שאלוןןןןן על השנה שהייתה!

HoNey Girl1

New member
שאלוןןןןן על השנה שהייתה!

1. מה היה הדבר הכי משמח שקרה לך השנה? 2. הדבר הכי מבאס? 3. מי הסלבריטי שעשה את השנה הזאת, בעיניך? 4. תוכנית הטלויזיה של השנה? 5. הדבר הכי מעניין שגילית על עצמך השנה? 6. שיר שעשה לך את השנה? (לא בהכרח שיר חדש) 7. הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? 8. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות בשנה החדשה?

אנוכי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

1. מה היה הדבר הכי משמח שקרה לך השנה? מלא..הייתי בהופעה של שי גבסו אבל יש עוד שאני לא זוכרתתת.! 2. הדבר הכי מבאס? התוכי שלי מת
אחרי 9 שנים שהוא איתייייייייי
3. מי הסלבריטי שעשה את השנה הזאת, בעיניך?עפר שכטר ושי גבסו 4. תוכנית הטלויזיה של השנה? כוכב נולד ואקזיט 5. הדבר הכי מעניין שגילית על עצמך השנה? אנערף 6. שיר שעשה לך את השנה? (לא בהכרח שיר חדש) בייבי בוי ויום ועוד יומיים 7. הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? חלומות מתגשמים
8. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות בשנה החדשה? לפגוש את עפרר שכטר(היום זה כמעט קרהההההההההה
)

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

1. מה היה הדבר הכי משמח שקרה לך השנה? שנפגשתי אישית פעמיים עם עפר והוא כבר יודע וזוכר מי אני
2. הדבר הכי מבאס? שידיד שלי נהרג..נפל מצוק..בחנוכה...
3. מי הסלבריטי שעשה את השנה הזאת, בעיניך? עפר המדהים שלי
, יהודה לוי
4. תוכנית הטלויזיה של השנה? אקזיט והמורדים
5. הדבר הכי מעניין שגילית על עצמך השנה? WTF
6. שיר שעשה לך את השנה? (לא בהכרח שיר חדש) וואו המון..
7. הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? להעריך דברים יותר
8. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות בשנה החדשה? לפגוש ש-ו-ב את עפר אהובי! ולטוס לספרד, ושיהיה לי כבר BoY fRiEnD
(עפפפררר)

Flash Button

New member
אין לי כל כך מה לענות על זה

אבל מה שיש לי להגיד שזו הייתה שנה מאוד מלאה, מלאה וגדושה בהמון דברים שקרו..ונקווה לשנה חדשה יותר טובה

אני../images/Emo4.gif

1. מה היה הדבר הכי משמח שקרה לך השנה? לא היה כזה
2. הדבר הכי מבאס? לא מבאס, עצוב מאוד..שהבנאדם הכי טוב בעולם הלך לעולמו
3. מי הסלבריטי שעשה את השנה הזאת, בעיניך? אממ לא חושבת שמפורסם עשה את השנה הזאתי..אלה בכל סביבה יש את החבר'ה השונים עם הדברים השונים..
4. תוכנית הטלויזיה של השנה? קטנטנות (למרות שנגמר), פינת אור והמורדים 5. הדבר הכי מעניין שגילית על עצמך השנה? אממ
6. שיר שעשה לך את השנה? (לא בהכרח שיר חדש) יש הרבה
7. הדבר הכי חשוב שלמדת השנה? איך מרגישים שמישו שאוהבים הולך..
8. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות בשנה החדשה? הרבה דברים..קודם כל שנשיג שלום בכל הארצות ושבני האדם בעולם הזה יתחילו לתת לחיות ואז נראה מה אני רוצה לעשות..

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif מאי אנסרססססס

1.הדבר המשמח:יש הרבה.. 2.הכי מבאס:שאני וחבר משלי נפרדנו..
3. הסלבריטי שעשה ת'שנה: אנשים!!!!רק בשביל זה אני עונה על השאלון! ללא ספק בכלל!!!!!!!!!! ש=י ג=ב=ס=ו!!!! 4.תכנית הטלוזיה:כוכב נולד,ארץ נהדרת,תשוקות,אדיר מילר מלאאאאא 5.דבר מעניין שגיליתי על עצמי: מממממ שאני ילדה מאוד מחורפנת! אבל מ=א=ו=ד! 6.שיר שעשה את השנה:אוי כל כך הרבה 7.דבר חשוב שלמדתי השנה:אני ישמור את זה לעצמי 8.הדבר שאני הכי רוצה לעשות:מממממממממממממממ כרגע אנלא ממש מוצאת משו אבל בטח בהמשך השנה יהיו לי מלא דברים...

למעלה