שאלוןןןןןן!!!!!

שאלוןןןןןן!!!!!

סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... גנוב מפורום שאלונים וסקרים..חפירההההה איך קוראים לך? מי נתן לך את השם הזה? אוהב אותו? איזה שם אתה אוהב? בן כמה אתה? ומתי יש יומולדת? מחכה? מאיפה אתם? איפה עוד גרת? איפה מעדיף לגור? מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אוהב את המקום שאתה גר בו? אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? אוהבים את השכבה שלכם? למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא? קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? וזמר/ת? שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של 5 אגורות? ושל שני שקלים? רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?

מעכבת

New member
../images/Emo28.gif

סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... גנוב מפורום שאלונים וסקרים..חפירההההה איך קוראים לך? לינה מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? הלל בן כמה אתה? 18 ומתי יש יומולדת? בספטמבר מחכה? לא מאיפה אתם? לוד איפה עוד גרת? בלוד איפה מעדיף לגור? אנערף.. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא בסדר.. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? נו די כבר מהו מקום ההתנחלות שלכם? כבר אין או בעצם מתנחלים אצלכם? לפעמים.. יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? 4 וחברים וירטואליים,יש? לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? לא הבנתי אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? כי לא וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא משו קראו לכם אי פעם: ערס? כן פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? מאד יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? miss u מה בא לכם לשמוע? אסף אמדורסקי מה אתם לא סובלים לשמוע? אממ.. להקה אהובה, יש? אלג'יר וזמר/ת? נו די כבר שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו? על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שנתיים היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מגהץ שומע רדיו? כן הרבה? עכשיו כבר לא ממש.. איזו תחנה? רשת ג' אתה עובד? לא במה? בצבא כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של 5 אגורות? לא ושל שני שקלים? כן:) רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? כבר לא למה? טעים? כן או עדיף מהבית? יש מצב יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני חצי שעה היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו עם כמה אנשים? ? אוכל הרבה? מלא מה המאכל האהוב עליך? מלא למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? במבה אדומה ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס והכי לא? קונה הרבה אוכל? כבר לא מה המאכל האחרון שקנית? אממ..יוגורט זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) נראה לי 3 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 100 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אני לא מבזבזת כסף על אוכל אוף

עונה

איך קוראים לך?מיה מי נתן לך את השם הזה?אני בחרתי אותו :) אוהב אותו?מאוד איזה שם אתה אוהב?ליאורררר בן כמה אתה?17 ומתי יש יומולדת?היה לי לא מזמן.. מחכה?כןן מאיפה אתם?אתם חחח אני... גבעתים איפה עוד גרת?בבית אחר בגבעתים ושהיתי קטנה בר"ג איפה מעדיף לגור?בבית של עכשיו מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? אוהב את המקום שאתה גר בו?כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?ממממ אצל חברים,חבר..לא יודעת מהו מקום ההתנחלות שלכם?מממ פעם היה..עכשיו מתנחלים אצלי או בעצם מתנחלים אצלכם?כן :/ יש חברים אמיתיים בעולם?כן כמה כאלו לכם יש?לא חסר וחברים וירטואליים,יש?לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?אפס חברים וירטואלים...... אוהבים חיי מסך?מעדיפה חיים אמיתים אוהבים את השכבה שלכם?כן את רובם..אין תלונות למה?אחלה אנשים וסטיגמות, זה נחמד או לא?מממ לא ממש קראו לכם אי פעם: ערס?ערסית,כן... פאקצה?כן פריק?כן אימו?לא או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם?מממממ נראלי שאני בסדר.. יש לכם מן חבורה כזאתי?ממממ כאילו חבר'ה?כן בנים/בנות?גם וגם או גם וגם?גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?ערוץ 24 משהו על מאור כהן מה בא לכם לשמוע?רדיוהד..תכף אני אלך לחדר לשמוע... מה אתם לא סובלים לשמוע?את השיר דרך המלך או את השיר החדש של דנה אנטרנשנל ועידן יניב...איכס!!! להקה אהובה, יש?יש.. פינק פלויד ונדושים כאלה... וזמר/ת?ממ פה ושם איזה שיר או 2 של זמרת...לא איזה משהו מיוחד שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי?ברור! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?הכל מהכל... ואיזה לא סובל?ממממממ מזרחית בשקל...מזרחית איכותית זה סבבה. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?חחחחחח כן..סאבלימינ זה היה תקופה כזו שכולם שמעו והדביקו אותי!! :) מנגן על משהו?כרגע לא על מה?כלום על מה רוצה לנגן?תופים... נקודה כואבת אוףף :( אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפי4 ממתי?ממממ לא זוכרת איך?אבא קנה לי כמה ג'יגה?2 רוצה עוד?כן לא יזיק לי.. אוהב לצלם?מממ לא באופן מיוחד.. יש לך מצלמה?לא כמה זמן יש לך אותה?---- היו קודמות?---- איזה?------ מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?דיוידי אמפי אממ לא יודעת.. שומע רדיו?לא ממש הרבה?לא איזו תחנה? אתה עובד?לא במה?בייביסיטר פה ושם כמה כסף אתה מרוויח?אתם כל כך לא רוצים לדעת...בזיון כמה כסף יש לך?ממממממ בערך 500 יש לך מטבע של 5 אגורות?כן ושל שני שקלים?לא רוצה כזה?כן קונה בקפיטריה של ביתספר?כן למה?ככה טעים?מאוד או עדיף מהבית?עדיף מהקפיטריההה יש לכם פוסטרים בחדר?כן כמה?איזה מליון שליאור הביא לי חחחחחחחח של מי?אביב רוצים עוד?חחחחחחח נראלי שאני באובר פוסטרים של מי? איפה אתם כרגע?בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?היום אצל ליאור היה כיף?מאוד רוצים שוב?מאוד מדבירם עם מישהו אונליין?כן מסנג'ר או אייסיקיו?איסיקיו עם כמה אנשים?אחד אוכל הרבה?חחחח כן מה המאכל האהוב עליך?ספגטי למה דווקא הוא?זה טעיםםם עם רוטב שמנת מה אכלת לאחרונה?פיצה עכשיו ביומולדת היה טעים?מאוד רוצה שוב?לאא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?חחחחחח אני אוהבת הכל...עצוב ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק?ממ לא יודעת שניהםםם..בחירה קשה... אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?חח אוהבת הכל.. והכי לא?ממממ לא יודעת...אין כזה.. קונה הרבה אוכל?חחחחח כן.. מה המאכל האחרון שקנית?ממ קניתי עכשיו שקית עם כאלה ממתקים מגומי... זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 10 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת.. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?מעדיפה בראש אבל הפה שלי לא מרשה לי כמה ארוחות ביום אתה אוכל?ממ אני לא אוכלת מסודר.אני מנשנשת כל היום.. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?קונה שם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?יותר מדי.. :(

shira ofek

New member
שרמוטה פוריטנית,מגדיר אותך היטב..

איך קוראים לך? שירה מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? לפעמים איזה שם אתה אוהב? לירון בן כמה אתה? 17. ומתי יש יומולדת? 17.9 מחכה? לא מאיפה אתם? נתניה איפה עוד גרת? - איפה מעדיף לגור? תל אביב/לונדון מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה ככה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך?כן אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי? בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? אביב גפן =] מה בא לכם לשמוע? אביב גפן =] מה אתם לא סובלים לשמוע? א...דיכאון להקה אהובה,יש? יש,מלא.. וזמר/ת? אביב גפן=] שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת. נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כמעט הכל ואיזה לא סובל? דיכאון שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה על מה רוצה לנגן? פסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי3 ממתי? איך? כמה ג'יגה? 256 :( רוצה עוד? כן אוהב לצלם? ככה.. יש לך מצלמה? כמה זמן יש לך אותה? היו קודמות? איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? לא הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? כרגע לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? 1000 :p יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? כן;] רוצה כזה? קונה בקפיטריה של ביתספר? לא למה? טעים? לא או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? 1 של מי? אביב =] רוצים עוד? כן של מי? אביב =] איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? אין על מסנג'ר עם כמה אנשים? 1 אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? הכל#@! למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? כה מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שיותר. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 9418902184

T h e B o Y1

New member
עונה =)

