא ממש מככבת) ומדינדה. הבן אדם שהכי הרבה מקלל: ליאורי. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: אני מצידי מארגנת מסיבת פיג'מות לכולם, אבל אין מקום. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: אני בת 13, פור גאד סייק. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: ליאור. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: אין כזה. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? ברור. אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורקת אותו. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מדברת איתה. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי. אופי או יופי? אופי. פריקים או פקאצות? פריקים. בעד ההתנתקות או נגד? בעד. מתמטיקה או ספרות? ספרות. להקות או זמרים? זמרים. כלב או חתול? חתול. מחשב או טלוויזיה? מחשב. ללכת או לנסוע? לא אכפת. לישון או לקום? לקום. לכתוב או להקליד? לכתוב. חיבוק או נשיקה? נשיקה. התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות. להיות נבוך או להיות קול? נבוך זה חמדמד. לבכות או לצחוק? לצחוק. גיטרה או תופים? גיטרה. אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מה שבאלכם. רק שיהיה חמוד. אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי. אסוציאציות: אהבה? שמחה. שלום? ישראל. מתנחלים? עזה. יהודים? טלית. מוות? שחור. חיים? לבן. כבוד? לחיצת יד (O:) מים? בקבוק. בצפר? מסדרון. חופש? ים. חו"ל? מזוודה (דני הוליווד). עבודה? תיק. הצלחה? תלתן. השראה? ציור. מלאכים? כמעט מלאכים, הסדרה. תנ"ך? ספר. סוכר? גרגרים. נשיקה? שפתיים. הפעם האחרונה ש: התנשקת: אפעם:O עישנת סיגריה: חס וחלילה. עישנת סמים: חס וחסה. שתית אלכוהול: אם יין זה נחשב, כל שישישבת. הזדיינת: אפעם. היית בהופעה: מזמן. התרגשת: כל הזמן. הרגשת פרפרים: היום. התווכחת: היום. צעקת: אתמול. הקאת: לפני שנה וקצת. בכית: אתמול. ישנת: בעשר. נהנית: בחזרה לריקוד. התפדחת: בחזרה לריקוד:p התבאסת: בחזרה לריקוד. העזת: אתמול. השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? אהבה. הכי אוהב? שוקולד. חבל ש...? אני שורה רביעית. הלוואי והיה לי? כישרון ריקוד. אין דבר העומד? בפני הרצון. והדמיון. והעט והמחברת. אם תרצו? אין זו אגדה. מי ששונא אותי מצדי ש...? יזדיין. אחרי השאלון אני? אמשיך במחשב. לא הייתי צריך? לא יודעת. לא מתחרטת על כלום כרגע. אני חייבת לומר תודה ל? הוריי שהביאוני עד הלום. אני חייבת לומר סליחה ל? כרגע? אף אחד. למה אני אף פעם לא? רוקדת יפה? אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת. יומולדת זו סיבה ל? מסיבה. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחיו את החיים. "מה שיבוא הוא יבוא, וכשהוא יבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." הערבים הם: חלקם טובים ורוצי שלום, אבל ההיכרות שלי איתם לא נחמדה במיוחד. בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לא יודעת לרקוד.

תהילה 0

New member
מי שמעניין אותו לדעת על מישהו אחר...

