שאלוןןןן חורף

שאלוןןןן חורף../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף? מה אתם לא אוהבים בו? יש לכם מטריה? אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? באיזה צבע המעיל שלכם? אוהבים את הגשם? מה אתם אוכלים בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רעם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם גשם?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/קפוצ'ון?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: האם אתם אוהבים את גשם? אוהבים שלג? אוהבים ברד? מה אתם אוהבים לעשות בחורף? אוהבים לקפץ בשלוליות? הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? במרק: שקדים או קרוטונים? תנור או מזגן? שוקו חם או קר? מטריה רגילה או מתקפלת? שמיכת פוף או שמיכת צמר? בגד חורף אהוב: שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: (לקוח מפורום סקרים ושאלונים
)

רחשית

New member
עונה..

אוהבים את החורף?כן.. מה אתם לא אוהבים בו? שיורד גשם ולפעמיםהמגרש רכיבה מוצף ואין שיעורים... למרות שאז יוצאים לטיול יש לכם מטריה?כן נירא לי.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לא הכי כיף להירטב! באיזה צבע המעיל שלכם? שונאת מעילים !!! /= אוהבים את הגשם? מתה על גשם D= מה אתם אוכלים בחורף?: דיסה יאמי.. מתקלחים כל יום בחורף? כן! : יותר מפחיד-רעם או ברק? ברור שרעם זה מבהיל רצח!! : אתם טיפוס של חורף? אני טיפוס של סתיו : ירד אצלכם גשם? בכללי כן, עכשיו לא אבל לא יורד הרבה גשם : קר לכם עכשיו?לא... : חולים הרבה בחורף?לרוב כן..! : יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף? כמעט ולא : מה העונה האהובה עליכם? סתיו.. : חורף/קיץ? חורף : חורף/אביב? חורף : חורף/סתיו? סתיו : צעיף/כפפות? צעיף.. שונאת כפפות! : מעיל/סווצ'ר? סווצ'ר : כובע חורף/קפוצ'ון?: כובע חורף! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ברור ששוקו.. וואי איך בא לי עכשיו! טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לרכב הרבה!!! האם אתם אוהבים את גשם? כן... אוהבים שלג? לא יורד אצלנו שלג אבל זה נירא לי מזה כיף... אוהבים ברד? :) למרות שזה כואב רצחח מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לצאת לטיולים (טיולי רכיבה כמובן) אוהבים לקפץ בשלוליות? כן.. עוד לא עברתי את הגיל! הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתקרבל בשמיכת פוך ולשתות שוקו יאמי:) מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמטה.. במרק: שקדים או קרוטונים? גם וגם! תנור או מזגן? לא אוהבת שום דבר מזה.. שוקו חם או קר? חם... מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת.. למרות שהם נשברות תמיד:/

netapet2

New member
../images/Emo13.gif

אוהבים את החורף? כן
מה אתם לא אוהבים בו? הוא מבטל שיעורים >< יש לכם מטריה? כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כה באיזה צבע המעיל שלכם? ירוק לבן אוהבים את הגשם? כה מה אתם אוכלים בחורף?: מרק :p מתקלחים כל יום בחורף?: כה [אלא אם חולים, ובאמת אין כוח לקום מהמיטה><] יותר מפחיד-רעם או ברק?: אפחד אתם טיפוס של חורף?: יחסית ירד אצלכם גשם?: עכשיו כן קר לכם עכשיו?: האמת לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן מה העונה האהובה עליכם?: אביב חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: כפפות [צעיף עושה לי רע מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר! כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שוקו חם, וקצפת ושוקולד מריר מגורד מעל האם אתם אוהבים את גשם? כה אוהבים שלג? כה אוהבים ברד? כה [עכשיו יורדXD] מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון? כה אוהבים לקפץ בשלוליות? אהבתי הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לא יודעת מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמטה!!! במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן! שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף! בגד חורף אהוב: סווצ'ר שיר חורף אהוב: "רעמים וברקים בליל חורף קר" זיכרון חורף אהוב: שוקו חם, קצפת, ושוקולד מריר מגורד