איך קוראים לך? אשר מי נתן לך את השם הזה? אבא אוהב אותו? כן אחלה שם איזה שם אתה אוהב? יש הרבההה .... בן כמה אתה? 20 ומתי יש יומולדת? היה ב 17 לדצמבר מחכה? מאיפה אתם? י''ם איפה עוד גרת? רק בירושלים נשמות ... איפה מעדיף לגור? ת''א מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? ככה ככה... לא סובל נגיד ככה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? אממ.... לא יודע חח מהו מקום ההתנחלות שלכם? מרכז העיר.... או בעצם מתנחלים אצלכם? גם חח יש חברים אמיתיים בעולם? לדעתי לא... כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? לא... יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אוהבים חיי מסך? ככה ככה אוהבים את השכבה שלכם? ככה ככה למה? ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא תמיד קראו לכם אי פעם: ערס? כן (אין לי מושג למה אבל ,אני מזה לא!) פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? חחח מתאר לעצמי שכן כמה חברים טובים אתם? יש כמה ,ויש כמה זה מתחלק לקבוצות חח יש לכם מן חבורה כזאתי? בתקופה של הביצפר הייתה... בנים/בנות? יש ויש או גם וגם? יש ויש מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? עכשיו כרגע אני לא שומע (עוד מעט כן ) מה בא לכם לשמוע? מזרחית שתקפיץ אותי לעננים חחח מה אתם לא סובלים לשמוע? דיכאון איכססססססססססס להקה אהובה, יש? יציאת חירום (מי שלא מכיר , כדאי לכם להתחיל להכיר!) וזמר/ת? אביב גפןןןןן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב כמובן ! נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא... (אולי יש שירים שהם ממש יפים ,אבל עדיין כול הסגנון והזה... שלו ...) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? אביב גפן , אייל גולן , קובי פרץ ... אני מעורבב כזה, אבל בחיים לא דיכאון ! ואיזה לא סובל? דיכאוןןןןן חח שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא ממש מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה מידי פעם על מה רוצה לנגן? תופיםםםםםםםםם (חלוםם שיתגשם בע''ה) אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? עזבו אותך שטויות , אמפי 3 וזהו ! ממתי? ממזממןןן איך? מה זאת אומרת איך ?? כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? לא , מספיק לי... אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? שבוע חחח מצלמה של פלאפון (ממש טובה) היו קודמות? כן איזה? דיגטלית מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? לא יודע חח שומע רדיו? לא , רק דיבורים נהיה ברדיו ... הרבה? בכלל לא איזו תחנה? וגם אם כן אז 93.9 אתה עובד? כן במה? עבודה זמנית כזאת כמה כסף אתה מרוויח? לא מדבר על זה חח כמה כסף יש לך? לא מעניין אותכם יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? כן רוצה כזה? לא כי יש לי חח קונה בקפיטריה של ביתספר? שהייתי תלמיד כן קניתי! למה? ככה טעים? ככה ככה או עדיף מהבית? ברוב המקרים שאתה רעב אתה לא חושב מה עדיף... יש לכם פוסטרים בחדר? כן (מיה חשבת עלי בשאלה הזאת ? חח) כמה? 1 של מי? של אביבב גפןן עם חתימה אישית שלו (מיה הכינה לי אותו וגם דאגה לחתימה) שובב תודה מיה!!!! רוצים עוד? כן של מי? סתם משהו נחמדד איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? אסי קיו עם כמה אנשים? 4 , ייבשתי אותם בגלל הסקר חחח אוכל הרבה? ככה ככה מה המאכל האהוב עליך? כול מה שקשור בפסטה ותפוחי אדמה אני אוהב! למה דווקא הוא? ככה מה אכלת לאחרונה? שניצל טבעול (הכי טעים שיש) היה טעים? מאודדדדדדדדד רוצה שוב? השבוע חחח איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חריף ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לא עולה לי משהו לראש מה עדיף, מלוח או מתוק? תלוי אוהב פאסט פוד? ככה ככה איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? את רובם ... חוץ מהאוכל הסיני חח והכי לא? הסיני קונה הרבה אוכל? פה ושם מה המאכל האחרון שקנית? פסטה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) לא זוכר ניראה לי 36 (ארוחה ארוחה אבל !) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב למה לא מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? תלוי מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? קונה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? תלוי.... אבל לא הרבה.... אחלה סקר מיה שבוע טוב לכולם !!!!!

באמת משעמם

איך קוראים לך? אורטל מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? מאיה ובן, לילדים שלי יקראו ככה בטוח בן כמה אתה? 18 ומתי יש יומולדת? אוגוסט מחכה? לא מאיפה אתם? הרצליה איפה עוד גרת? רמת השרון איפה מעדיף לגור? תל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו? כה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? אין או בעצם מתנחלים אצלכם? אצלי יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? לא המון וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? הא? אוהבים חיי מסך? כן אוהבים את השכבה שלכם? לא ממש אהבתי למה? כי ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? מאוד יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? 17 של בן ארצי מה בא לכם לשמוע? מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית וכאלה להקה אהובה, יש? בטח שיש וזמר/ת? אביב גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא יודעת מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כל מיני ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן מנגן על משהו? לא על מה? על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי 4 ממתי? שנה כמעט איך? כמה ג'יגה? 1 רוצה עוד? כה אוהב לצלם? כה יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? 3 חודשים נראה לי היו קודמות? כן איזה? אחת זונה מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלית מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? שיוצא הרבה? לא איזו תחנה? אתה עובד? כן במה? התחלתי בקולנוע כמה כסף אתה מרוויח? מיליון כמה כסף יש לך? 5000 בערך אבל עוד חודש אני טסה ללונדון אז אני אהיה מרוששת יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? כן רוצה כזה? הוא מכוער קונה בקפיטריה של ביתספר? כבר לא למה? כי אני לא לומדת עוד טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? קצת כמה? של מי? אביב גפן רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני שבוע היה כיף? כן רוצים שוב? כן מדבירם עם מישהו אונליין? כה מסנג'ר או אייסיקיו? מסן עם כמה אנשים? 1 אוכל הרבה? לא מה המאכל האהוב עליך? סלט למה דווקא הוא? כי ככה מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? מתוק אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ארומה והכי לא? מסעדות בשר וכאלה קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? דיאט קוקה קולה לימון כאילו שזה מעניין מישו זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 8 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? רק בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מה שיוצא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא המון

hagzi

New member
כמה זמן לא עניתי על שאלון../images/Emo29.gif

איך קוראים לך? הגר מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? לפעמים איזה שם אתה אוהב? מיכאלה בן כמה אתה? 17 ומתי יש יומולדת? בתשעה בספטמבר מחכה? לא מאיפה אתם? תל אביב איפה עוד גרת? במרכז תל אביב (עכשיו אני בצפון העיר) איפה מעדיף לגור? במרכז תל אביב
מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? תל אביב אוהב את המקום שאתה גר בו? לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? מהו מקום ההתנחלות שלכם? המשמר או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? כן כמה כאלו לכם יש? אחת טובה מאוד וחברים וירטואליים,יש? לא ממש, ואם כן מעטים יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? כי הם נששששששששמות וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? כמה שאפשר יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? או גם וגם? גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? מוזיקה מה אתם לא סובלים לשמוע? מוזיקה גרועה להקה אהובה, יש? מוניקה סקס
וזמר/ת? לא אחת ספיציפית שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כל מוזיקה טובה ואיזה לא סובל? כל מוזיקה גרועה שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? על מיתרי הקול על מה? על מה רוצה לנגן? בס אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? לא ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? בפלאפון
כמה זמן יש לך אותה? מאז שקנו י את הפלאפון היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? גידטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? דיסקמן שומע רדיו? כן הרבה? לא איזו תחנה? קול הקמפוס אתה עובד? כן במה? מוכרת תכשיטים כמה כסף אתה מרוויח? 200 שקל ביום כמה כסף יש לך? 180 יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? כן למה? כי ההוריםלא שולחים לי אוכל
טעים? לא או עדיף מהבית? עדיף את הקיוסק הקודם יש לכם פוסטרים בחדר? לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע? ליד המחשב מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? מזמן היה כיף? לא זוכרת רוצים שוב? לאדעת מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? אין למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? שוקולד מריר היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מסטיק\ וירקות ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? לא יודעת מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ברגר קינג והכי לא? קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? לא יודעת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהב לאכול ומעדיפה כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל? כמה שצריך מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? הי כבר היתה השאלה הזו! כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? גם זו כבר הייתה