שם:תהילה כינוי אהוב:תילו איזור מגורים:ירושלים גיל:17 פריט הלבוש האהוב עליך? צעיפים ודגמחים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ו' אולי לאן היית רוצה לחזור? אין ממש מקום כזה כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? הייתי רוצה להיות אדם טוב יותר.. מאוהב? לא היית מאוהב? סביר להניח.. חווית אהבה נכזבת? לא ממש בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? כן וזאת לא גאווה בשבילי... אוהב את עצמך? אפשר לומר מה היית משנה בך? פשש.. שאלה טובה.. את כל מה שיכול להשתפר, להטיב.. להשלים עם המציאות בצורה ברורה יותר.. מסובך לבטא את זה.. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה לעצמי.. כשאתה חכם וטוב אתה מקרין יופי מסויים לסובבים אותך. לדעתי.. יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה אלה? כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? אין.. בזבוז של זמן מבחינתי.. מיצאו לעצמכם דברים טובים יותר לעשות.. דבר נחמד שהיה לך היום: שבם שלמה עם חברות בלי הורים דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא מוצאת.. למרות שחייב להיות.. מתי התעוררת היום? 11 בערך גובה: לא מדדתי מלא זמן משקל: גם את זה לא.. 48 אולי 49.. הפאדיחה הגדולה של החיים: לא ממש זוכרת.. מה תעשה מחר? שומדבר מיוחד.. להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? וואו מזמן! איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? time to grow הצבע השולט בארון שלך: צבעי החום מי האשה הכי יפה בארץ? כולן.. כל אחת בדרכה שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? לא ממש מעניין אותי.. ממה את/ה הכי מפחד/ת? קשה.. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? עם חברה במיטה זוגית נחשב?? נישקת בחורה? נשיקת "היי" נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: חבל כשמתמכרים לזה.. חבל שהמודעות לנזקים הללו נמצאת בתחתית.. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי, כל אחד יעשה מה שטוב לו.. יעשה עם עצמו היתרונות מול חסרונות ויסיק לבדו מסקנות.. שם אהוב לבן: יונתן, נועם, אופיר, גיא... שם אהוב לבת: נועה, עופרי, ניצן, יהל.. שם אהוב לכלב: לא יודעת.. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? המומינים... מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת.. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא. הבן אדם שהכי חשוב לך: כל מי שאני אוהבת. הבן אדם שאתה הכי אוהב: לא אבא ולא אמא.. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: אחותי.. היא באמריקה כבר חצי שנה.. הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: חברה טובה סתם שאלות מיותרות... =] חח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? לא היה קורה מצב כזה.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? משלים אם המצב ומנסה לאהוב אותו מחדש. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? בסלי אופי או יופי? אופי.. ברור שכל אחד יגיד את זה אבל זה באמת תלוי במי מדובר.. כי אם זה חברים טובים אז למי אכפת איך הם נראים.. אוהבים אותם כמו שהם.. אבל אם זה מישהו שצריך להימשך אליו....... תלוי. פריקים או פקאצות? לא משנה בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון.. לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק חמים ^.^ התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות נבוכה זה לא נעים ולהיות קול זה לא מעניין.. לבכות או לצחוק? לצחוק כששמחים אבל לבכות כשרוצים לפרוק קושי. גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? מעניינים ממני.. אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם לא אסוציאציות: אהבה? רגש שלום?אהבה מתנחלים? אלה שאכפת להם יהודים? אנחנו מוות? סוף חיים? שמחה כבוד? סוג של נימוס מים? חיים בצפר? לא קל חופש? כיף חו"ל? משהו חדש עבודה? כסף הצלחה? הרגשה טובה, סיפוק השראה? יצירה מלאכים? טוהר תנ"ך? הרבה סודות.. סוכר? מתוק נשיקה? חיוך הפעם האחרונה ש: התנשקת: כמעט חצי שנה עישנת סיגריה: לא עישנתי עישנת סמים: לא עישנתי שתית אלכוהול: חודש אולי הזדיינת: עוד לא היית בהופעה:חצי שנה התרגשת: כל פעם כשציפיתי למשהו.. הרגשת פרפרים: כשהייתי מאוהבת.. שנה אולי התווכחת: השבוע אולי.. צעקת: אתמול הקאת: כבר שנים זה לא קרה לי.. בכית: לא זוכרת, כשעצוב.. ישנת:היום נהנית:היום התפדחת:היום התבאסת:היום העזת:שלושה שבועות השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? סרט טוב הכי אוהב? לצחוק חבל ש...? החיים לא תמיד מחייכים לך בחזרה.. הלוואי והיה לי? את הכוח לעשות משהו שיגרום להרבה אנשים לחייך ולזכור אותי אין דבר העומד? התקווה אם תרצו? אין זו אגדה.. למרות שלדעתי זה לא ממש נכון.. מי ששונא אותי מצדי ש...?יש לו הזכות.. אחרי השאלון אני? רוצה לראות תשובות של אחרים לשאלון ... למרות שכשרואים את זה אני יכולה לראות כמה אפשר להראות דפוקים או כמה יש ממה ללמוד מאיתנו.. לא הייתי צריך? להגיד את זה.. אני חייבת לומר תודה ל? לכל מי שעושה לי טוב ואכפת לו ממני אני חייבת לומר סליחה ל? לכל מי שאני פוגעת בו אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת יומולדת זו סיבה ל? להביע משאלה, להיות משהו טוב יותר מהשנה שעברה! העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תתנו מכל מה שאפשר לתת.. הערבים הם: בני אדם בדיוק כמונו בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? בא לי שוקו :)

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifארוך..../images/Emo178.gif

