שאלוןןן

Berliner star

New member
שאלוןןן../images/Emo42.gif

שמעתי שאוהבים פה שאלונים ארוכים אז.. Take That one
-שאלות סתמיות-
יש לכם לוח שנה
משתמשים בו או שלא
כותבים בו ימי הולדת חשובים
משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום
יודעים את כל החודשים בע"פ
ובלוח שנה עברי
יודעים כמה ימים יש בכל חודש
איזה חג אתה הכי אוהב
למה
חוגג את חנוכה
חוגג את חג המולד
חנוכה או פסח
חנוכה או סוכות
פסח או סוכות
לג בעומר או יום העצמאות
איזה חג אתה הכי שונא
למה
מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד
ראיתם אותו
-שאלות שבועיות-
הדבר הכי טוב שקרה השבוע
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע
שיר השבוע
תמונת השבוע
פאדיחת השבוע
סרט/סידרת/ספר השבוע
מחכים למשהו שבוע הבא
-שאלות רוביות-
איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו
)
קעקוע אהוב
כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם
שאמרתי כשתפגשו אותו
)
מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו
זהו
*חלק מהשאלות לקוחות מפורום סקרים ושאלונים* שבוע מעולה
נ.ב- מה אתם אומרים על התמונה? הצייר הזה הופיע באמצע היום, באמצע העיר, העמיד את המסגרת ואת כלי הצביעה שלו, לחץ על הטייפ והתחיל להשמיע את אינג'לס של רובי ושיר אחד של אלביס, ועד ששני השירים ניגמרו הוא סיים לצייר את התמונה הזאת ועוד תמונה של אלביס. מדהים האא

טוב אני אענה ראשון כי אני לא מצליח להרדם../images/Emo13.gif

-שאלות סתמיות- יש לכם לוח שנה- לא משתמשים בו או שלא- אם אין אז יותר קשה להשתמש כותבים בו ימי הולדת חשובים- אין לי לוח שנה, שוב
משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום- סבתא שלי עושה את זה, כי יש לה אלציימר, אני עדיין מתפקד בלי תודה. יודעים את כל החודשים בע"פ - כן ובלוח שנה עברי - גם יודעים כמה ימים יש בכל חודש - בלועזי כן בעברי ממש לא.. איזה חג אתה הכי אוהב - חנוכה למה - יש הכי הרבה אטרקציות ואני קצת פיירומן אם כי אני ממש לא מת על סופגניות.. חוגג את חנוכה - א.... חוגג את חג המולד - רק בפסח! אני איש של מסורת.. חנוכה או פסח - חנוכה חנוכה או סוכות - חנוכה למרות שבסוכות יש לי יומהולדת.. פסח או סוכות - פסח למרות שהסדר התחיל להקשות לי על החיים התקינים.. לג בעומר או יום העצמאות - לג בעומר.. איזה חג אתה הכי שונא - שבועות, למה - לא יודע למה, אין לי סיבה.. מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד - אני ממש אוהב אותו ראיתם אותו כן, הוא אפילו אכל אצל ההורים שלי ארוחת ערב וראינו ביחד את פרק האיחוד.. היה מרגש.. -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע - מצא דירה בתל אביב משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע- כל מה שקרה עד שמצאתי את הדירה שיר השבוע - אל תהרגו אותי אבל GIMME MORE של בריטני סרט/סידרת/ספר השבוע - OZ האמת שהיא סדרת החודש אצלי, אני לא מפסיק לראות אותה- יצירת מופת.. מחכים למשהו שבוע הבא - להכנס לדירה
-שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו) - RUDEBOX או שאולי KIDS... בעצם לדעתי זה TRIPING אני זוכר ששמעתי אותו פעם אחר פעם אחר פעם.. יותר מרודבוקס.. קעקוע אהוב - הציפורים בצדדים של הריבועים בבטן.. כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו) - שאני אשמח מאוד לעשות אותו! מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו -
יותר בקטע של מאהב, לא רוצה להיות חבר טוב שלו כי אז יגמר הקסם ולא רוצה להיות חבר/ה שלו כי הוא יתנהג אלי כמו לזונה.. מאהב זה אירוטי... יופי.. אני דווקא שונא את הארוכים והמתישים, זה דווקא היה קצר ונחמד