אני

איך קוראים לך? יוגב מי נתן לך את השם הזה?אבא אוהב אותו?התרגלתי איזה שם אתה אוהב?דניאל אולי.. בן כמה אתה?17 ומתי יש יומולדת?13.1.91 מחכה?לא קריטי מאיפה אתם?מעלה אדומים איפה עוד גרת?שומקום איפה מעדיף לגור?צפון קצת נראלי מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר עיר אוהב את המקום שאתה גר בו?כה נחמד מהו מקום ההתנחלות שלכם?אין כזה או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?בטח כמה כאלו לכם יש?2 וחברים וירטואליים,יש?לא אוהבים את השכבה שלכם?סך הכל בסדר למה?אנשיפ טובים חלק וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא טוב קראו לכם אי פעם: ערס?אמרו לי שאני מתנהג כמו ערס אז זה לא נשחב פריק?כה אימו?עוד לא או כל דבר מטופש אחר?מוזר כמה חברים טובים אתם?3 יש לכם מן חבורה כזאתי?כה אני קורא לה החבורה בנים/בנות?בנים מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?עמיר בניון/ היא והוא מה בא לכם לשמוע?שומדבר מיוחד מה אתם לא סובלים לשמוע?דיכאון... מה כל העצב והבכי אני לא מבין?! להקה אהובה, יש?קווין שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?נו מה אני מפגר? נכון לועזי יותר שווה מישראלי?בכלל לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?ישראיל רוק ישראלי ואיזה לא סובל?אמרנו דיכאון לא? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?בטח כל גיל והדבר שלו. מנגן על משהו?גיטרה על מה רוצה לנגן?חליל נראלי אבל הכי על הכלי של הסקוטים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?בקרוב אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?כה כמה זמן יש לך אותה?לא יודע היו קודמות?כה איזה?לא יודע מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטל מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?מחשב. שומע רדיו?לא אתה עובד?כה במה?מלצר ומחלק עיתונים כמה כסף אתה מרוויח?עדיף שלא תדעו חרא כסף כמה כסף יש לך?700 בערך.. יש לך מטבע של 5 אגורות?לא שזכור לי ושל שני שקלים?לא רוצה כזה?לא קונה בקפיטריה של ביתספר?לעיתים רחוקות למה?אני מעדיף סנוויץ' מהבית יש לכם פוסטרים בחדר?כה כמה?2 של מי?בחורות רוצים עוד?כה של מי?עמיר בניון איפה אתם כרגע?בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?וואו באמת הרבה זמן לא הייתי היה כיף?לא זוכר רוצים שוב?כה מדבירם עם מישהו אונליין?לא אוכל הרבה?סביר מה המאכל האהוב עליך?פיצה למה דווקא הוא?טעים מה אכלת לאחרונה?וופל היה טעים?בסדר רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?כבד,קישואים לא חסר.. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?שומדבר מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פודד?בטח איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?הכל טוב והכי לא?סיני יפני סושי קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?בורקס אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהב מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא יודע כמה ארוחות ביום אתה אוכל?כנל מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מביא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?נו באמת מה אני יודע

Hosh17

New member
יאלה!

איך קוראים לך? חופית מי נתן לך את השם הזה? ההורים אוהב אותו? לא הרבה איזה שם אתה אוהב? נועה מתחבב עלי,נטלי גם בן כמה אתה? 18 וחצי ומתי יש יומולדת? בחופש הגדול מחכה? לא מאיפה אתם? פתח תקווה איפה עוד גרת? פתח תקווה איפה מעדיף לגור? תל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר אוהב את המקום שאתה גר בו? לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? תל אביב מהו מקום ההתנחלות שלכם? החדר שלי או בעצם מתנחלים אצלכם? גם יש חברים אמיתיים בעולם? לא לי כמה כאלו לכם יש? וחברים וירטואליים,יש? כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? לא למה? הרבה ערסים,הרבה פרחות וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? כן פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם? מקווה שהרבה יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? בנות בעיקר או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? לחיות-קורין אלאל מה אתם לא סובלים לשמוע? דיכאון להקה אהובה, יש? הדורס וזמר/ת? אסף אמדורסקי שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? מוזיקה שעונה לשם מוזיקה ואיזה לא סובל? שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן מנגן על משהו? כן על מה? על גיטרה על מה רוצה לנגן? גיטרה חשמלית, חליל, קלידים אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפי שלוש ממתי? שנתיים איך? כמה ג'יגה? לא יודעת רוצה עוד? אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? הרבה היו קודמות? חפרתם. איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? שומע רדיו? לפעמים הרבה? איזו תחנה? גלגלצ, ג' אתה עובד? מתחילה השבוע במה? מפעל לפירות יבשים כמה כסף אתה מרוויח? 20 לשעה כמה כסף יש לך? כרגע בבנק כלום חחח... יש לך מטבע של 5 אגורות? כן ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? כן למה? ככה טעים? לא משהו או עדיף מהבית? עדיף ממקום אחר יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? שלום עכשיו, אביב, הדורס, שלום ואריק, גאנס אנ רוזס,הקספרים של מי? ראה למעלה רוצים עוד? לא של מי? איפה אתם כרגע? בחדר שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? לפני כמה ימים היה כיף? לא רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כן מה המאכל האהוב עליך? פסטה של פיצה האט ,נו למה דווקא הוא? ככה מה אכלת לאחרונה? בבוקר אממ במבה היה טעים? כן רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חומוס!!! אין ספק ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אממ לאיודעת חח מה עדיף, מלוח או מתוק? גם וגם.תלוי בסוג האוכל אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מה שבא ברוך הבא והכי לא? קונה הרבה אוכל? כן מה המאכל האחרון שקנית? מקודם הזמנתי פסטה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) 50 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? גם וגם כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 4,5 עיקריות..כל השאר שטויות מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? פעם ככה פעם ככה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? הרבה... כלהכסף בבנק נעלם בגלל אוכל

osher002

New member
../images/Emo168.gif

איך קוראים לך?אושא מי נתן לך את השם הזה?אימא שלי אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב?הילה בן כמה אתה?15 ומתי יש יומולדת?היה ב20.9 מחכה?כן מאיפה אתם?פ"ת :/ איפה עוד גרת?רק בפ"ת איפה מעדיף לגור?ת"א מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו?לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?ת"א מהו מקום ההתנחלות שלכם?החדר של אח שלי או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?נראה לי כמה כאלו לכם יש?4 וחברים וירטואליים,יש?לא יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?וואט? אוהבים את השכבה שלכם?ממש לא למה?כי הם סנובים וסטיגמות, זה נחמד או לא?מאוד נחמד קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?כן אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם?4 יש לכם מן חבורה כזאתי?כן בנים/בנות?בנים או גם וגם?לא מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?כלום.. מה בא לכם לשמוע?אביב גפן.. מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחית דיכאון להקה אהובה, יש?כן וזמר/ת?כן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי?ברור מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?רוק ואיזה לא סובל?דיכאון שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?אממ לא מנגן על משהו?לומדת על מה?גיטרה על מה רוצה לנגן?על גיטרה ופסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפי שלוש ממתי?לפני שנתיים נראה לי איך?אבא שלי קנה לי.. כמה ג'יגה?1 רוצה עוד?לא אוהב לצלם?בערך יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?לא יודעת היו קודמות?כן איזה?לא יודעת כל מיני מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?יש מלאא.. שומע רדיו?כן הרבה?לא איזו תחנה?91 fm אתה עובד?לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך?10 שקל יש לך מטבע של 5 אגורות?אממ כן ושל שני שקלים?כן רוצה כזה?כן קונה בקפיטריה של ביתספר?כן למה?כי בא לי טעים?אממ כן או עדיף מהבית?גם מהבית עדיף אבל אני לא מביא אוכל לבצפר יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? איפה אתם כרגע?בחדר של אח שלי מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אממ לא זוכרת היה כיף?כן רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר עם כמה אנשים? אוכל הרבה?לא ממש מה המאכל האהוב עליך?פיצה למה דווקא הוא?כי זה טעיםםם מה אכלת לאחרונה?סלט היה טעים?מאוד רוצה שוב?לא מספיק לי איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?אממ לא יודעת ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לא יודעת מה עדיף, מלוח או מתוק?גם וגם אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?בורגראנ'ץ והכי לא?מקדונלנס קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?בורגר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)20 ומשהו נראה לי יותר.. אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?כמה שפחות מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל?לא יודעת מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?קונה שם מדי פעם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? 10 שקל

מעיין51

New member
עייפה!