שם: נעה כינוי אהוב: איזור מגורים: חור ליד הקריות גיל: 13 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס (אוי, המקוריות) התקופה הכי אהובה עליך בחיים? מבין ככלל התקופות שעברתי?
אין לי מושג.. לאן היית רוצה לחזור? לא יודעת כמה פעמים עברת דירה? פעמיים אוהב את המקום שאתה גר בו? לא ממש היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? ללפעמים כן, לא יודעת מי מאוהב? לא היית מאוהב? לא חווית אהבה נכזבת? לא בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? לא ממש מה היית משנה בך? במראה החיצוני? בעיקר להיות יותר רזה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? האמת? יופי. אבל אם זה אומר שאני מטומטמת לגמרי אז לא יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מ.. מה?
כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: יומולדת לחצי מהמשפחה שלי
דבר לא נחמד שקרה לך היום: לקום ב-10
אנשים, פאקינג שבת היום! מתי התעוררת היום? ראו שאלה קודמת
גובה: 1.65 בערך משקל:
הפאדיחה הגדולה של החיים: לא יודעת מה תעשה מחר? בצפר, טניס, להוציא את אחותי מהגן ולהשתעמם מול המחשב להקה שאת/ה אוהב/ת: לא מכירה כל כך להקות מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? מזמן מדי.. לפני יותר מחודש איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? וון יור גון- אבריל לאבין (אין לי כוח לאנגלית XD) הצבע השולט בארון שלך: צבעוני ומגוון..? מי האשה הכי יפה בארץ? וואו.. קשה שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? כנ"ל ממה את/ה הכי מפחד/ת? שטויות? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? אחותי?
נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: מסריח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: זה מסריח, תבינו! שם אהוב לבן: תומר שם אהוב לבת: צליל וסתיו שם אהוב לכלב: גורגור מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מהילדות המוקדמת מאוד- הריב הראשון שלי עם זאת שפעם הייתה החברה הכי טובה שלי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? כל מיני דברים עם חברות יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? מדי פעם. XD הבן אדם שהכי חשוב לך: הרבה הבן אדם שאתה הכי אוהב: כנ"ל הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו: יערית
(ואם מישהו שאני מכירה קורא פה.. אופסי
) הבן אדם שעושה לך טוב על הלב: לא יודעת.. אולי ענת הבן אדם הכי מצחיק: שמר ושרון הבן אדם הכי מוזר: ענת ושרון הבן אדם הכי יפה: בכלל? בעולם? ממ... קורטני קוקס? הבן אדם הכי קרוב: לא יודעת.. פיזית, כרגע, אח שלי הבן אדם שאתה סומך עליו: ענת והדר הבן אדם שסומך עליך: לא יודעת הבן אדם שהכי השפיע עליך: הרבה הבן אדם הכי כשרוני: במה? הבן אדם הכי מניאק: בשמת הבן אדם הכי אמיתי: לא יודעת.. אולי הדר הבן אדם הכי מצליח: הדר הבן אדם הכי צפוי: לא יודעת..>< הבן אדם הכי לא צפוי: לא יודעת הבן אדם הכי חכם: הדר? ענת? לא יודעת הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה): לא יודעת.. הבן אדם הכי מסטול: ענת ושרון (אני מצטערת XDD) הבן אדם הכי חרמן: לא יודעת
הבן אדם הכי רומנטי: כנ"ל הבן אדם הכי זיין שכל: לא יודעת הבן אדם הכי וותרן: הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: יערית הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד: לא יודעת הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: ענת ושמר הבן אדם שהכי מבין אותך: הבן אדם הכי עשיר: הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם: הבן אדם שהכי הרבה מקלל: הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך: הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם: הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא: *דילגתי על השאר כי לא ידעתי מה לענות עליהם* אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? תלוי כמה קטן וכמה יש לי סיכוי.. סה"כ נראה לי שכן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מתעצבנת, מתבאסת, מדברת איתו.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי איך משתנה זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי! איכס תפוצ'יפס אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? בעד מתמטיקה או ספרות? ספרות
להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? שניהם מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת.. לישון או לקום? לישון
לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה
אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? לב שלום? יונה מתנחלים? התנתקות>< יהודים? מגן דוד מוות? שטן חיים? אלוהים כבוד? לא יודעת XD מים? ים בצפר? מורים חופש? לישון חו"ל? בריכה עבודה? משכורת הצלחה? 100 השראה? מוזיקה XD מלאכים? אלוהים תנ"ך? יערית (זה עצוב. באמת.) סוכר? סכרת נשיקה? אהבה הפעם האחרונה ש: התנשקת: עישנת סיגריה: עישנת סמים: שתית אלכוהול: היום (כוס אחת!) הזדיינת: היית בהופעה: לפני חודש וקצת התרגשת: לא זוכרת.. הרגשת פרפרים: כנ"ל התווכחת: בטח היום, זה קורה כל הזמן צעקת: כנ"ל הקאת: אני לא מקיאה. זה פשוט לא קורה בכית: ביום.. שלישי ישנת: בלילה? נהנית: היום התפדחת: קורה כל הזמן התבאסת: היום העזת: לא יודעת השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לפגוש את יערית? הכי אוהב? חבל ש...? נגמר "חברים"
הלוואי והיה לי? 10 מיליון דולר אין דבר העומד? בפני מי שיש לו הרבה כוח וסבלנות אם תרצו? תנסו מי ששונא אותי מצדי ש...? אני אשנא אותו בחזרה
אחרי השאלון אני? אתקלח לא הייתי צריך? אני חייבת לומר תודה ל? יערית.. וחברות שעזרו לי בדברים.. אני חייבת לומר סליחה ל? הרבה למה אני אף פעם לא? מקבלת 100 במבחנים אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? אבגד יומולדת זו סיבה ל? לאכול עוגה!
העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: הערבים הם: אנשים. בדיוק כמונו בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אני מוזרה. מאוד