sasha22222

New member
יו :-O כמה זמן לא הגבתי

יש לכם לוח שנה - על הדסקטופ משתמשים בו או שלא - לא ממש
כותבים בו ימי הולדת חשובים - לא משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום - משתמשת בשעון
יודעים את כל החודשים בע"פ - כה ובלוח שנה עברי - כה יודעים כמה ימים יש בכל חודש - לא
איזה חג אתה הכי אוהב - חנוכה ופסח למה - כל המשפחה ביחד
חוגג את חנוכה- בטח! חוגג את חג המולד - לא ממש חנוכה או פסח - פסח חנוכה או סוכות - חנוכה פסח או סוכות - פסח לג בעומר או יום העצמאות - ל"ג בעומר איזה חג אתה הכי שונא - לוידעת למה -
מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד - אין לי מה להגיד
נראה צעיר?
ראיתם אותו- כן -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע - פגשתי חברה שלא ראיתי הרבה זמן
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע - לחץץץץץץ שיר השבוע - i feel it but i cant explain תמונת השבוע - אין פאדיחת השבוע - סרט/סידרת/ספר השבוע - אל תקראו לי חירות מחכים למשהו שבוע הבא - ניו יורק היר איי קאםםםם!
-שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו) - 1974 קעקוע אהוב - זה על הכתף (לא האריה) כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו)
- מה נשמע?
נראלי בכל זאת חברה, אחרת הייתי קנאית
זהו *חלק מהשאלות לקוחות מפורום סקרים ושאלונים* שבוע מעולה נ.ב- מה אתם אומרים על התמונה? הצייר הזה הופיע באמצע היום, באמצע העיר, העמיד את המסגרת ואת כלי הצביעה שלו, לחץ על הטייפ והתחיל להשמיע את אינג'לס של רובי ושיר אחד של אלביס, ועד ששני השירים ניגמרו הוא סיים לצייר את התמונה הזאת ועוד תמונה של אלביס. מדהים האא מאוד!!! איזה יפהההה

may0rw

New member
אולה

שמעתי שאוהבים פה שאלונים ארוכים אז.. Take That one -שאלות סתמיות- יש לכם לוח שנה כן משתמשים בו או שלא כן כותבים בו ימי הולדת חשובים ביומן משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום כן יודעים את כל החודשים בע"פ כן ובלוח שנה עברי כמעט יודעים כמה ימים יש בכל חודש כמעט איזה חג אתה הכי אוהב חג חופש גדול למה כי יש בו את החופש הכי ארוך חוגג את חנוכה לא חושבת חוגג את חג המולד לא חושבת חנוכה או פסח פסח חנוכה או סוכות סוכות פסח או סוכות פסחחח לג בעומר או יום העצמאות לג' בעומר איזה חג אתה הכי שונא טו בשבט למה מיותר.. ואין חופש מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד ? ראיתם אותו לא.. -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע מממ קיבלתי ציון טוב במשהו משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע שיר השבוע eagles-desperado תמונת השבוע פאדיחת השבוע סרט/סידרת/ספר השבוע זה עם בן סטילר..שבקולנוע.. סתם כי הוא היחיד שראיתי מחכים למשהו שבוע הבא לא חושבת -שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו) she's the one קעקוע אהוב זה שעל התחת כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו) בא לפה הרבה?? חחח סתם..אין לי מושג..סתם שאני אוהבת את המוזיקה שלו וזה.. מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו חברה נראה לי

דרקולה90

New member
אני עונה!!!