../images/Emo67.gif../images/Emo9.gif

אוהבים את החורף?בערך
מה אתם לא אוהבים בו?שקר
יש לכם מטריה?לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?-
באיזה צבע המעיל שלכם?אחד לבן ואחד כחוול רק לחווה
אוהבים את הגשם?כן אבל שלא יהיה בזמן רכיבה
מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל
מתקלחים כל יום בחורף?: בטח
יותר מפחיד-רעם או ברק?: רעם
אתם טיפוס של חורף?: לא ממש
ירד אצלכם גשם?: עכשיו יורד
קר לכם עכשיו?: לא נעים ליי
חולים הרבה בחורף?: די=/
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא
מה העונה האהובה עליכם?:אביב
חורף/קיץ?:בעמצע
חורף/אביב?:אביב
חורף/סתיו?:סתיו
צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר
כובע חורף/קפוצ'ון?: גם וגם אבל כובע יותר
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תדליקו מזגנים על חום!!
האם אתם אוהבים את גשם?בערך
אוהבים שלג?יאפ
אוהבים ברד? יאפ
מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לשכב בחדר החם ולהתקרבל בשמיכה
אוהבים לקפץ בשלוליות?חחחח
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? כלום
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? למעלה, מורידים את השוקולד ואז אוכלים את הקצפת ואז את העוגיה
במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים
תנור או מזגן? מזגן
שוקו חם או קר?בחורף חם בקיץ קר
מטריה רגילה או מתקפלת?רגילה
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך!!!!
בגד חורף אהוב:סריגים וקפוצונים
שיר חורף אהוב: מממממ
זיכרון חורף אהוב:שלג ראשון בירושלים
(לקוח מפורום סקרים ושאלונים)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

חריקת

New member
כי משעמם לי כרגע

אוהבים את החורף?כן מה אתם לא אוהבים בו?כלום יש לכם מטריה?לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לא באיזה צבע המעיל שלכם?אממ שחוחר אוהבים את הגשם?כן מה אתם אוכלים בחורף?: שום דבר שונה מתקלחים כל יום בחורף?: כן יותר מפחיד-רעם או ברק?: חחח אתם טיפוס של חורף?: כה ירד אצלכם גשם?: כה קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי מה העונה האהובה עליכם?:אממ אביב חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?:חורף צעיף/כפפות?: חחח מעיל/סווצ'ר?: סווצ'רט כובע חורף/קפוצ'ון?: נאדה המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו חם יעני? טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אל תסתכל על הקנקן אלא על מה שיש בתוחו האם אתם אוהבים את גשם?כה אוהבים שלג?כה אוהבים ברד? כה מה אתם אוהבים לעשות בחורף?שוםנ דבר מיוחד אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לאדע מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?שקגים תנור או מזגן? לא ולא שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?לאדע שמיכת פוף או שמיכת צמר? מההבדל? בגד חורף אהוב:חולצה שיר חורף אהוב: חחחח זיכרון חורף אהוב:לאדע

SoosKatan

New member
אני..

אוהבים את החורף? מאוד. מה אתם לא אוהבים בו? לצאת אחרי מקלחת, וקפוא. יש לכם מטריה? עדיין לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? אם יש הרבה גשם כשאני קמה, אז לא באיזה צבע המעיל שלכם? יש לי מעיל? אוהבים את הגשם? כן מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל רגיל P: פשוט הרבה תותים ותפוזים [וקלמנטינות וכל דבר דומה] מתקלחים כל יום בחורף?: אני מניחה שכן... יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם גשם?: בטח, היום מלא קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן מה העונה האהובה עליכם?: סתיו חורף/קיץ?: חורף! חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיףףףףףף מעיל/סווצ'ר?: סווטשר כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תההההההה
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: הממ... תרקדו בגשם, ותהנו מזה האם אתם אוהבים את גשם? מאוד אוהבים שלג? כן אוהבים ברד? כן, אך לפעמים הוא כואב מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להתכרבל בפוך אוהבים לקפץ בשלוליות? כן הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לרוץ בתוכו! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? איכ במרק: שקדים או קרוטונים?איכ תנור או מזגן? תנור שוקו חם או קר? חם מטריה רגילה או מתקפלת? רגילה שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףףףףףףףף בגד חורף אהוב: גרביים של בית כאלה ןנעלי בית חמות שיר חורף אהוב: BAD DAY זיכרון חורף אהוב: אני וברנדי מחוץ לבית בגשם

shir308

New member
רוצה קיץ!!!!../images/Emo10.gif ../images/Emo188.gif ../images/Emo183.gif ../images/Emo186.gif