maiky17

New member
ניסיתי כבר פעמיים ונמחק לי../images/Emo122.gif

אז נראה לי שאני אוותר XD נתראה בשאלון הבא

reuttut

New member
גם אני

שם: רעות כינוי אהוב: תותי איזור מגורים: מרכז גיל:13 פריט הלבוש האהוב עליך? נעליים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הגן! לאן היית רוצה לחזור? ליסודי כמה פעמים עברת דירה?1 אוהב את המקום שאתה גר בו?אפשר לומר, כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן, כדי לדעת מה הוא חושב. מאוהב?כן היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?פחות או יותר... בתולה? עקרב =] יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא אתה זרקת? כן.. אוהב את עצמך? פחות או יותר מה היית משנה בך?לכתוב לכם את כל הרשימה?
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה אלה?.. כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?3 דבר נחמד שהיה לך היום:קמתי מאוחר דבר לא נחמד שקרה לך היום: לא באתי לבית ספר ופיספסתי כמה דברים.. מתי התעוררת היום?12 גובה:אין לי מושג משקל:יש מושג אבל מה עיניינכם?
הפאדיחה הגדולה של החיים:לא זכור לי משהו מיוחד מה תעשה מחר? כנראה אלך לקניון לקנות תחפושת (עוד לא התארגנתי...) להקה שאת/ה אוהב/ת:סימפל פלאן, שוגביבס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? הרבה זמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Crazy - Gnarls Barkley הצבע השולט בארון שלך:ירוק, אדום מי האשה הכי יפה בארץ?אמא =] שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? ג'וליה רוברטס ממה את/ה הכי מפחד/ת? שיירות של נמלים, אחת-שתיים לא מפריעות לי. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:מגעיל! איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אומרת להם שהם פוגעים בעצמם- השיניים, הריאות שם אהוב לבן:אביעד, יואב שם אהוב לבת:רותם, ליהיא שם אהוב לכלב:פלוטו מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?בגן, שנורא כאב לי בגב כי אכלתי מהר - אני זוכרת אפילו איפה ישבתי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?גם משהו מהגן, עזבו יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן הבן אדם שהכי חשוב לך:אמא הבן אדם שאתה הכי אוהב:אמא הבן אדם שעושה לך טוב על הלב:נועם, גילעד הבן אדם הכי מצחיק:נועם הבן אדם הכי מוזר:איתמר הבן אדם הכי יפה:לא יודעת... הבן אדם שאתה סומך עליו: אין הרבה כאלה, אבל אפשר למצוא. הבן אדם שסומך עליך: חן הבן אדם שהכי השפיע עליך: שרית הבן אדם הכי כשרוני:הדסה הבן אדם הכי מניאק:נועם- אבל בצורה הטובה הבן אדם הכי אמיתי:גילעד הבן אדם הכי מצליח: לא יודעת.. הבן אדם הכי צפוי:גילעד, אתי, עדי הבן אדם הכי לא צפוי:איתמר הבן אדם הכי חכם: לא יודעת.. יש כמה. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה):חייב בצורה בטובה? הבן אדם הכי רומנטי:תהרגו אותי- לא מכירה הבן אדם הכי זיין שכל: איתמר הבן אדם הכי וותרן:לא יודעת.. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו:חן הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד:חן, הדסה הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה: לא יודעת... תלוי הבן אדם שהכי מבין אותך:מוריה הבן אדם הכי עשיר: יודעת, אבל למי אכפת? הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם:אתי הבן אדם שהכי הרבה מקלל:לא שמתי לב.. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו: לא יודעת הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם:ספיר הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא:אין לי מושג אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא נראה לי... אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? שואל אותו, זה ממש לא נעים.. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?אם השתנו ממש לרעה אז הייתי מנסה לשנות בחזרה. זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי?ביסלי אופי או יופי?אופי פריקים או פקאצות?אף אחד (בלי קשר-שידוך משמיים, מניסיון) בעד ההתנתקות או נגד?נגד ההתנתקות ונגד ההתנהגות של המתנחלים! מתמטיקה או ספרות?ספרות להקות או זמרים?זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? טלויזיה ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לא משנה לי חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?תלוי מתי לבכות או לצחוק?לבכות גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים, אבל תלוי בכמה אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם! אסוציאציות: אהבה? אין סיכוי כרגע שלום? מלחמה מתנחלים? חומצה =/ יהודים? שואה מוות? בית קברות חיים? כיף כבוד? עד גבול מסויים מים? תפוח בצפר? פתק (להביא פתק לבית ספר..) חופש? כיף!! חו"ל? צרפת עבודה? מזמן הצלחה? יש עוד זמן השראה? רק לעיצובים מלאכים? כנפיים תנ"ך? פיספסתי שיעור תנ"ך היום? (לא:) סוכר? תה נשיקה? למה לא הפעם האחרונה ש: עישנת סיגריה:אף פעם!!! זה דוחה עישנת סמים:אף פעם שתית אלכוהול:חודשיים אולי?... אבל לא רציני הזדיינת: לא היית בהופעה: הרבה זמן התרגשת:אתמול הרגשת פרפרים:תחילת שנה בטוח, אבל בטח היה גם אחרי התווכחת: שלשום צעקת: שלשום הקאת: לא זוכרת, הרבה מאד זמן בכית: לפני 3 ימים ישנת: לפני שעה נהנית:אתמול (?) התפדחת:אתמול התבאסת:אתמול העזת:חודש אולי השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה?ללכת לקניון הכי אוהב? את המשפחה חבל ש...? אתמול לא היה כל כך כיף... הלוואי והיה לי?מושג מה חושבים עלי אין דבר העומד? בפני הרצון אם תרצו? אין זו אגדה מי ששונא אותי מצדי ש...? לא יתקרב אלי אחרי השאלון אני? אלך לטלויזיה או אתקשר לשאול מה היה בבית ספר לא הייתי צריך? בכלל להתקרב אליו אני חייבת לומר תודה ל? מוריה אני חייבת לומר סליחה ל? מי שהייתי חייבת לו סליחה קיבל אותה כבר למה אני אף פעם לא? מתחברת לאנשים כמו שאני רוצה אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר?שת יומולדת זו סיבה ל? שופינג =] העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: להבין קצת איזה מין בן אדם עומד מולכם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? לא, אין לי רעיון כרגע..