שמעתי שאוהבים פה שאלונים ארוכים אז.. Take That one -שאלות סתמיות- יש לכם לוח שנה? כן משתמשים בו או שלא? ברור כותבים בו ימי הולדת חשובים? לא משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום? כן ואת התאריך כאילו דה יודעים את כל החודשים בע"פ? כן ובלוח שנה עברי? לא יודעים כמה ימים יש בכל חודש? לא איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? כי קודם כל זה סוף החורף וגם כי אני נולדתי בפסח חוגג את חנוכה? ברור חוגג את חג המולד? לא חנוכה או פסח? פסח!!! חנוכה או סוכות? חנוכה פסח או סוכות? פסח!!! לג בעומר או יום העצמאות? לא זה ולא זה איזה חג אתה הכי שונא? לג בעומר ופורים למה? כי בפורים יש נפצים וכל הדברים המטומטמים והעילגים האלה ולג בעומר כי אני מפחדת מאש מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד? הוא מטומטם ראיתם אותו? טיפה..התלהבתי מהשרירים של אולמרט -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע? ראיתי את הסרט משחקי בילוש משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע? עוד לא פגשתי את ג'וד לאו שיר השבוע? the cult-she sells sanctuary תמונת השבוע?תאמינו לי שתהיה פאדיחת השבוע? שאמרתי במקום קורי עכביש קורי אבק סרט/סידרת/ספר השבוע? משחקי בילוש מחכים למשהו שבוע הבא? להתחיל את התפקיד הלא ידוע שלי בצבא -שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו)? hot fudge והשיר can't take that away from me קעקוע אהוב? הציפורים על הבטן המהממת הזאת כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו)? "היי! אפשר לחבק אותך?" מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו? החברה שלו כי זה לשכב איתו זהו *חלק מהשאלות לקוחות מפורום סקרים ושאלונים* שבוע מעולה נ.ב- מה אתם אומרים על התמונה? אני לא אוהבת את הציור..רובי יצא עקום הצייר הזה הופיע באמצע היום, באמצע העיר, העמיד את המסגרת ואת כלי הצביעה שלו, לחץ על הטייפ והתחיל להשמיע את אינג'לס של רובי ושיר אחד של אלביס, ועד ששני השירים ניגמרו הוא סיים לצייר את התמונה הזאת ועוד תמונה של אלביס. מדהים האא

My turn../images/Emo26.gif

-שאלות סתמיות- יש לכם לוח שנה
בטח
משתמשים בו או שלא
תמיד. כותבים בו ימי הולדת חשובים
ימי הולדת חשובים אני זוכרת בע"פ
אבל תמיד זה תירוץ להוסיף ליומן בשביל לקשט עם מדבקות
לפעמים. יודעים את כל החודשים בע"פ
עדיין לא
ובלוח שנה עברי
רק בחגים
לא תמיד. איזה חג אתה הכי אוהב
פסח. למה
יש בו יותר ימי חופש
חוגג את חנוכה
ברור
חוגג את חג המולד
לאאא חנוכה או פסח
פסח חנוכה או סוכות
סוכות פסח או סוכות
פסח לג בעומר או יום העצמאות
יום העצמאות. איזה חג אתה הכי שונא
אין כזה... למה מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד
אני בדיוק רואה על זה בפינס, הוא השמין קצת לא?...
ראיתם אותו
לא -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע
הוא רק התחיל בשבילי
יום ראשון... שונאת את ימי ראשון
שיר השבוע
רובי- Sin Sin Sin פאדיחת השבוע
סרט/סידרת/ספר השבוע
אין לי זמן לקרוא ספרים ןבקושי לצפות בטלויזיה
(חוץ מהקלטות של הילדים בגן). מחכים למשהו שבוע הבא
חנוכה....
-שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו)
No regrats, אחיין שלי התלהב ממנו וביקש לשמוע אותו פעם אחר פעם... קעקוע אהוב
האריה. כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו)
אני בטח אגמגם ואעשה מעצמי צחוק. מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו
ברור שהחברה שלו

