שאלוןןןןן

שששוגי

New member
שאלוןןןןן

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. 2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה חושב על קומונה הזאת: 1. 2. 3. 4.

Koala Girl

New member
אני עונה חלקית../images/Emo3.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לעשות סרט אנימציה באורך מלא 2. לפתוח בארץ חוות קואלות (3 קואלות בגן גורו לא מספיק בכלל!) 3. לגרום לכל אוכלוסיות העולם להבין שבני אדם לא אמורים לאכול יצורים חיים אחרים 4. כל מה שנכתב למעלה אלו אשליות שלא יתממשו לעולם
באסה... 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: (דולר!) 1. מה שכתבתי בשאלה הראשונה
רק ש-3 לא אפשרי אבל עם הרבה כסף אפשר להגיע ליותר קרוב ממה שזה היום... 2. מקימה לי וילה נחמדה באמצע ת"א 3. קונה וילות נחמדות לכל מי שנחמד אלי
(והכוונה לפני שנהייתי עשירה חחח) 4. טסה לאוסטרליה 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. אוגרת לימים הקשים? 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Mariah Carey - Hero 2. Bonnie tyler-total eclipse of the heart 3. Alanis Morissette - Ironic 4. tim mcgraw & fhait hill - like we never love at all 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פשטידות למינהם 2. שניצל תירס (
) 3. פתיתים 4. ספגטי 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. הא??? 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. למה אתה משקר? 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: לאחרונה עלק
1. קשר עין 2. הרדוף לבן 3. ואל אשך תשוקתך 4. צופן דה וינצ'י 4 דברים שאכלת היום: 1. מלפפון חח 2. פשטידת כרוב ניצנים (זה נשמע גרוע,זה לא
) 3. ספגטי+רוטב עגבניות 4. חציל בחומץ 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אממ לא ממש דיברתי היום
אני בחופש והיו לי סידורים...רק 2
2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. לנסוע לת"א!! בסוף אני אסע יום ראשון............גם ככה יש כנס משתחררים
2. לישון (קמתי ב-6 למרות שיכולתי ב-7 וחצי...) 3. לא 'דעת 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. היהודים 2. אוונסנס 3. ווסטלייף (נו לא מכירה להקות!) 4. ספייס גירלס 4 דברים שאתה חושב על קומונה הזאת: 1. אמממ... 2. *עדיין חושבת* 3.
4. זה בכלל לא קומונה!

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לפגוש את איימי! 2. להיות עשיר
3. אממ? 4. אממ? 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. פוגש את איימי 2. מביא למשפחה המורחבת שלי 3. אממ 4. אממ 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. שומר 2. 3. 4. 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. Evanescence-Going Under!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.ויש עוד הרבה
3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. מסטיק 2. מסטיק 3.מסטיק 4. אממ מסטיק? 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. בא לך לשחק שחמט? 2. תברחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח$%@#%#$ 3. וואי אני רעב
4. לאאא היום רעידת אדמה נווו...יש האלופה עוד מעט$@#$@# 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. כפרע עלייך4@#$# 2. דהההההההההההההההההההההההההההההההההה 3. גם את\ה 4. טוב 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אמא כפרהההההההה 2. מה קורה? 3. מה המצב? 4. אני רעב(יוצא תאמת הרבה פעמים
) 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני רעב 2. אני צמא 3.אני רוצה להיות בביתתת כבר$@#$ 4. רק שמיקי לא יתפוס אותי פה מבריז 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.איכ 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. המבורגר 2. פוטטו 3. פיצה 4. ציפס 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אודי 2. ניצן 3. לא זוכר נוו 4. 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. להגיד לבוס שלי:סליחהההההההה%@#$%@#$
2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. Evanescence$@#$%@#$@#$@# 2. 3. 4. 4 דברים שאתה חושב על קומונה הזאת: 1. קומונה?
2. טוב נגיד פורום? מנהל חתיךךךךךךך%@#%#@
3. 4.

spukipuki

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo203.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לטוס לניו-זילנד 2. למצוא אהבה (כמה נדוש >.>) 3. אמממנמנמ 4. אין לי כרגע 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. חלק תורמת 2. קונה פלאפון יותר נורמאלי (יש לי את המוטורולה הישן!
) 3.טסה לניו-זילנד 4. שומרת את הכסף לכל ההופעות שאני רוצה ללכת אליהם 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. מרימה אותו 2. שמה בארנק 3. מוצאת משהו יפה 4. וקונה אותו 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. iris-goo goo dalls 2. i am the worring kind-the ark 3.יומן מסע- אביב גפן 4.מוזר- מאיה רוטמן 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. מרק עוף 2. קציצות ברוטב עגבניות *-* 3. בשר-בשר-בשר 4. הכל חוץ מפלפל ואבוקדו :S 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. oh 2. my 3. fucking 4. god 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אהיה מובכת 2. אגיד תודה 3. אנסה להחזיר במחמאה גם P: 4. אלך במבוכה 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "מעניין עד כמה היא (המורה שלי) תעגל לי את ציון ההגשה" 2. מתי השיעור יסתיים 3. "אעעעעעעעעעע- פיזיקה :|" 4. בגרות עוד שבוע
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. הארי פוטר 1 2. הארי פוטר 2 3. הארי פוטר 3 4. הארי פוטר 4 (עכשיו אני בחמישי XDD) 4 דברים שאכלת היום: 1. סנדוויץ' עם חומוס 2. נקנקיות 3. פירה 4. שוקושוגי 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אבל אתם לא מכירים
2.- 3.- 4.- 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1.לשחק כדורסל 2.ללמוד היסטוריה (כן, כן...) 3. אין לי עוד 4.- 4 להקות שאתה מכיר: 1. goo goo dalls 2. the ark 3. מוניקה סקס 4. כנסיית השכל 4 דברים שאתה חושב על קומונה הזאת: 1. שזה לא 2. קומונה 3. זה 4. פורום