איך קוראים לך?שולה מי נתן לך את השם הזה? אממ.. נראה לי שאמא.. וסבתא אישרה.. או הפוך.. אוהב אותו? כן! איזה שם אתה אוהב? אילן\אסף\ליאור.. בן כמה אתה?15 ומתי יש יומולדת? נובמבר מחכה? ממ.. לא ממש מאיפה אתם? כפס איפה עוד גרת? בשום מקום איפה מעדיף לגור? אני אוהבת את כפר סבא מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? לא זה ולא זה אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?- וואוו באמת חופרים! מהו מקום ההתנחלות שלכם? מרום [חנות לכלי נגינה]
או בעצם מתנחלים אצלכם? לא ממש יש חברים אמיתיים בעולם? אחד יחיד ומיוחד וחברים וירטואליים,יש? את האמת..כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? כלומר? אוהבים את השכבה שלכם? לאאאא שונאת אותה למה? לא יודעת.. לא מתחברת שם לאף אחד.. וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא.. אבל לפעמים זה ממש תיאור טוב קראו לכם אי פעם: ערס? חח לא פאקצה? לא פריק? כמה וכמה אימו?לא או כל דבר מטופש אחר? "שלוחית" "זרוקית" ודברים בסגנון.. כמה חברים טובים אתם? המון יש לכם מן חבורה כזאתי?הייתה בנים/בנות? או גם וגם? מוזיקה. ששתיהיה בריאה מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה בא לכם לשמוע? רדיוהד מה אתם לא סובלים לשמוע? הראל סקעת.. עידן משהו הזה.. דנה אינטרנשיונל.. ויש הרבה.. להקה אהובה, יש? דיפ פרפל
וזמר/ת? אביב גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת! נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא מדוייק.. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק'נרול בייבההה ואיזה לא סובל? כמעט את כל מה שבגלגל'צ שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו?
על מה? על מה רוצה לנגן? על כל הכלים בעולם [חלום] אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אייפוד ממתי? לפני חודש איך? חסכתי- יומולדת- הורים- השלימו- קנו- 1400!!! כמה ג'יגה? 8 רוצה עוד? אממ לא אתנגד.. אוהב לצלם? כן! יש לך מצלמה? של המשפחה.. כמה זמן יש לך אותה? שנה\שנתיים היו קודמות? כן ויותר מגניבות! איזה? אני לא יודעת מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? נראה לי פילם.. או דגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? תנור! שומע רדיו? לא הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? בייביסיטר במה? כמה כסף אתה מרוויח? 20 לשעה כמה כסף יש לך? כרגע? 200 בערך יש לך מטבע של 5 אגורות? לא ושל שני שקלים? יש כזה? רוצה כזה? כן קונה בקפיטריה של ביתספר? לפעמים למה? כי או שאני מאוד רעבה- או שממש בא לי שוקולטה טעים?כן או עדיף מהבית? לא יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה?אחד, בינתיים של מי?אביב גפן רוצים עוד?כן של מי? של הביטלס, בוב מארלי, דיפ פרפל ולאד זאפלין איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אמ.. חברה ולפני איזה שבועיים בערך היה כיף? נחמד רוצים שוב? קרציות מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו עם כמה אנשים? 1 אוכל הרבה?
מה המאכל האהוב עליך? יש המון למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? ריזוטו וקציצות היה טעים? ! רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? פופקורן ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? טונה
ואוכל מהיר.. [חוץ מפיצה] מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק! שונאת מלח אוהב פאסט פוד? לא.. שונאת.. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? פיצה והכי לא? כל מה שקשור להמבורגר קונה הרבה אוכל? לא מה המאכל האחרון שקנית? שוקולטה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)3 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כן כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 [בוקר וצהריים] לפעמים ערב מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? קרציות!!

ליאורנר

New member
ייאלללההההה....

איך קוראים לך? ליאור מי נתן לך את השם הזה?אמא ואבא נראה לי אוהב אותו?כמובן איזה שם אתה אוהב?עדי, אגם בן כמה אתה?22 ומתי יש יומולדת?8.6 מחכה?כמובן, לפי התכנון שלי בתאריך הזה אני אהיה ב rock im park מאיפה אתם?ראשל''צ איפה עוד גרת?חולון, קיבוץ ליד אילת בשם גרופית איפה מעדיף לגור?אמסטרדם, לונדון, ארה''ב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו?כמובן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?אמסטרדם, לונדון, ארה''ב מהו מקום ההתנחלות שלכם?פאב או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?כמובן כמה כאלו לכם יש?מעט מאוד וחברים וירטואליים,יש?כמובן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?יותר אוהבים חיי מסך?כמובן אוהבים את השכבה שלכם?אין לי כבר שכבה למה? כי אני אחרי צבא וסטיגמות, זה נחמד או לא?נחמד ביותר קראו לכם אי פעם:פריק ערס? פאקצה? פריק? אימו? או כל דבר מטופש אחר? כמה חברים טובים אתם?3 יש לכם מן חבורה כזאתי?כמובן, יש לנו גם בית על עץ. סתם צוחק בנים/בנות?בנות או גם וגם? מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?הקליק - אמא אני לא רוצה להיגמל מה בא לכם לשמוע? מטאליקה מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחית, אלקטרוני, טראנסים להקה אהובה, יש?פינק פלויד, מטאליקה, גאנז נ רוזז וזמר/ת?אביב גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? אוהבים\מתחברים נכון לועזי יותר שווה מישראלי?הרוב יותר טוב מדברים בישראל, 'אין רוקנרול בעיברית' מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?רוק[מכל סוגיו], קלאסי, טיפה ג'אז ואיזה לא סובל?מזרחית, אלקטרוני, טראנסים שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?לא מנגן על משהו?כמובן על מה?פסנתר, קצת גיטרה על מה רוצה לנגן?גיטרה בצורה מקצועית, כינור אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפיארבע ממתי?לפני שנה בערך איך??? כמה ג'יגה?2 ג'יגה רוצה עוד?תמיד טוב עוד אוהב לצלם?לא יש לך מצלמה?לא כמה זמן יש לך אותה?---- היו קודמות?---- איזה?---- מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?טלוויזיה שומע רדיו?לא הרבה?---- איזו תחנה?---- אתה עובד?מחפש עבודה במה?---- כמה כסף אתה מרוויח?0 שקל כמה כסף יש לך?לא הרבה יש לך מטבע של 5 אגורות?כמובן ושל שני שקלים?כמובן שלא רוצה כזה?לא קונה בקפיטריה של ביתספר?הייתי קונה למה?כי בית ספר עושה אותי רעב טעים?נחמד או עדיף מהבית?אין כמו אוכל ביתי יש לכם פוסטרים בחדר?כמובן כמה?2 של מי?של אביב גפן, ודגל גדול של לד זפלין רוצים עוד?מספיק של מי?---- איפה אתם כרגע?בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?אתמול אצל חבר היה כיף?כיף מאוד רוצים שוב?כמובן מדברים עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו עם כמה אנשים?---- אוכל הרבה?לא מה המאכל האהוב עליך?פיצה למה דווקא הוא?כי זה טעים ביותר מה אכלת לאחרונה?מרק היה טעים?מאוד רוצה שוב?לא תודה איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?וואלה אין לי מושג ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?מוסקה, פראסה, דג חריף מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק אוהב פאסט פוד?כמובן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלדס והכי לא?--- קונה הרבה אוכל?פה ושם מה המאכל האחרון שקנית?המבורגר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!): 49(כולל קולה) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהב מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל?1 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?קונה שם כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לא יודע