יעל פלג

New member
איזו חפירה עמוקה

סיננתי חלק מהשאלות. קצת ארוך... שם: יעל כינוי אהוב: יעלוצ'קה איזור מגורים: ירושלים גיל: 15 פריט הלבוש האהוב עליך? הממ חזייה
התקופה הכי אהובה עליך בחיים? השנה לאן היית רוצה לחזור? לאולפנא שלי, לאתמול בילה כמה פעמים עברת דירה? 4 אוהב את המקום שאתה גר בו? מטורפת עליו! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא ממש. אולי אני בגרסה הגברית מאוהב? בהחלט היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? סוג של בתול? וודאי ווודאי יש חבר/ה? כן זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? מאוד מה היית משנה בך? את הזלזול מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? היה בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 2 וחצי (אחד ישן מידי מכדי להקרא מחשב שלם) כמה טלוויזיות? 0 דבר נחמד שהיה לך היום: פעילות שכבתית ענקית לכל האולפנא דבר לא נחמד שקרה לך היום: ישנתי 3 שעות בלילה מתי התעוררת היום? 7 גובה:1.52 משקל: 51 הפאדיחה הגדולה של החיים: אח של חברה שלי נפל בגינה ותפס את החצאית שלי כדי לקום. היא הייתה חצאית בי גומי ובלי שום דבר מחזיק ו... היא נפלה. מה תעשה מחר? אלמד ואסע לת"א!! להקה שאת/ה אוהב/ת: ד הוט צ'ילי פייפרס מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני קצת יות מחצי שנה איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? שיר מוזר של שירי מימון שאחותי שומעת הצבע השולט בארון שלך: חום, נראה לי מי האשה הכי יפה בארץ? אסתי גינזבורג שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? אין לי שמץ ממה את/ה הכי מפחד/ת? מחבל מתחת למיטה שלי, פינוי ומוות של האנשים שקרובים אלי חושב שעישון זה: מחניק איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שזה אגואיסטי שם אהוב לבן: לא חשבתי על זה מעולם... אני מניחה שרועי שם אהוב לבת: הילה מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? תאונת מטבח טראומתית שהייתה לי בגיל 2 ובעקבותיה יש לי 3 אצבעות מעוותות מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נראה לי שכן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? נראה לי שכן, לא ניסיתי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? מעיפה אותו לכל הרוחות אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? אף אחד אופי או יופי? אופי פריקים או פקאצות? פריקים בעד ההתנתקות או נגד? נגד!!! (חבר'ה, אני מתנחלת!) מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? מחשב ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? תלוי מתי. אני נורא אוהבת את שניהם ובפועל עושה את שניהם הרבה עם יתרון כלשהו לצחוק גיטרה או תופים? וואו. לנגן גיטרה ולשמוע תופים. קיצור- שניהם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו וגם הוא לא אסוציאציות: אהבה? אושר שלום? חלום לא מציאותי מתנחלים? החברים שלי, הבית שלי, החיים שלי יהודים? האנשים הכי טובים שיש מוות? לא מובן שמפחיד חיים? מובן מאילו יותר מידי כבוד? בית ספר מים? ים! |מתגעגעת| בצפר? האולפנא! המקום שאני הכי אוהבת! חופש? השאיפה התמידית חו"ל? |אדיש| עבודה? מעריב לנוער, יום שלישי הצלחה? סיפוק השראה? מלאכים? פורים תנ"ך? המחנכת המדהימה שלי סוכר? שערות סבתא הפעם האחרונה ש: היית בהופעה: בחופש הגדול התרגשת: הבוקר הרגשת פרפרים: מוצ"ש התווכחת:הבוקר צעקת:הבוקר הקאת:תחילת הקיץ בכית: תחילת שבוע שעבר, נראה לי ישנת: לפני 8 שעות נהנית: לפני 4 שעות התפדחת: לפני 4 שעות התבאסת: אתמול בצהריים העזת: חמישי שעבר השלימו את החסר: מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לישון הכי אוהב? להיות מאושרת חבל ש...? אני צרודה הלוואי והיה לי? מדור מוכן
אין דבר העומד? בפני כוח הרצון שלי אם תרצו? גם החלום יהפוך למציאות מי ששונא אותי מצדי ש...? ילך קיבינימט אחרי השאלון אני? אמשיך לעשות דברים מיותרים במקום לעבוד או לישון לא הייתי צריך? להתעצבן על חברה שלי אני חייבת לומר תודה ל? שכבה שלי, על הפרגון אני חייבת לומר סליחה ל? חברה שהתעצבנתי עליה למה אני אף פעם לא? מצליחה להפסיק לצעוק אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? יומולדת זו סיבה ל? חפירות בשכל. חודשיים לפני ואחרי העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם: תחשבו לפני שאתם מוציאים מילה מהפה הערבים הם: שכנים בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? מוזרה, חפרנית ומתלהבת