Velma Kelly

New member
../images/Emo3.gif

שאלות סתמיות- יש לכם לוח שנה: 2. אתם לא שואלים איזה?
טוב נו אז אני יגיד לכם, אחד של רובי (החדש של 2008) ואחד של לינק מהירספריי (סוג של לוח שנה שהוא של זאק אפרון as לינק. אבל רק כלינק!) משתמשים בו או שלא: כן כותבים בו ימי הולדת חשובים: גם כאלו שהם לא חשובים משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום: לא יודעים את כל החודשים בע"פ: כה ובלוח שנה עברי: לא יודעים כמה ימים יש בכל חודש: לא איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה למה: הוא שמח כזה.. ויש אוכל ממש טעים:) חוגג את חנוכה: כמובן חוגג את חג המולד: לא חנוכה או פסח: חנוכה חנוכה או סוכות: חנוכה פסח או סוכות: סוכות לג בעומר או יום העצמאות: אוי זו בעיה. לא סובלת את לג בעומר כי זה חג שחוזרים ממנו מסריחים, ואת יום הצעמאות אני כמעט ולא חוגגת.. איזה חג אתה הכי שונא: לא שונאת אף חג.. אבל האלו שאני הכי פחות אוהבת זה ראש השנה ופסח.. אבל לא שונאת, רק את הארוחה אני לא אוהבת כל כך.. למה: לא אוהבת את הארוחה, תמיד עושים מזה ביג דיל מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד: שאני לא מבינה איך אני לא נפגשתי איתו עדיין.. ראיתם אותו: מממ ע"ע שאלה קודמת -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע: דיברתי עם
משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע: הוא רק התחיל! שיר השבוע: With a little help from my friends תמונת השבוע: פאדיחת השבוע: חברה עשתה לי אתמול פדיחות במסעדה סרט/סידרת/ספר השבוע: האוס מחכים למשהו שבוע הבא: לא לא לא שהזמן לא יעבור! -שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו) *לוקחת ברצינות והולכת לבדוק באייטונס* sexed up. לא מפתיע. קעקוע אהוב: ציפורים כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו): ממ סביר להניח שאני לא יגיד.. אני אהיה מחוסרת הכרה
מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו: חברה איי גס.. זהו *חלק מהשאלות לקוחות מפורום סקרים ושאלונים* שבוע מעולה נ.ב- מה אתם אומרים על התמונה? הצייר הזה הופיע באמצע היום, באמצע העיר, העמיד את המסגרת ואת כלי הצביעה שלו, לחץ על הטייפ והתחיל להשמיע את אינג'לס של רובי ושיר אחד של אלביס, ועד ששני השירים ניגמרו הוא סיים לצייר את התמונה הזאת ועוד תמונה של אלביס. מדהים האא

Dana Mi

New member
אני אענה

יש לכם לוח שנה - קטן ושולחני משתמשים בו או שלא - לא ממש, האמת כותבים בו ימי הולדת חשובים - את זה אני כותבת ביומן קטן משתמשים בלוח שנה בשביל לדעת איזה יום היום - לא, בשביל זה אני משתמשת בלוח שנה בפלאפון יודעים את כל החודשים בע"פ - כן ובלוח שנה עברי - גם (נו, יש את השיר) יודעים כמה ימים יש בכל חודש- לא ב-כ-ל חודש איזה חג אתה הכי אוהב - חנוכה או פסח למה - חנוכה - בגלל היום הולדת, ופסח כי זה החג הכי יהודי שיש חוגג את חנוכה - כמובן חוגג את חג המולד - גאד, לא חנוכה או פסח - אוי, שאלה קשה חנוכה או סוכות - חנוכה פסח או סוכות - פסח לג בעומר או יום העצמאות - יום העצמאות איזה חג אתה הכי שונא - אין חג שאני שונאת למה - ---- מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד - כל מי שמודע לקיומינו - אני בעד ראיתם אותו - חלקים קטנים מאוד -שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע - הענין עם הכרטיסים הסתדר, ועוד משהו שיקרה השבוע - יום שישי אני טסה לאירלנד ואנגליה!! משהו שטיפ טיפה הרס את השבוע - דווקא שבוע טוב שיר השבוע - Robbie Williams - My Way.. הביצוע שלו באלברט הול הוא אחד המדהימים ששמעתי. תמונת השבוע - אין לי פאדיחת השבוע - גם אין לי סרט/סידרת/ספר השבוע - פאלם ספרינגס.. סתם כי החלטתי שאני מתחילה להתמכר אליה מחכים למשהו שבוע הבא - כן.... להופעה של טייק ד'את!!!!!!!!!!!!! -שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו) - אני בדר"כ לא שומעת בלופים, אבל נלך על Better Man. קעקוע אהוב - 32 10 כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם שאמרתי כשתפגשו אותו) - אתה מלך מה הייתם מעדיפות להיות- החבר הכי טוב שלו או החברה שלו - נראה לי שהרבה יותר מצחיק בתור החבר הכי טוב שלו..

