שאלוןןןןןןןןןןן

שאלוןןןןןןןןןןן

*כל הזכויות שמורות לאור
* בוקר טוףףף
<אצלי עדיין בוקר חח> איך היה היום האחרון של הלימודים? רוצים לצאת לחופש? רוצים זיכויייייייייייי?? <לע לענות על זה
למי שלא הבין אביב גפן .. ארץ נהדרת ..> יש כבר תכנונים לחופש? נתנו לכם עבודות לחופש? יש אנשים שאחרי החופש לא תראו אותם ותתגעגעו אליהם? אתם מוכנים כבר לאכול שבוע מצות?
עם מה אתם הכי אוהבים ת'מצה שלכם? אתם תתגעגעו ללחם?
אתם עוזרים בלנקות ת'בית? התחלתם כבר לנקות? איפה תעשו את ליל הסדר? תתגעגעו ללימודים?
ולמורים? איזה כיף לקום מאוחר כל יום ממחר
נכון?
מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם פסח? איזה חג אתם הכי אוהבים?
האם אתם יודעם למה קוראים לפסח פסח?
<בטח אף אחד פה לע יודע עם הרמת שכל
חח סתם סתם שלא תהרגו אותי> אתם טסים לחו"ל? ולאילת? קחו אותי איתכםםםם
זהו אין לי כוח להמשיך ..
תהנו

SHANIELICIOUS

New member
עונה../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

איך היה היום האחרון של הלימודים?
אצלי מחר היום האחרון רוצים לצאת לחופש?כןןןןןןןןןן רוצים זיכויייייייייייי?? <לע לענות על זה למי שלא הבין אביב גפן .. ארץ נהדרת ..>
יש כבר תכנונים לחופש?
כןןןן נתנו לכם עבודות לחופש?רק באנגלית יש אנשים שאחרי החופש לא תראו אותם ותתגעגעו אליהם?
אור תעשי לי ביי ביי
אתם מוכנים כבר לאכול שבוע מצות?
חייבים עם מה אתם הכי אוהבים ת'מצה שלכם?שוקולד
אתם תתגעגעו ללחם?
כןן אתם עוזרים בלנקות ת'בית?חחח לאאא התחלתם כבר לנקות?לאאאא איפה תעשו את ליל הסדר?אצלנו תתגעגעו ללימודים?
חח ולמורים?
לאא איזה כיף לקום מאוחר כל יום ממחר נכון?
מעולה מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם פסח?
חופש איזה חג אתם הכי אוהבים?
זה האם אתם יודעם למה קוראים לפסח פסח? <בטח אף אחד פה לע יודע עם הרמת שכל חח סתם סתם שלא תהרגו אותי>
ה פסח על הדלתת עם הדם
אתם טסים לחו"ל?
פעמיים!!!
ולאילת?איכססXDD

עונה

איך היה היום האחרון של הלימודים?יש לי עוד מחר רוצים לצאת לחופש?כן אבל זה ממש לא יהיה חופש רוצים זיכויייייייייייי?? <לע לענות על זה למי שלא הבין אביב גפן .. ארץ נהדרת ..> יש כבר תכנונים לחופש?ללמוד, לנסוע לי-ם ומקווה לפגוש אותך נתנו לכם עבודות לחופש?לא נתנו במיוחד לחופש אבל צריך לעשות אותם מתי שהו יש אנשים שאחרי החופש לא תראו אותם ותתגעגעו אליהם?לא אתם מוכנים כבר לאכול שבוע מצות?לא שומר עם מה אתם הכי אוהבים ת'מצה שלכם?חביתה אתם תתגעגעו ללחם?לא אתם עוזרים בלנקות ת'בית?לא התחלתם כבר לנקות?לא איפה תעשו את ליל הסדר?סבא וסבתא מצד אמא תתגעגעו ללימודים?לא ולמורים?לא איזה כיף לקום מאוחר כל יום ממחר נכון?אני קם מאוחר? מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם פסח?מצות איזה חג אתם הכי אוהבים?פסח כי הוא הכי ארוך האם אתם יודעם למה קוראים לפסח פסח? <בטח אף אחד פה לע יודע עם הרמת שכל חח סתם סתם שלא תהרגו אותי>ברור שיודע אתם טסים לחו"ל?לא ולאילת?לא הייתי לוקח אותך אבל את לא רוצה להפגש

עונה../images/Emo3.gif

כל הזכויות שמורות לאור* בוקר טוףףף <אצלי עדיין בוקר חח> איך היה היום האחרון של הלימודים? מחר היום האחרון אצלי.. רוצים לצאת לחופש? מאודדדדדדד רוצים זיכויייייייייייי?? <לע לענות על זה למי שלא הבין אביב גפן .. ארץ נהדרת ..> יש כבר תכנונים לחופש? לא נתנו לכם עבודות לחופש? כן יש אנשים שאחרי החופש לא תראו אותם ותתגעגעו אליהם? לא אתם מוכנים כבר לאכול שבוע מצות? כן עם מה אתם הכי אוהבים ת'מצה שלכם? שוקולד אתם תתגעגעו ללחם? אממ אני אוכלת לחם בפסח.. אתם עוזרים בלנקות ת'בית? לא התחלתם כבר לנקות? לא איפה תעשו את ליל הסדר? בקיבוץ של דודים שלי
תתגעגעו ללימודים? ממש לא ולמורים? לא איזה כיף לקום מאוחר כל יום ממחר נכון? כן מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם פסח? קניידלך איזה חג אתם הכי אוהבים? פסח האם אתם יודעם למה קוראים לפסח פסח? <בטח אף אחד פה לע יודע עם הרמת שכל חח סתם סתם שלא תהרגו אותי> כי ה' פסח על הדלתות של היהודים
אתם טסים לחו"ל? לא ולאילת? לא קחו אותי איתכםםםם זהו אין לי כוח להמשיך .. תהנו