תשובות

אף אחד לא קורא, אבל כיף לענות... שם: כינרת כינוי אהוב: כין כין איזור מגורים: גליל גיל: 14 פריט הלבוש האהוב עליך? המעיל הצבאי של אחותי, חולצה לבנה שכתוב עליה בשחור... וואו, אני ממש צריכה בגדים חדשים... התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כיתה ז' לאן היית רוצה לחזור? כנ"ל כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת. טראומה אוהב את המקום שאתה גר בו? לא היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? המון פעמים אני רוצה להיות כמו אנשים מסוימים, זה כל הזמן מתחלף מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן, אבל לא רציני בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? לא אוהב את עצמך? תלוי מתי תופסים אותי... מה היית משנה בך? הייתי רוצה, למשל, להיות יותר אדישה לדברים, אבל מצד שני אם הייתי יותר אדישה הייתי יותר מדוכאת... יש עוד מלא דוגמאות כאלה, בחלומות שלי אני כל הזמן סותרת את עצמי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? מה זאת אומרת? איזו תכונה אני מעדיפה או איזו תכונה יותר חזקה אצלי? אני חושבת שהתכונה היותר חזקה אצלי היא החוכמה, אבל בד"כ אני מעדיפה יופי >< כל אחד רוצה את מה שאין לו... יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? הא?? כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4 דבר נחמד שהיה לך היום: התפרסמה כתבה שלי! :) דבר לא נחמד שקרה לך היום: בשיעור הראשון ראיתי שיושבים במקום שלי (כי איחרתי), אז התיישבתי בשולחן צדדי כזה שהיה ממש קרוב לשולחן המורה, וכולם צחקו משום מה =] הלכתי לבית ספר וגיליתי שיש לי חור במכנס (לא במקום מביך, למזלי) O: מתי התעוררת היום? 06:00, אבל נמנמתי כזה עד 06:30 בערך גובה: 1.64 משקל: 54 (הייתי 50 ועליתי המון בבת אחת! בואו נסכם שזה זמני...) הפאדיחה הגדולה של החיים: וואו. קורות לי כ"כ הרבה פדיחות כל הזמן, ולא סתם פדיחות קטנות כאלה, פדיחות-פדיחות. את כולן אני משתדלת להדחיק מה תעשה מחר? אלך לבית הספר, אפגש עם חברה, אנוח שעות ואח"כ אתלונן שאין לי כוח לכלום להקה שאת/ה אוהב/ת: radiohead... שמעתי אותה קצת בימים האחרונים, וזה מה שעלה לי בראש מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? הייתי בווליום כינרת ואני מקווה שאלך לבומבמלה... איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? כלום הצבע השולט בארון שלך: זה מגוון... מי האשה הכי יפה בארץ? רומי אבולעפיה (אבל יש המון, סתם חשבתי עליה כרגע) שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? מאיה מרון (כנ"ל ההערה) ממה את/ה הכי מפחד/ת? העיקרי זה מוות (מפחדת מזה בטירוף), אבל יש לי עוד המון פחדים אחרים האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? מהמין שלי? ברור... כאילו מה זה לישון ביחד? במיטה זוגית כזאת? הרבה פעמים ישנתי אצל חברות וזה, שלא נדבר על אמא... נראה לי שהתכוונת למין השני נישקת בחורה? לא נישקת בחור? לא אתה סטרייט/ית? חושבת שכן ;) חושב שעישון זה: נחמד איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אם הייתי רואה מישהו שמכור, הייתי מוצאת דרך יעילה כלשהי - להרחיק בכוח, לגרום לו לחשוב על דברים אחרים וכ'ו שם אהוב לבן: תומר שם אהוב לבת: זה משתנה... אולי.. הממ... מיה? שם אהוב לכלב: דוגי, או משהו כזה ^^ מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אותי שוכבת במיטה וחושבת מחשבות מוזרות כאלה של ילדים קטנים מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא זוכרת כרגע יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? יש לי זיכרון מעולה בדברים מסוימים, וחרא זיכרון בדברים אחרים אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא בטוח אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? כועסת על עצמי המון אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לשנות אותו חזרה, או מקבלת אותו כמו שהוא זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? תפוצ'יפס... החטיף האהוב עליי אופי או יופי? יופי ;) פריקים או פקאצות? תלוי בבנאדם בעד ההתנתקות או נגד? נגד מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה (אני אוהבת ספרות, אבל בבצפר זה משעמם) להקות או זמרים? גם וגם כלב או חתול? חתול (למרות שאני מתחילה לחשוב שכלב, אחרי השריטות שהחתולים שלי משאירים עליי) מחשב או טלוויזיה? תלוי מתי ללכת או לנסוע? שניהם לישון או לקום? לחיות לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? תלוי עם מי... להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? שניהם גיטרה או תופים? שניהם אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים ממני אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אסוציאציות: אהבה? נשיקה שלום? אהבה מתנחלים? חמודים (לא קשור במיוחד...) יהודים? כיפה מוות? שחור חיים? לבן כבוד? אגו מים? ניקיון בצפר? דבר מסובך חופש? חיים חו"ל? כיף עבודה? סבבה, תלוי מה... הצלחה? אושר השראה? אושר מלאכים? לבנים תנ"ך? מסובך? סוכר? לבן (וואו הצבע של המסך קצת הרבה משפיע עליי...) נשיקה? חיבוק הפעם האחרונה ש: התנשקת: גלגול קודם עישנת סיגריה: לפני קצת פחות משנה... זאת הייתה גם פעם ראשונה, נדמה לי עישנת סמים: חיים אחרים שתית אלכוהול: אם לא מחשיבים את היין ביום שבת, לפני שבועיים בערך (זה נשמע כאילו אני שותה הרבה או משהו, אבל זה ממש לא ככה... אני לא אתחיל לספר הכל אבל קיצר זה היה במקרה) הזדיינת: - היית בהופעה: לא כבר שאלו את זה איפשהו? התרגשת: היום בבצפר, מסתם דבר שטותי הרגשת פרפרים: אנע עארף... התווכחת: רוב הסיכויים שלפני שנייה, אני די וכחנית צעקת: לפני כמה ימים, כנראה הקאת: לפני איזה שנתיים בכית: לפני כמה ימים ישנת: אתמול... זאת אומרת היום... זאת אומרת בלילה של אתמול... זאת אומרת בלילה של היום... נהנית: אני חושבת שביום שישי, אבל לא ממש... התפדחת: היום התבאסת: היום העזת: גלגול קודם בשלוש מילים אתה יכול להגיד על עצמך? אחת ששונאת הגדרות