TairAtias

New member
ican't loveeeeee myself

איך קוראים לך?תאיר מי נתן לך את השם הזה?הכלב שלי ז"ל? אחותו? חברה שלה? דודה שלה? היא. אוהב אותו?כן איזה שם אתה אוהב?גאיה בן כמה אתה?13 ומתי יש יומולדת?12.6 מחכה?כן... גיטרה חשמלית מאיפה אתם?כפ"ס איפה עוד גרת?הרצליה איפה מעדיף לגור?האמת שבהרצליה גרתי עד גיל 3, ככה שקצת קשה לשפוט. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חורררררר אוהב את המקום שאתה גר בו?כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?בכנרת מהו מקום ההתנחלות שלכם?צופים או בעצם מתנחלים אצלכם?לא יש חברים אמיתיים בעולם?קשה למצוא אבל יש כמה כאלו לכם יש?ל-2 אני ממש קרוב. השאר חברים טובים ואמתיים אבל פחות וחברים וירטואליים,יש?עובדה שאני כאן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות אוהבים חיי מסך?לא אוהבים את השכבה שלכם?חלק למה?כי רק חלק נחמדים וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא, אבל מצחיק קראו לכם אי פעם: ערס?אמרו לי שיש לי נעליים של ערס פאקצה?היתה תקופה שאמרו לי שהתפקאצתי פריק?כן אימו?כן או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם?תלוי למי יש לכם מן חבורה כזאתי?אכן בנים/בנות?גם וגם או גם וגם?כם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?היהודים - אין לך מקום (את כל פורטה עכשיו התחלתי) מה בא לכם לשמוע?הראשון של שלומי שבן, אני חייב לקנות. מה אתם לא סובלים לשמוע?ראפ, היפהופ, מוזיקת שרמוטות להקה אהובה, יש?היהודים, התבלינים, כנסיית השכל, הבילויים.... וזמר/ת?אביב גפן, שלומי שבן,יוני בלוך שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאוהבים נכון לועזי יותר שווה מישראלי?ממש לא מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?מה שיפה ואיזה לא סובל?כתבתי כבר שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כן מנגן על משהו?ביצים, גיטרה על מה?כתבתי על מה רוצה לנגן?תופים ופסנתר אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?נגד! רק דיסקים ממתי?- איך?- כמה ג'יגה?- רוצה עוד?- אוהב לצלם?כן יש לך מצלמה?לא כמה זמן יש לך אותה?אין היו קודמות?כן איזה?לא יודע, אבל היא נאבדה לי בבולגריה. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?לא יודע מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?כל דבר שאפשר לשמוע בו מוזיקה שומע רדיו?לא הרבה?רק בנסיעות במכונית איזו תחנה?גלגל"צ אתה עובד?לא במה?- כמה כסף אתה מרוויח?- כמה כסף יש לך?- יש לך מטבע של 5 אגורות? היה פעם ושל שני שקלים?עדיין לא רוצה כזה?לא קונה בקפיטריה של ביתספר?לא הרבה, ואם כן אז לא מהכסף שלי למה?יש תור טעים?לא או עדיף מהבית?מהבית יש לכם פוסטרים בחדר?לא כמה?- של מי?- רוצים עוד?הייתי שמח של מי?להקות וזמרים טובים איפה אתם כרגע?בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?יום שישי שעבר נראה ליS: היה כיף?כן רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?כן מסנג'ר או אייסיקיו?גם וגם עם כמה אנשים?ביחד יש לי איזה 100, מדבר עם איזה רבע אוכל הרבה?כן מה המאכל האהוב עליך?כל דבר שסבתא מכינה למה דווקא הוא?הכי טעים מה אכלת לאחרונה?מרק הפתעות מטורף היה טעים?מאוד רוצה שוב?כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?פלפלים ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?עגבניה (שלמה) מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?מקדונלדס והכי לא?בורגראנץ', חוץ מהצ'יפס קונה הרבה אוכל?לא מה המאכל האחרון שקנית?לא זוכר זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)- אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבב מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?כמה שפחות בריא יותר טעים. אני אוכל בלי חשבון, למרות שאני אוכל מלא פירות וירקות כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 מרכזיות מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מביא כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?אני לא

אלינה מ

New member
:-B

איך קוראים לך? אלינה מי נתן לך את השם הזה? אמא אוהב אותו? לא איזה שם אתה אוהב? מיתר! :) בן כמה אתה? 14+ ומתי יש יומולדת? ביוני מחכה? ממש לא מאיפה אתם? חדרה איפה עוד גרת? נתניה איפה מעדיף לגור? נתניה מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חור בארץ [כנראה בגלל שהיתרגלתי] אוהב את המקום שאתה גר בו? לא אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? נתניה מהו מקום ההתנחלות שלכם? נתניה :p או בעצם מתנחלים אצלכם? לעיתים יש חברים אמיתיים בעולם? לא כמה כאלו לכם יש? 1 וטוב שכך וחברים וירטואליים,יש? בערך יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות אוהבים חיי מסך? מממ אוהבים את השכבה שלכם? כן למה? ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? לא פריק? אממ אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? אולי חח כמה חברים טובים אתם? כולם חברים של כולם מה הקטע?! יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? כן מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? איך זה מרגיש מה בא לכם לשמוע? האביב הנצחי [הכנסייה] מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש? היהודים וכנסיית השכל וזמר/ת? אפרת גוש אביבי והראל שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת נכון לועזי יותר שווה מישראלי? תלוי מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ואיזה לא סובל? דיכאון ומזרחית למינהם שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן מנגן על משהו? כן על מה? גיטרה על מה רוצה לנגן? תופים יהיה נחמדדדד אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן ממתי? איך? מהחנות חח כמה ג'יגה? הרבה.. אין לי כוח לבדוק רוצה עוד? לא אוהב לצלם? לא יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? מה זה משנה היו קודמות? כן איזה? ----- מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? אולי דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? גיטרה חשמלית? חחחח שומע רדיו? לפעמים הרבה? איזו תחנה? רדיו ירושלים וגלגל"צ(?) אתה עובד? לפעמים במה? מה זה משנה כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? כרגע, מעט מאוד יש לך מטבע של 5 אגורות? לא ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? לא אכפת לי קונה בקפיטריה של ביתספר? לאא למה? ככה טעים? בכלל לא או עדיף מהבית? ברור יש לכם פוסטרים בחדר? כן אבל רק כמה כמה? קצת של מי? משהו חח רוצים עוד? לא של מי? כעיעצמיעחכ איפה אתם כרגע? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? שילשום היה כיף? נחמד רוצים שוב? לא מדבירם עם מישהו אונליין? כן מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו עם כמה אנשים? אוכל הרבה? אולי מה המאכל האהוב עליך? שניצללל למה דווקא הוא? ככה מה אכלת לאחרונה? ספגטי עם רוטב עגבניות :p היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? כן איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? אני לא קונה מה המאכל האחרון שקנית? חחח לא יודעת! אולי לחם חחחחחח זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) לא זוכרת פחחח אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת לאכול :pPPP מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? מממ כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 500 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביא ואם לא,, אז לא קונה שם! איכסה פיכסה!! כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא קונה אוכללל אנערףףף!