spukipuki

New member
עונה :p ../images/Emo203.gif

איך היה היום האחרון של הלימודים? מחר אצלי זה היום האחרון... ויש לי מבחן במחשבים :/ והים היה לי בוחן באנגלית, וביום רביעי היה לי מבחן במתמטיקה....
$%^&$^% רוצים לצאת לחופש? לא עם כל הדברים שיש לי לעשות רוצים זיכויייייייייייי?? <לע לענות על זה למי שלא הבין אביב גפן .. ארץ נהדרת ..> "לא היא לא! לא יושבת פה! זה קפה טו גו, למקסיקוווו!" XDDDDD יש כבר תכנונים לחופש? או אה.. הופעה של אביב גפן, מפגש עם חברות בים, וכדורסל P: נתנו לכם עבודות לחופש? אואהה.. עבודת הגשה באנגלית (מיני פרוייקט), מבחן בהיסטוריה, עבודת הגשה על מחוייבות אישית, בוחן בערבית להתכונן אליו שהוא ממש קשה +בוחן קריאה בערבית... אי אפשר להגיד שאין מה לעשות
יש אנשים שאחרי החופש לא תראו אותם ותתגעגעו אליהם? דודה שלי
אתם מוכנים כבר לאכול שבוע מצות? לא. וגם ההורים שלי לא יהיו בבית אז אין מי שישמור עליי
עם מה אתם הכי אוהבים ת'מצה שלכם? אני אוהבת את המצה שלי סגורה בתוך קופסא הרחק ממני XD אתם תתגעגעו ללחם? אני לא שומרת P: אתם עוזרים בלנקות ת'בית? בקטנה. התחלתם כבר לנקות? נראה לכם?? איפה תעשו את ליל הסדר? בבית, רק אני והאחים שלי, בתקווה שהם ישתפו פעולה XDD ולמורים? לחלקם P: איזה כיף לקום מאוחר כל יום ממחר נכון? אני לא יכולה לקום מאוחר, אני לוקחת תרופה כל בוקר
מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם פסח? אוכל!!!
איזה חג אתם הכי אוהבים? יום העצמאות ול"ג בעומר האם אתם יודעם למה קוראים לפסח פסח? <בטח אף אחד פה לע יודע עם הרמת שכל חח סתם סתם שלא תהרגו אותי> לפי מה שלימדו אותי כל שנה all over again- כי ה' פסח על בתי בני ישראל כשהייתה את המכת בכורות או משהו כזה, שהם היו צריכים למרוח דם על המשקוף ואם לא אז הוא ידע שזה לא בית של יהודים או משהו כזה P:

אהבתי ת'תשובות../images/Emo6.gif

אהמ יש שאלות שלא עניתת .. חח עד שאני משקיעה
וגם לי יש פרוייקט באנגלית
אבל לע מיני לצערי .. על מה את עושה?

spukipuki

New member
אממ, על משהו משעמם ../images/Emo203.gif

או על תלבושת אחידה בבתי ספר או על מהו הבית ספר האידיאלי בשבילי... איזו תכנית לימודים מפגרת
על מה את עושה?!

../images/Emo122.gifהיה לי פעם איזה סיפור

על תלבושת אחידה בבצפר .. באנגלית .. בשיעור למדנו נראה לי .. אממ אני אמורה לבחור מפורסם שאני מעריצה .. ולכתוב על כלללללללללל הקורות חיים שלו ..

עונהה../images/Emo9.gif

איך היה היום האחרון של הלימודים? לע משו .. רוצים לצאת לחופש? כעעע רוצים זיכויייייייייייי?? <לע לענות על זה למי שלא הבין אביב גפן .. ארץ נהדרת ..>
יש כבר תכנונים לחופש? כעע יותר מידי חח נתנו לכם עבודות לחופש? הרבההה
יש אנשים שאחרי החופש לא תראו אותם ותתגעגעו אליהם? כעעעעעעעעעע
אתם מוכנים כבר לאכול שבוע מצות? חח אין ברירה .. עם מה אתם הכי אוהבים ת'מצה שלכם? ביצה אתם תתגעגעו ללחם? אמממ אני מנסה להיגמל מלחם אז לע ממש
אתם עוזרים בלנקות ת'בית? רק ת'חלק שלי
<שזה ארון וספריה
> התחלתם כבר לנקות? לעע חח למי יש כוח .. איפה תעשו את ליל הסדר? בבית כנראה
תתגעגעו ללימודים? לעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ולמורים? ממש אבל ממש לא .. איזה כיף לקום מאוחר כל יום ממחר נכון? כעעעעעעעעעעעעעע
מה הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאומרים לכם פסח? מצות איזה חג אתם הכי אוהבים? פסח רק בגלל החופש
האם אתם יודעם למה קוראים לפסח פסח? <בטח אף אחד פה לע יודע עם הרמת שכל חח סתם סתם שלא תהרגו אותי> חח אני רואה שהרוב יודעים בערך חח זה טוב
אתם טסים לחו"ל? לע לצערי .. רונאית קחי אותי איתךךך
ולאילת? הלוואי .. זה עוד לא סגור ..

למעלה