amit678

New member
עונההההההההה

שם: עמית כינוי אהוב: מיתמית איזור מגורים: ת"א גיל: 15 פריט הלבוש האהוב עליך? מגפיים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? די סבבה לי עכשיו... לאן היית רוצה לחזור? לשנות ה20', לא היה מזיק לי קצת ידע אישי לשיעורי היסטוריה
כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת מלונדון לארץ... אוהב את המקום שאתה גר בו? מאודד היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? נראה לי שאני אוותר ואשאר עצמי... מאוהב? כרגע לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? בערך בתולה? טלה יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? כן אוהב את עצמך? רוב הזמן כן... מה היית משנה בך? הייתי מוותרת על העצלנות אבל אני עצלנית מידי כדי לעשות את זה
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי וחוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? שזה אומר?... כמה מחשבים יש לך בבית? שישה (לחמישה אנשים
) כמה טלוויזיות? שש (שוב אותו סיפור...) דבר נחמד שהיה לך היום: התחלתי שעה שלישית דבר לא נחמד שקרה לך היום: הייתי צריכה לקום בחמש ולהגיע לבצפר בשש בשביל משהו של הצופים... מתי התעוררת היום?חמש שלושים ושש (זה היה אמור להיות חמש אבל די הרגתי את השעון המעורר
) גובה: 1.55 משקל: 42 הפאדיחה הגדולה של החיים: עזבו, אני בנאדם פאדחני ברמות... מה תעשה מחר? נראה כבר... להקה שאת/ה אוהב/ת: משינה מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? ביום שבת איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? משהו מהרדיו שאמא שלי שומעת במטבח... הצבע השולט בארון שלך: ג'ינס מי האשה הכי יפה בארץ? אימא שלי
שחקנ/ית הכי מוכשר/ת? יש כ"כ הרבה... ממה את/ה הכי מפחד/ת? סרטי אימה האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין שלך ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? ברור... נישקת בחורה? לא נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: אגואיסטי, בעיקר שמעשנים לך בפרצוף... איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי, כל אחד ומה שטוב לו... ממי שמעשן לידי הייתי מבקשת להפסיק... שם אהוב לבן: דין, עומר שם אהוב לבת: ליה, אלה שם אהוב לכלב: קודם שההורים שלי יסכימו לקנות לי אחד... מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? אני לא מצליחה לחשוב כרגע על משהו ספציפי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? כנ"ל יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? נראה לי שכן... אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא
אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?למה שמישהו יהיה איתי מתוך רחמים?! אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? מנסה לקבל אותו כמו שהוא זה או זה: תפוצ'יפס או ביסלי? ביסלי שולט!!!1 אופי או יופי? אופי ויופי פריקים או פקאצות? נגד סטיגמות בעד ההתנתקות או נגד? זה לא קצת פאסה?! מתמטיקה או ספרות? שני המקצועות שאני הכי טובה בהם
להקות או זמרים? זמרים כלב או חתול? כלב מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? להיות... לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה...אני מנגנת כבר שנתיים... אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנשים נחמדים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן טוב אני לא יכולה יותר עם החפירה הזו...כבר סיננתי כמה שאלות בדרך אבל ממש נמאס לי, ככה שלכל הקוראים הנלהבים של השאלון הזה (כן בטח...) מצטערת

למעלה