אוהבים את החורף?לאאאאאאאאאאאאאאאא
מה אתם לא אוהבים בו?הכל!!!
יש לכם מטריה?כן! אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לא
באיזה צבע המעיל שלכם?אממ אם אפשר להגדיר את זה מעיל.... אדום
אוהבים את הגשם?לאאאאאא
מה אתם אוכלים בחורף?מרק? מתקלחים כל יום בחורף? כן מקלחת חמה וטובה...
יותר מפחיד-רעם או ברק?:רעם.... לפעמים זה קרובבבב
אתם טיפוס של חורף?:לא!!!
ירד אצלכם גשם?:כן!
קר לכם עכשיו?:פחות או יותר...
חולים הרבה בחורף?בטח!!!
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?לא אבל יש מספיק
מה העונה האהובה עליכם?:קיץץץ חורף/קיץ?:קיץ חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?:צעיף מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/קפוצ'ון?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקוווווווווו!
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אל תצאו מהבית!
האם אתם אוהבים את גשם?לא!~!!!!! אוהבים שלג?לאאא
אוהבים ברד?ממש לא!!! מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לישון ו....אממממ אוהבים לקפץ בשלוליות?לא! קר ורטוב!
הכי כיף לעשות כשיורד גשם?שוקו מיטה ופוך (שילוב מנצח) מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו?למעלה!
במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים!!
תנור או מזגן?תנור שוקו חם או קר?חםםם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר?פוך!!! בגד חורף אהוב:אמ סווצ'ר? שיר חורף אהוב: - - - - - תגדירו שיר חורף... זיכרון חורף אהוב:
הצפות בחוות צח!@!!!!

stary1

New member
שלג!

אוהבים את החורף? מאד. מה אתם לא אוהבים בו? להיות רטובה כשאין איך להתחמם. יש לכם מטריה? כן. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? לפעמים. באיזה צבע המעיל שלכם? יש כמה. אוהבים את הגשם? כן. מה אתם אוכלים בחורף?: דברים מחממים. מתקלחים כל יום בחורף?: לא תמיד. יותר מפחיד-רעם או ברק?: ברק. אתם טיפוס של חורף?: כמובן. ירד אצלכם גשם?: כן, ממש לפני כמה דק'. קר לכם עכשיו?: קריר. חולים הרבה בחורף?: לא. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן. מה העונה האהובה עליכם?: חורף. חורף/קיץ?: חורף. חורף/אביב?: חורף. חורף/סתיו?: חורף.. צעיף/כפפות?: שניהם. מעיל/סווצ'ר?: ממ כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שותה יותר תה. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: הרבה שלג. האם אתם אוהבים את גשם? כן. אוהבים שלג? הכי. אוהבים ברד? כן. מה אתם אוהבים לעשות בחורף? להסתובב. אוהבים לקפץ בשלוליות? כן. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לטייל. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לקלף את השוקולד. במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים. תנור או מזגן? תנור. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? ממ שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף. בגד חורף אהוב: לא יודעת. שיר חורף אהוב: זיכרון חורף אהוב: יותר מדי.

../images/Emo14.gif

אוהבים את החורף? כן! מה אתם לא אוהבים בו? בוץ שנדבק לנעליים. יש לכם מטריה? כן. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? כן, איפשהו בתיק...חבל להרטב באיזה צבע המעיל שלכם? שחור אוהבים את הגשם? כן! מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל חמים וטעים מתקלחים כל יום בחורף?: בארור יותר מפחיד-רעם או ברק?: לא מפחיד אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם גשם?: כןןןן קר לכם עכשיו?: לא, חמים ונעים חולים הרבה בחורף?: ככה ככה יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כן מה העונה האהובה עליכם?: עונות מעבר - אביב וסתיו כאלה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: אביב עם נטייה לחורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'רט כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'וווון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו איך לא טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: עם החבר האם אתם אוהבים את גשם? כן אוהבים שלג? הכי אוהבים ברד? כן מה אתם אוהבים לעשות בחורף? בעיקר כלום, אבל סקי זה שוססס אוהבים לקפץ בשלוליות? לא ממש חח הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להסתכל מהחלון מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מהשוקולד למעלה! במרק: שקדים או קרוטונים? קרוטונים תנור או מזגן? מזגן, אבל תכלס? קמין! שוקו חם או קר? חם, אבל רק אם הוא סמיך כמו שוקולד כזה, אחרת אז קר מטריה רגילה או מתקפלת? מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוך, צמר זה יאק בגד חורף אהוב: קפוצ'ונייים שיר חורף אהוב: "חורף" - עברי לידר זיכרון חורף אהוב: הממ היו כמה ימי חווה שאני לא אשכח