תמרוש5

New member
../images/Emo22.gif

איך קוראים לך?תמר מי נתן לך את השם הזה? אמא ואבאP: אוהב אותו?ממ הוא סבבה. איזה שם אתה אוהב? ענבל זה שם ממש יפה לדעתי
בן כמה אתה?16 וחצי ומתי יש יומולדת?30.5 מחכה?לא כזה. מאיפה אתם?ירושלים. איפה עוד גרת?שומקום איפה מעדיף לגור?תל אביב! מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?עיר גדולה אוהב את המקום שאתה גר בו?ממ לרוב לא,מדי פעם כן. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? תל אביב! מהו מקום ההתנחלות שלכם? או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם?כן כמה כאלו לכם יש?לא יודעת וחברים וירטואליים,יש?כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?ממ פחות אוהבים חיי מסך?כן אוהבים את השכבה שלכם?חלק מהם. למה?ככה וסטיגמות, זה נחמד או לא?לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?כן
אימו?כן למרות שאני לא נראית כמו אבל חברה שלי סתם החליטה שאני אימו.
או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם?ממ אין לי כוח לספור. יש לכם מן חבורה כזאתי?כן בנים/בנות? או גם וגם?גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?כלום מה בא לכם לשמוע? להקה שאני לא זוכרת את שמה אבל חברה שלי השמיעה לי היום ובא לי לשמוע שוב! מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחית,ומוזיקה ממש ממש רועשת. להקה אהובה, יש? לא וזמר/ת?ענבל פרלמוטר ואביב
שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת. נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא! מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?רוק ואיזה לא סובל?מזרחי שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?בהחלט. מנגן על משהו?כן על מה?גיטרה על מה רוצה לנגן? אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן ממתי? הנוכחי מלפני שבועיים,אבל היו הרבה קודם (שנהרסים בקצב.) איך? למען האמת הוא די חרא ואני רוצה לקנות אחד אחר. כמה ג'יגה?2 רוצה עוד?כן אוהב לצלם?כן יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?שנה היו קודמות?כן איזה?לא שוכרת. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?לא יודעת. שומע רדיו?כן הרבה?מדי פעם איזו תחנה?גלגלצ
אתה עובד?לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך?ממ לא יודעת. יש לך מטבע של 5 אגורות?כן! ושל שני שקלים?לא רוצה כזה?כןןן! קונה בקפיטריה של ביתספר?מדי פעם למה?ככה טעים?כן או עדיף מהבית?לא יודעת יש לכם פוסטרים בחדר?כן כמה?1 של מי?מרלין מונרו רוצים עוד ממ לא ממש משנה של מי? איפה אתם כרגע?בחדר מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול היה כיף? היה נחמד. רוצים שוב?לא מדבירם עם מישהו אונליין?לא מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר! עם כמה אנשים?כרגע אני לא מחוברת. אוכל הרבה?ממ תלוי במצברוח. מה המאכל האהוב עליך? אמממ משתנה. למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה?וופל. היה טעים?כן! רוצה שוב?לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? אמממ וואו אני שונאת כ"כ הרבה דברים! ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לא יודעת מה עדיף, מלוח או מתוק?מלוח אוהב פאסט פוד?תלוי,לא בשר! איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?ממ אף אחת. והכי לא? קונה הרבה אוכל?לא כזה. מה המאכל האחרון שקנית?לא זוכרת. זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת כן,אבל עדיין עדיף לא
מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 לרוב. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מביאה כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?לא יודעת.

Bambi di

New member
../images/Emo192.gif

איך קוראים לך? עדי. מי נתן לך את השם הזה? אמאבא. אוהב אותו? כן. איזה שם אתה אוהב? יששכר. בן כמה אתה? 15 והרבה. ומתי יש יומולדת? 26.2 מחכה? לא. מאיפה אתם? חיפה. איפה עוד גרת? ת"א. איפה מעדיף לגור? חיפה. מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה. אוהב את המקום שאתה גר בו? כן. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ת"א. מהו מקום ההתנחלות שלכם? סנימטק
או בעצם מתנחלים אצלכם? לא. יש חברים אמיתיים בעולם? תגדירו אמת... כמה כאלו לכם יש? 3. וחברים וירטואליים,יש? כן. יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? פחות. אוהבים חיי מסך? לא במיוחד. אוהבים את השכבה שלכם? כן. למה? למה לא? וסטיגמות, זה נחמד או לא? זה בעיקר מצחיק. קראו לכם אי פעם: ערס? לא. פאקצה? כן. פריק? כן. אימו? לא. או כל דבר מטופש אחר? דעהעעהה... כמה חברים טובים אתם? קצת-הרבה. יש לכם מן חבורה כזאתי? משהו כזה... בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? .... מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? דיוויד בואי. מה בא לכם לשמוע? אלג'יר פתאום. מה אתם לא סובלים לשמוע? מטאל כבד שגורם לאוזניים לדמם. להקה אהובה, יש? המכשפות, אלג'יר. וזמר/ת? אביב גפן, אביתר בנאי, ענבל פרלמוטר... שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? עד עכשיו שמעתי את מה שאהבתי, ופתאום גם כולם מסביב שומעים את זה אז זה קצת בעייתי... נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק. ואיזה לא סובל? הזכרתי למעלה איפשהו. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? כן. מנגן על משהו? כן. על מה? גיטרה. בערך. על מה רוצה לנגן? קלידים. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? אמפיארבע. ממתי? כמעט שנה. איך? מעולה. כמה ג'יגה? אין לי מושג. רוצה עוד? לא... אוהב לצלם? כן. יש לך מצלמה? כן. כמה זמן יש לך אותה? כמה שנים. היו קודמות? כן, שהיו מתקופת הפילמים. איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי. מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? מחשב...נראלי שומע רדיו? כן. הרבה? כן. איזו תחנה? 88 FM, גלגל"צ. אתה עובד? לא. במה? בכלום!!! כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? שקל וחצי, באמת. יש לך מטבע של 5 אגורות? אפילו את זה אין לי!!! ושל שני שקלים? לא! רוצה כזה? כן! קונה בקפיטריה של ביתספר? היום קניתי קפה. למה? בא לי. טעים? לא. או עדיף מהבית? בית. יש לכם פוסטרים בחדר? כן. כמה? 8. של מי? אביב גפן, 2 של אביב גדג', עוד אביב גפן, היהודים, פלסיבו, אביתר בנאי, שליחי הבלוז. רוצים עוד? לא. של מי? איפה אתם כרגע? בחדר שלי. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אתמול. היה כיף? כן. רוצים שוב? כן... מדבירם עם מישהו אונליין? כן. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. עם כמה אנשים? 2. אוכל הרבה? לא. מה המאכל האהוב עליך? סושייי. למה דווקא הוא? ככה. מה אכלת לאחרונה? המבורגר של מקדונלדס. היה טעים? כן. רוצה שוב? לא. איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? במבה. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חצילים. מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח. אוהב פאסט פוד? כן. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? סושיייי. והכי לא? בורגרקינג. קונה הרבה אוכל? לא. מה המאכל האחרון שקנית? לא זוכרת... זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? כמה שפחות. מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? לא. כמה ארוחות ביום אתה אוכל? 2. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה. כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? אין לי מושג.

sapirs1

New member
אנייי

איך קוראים לך?ספיר מי נתן לך את השם הזה?כל המשפחה .. אוהב אותו?לא כלכך .. איזה שם אתה אוהב?ליאן בן כמה אתה?15+ ומתי יש יומולדת?18.7.92 מחכה?קצת מאיפה אתם?אריאל איפה עוד גרת?שומקום איפה מעדיף לגור?לא יודעת מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה?חור בארץ אוהב את המקום שאתה גר בו?ככה ככה אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור?בישוב כולשהו . מהו מקום ההתנחלות שלכם?כיכר .. או בעצם מתנחלים אצלכם?גם אצלי המון . יש חברים אמיתיים בעולם?תכלס כן. כמה כאלו לכם יש?3. וחברים וירטואליים,יש?כן יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום?פחות. אוהבים חיי מסך? אוהבים את השכבה שלכם?ככה ככה. למה? וסטיגמות, זה נחמד או לא?ממש לא. קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא. פריק?כן. אימו?לא או כל דבר מטופש אחר?כן כמה חברים טובים אתם? יש לכם מן חבורה כזאתי?כן. בנים/בנות?בנות. או גם וגם?קצת בנים. מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו?אביתר בנאי-אקדח . מה בא לכם לשמוע?טוב לי עם מה שאני שומעת כרגע מה אתם לא סובלים לשמוע? להקה אהובה, יש?נניח שהיהודים. וזמר/ת?דנה ברגר ,ריטה. שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים?מה שאני אוהבת. נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא. מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע?רוק ישראלי. ואיזה לא סובל?אני לא לא סובלת פשוט לא מתחברת לכל מיני סוגי מוזיקה . שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? מנגן על משהו?כן. על מה?גיטרה . על מה רוצה לנגן?פסנתר ,וקצת תופים אבל ממש ממש פסנתר. אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש?אמפיארבע ממתי?שנתיים איך?אח שלי קנה לי כשהוא היה בחו"ל. כמה ג'יגה?2 רוצה עוד?לא ,זה מספיר לי. אוהב לצלם?כן:]. יש לך מצלמה?כן כמה זמן יש לך אותה?שנה ושמונה חודשים =P היו קודמות?כן איזה?פילים של אולימפוס. מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי?דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה?לאיודעת שומע רדיו?כן הרבה?לא איזו תחנה?גלגל"צ אתה עובד?שיוצא במה?ביביסיטר כמה כסף אתה מרוויח?מספיק. כמה כסף יש לך? יש לך מטבע של 5 אגורות?כן. ושל שני שקלים?עדין לא. רוצה כזה?אמ כן. קונה בקפיטריה של ביתספר?חחחחח ,אין לנו . למה?- טעים?- או עדיף מהבית?- יש לכם פוסטרים בחדר?כה כמה?4 של מי? רוצים עוד?לא של מי? איפה אתם כרגע?בחדר של אחותי. מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים?יום שישי . היה כיף?מאוד. רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?כן. מסנג'ר או אייסיקיו?מסנ'גר עם כמה אנשים?2 אוכל הרבה?כן כן כן :] מה המאכל האהוב עליך?קוקוס למה דווקא הוא?טעים לי. מה אכלת לאחרונה?חביתה וסלט. היה טעים?אמ כן רוצה שוב?כן איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?נקנקיות .. ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה?לאיודעת מה עדיף, מלוח או מתוק?מתוק אוהב פאסט פוד?כן. איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב?למון גראס . והכי לא?ואי לא זוכרת. קונה הרבה אוכל?כן.. מה המאכל האחרון שקנית?שוארמה זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)10 אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אוהבת אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?לא משנה לי כל כך. כמה ארוחות ביום אתה אוכל?פיי המון. מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם?מביאה . כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?ואו לא יודעת