שששוגי

New member
יאללה גם אני עונה

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. ללמוד עיצוב ולעסוק בזה!! 2. להתחתן.. נוו כמו כל הבנות חח 3. לממש את עצמי 4. לחיות באושר 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. אממ קונה ביתם למשפחה 2. שומרת 3. תורמת 4. ומתחתנת עם גיידמאק חח 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. קונה ארטיק 2. או שוקולד 3.שמה בארנק 4. וזהו בערך 4 שירים שעושים לכם את זה: 1. קרן אור/אביב גפן 2. ואולי/עברי לידר 3. מלחמה שקטה/היהודייםם 4. הזמן שלך/היהודים שליט"א!!!! 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. אממ גלידה 2 פיצה :| 3. שניצל 4. וציפס 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. בואי יש לי אחלה מקלט 2. תשמרי על עצמך 3. תביאי אוכל 4. יהיה כיף :p 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. אסמיק וכו.. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. אני אוהבת אותך 2. תודה על הכל 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. מחר מתכונת ולא למדתי 2. מעניין איזה שליפים מאיה תכין 3. או איזה שליפים אסנת תכין חח 4. אני צריכה לקום בשבע בבוקר! פאק 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. אם תשאל את אליס-ממולץ!! יומן של ילדה מסוממת.. אחלה ספר 2. רודף העפיפונים 3. אנטיגונה 4. סיפור פשוט 4 דברים שאכלת היום: 1. חביתה 2. עוגייות 3. אבטיייחחחח 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. הדס 2. אוראל 3. אממ לא זוכרת כבר מאוחר 4. אהה מיטל 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללמוד להיסטוריה 2. ללמוד למתכונת מחר 3. ללמוד בעיקר וזהו חח4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. היהודייםםםםםםםםם שליט"א!!!!!!!!!! 2. אביב גפן 3. משיננהה 4. סינרגיה 4 דברים שאתה חושב על הפורום הזאת: 1. אחלה 2. חבל שאין פה יותר אנשים 3. 4.|

LEEkm

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק בחיים שלכם: 1. לשחק בהצגה בבית-ליסין עם מיה
2. להיות בבית של מיה. 3. לשיר עם קרן פלס. 4. לעשות סטודיו לעצמי. *אני מדברת על הטווח הקרוב, לא על כל החיים. זה כבר עמוק יותר
* 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה זונה!
2. סטודיו ^^ 3. קונה Canon power-shot A-640 4. קונה בראמפאז'
*החנות הכי יקרה בקניון רמת אביב* 4 דברים שהייתם עושים עם שטר של 100 שקל שמצאתם ברחוב: 1. חוסכתXD כמו שאני עושה עם כל הכסף שלי. 2. קונה פרצל [בייגל כזה] בקפיטריה של בצפר. 3. קונה כרטיס להופעה של קרן. 4. הולכת שוב ל"אהבת חיי". 4 שירים שעושים לכם את זה: *וואי, יש כ"כ הרבה יותר מדי, אז אני מרמה ועושה לפני אמנים
* 1. קרן פלס - כל השירים שלה
כולל מבול, רצה הביתה, אל אישך תשוקתך ופג'ו92 שיהיו בדיסק ה-2 טפוטפו. 2.אריק ברמן - אם היה לזה סיכוי, זה לא שאני אור
, יום חדש נפלא, ג'וני. 3. ביטלס - הכלללל
4. ירושלים - עופר בשן 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. סושי
2. פיצה עגבנייה. 3. אבטיח
4. פרצלXD 4 דברים שתגיד לחבר/ה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. "שיט, אני עדיין בתולה!" 2. "תמיד חשקתי בך בסתר." 3. "אם תגיעי לגיהינום, תמסרי ללואי נשיקות" [בדיחה אישיתXD] 4. --חסרת רעיונות-- 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. "תזכיר לי איזו מידת משקפיים יש לך?" 2. "תודה
אבל לא...
" 3. "תודה, עבדתי על זה הרבה שנים" -ציניות- 4. אתפקע לו מול הפרצוף. 4 דברים שאתה רוצה לומר לאמא שלך, אבל לא יוצא לך כ"כ: 1. "תסתמי, כלבה." [ציניות, אל תבהלו] 2. "אם תזיזי את עצמך קצת תהיה לך הזכות להתלונן שאת לא מרזה" 3. "אני לא תמימה כמו שאת חושבת שאני
" 4. X 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. וואי, בא לי גלידה ואבטיח. 2. מיה
3. קרן
4. פאק, עוד שבוע חופש!!!!1 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. "משוואה עם נעלם" - אורי אדלמן. 2. "ספר טיסה" - איל קיציס וטל פרידמן. 3. "הרמת מסך" - ליאת רוטנר. 4. "רומן אמריקאי" - יהונתן גפן. 4 דברים שאכלת היום: 1. קורנפלקס. 2. טוסט. 3. X 4. X 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. נועה 2. דפנה 3. ינאי 4. טליה עוזר לכם?XD 4 דברים שרצית לעשות היום ולא כ"כ יצא: 1. ללכת לידיד שלי 2. X 3. X 4. X 4 להקות שאתה מכיר: 1. the Beatles 2. Guns N' Roses 3.System of a Down 4. Cold War Kids 4 דברים שאתה חושב על קומונה הזאת: 1. זה לא פורום?XD 2. כפרה על כולם פה. 3. כפרה על מיה
4.X

למעלה