SUFA theOUEEN

New member
../images/Emo182.gifבררר..

אוהבים את החורף?לאא..יאקקק
מה אתם לא אוהבים בו?את הכל-בוץ,גשם,מנ'ז עם שלוליות,קור.. יש לכם מטריה?כה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לא באיזה צבע המעיל שלכם?ממ לבן,אדום אוהבים את הגשם?לא
מה אתם אוכלים בחורף?: מרקק
מתקלחים כל יום בחורף?: אופקורס
יותר מפחיד-רעם או ברק?: ממ ברקק אתם טיפוס של חורף?: הכיי לא שיש.. ירד אצלכם גשם?: כהה היום! קר לכם עכשיו?: תאמתת לא חולים הרבה בחורף?: ממ די יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ככהה..אבל לא להרבה זמן עם אבא בבית
מה העונה האהובה עליכם?:קיץץ חורף/קיץ?:קיץ חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?: שניהם
מעיל/סווצ'ר?: תלויי במצב..שקר מאוד אז שניהם כובע חורף/קפוצ'ון?: כובעע המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: ממ להתכרבל בשמיכה עם סרט טוב ומזגן! האם אתם אוהבים את גשם?לא אוהבים שלג?לא אוהבים ברד? לא מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לישוןןן
אוהבים לקפץ בשלוליות?לא הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לרכב! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מלמעלה במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים תנור או מזגן? מזגן שוקו חם או קר?חםםם מטריה רגילה או מתקפלת?מתקפלת שמיכת פוף או שמיכת צמר? שניהם
בגד חורף אהוב:מממ טרנינגג שיר חורף אהוב: ממ לא יודעת זיכרון חורף אהוב:שיעוריי אינדור! (לקוח מפורום סקרים ושאלונים) הודגש באמצעות מדגישומטיק

ללא נושא

אוהבים את החורף?זה נחמד לפעמים מה אתם לא אוהבים בו?המממ לא יודעת..שמבאס להיות מחוץ למבנה
יש לכם מטריה?לא ממש חחח אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לא כי אני עצלנית חחח באיזה צבע המעיל שלכם?יש הרבהה חחח אוהבים את הגשם?כן זה כיף מה אתם אוכלים בחורף?: מה שבקיץ חחחח מתקלחים כל יום בחורף?: מן הסתם חחח מהזה קשור לעונה??
יותר מפחיד-רעם או ברק?: לא מפחיד סתם מעצבן..ברק אתם טיפוס של חורף?: בין היתר חח אבל יותר של קיץ.. ירד אצלכם גשם?: אופקורס קר לכם עכשיו?: לא..נעים
חולים הרבה בחורף?: ממש לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא כ"כ.. מה העונה האהובה עליכם?:אביב-קיץץץ חורף/קיץ?:קיץ
חורף/אביב?:אביבבב
חורף/סתיו?:חורף נראה לי..סתיו סתם מבאס חחחחח צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווטשירט כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון..למרות שזאת מילה מעצבנת חחחח המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תחליטו להנות מהכל האם אתם אוהבים את גשם?אין לי בעיה איתו כל עוד הוא לא מפריע לרכיבה חחח אוהבים שלג?המממ כן חחח נראה לי אוהבים ברד? זה מגניב.. מה אתם אוהבים לעשות בחורף?מה שאני אוהבת בקיץ חחח אוהבים לקפץ בשלוליות?הממ לא חחחח הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לעמוד בחוץ עם בגד-ים
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? מאיפה שיוצא חחח במרק: שקדים או קרוטונים?שקדים תנור או מזגן? תנור..או מזגן..
שוקו חם או קר?חם בחורףף מטריה רגילה או מתקפלת?הממ מה איכפת לי גם ככה אני לא סוחבת חחחח שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף בגד חורף אהוב:המממ ג'ינס
שיר חורף אהוב: לא יודעת חחח זיכרון חורף אהוב:הכל חחחח הודגש באמצעות מדגישומטיק

LordHorse

New member
ברר.