עדן גפן

New member
Here, There, Everywhere..../images/Emo190.gif|פיס|

איך קוראים לך?עדן מי נתן לך את השם הזה?אמא אוהב אותו?אכן איזה שם אתה אוהב?עדן! חח בן כמה אתה?16 ומתי יש יומולדת? 26.9 מחכה? לא.. מאיפה אתם? דרום איפה עוד גרת? דימונה, מפלסים איפה מעדיף לגור? פה=] מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? חורים שליטה! אוהב את המקום שאתה גר בו? כן אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ת"א מהו מקום ההתנחלות שלכם? הקומונה =] או המועדון או בעצם מתנחלים אצלכם? לא ממש, לעיתים..=] יש חברים אמיתיים בעולם?לא כמה כאלו לכם יש?אין וחברים וירטואליים,יש?לא ממש יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? יותר אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? לא למה?אמ, ככה. וסטיגמות, זה נחמד או לא? לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? כן פריק? כן אימו? לא או כל דבר מטופש אחר? כן כמה חברים טובים אתם? לא יודעת.. די טובה נראה לי יש לכם מן חבורה כזאתי? כן בנים/בנות? גם וגם, הרוב המכריע- בנות או גם וגם?=] מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? אותי שרה את Heaven של בריאן אדאמס מה בא לכם לשמוע? אותי=] מה אתם לא סובלים לשמוע? כלמיני להקה אהובה, יש? הביטלס וזמר/ת? אביב שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שבא לי נכון לועזי יותר שווה מישראלי? לרוב כן מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? כנראה שרוק ואיזה לא סובל? אני לא לא סובלת שומדבר.. כל מוזיקה זה דבר קדום עצם זה שהיא מוזיקה ומישהו, לא חשוב מי, נהנה להאזין לה.. שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? לא מנגן על משהו? כן על מה? חליל צד, גיטרה וקצת פסנתר על מה רוצה לנגן? פסנתר [כאילו, טוב] אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? כן ממתי? 3 שנים? [שונים כל הזמן] איך? קנו לי דודות כמה ג'יגה? הכי הרבה שלי זה 8.. הכי קצת שהיה לי אי פעם זה 500 ומשהו מגה:| רוצה עוד? לא אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כן כמה זמן יש לך אותה? חצי שנה היו קודמות? לא איזה? מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? פילם!!! למרות שיש לי דיגיטלי.. מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? אמ, מערכת סטריאו שומע רדיו? לא הרבה? איזו תחנה? אתה עובד? לא במה? כמה כסף אתה מרוויח? כמה כסף יש לך? אין לי:( יש לך מטבע של 5 אגורות? לא ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? לא, הוא מיותר ומעצבן!!! קונה בקפיטריה של ביתספר? לא, קונים לי חח למה? כי אני לא עובדת ואין לי כסף=] חח טעים? כן או עדיף מהבית? עדיף יש לכם פוסטרים בחדר? כן כמה? המון של מי? הביטלס ואביב רוצים עוד? לא של מי? איפה אתם כרגע? במחשב? מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? אמ, לא זוכרת חחח לפני כמה ימים היה כיף? פסדר רוצים שוב? לא מדבירם עם מישהו אונליין? לא מסנג'ר או אייסיקיו? מסן עם כמה אנשים? אוכל הרבה? כבר לא מה המאכל האהוב עליך? אורז ושניצל!!!:) יאמייייי למה דווקא הוא? כי זה מאכל גאוני!! אורז לשלטון!! מה אכלת לאחרונה? אמ, שניצל ופסטה:| היה טעים? כן רוצה שוב? לא איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? כלמיני>< ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? חומוס מעורבב עם קטשופ!! מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אוהב פאסט פוד? לא ממש איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? מקדונלדס, כי יש שם צ'יזבורגר והכי לא? מקדונלדס כשר! איכס. קונה הרבה אוכל? בכלל לא מה המאכל האחרון שקנית? לא זוכרת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? אוהבת מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? אוכל לא בריאות! כמה ארוחות ביום אתה אוכל? אמ, 2.. אבל עם נישנושים באמצע וזה חח מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? מביאה מהבית כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? לא מבזבזת כמעט

טוב נו

איך קוראים לך? שני מי נתן לך את השם הזה? אבא ואמא על שם סבתא רבה, מצד האמא, שושנה. אוהב אותו? אמ...חיה איתו בשלום איזה שם אתה אוהב? שרון בן כמה אתה? 19 וחצי ומתי יש יומולדת? 6\21 מחכה? למה? מאיפה אתם? פ"ת איפה עוד גרת? נולדתי בפ"ת, עברנו לערד, משם לשוהם, ושוב פ"ת. איפה מעדיף לגור? ת"א מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? עיר גדולה, חורים זה לחופשות, לא לאורך חיים(לפחות לא בשבילי) אוהב את המקום שאתה גר בו? פחחח כן שניה...מזילה ריר. אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ת"א...איזה דירה קטנה וחמודה בדיזנגוף ככה, רק כואב על הכסף מהו מקום ההתנחלות שלכם? החברה שלי
או בעצם מתנחלים אצלכם? גם, החברה שלי
יש חברים אמיתיים בעולם? בודדים
כמה כאלו לכם יש? 2 וחברים וירטואליים,יש? אממ...חצי וירטואלים כן... יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אין לי מושג יא חופרים! אוהבים חיי מסך? לא אוהבים את השכבה שלכם? כבר סיימתי, אבל האנשים בקורסים אחלה באמת... למה? כי הם גדולים יותר.. וסטיגמות, זה נחמד או לא? ממש לא קראו לכם אי פעם: ערס? לא פאקצה? אולי בצחוק פריק? תמיד אימו? בצחוק או כל דבר מטופש אחר? אממ..פרעוש?חחח כמה חברים טובים אתם?הא? יש לכם מן חבורה כזאתי? הייתה.. בנים/בנות? גם וגם או גם וגם? אמרתי! גם וגם מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום מה בא לכם לשמוע? לני קרביץ כמו תמיד מה אתם לא סובלים לשמוע? מזרחית והאוסים להקה אהובה, יש? גאנס אנד רוזס וזמר/ת? אביב גפן שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהבת, מה אני דג מת?!?!!? נכון לועזי יותר שווה מישראלי? ברור שכן, במיוחד שאביב עכשיו עובר ללועזי חחחח מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק.נקודה. ואיזה לא סובל? מזרחית והאוסים שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום? יש ויש מנגן על משהו? אכן על מה? גיטרה, חשמלית, אקוסטית, ומה שבניהם על מה רוצה לנגן? פסנתר, כל כך אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? ש אמ פי 3 שמשמש בעיקר העברת קבצים ממחשב למחשב, ולשמוע הופעות של אביב, כי אין לי דיסקמן שקורא אמ פי 3, אבל אין אין על דיסקמן! ממתי? אין לי מושג איך?הא? כמה ג'יגה?? רוצה עוד? יא חארות! אוהב לצלם? כן יש לך מצלמה? כרגע לא כמה זמן יש לך אותה? אין לי
היו קודמות? כן איזה? דיגיטלי מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? דיגיטלי מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? גיטרה חשמלית והמגבר שלה שומע רדיו? לא הרבה? לאא איזו תחנה? לאאא אתה עובד? כרגע לא במה? עבדתי בסבארו כמה כסף אתה מרוויח? לא מרוויחה כמה כסף יש לך? 2 וחצי שקל? יש לך מטבע של 5 אגורות? לא, שונאת אותם, מעדיפה להעיף, לא!!! 10 אגרות זה לא כסף!! ושל שני שקלים? לא רוצה כזה? לא קונה בקפיטריה של ביתספר? מידיי פעם, עד שהיה מגיע התור שלי ההפסקה הייתה נגמרת למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? אביב, מטאליקה וכו כמה? של מי? רוצים עוד? של מי? אביב איפה אתם כרגע? טוב די זה חופר... מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? היה כיף? רוצים שוב? מדבירם עם מישהו אונליין? מסנג'ר או אייסיקיו? עם כמה אנשים? אוכל הרבה? מה המאכל האהוב עליך? למה דווקא הוא? מה אכלת לאחרונה? היה טעים? רוצה שוב? איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? מה עדיף, מלוח או מתוק? אוהב פאסט פוד? איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? והכי לא? קונה הרבה אוכל? מה המאכל האחרון שקנית? זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!) אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות? מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות? כמה ארוחות ביום אתה אוכל? מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל?