Berliner star

New member
לכי לכי../images/Emo7.gif

תזרעי מלח על הפצעים
ההופעה שלך ממש קרובה, את לא מבינה כמה אני מתרגשת בשבילך
חחחח מתי את חוזרת

Dana Mi

New member
מאיהל'ה!

מבטיחה לך שפעם הבאה אני לוקחת אותך איתי.. אל רובי יבוא לארץ עד אז ונוכל ללכת ביחד, אז אין מה לדאוג! ואני חוזרת ביום רביעי מאוחר בלילה.. יש מצב שהדבר הראשון שאני אעשה זה לכתוב חוויות מההופעה.. יש משהו שאת רוצה שאני אביא לך? רק תבקשי!

Berliner star

New member
אני../images/Emo192.gif

-שאלות סתמיות- יש לכם לוח שנה
כן משתמשים בו או שלא
מממ כן, מוחקת ימים
כותבים בו ימי הולדת חשובים
אם אני זוכרת
לא שזכור לי... יודעים את כל החודשים בע"פ
כן כן ובלוח שנה עברי
גם, כמו דנה, לפי השיר
כן, יש לי שיטה
איזה חג אתה הכי אוהב
ניראה לי חנוכה.. למה
בגלל המז אוויר והאווירה בחג
חוגג את חנוכה
כן, בעיקרון
חוגג את חג המולד
לא
אבל הייתי רוצ להתנסות, ניראה כיף
חנוכה או פסח
שאלה קשה.. ניראה לי חנוכה חנוכה או סוכות
חנוכה פסח או סוכות
פסח
לג בעומר או יום העצמאות
ניראה לי לג בעומר, יום העצמאות סתם הופעות
איזה חג אתה הכי שונא
שבועות. למה
מה הטעם בחג שאי אפשר לצאת מהבית מהפחד מהמלחמות מים\קמח\ביצים שהולכות בחוץ?!
מה אתם אומרים על הביקור של ג'רי סיינפלד
אני, התרגשתי
אני ממש אוהבת אותו
הוא גם ניראה בן אדם נחמד כזה, הוא קרע אותי מצחוק בראיו ןעם קיציס
ראיתם אותו
לא
פיספתי אותו. אני וחברה שלי עברנו מול הקולנוע בעזריאלי ואמרנו שאולי נבוא ליראות אותו ואז אמרנו שבעצם אין סיכוי שיביאו את סיינפלד לעזריאלי, כזה מקום ציבורי. ובקיצור, פיספסתי. כמו תמיד
-שאלות שבועיות- הדבר הכי טוב שקרה השבוע
מצאתי סרט ווידאו שלי ושל אמא שלי מ91' שאף פעם לא ראיתי
התרגשתי
לא משהו מיוחד. השבועות בשביתה זה לא הדבר הכי לוהט
שיר השבוע
החידוש של מקפליי לאמברלה של ריאנה
תמונת השבוע
הייתה לי של סיינפלד, תמונה שממש הצחיקה אותי. שלו ושל קיציס אבל אני לא מוצאת
פאדיחת השבוע
התיישבתי למורה לנהיגה שלי על היד
פאדיחהה
סרט/סידרת/ספר השבוע
מכושפת. סרט חביב
מחכים למשהו שבוע הבא
לתמונות וחוויות של דנה מההופעה של TT(
)
-שאלות רוביות- איזה שיר שמעתם הכי הרבה פעמים ברציפות (או לופים. איך שתרצו)
כמעט בטוחה שBetter man
קעקוע אהוב
אני אוהבת כמה אבל הקעקועים על שתי האמות שכתוב בסינית (או בכל שפה דומה
) כשתפגשו אותו, מה תגידו לו (שמתם
שאמרתי כשתפגשו אותו)
אחרי שאני ארגע? בטח משהו כמו שהמוזיקה שלו טובה ותודה
אני חושבת החבר הכי טוב, ניראה יותר נחמד

למעלה