אוהבים את החורף? לא..
מה אתם לא אוהבים בו? אהה.זה לא יגמר היום אם אני אתחיל.XD יש לכם מטריה? אהא. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה? שצריך. באיזה צבע המעיל שלכם? איזה מהם?
אוהבים את הגשם? לא. מה אתם אוכלים בחורף?: דברים חמימים.ומרק עגבניות
מתקלחים כל יום בחורף?: כן. יותר מפחיד-רעם או ברק?: שאת ישנה-רעם.ברק זה סתם יפה. אתם טיפוס של חורף?: הכי לא. ירד אצלכם גשם?: כן.. קר לכם עכשיו?: מתי לא?
חולים הרבה בחורף?: לצערי. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא שזכור לי. מה העונה האהובה עליכם?: אביב.D: חורף/קיץ?: קיץ. חורף/אביב?: אביב. חורף/סתיו?: סתיו זה מן קיץ בהכחשה,אז שיהיה סתיו. צעיף/כפפות?: שניהם
מעיל/סווצ'ר?: סווצר ומעל מעיל
כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצון. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: מבחינתי תה, אבל בעיקרון שוקו. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לישון הרבה.
האם אתם אוהבים את גשם? לא. אוהבים שלג? זה דווקא כן.. אוהבים ברד? שהוא לא נופל עליי.XD מה אתם אוהבים לעשות בחורף? לישון. אוהבים לקפץ בשלוליות? לא כל כך. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישון! מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? קודם את השוקולד מסביב,ואז את הקצפת,ואז את העוגיה. במרק: שקדים או קרוטונים? שאלה קשה מדי. תנור או מזגן? מזגן. שוקו חם או קר? חם. מטריה רגילה או מתקפלת? אהה.רגילה. שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוף
בגד חורף אהוב: פיג'מה. וסוודרים. שיר חורף אהוב: "Simon & Garfunkel - The Sound Of Silence" זיכרון חורף אהוב: שהייתי פיצית וישבתי על שמיכת פוף ושתיתי מרק עגבניות וראיתי מרקו.[ה-דבר.] הודגש באמצעות מדגישומטיק