חפירות לילה ,,

סתם כי מ-ש-ע-מ-ם..... גנוב מפורום שאלונים וסקרים..חפירההההה איך קוראים לך? ישראל ,ישרוליק מי נתן לך את השם הזה? אמא, אוהב אותו?התרגלתי אז כן
איזה שם אתה אוהב? עדי, עידן בן כמה אתה?28 יו אני כבר גדול,,,,הצילו
ומתי יש יומולדת? ב12 לפברואר מחכה? לא ממש , מאיפה אתם? חדרה איפה עוד גרת? במין פנימייה כזו ב2005 גם באותה עיר איפה מעדיף לגור? במקום שאפשר להגיע ממנו בקלות לתל אביב ולא בתל אביב מה מעדיף, חור בארץ או עיר גדולה? מקום קרוב לתל אביב , אבל עם עלות שכר דירה נמוכה כלומר חור קרוב לתל אביב אוהב את המקום שאתה גר בו?לפעמים , יש מיני מרקט שפתוח כל הלילה אז נחמד אם לא היית גר איפה שאתה גר, איפה היית רוצה לגור? ליד תל אביב כמו שכתבתי מהו מקום ההתנחלות שלכם? בחדר שלי אני מתנחל או בעצם מתנחלים אצלכם? יש חברים אמיתיים בעולם? אולי?....לפעמים מרגיש שכן לפעמים שלא כמה כאלו לכם יש?2-3 וחברים וירטואליים,יש? יש גם כמה 2-3 יותר או פחות מאלו שפוגשים כל יום? אותו מספר ,, אוהבים חיי מסך? כן בלילה זה נחמד עם שתייה קרה ומוזיקה אוהבים את השכבה שלכם? כבר לא למה? לא בקשר עם אף אחד וחבל וסטיגמות, זה נחמד או לא? ממש לא קראו לכם אי פעם: ערס?לא פאקצה?לא פריק?כן אימו?לא הומו:כן או כל דבר מטופש אחר? הומו (אבל זה לא מטופש) , אשכנזי , חנון ,משעמם ורכרוכי כמה חברים טובים אתם? משתדל -כמה כוח שיש לי יש לכם מן חבורה כזאתי?לפעמים במועדון חברתי יושב עם אנשים שנוח לי בנים/בנות?גם וגם או גם וגם? מוזיקה.רוק לכל סוגיו זה שגעון מה אתם שומעים עכשיו? את המקלדת מתקתקת אבל שמעתי לפני זה מאיר בנאי-הצבעים משתנים מה בא לכם לשמוע?דנה ברגר מה אתם לא סובלים לשמוע?מזרחי לכל סוגיה חוץ מהאיכותית כמו עמיר בניון להקה אהובה, יש? אני אוהב מוזיקה נוגה, לא חשוב לי אם זה להקה, וזמר/ת?יש המון המון חשוב לי שהשירים יהיו נוגים ונוגעים בנפש שומעים מה שכולם שומעים, או מה שאתם אוהבים? מה שאני אוהב לרוב ובא לי נכון לועזי יותר שווה מישראלי?לא תמיד מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב לשמוע? רוק ואיזה לא סובל?****** שמעת פעם דברים שאתה לא מבין איך אתה שומע היום?כניראה שכן כמו שירי מיימון (לקחתי ממישהו את הדיסק) מנגן על משהו?עצבים על מה?עצבים על מה רוצה לנגן?תופים או גיטרה חשמלית אמפישלוש/אמפיארבע/אייפוד/כו' יש? איין אוהב אני לשמוע רק בבית ממתי? איך? כמה ג'יגה? רוצה עוד? אוהב לצלם? יש לך מצלמה? בפלאפון כמה זמן יש לך אותה?שנה וחצי היו קודמות?*** איזה?**** מה יותר שווה, פילם או דיגיטלי? מהו המכשיר החשמלי הכי שווה? המיקרוגל כי יש לו פה מסריח
, המחשב ניראה לי אבל לכל מכשיר את התפקיד שלו לכן הוא חשוב , וגם המערכת סטריאו מה שניקרא שומע רדיו? חדשות ולפעמים רשת ב בלילה הרבה? איזו תחנה?רשת ב' מועדון הלילה השלישי למשל אתה עובד?כרגע לא במה? כמה כסף אתה מרוויח?1800 קיצבה כמה כסף יש לך? מעל האפס פחות מ2500 יש לך מטבע של 5 אגורות?לא יודע ושל שני שקלים?עוד לא אני לא כזה עשיר,,,, רוצה כזה?לא קונה בקפיטריה של ביתספר? למה? טעים? או עדיף מהבית? יש לכם פוסטרים בחדר? היו איי פעם בגיל העשרה כמה? של מי?מגהד'ת , ספולטורה , חייזרים וסלייר רוצים עוד? של מי?כבר לא אוהב קיר נקי איפה אתם כרגע? בבית מתי בפעם האחרונה הייתם אצל חברים? יום חמישי היה כיף?כן רוצים שוב?כן מדבירם עם מישהו אונליין?כן מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר עם כמה אנשים?2-3 אוכל הרבה?לפעמים מה המאכל האהוב עליך? ספגטי+נתחי עוף למה דווקא הוא? כי זה טעים לי מה אכלת לאחרונה?ספגטי +גבינה+סלט חצילים היה טעים?כן רוצה שוב?מחר איזה מאכל אתה שונא, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? ואיזה מאכל אתה אוהב, וחושבים שאתה מוזר בגלל זה? איין כזה מה עדיף, מלוח או מתוק? מלוח אני אוכל יותר מסתבר אוהב פאסט פוד? מעט מאוד כמעט שלא איזו רשת של מזון-מהיר אתה הכי אוהב? ארומה כי יש שם סלטי בריאות והכי לא? קונה הרבה אוכל?כן -מהתקציב שלי מה המאכל האחרון שקנית? מיץ תפוזים פריגת זוכר כמה עלה?(אם כן, רשום!)9 שקל אוהב לאכול, או מעדיף כמה שפחות?אני אוכל כדי לחיות, כדי לשרוד מעדיף אוכל בריאות על אוכל..לא בריאות?בריאות כמה ארוחות ביום אתה אוכל?2 או 3 מביא אוכל לבית הספר/לעבודה, או קונה שם? כמה כסף בממוצע אתה מבזבז על אוכל? מעל 1000 שקל בחודש-אני מתקצב את עצמי בתחום

למעלה