2STRIPE

New member
אני אוהבת חורף ../images/Emo3.gif אבל לא גשם../images/Emo11.gif

אוהבים את החורף?יאפ
מה אתם לא אוהבים בו?את הגשם
יש לכם מטריה?חח ברור
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?יאפ
באיזה צבע המעיל שלכם?יש לי כל מיני
ועכשיו כמה מהם של אחותי
אוהבים את הגשם?ללאא!!
מה אתם אוכלים בחורף?: מרק עדשים של אמא! חמין! כל דבר חם שאמא לא רוצה להכין בקיץ
מתקלחים כל יום בחורף?: יאפ, הזמן לאמבטיות חמות
יותר מפחיד-רעם או ברק?: כבר לא מפחיד אותי
אבל ברק
אתם טיפוס של חורף?: נירא לי שכן
ירד אצלכם גשם?: יאפ
קר לכם עכשיו?: קצת
חולים הרבה בחורף?: לא..
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: כבר לא!! חיחי
מה העונה האהובה עליכם?:אביב וחורף
חורף/קיץ?:חורף
חורף/אביב?:אביב!
חורף/סתיו?:סתיו
צעיף/כפפות?: צעיף
מעיל/סווצ'ר?: גם וגם
חח מעיל
כובע חורף/קפוצ'ון?: כובעע!! הכי כיף! תמיד היו צוחקים עלי בגלל שהייתי באה עם כובעים
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו חם עם קצת קינמון
וואו שיאא!!
טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: להתכרבל במיטה בבוקר
ובערב
ולאכול מרק עדשים וחמין!!
האם אתם אוהבים את גשם?ללאא
אוהבים שלג?יאפפ!!
אוהבים ברד? לא כ"כ
מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לישון ערה
חח להתרכבל במיטה כשאני מתעוררת והולכת לישון
אוהבים לקפץ בשלוליות?אם אני עם מגפיים אז כן
הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לשבת בבית
מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? אממ כשהקיץ מתחיל להיגמר
במרק: שקדים או קרוטונים?קרוטונים
תנור או מזגן? תנור..?
שוקו חם או קר?חםחםםם!!!!!
מטריה רגילה או מתקפלת?רגילה נירא לי.. מתקפלת תמיד נשברת..
שמיכת פוף או שמיכת צמר? פוףףף!!!!! צמר מגרד
בגד חורף אהוב:טרנינג גופייה ועליה סווצ'ר נחמד.. גרביים עד הברך ונעלי בית!!
שיר חורף אהוב: אין לי שירי חורף
זיכרון חורף אהוב:בשלג האחרון אני ואחותי <בקיבוץ> הלכנו לחדר שלה ושל חברה שלה ובבניין ממול היה שי לוי <מישו אחד> ואז רצינו להעיר אותו אז זרקנו לו כדורי שלג על החלון אבל אמרו לי לא לפגוע בתריסים <כי הם היו קצת הרוסים
> ואז בטעות פגעתי בזה כמה פעמים
ואח"כ באנו מקדימה וזרקנו לו כדורי שלג על הדלת והערנו אותו
ואח"כ הרסנו לו את הדלת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

גולע

New member
חחוורףף../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף?לא. מה אתם לא אוהבים בו?הכולל, במיוחד שמחשיך מוקדםם,, אוופפה מדכא כזה.. יש לכם מטריה?מממ יש בבית.. אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר/צבא/עבודה?לא.. באיזה צבע המעיל שלכם?לבן. אוהבים את הגשם?לא מה אתם אוכלים בחורף?: אוכל.. חחח
מתקלחים כל יום בחורף?: כה בארור. יותר מפחיד-רעם או ברק?: שנהם אתם טיפוס של חורף?: לא.. ירד אצלכם גשם?: כה.. קר לכם עכשיו?: ללא.. חולים הרבה בחורף?: מממ מצוננים וזה. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: פפפפפפףף לא שזכור לי.. מה העונה האהובה עליכם?:אביב. חורף/קיץ?:רקיץ. חורף/אביב?:אביב. חורף/סתיו?:סתיו. צעיף/כפפות?: צעיף. מעיל/סווצ'ר?: מעילל.. כובע חורף/קפוצ'ון?: קפוצ'ון. המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:שוקוו חמחם. טיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: שמיכת פוח. האם אתם אוהבים את גשם?לא.. אוהבים שלג?כה. אוהבים ברד? לא זה כוואב. מה אתם אוהבים לעשות בחורף?לשון עם פווחח. אוהבים לקפץ בשלוליות?לפעמיםם. הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מממ לא כיף.. מאיפה מתחילים לאכול את הקרמבו? לא אוכלייםם,, בע.. במרק: שקדים או קרוטונים?לא מרק, אבל עם כבר קורטונים. תנור או מזגן? תנור.. שוקו חם או קר?חם מטריה רגילה או מתקפלת?מה ההבדל!? שמיכת פוף או שמיכת צמר? פפפפפפפפוף בגד חורף אהוב:סוודר. שיר חורף אהוב: ממ לא משהוו מיוחד. זיכרון חורף אהוב: ממ יש כמה (לקוח מפורום סקרים ושאלונים)

shir308

New member
מה?!../images/Emo215.gif

את לא אוהבת קרמבו? איזה מין יצור את?!

גולע

New member
ככה אני חחח

לא אוהבת קרמבו לא מרקים
אין משהו טוב לאכול בחורף
נסתתדר..

2STRIPE

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

את לא אוהבת קרמבו?!?! איזה מין פסיכית את?! <כן לפעמים כשאוכלים יותר מידי הוא עושה בחילה> אבל את לא אוהבת?! ממררקקייםם.???
פסיכית לגמרי
אז מה את אוכלת בחורף כשאת חולה אפשר להבין?

למעלה